- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за жените
Mn mi e interesno kak moje da razbere 1 muj 4e jenata svurshva bihte li mi kazali? Pri mujete e qsno kato izhvurli sperma razpoznava se a pri jenite kak e i kakvo e.Predi sex pove4eto jeni samo da gi pipnesh i se ovlajnqvat
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Ами като му здерем гърба разбира..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Овлажняването не е оргазъм. По време на вагинален оргазъм вагината се свива и отпуска като пениса. Може да се познае по това, че след това жената се отпуска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Povecheto momicheta sami se izdavat, kogato svyr6vat, za6toto udovolstvieto e nesravnimo.. No sy6testven vyn6en beleg, osven fizionomiite - nqma:] Zatva orgazym mn lesno moje da se simulira.. Ako si opiten nqma kak da ne razbere6 koga partniorkata ti naistena e na 7moto nebe... Svivaneto na muskulite i spiraneto na duha za sekunda su6to svidetelstvat za Orgasmys:]] Lichno az kato svyr6a i ne moga da pomr1dna, adski mn se otpuskam..
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Еми ти май няма как да разбереш...с практиката се усеща...но попринцип един приятел казваше така..."теква яко сока"
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
хах....тва не е само при свършванетоПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
![]()
Ем.. не е де,има и още подробности..Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Напълно съм съгласна с UnderMySkin.Мн точно написано =D>
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
когато от вагината изхвърча струя течност силна колкото фонтан.Първоначално написано от Frozo
за справка: squirting genre![]()
Не е задължително да има еякулация по време на женския оргазъм!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да, това е най-сигурния симптом. Също така 1 минута след свършването вагината се овлажнява невероятно много.Първоначално написано от `Death`Whore``
При някои жени след оргазъм им е неприятно да ги докосват по клитора, за някои даже е болезнено.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Но най-вече според жената. При всяка е различен !
ами аз съм like a virgin ама мисля да се съглася с мнението "сока изича" (съдя по тфа когато мастурбирам)
Аз пък имам 2 вида оргазъм.В единия случай мълча като риба![]()
,затаявам дъх,спирам да дишам и се оставям на течението да ме води към върха,а при другия викам мн силно и имам чувството,че ще се пръсна цялата
При първия случай гаджето ми никога не ме разбира кога свършвам,едно такова тихомълком
си свършвам,а при втория случай е във възторг
.А вода и сокове при мен в изобилие още преди да съм свършила така,че това не е критерий за свършване (поне не при мен).
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???