Влез

View Full Version : Kaк късате с гаджетата си?

inlove_girl___
10-06-2007, 08:20
kajete pls.kak kasate s gadjeta si,bez da gi naranite ,prosto da e milo ili neznam,mn e kofti toq moment:(kakvo kazvate?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

SINDI
10-06-2007, 08:25
Kaji mu kakvo misli6-kak sedqt ne6tata v deistvitelnost,no v krina smetka kakvoto i da re6i6 samo ne mu kazvai..."ISKAM DA SI OSTANEM SAMO PRIQTELI"...

S1L3nCe
10-06-2007, 08:27
Еми кажи му пич, съжелявам ама мисля че вече нищо не е както беше преди и мисля, че и за двамата е по- добре да се разделим .. Нещо такова .. Ако момчето те обича, кфото и да направиш няма да е мило :lol:

Seniorita
10-06-2007, 08:29
Най-добре му кажи истината, без да лъжеш и овърташ.

inlove_girl___
10-06-2007, 08:29
mn e kofti mn.:( ;((((

gabrielka@a
10-06-2007, 08:32
Еми кажи му пич, съжелявам ама мисля че вече нищо не е както беше преди и мисля, че и за двамата е по- добре да се разделим .. Нещо такова .. Ако момчето те обича, кфото и да направиш няма да е мило :lol:
О да! :smt010

inlove_girl___
10-06-2007, 08:38
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

cassy
10-06-2007, 08:39
kaji mu istinata

sexa_na_kompleksa
10-06-2007, 08:42
kaji mu istinata

Да ...

inlove_girl___
10-06-2007, 08:44
za6to vinagi se polu4ava taka......love suxxx

Qnchety
10-06-2007, 08:47
Както и да го зарежеш ако те обича ще го нараниш!

DevilWish
10-06-2007, 09:03
Hяма такъв момент...винаги ще е наранен освен ако и той няма чувства към теб.

sentient_
10-06-2007, 09:06
+1

MostHated
10-06-2007, 09:33
емм отиваш и и казваш писна ми от тебе аз са махам! не ма ебе за теб! не ма търси и това е! а и да няма да си останем само приятелИ!

vikipf
10-06-2007, 09:38
Chris Brown - Say goodbye :arrow: Чуй я... !
Тааа бъди колкото с еможе по-истинска.. Кажи му какво чувстваш в момента и защо мислиш, че трябва да скъсате... По-добре му кажи всичко, защото е много кофти като скъсаш с някого , а останеш без отговори...
Няма как да не го нараниш, ако наистина държи на теб.... Но може да направиш болката по-поносима, ако отговориш на всичките му запитвания...

_BoSSy_
10-06-2007, 09:47
Казах му,че не искам повече да съм с него,че ми е писнало от неговите тъпи номера,че няма повече да ме прави за смях пред които и да е.Тои ме помоли да си помисля,но му казах,че няма да стене.Целунах го веднъж по бузата и си тръгнах.Всъщност това е на кратко.. :-D :-D

Obsession
10-06-2007, 09:47
+1

Така е! Само информативно, към авторката: ти вчера не писа ли една тема за родителите, които не биха приели връзката ви :roll: Или се бъркам... На въпроса, всяка раздяла е неприятна, мило не се сещам как може да стане просто. За да сте били заедно, нещо ви е свързвало, раздялата означава прекъсване на това между вас. Кажи истината, поне няма да се тормозиш после, че си го излъгала. Поне да си останете с изяснени отношения. :smt006

ZaHaRcHe
10-06-2007, 09:54
Мн лесно казваш му така..''Мило мн яко ми беше с теб но не мисля че трябва да продължаваме нашата връзка.Нещатата просто не вървят.Нека да си останем приятели,така съм сиг че ще ни е по добре ''

kobrichka
10-06-2007, 09:54
Няма начин да е мило,да направиш някакъв хубав жест към него или да му кажеш,че го обичаш,това е мило,но да му кажеш че искаш да се разделите....е това няма как да стане мило.

BebSsSs
10-06-2007, 11:05
Ami posledniq pat naprimer kogato sk1sah s priqtelq mi mu obqsnih nai-spokoino vsi4ko ot A do Q za6to taka sam re6ila,kakvi sa mu bili gre6kite i vob6te vsi4ko kak stoi.Iskah da nqma nedorazumeniq i da ne si misli dali tova e taka ili ne.A p1k i bqh malko ili mnogo dlajna-hodihme ot 1 godina noo taka se stekaha ne6tata 4e se razdelihme.Prosto kazva6 istinata i nqma kakvo da ovarta6.Uspeh!

gothic_angel
10-06-2007, 11:10
Ами лично аз казвам Късаме сори ,но...и така

gLoRiOuS_aNGeL
10-06-2007, 12:10
Може и да греша,но ти май беше направила една тема за това,че имаш гадже,ама се притесняваш от родителите си,защото са по-консервативни...Ако съм се объркала,сорри!
А за това как да скъсаш с него...Ами,кажи му,че не изпитваш вече нищо към него или че трябва да скъсате...Че така ще е по-добре и за двамата! Има много начини...Зависи от това защо късате и дали искаш просто да му биеш шута или го обичаш,но има някаква друга причина да се разделите!

My_Dear
10-06-2007, 12:17
Просто казвам, че прекратяваме отношенията си, и повече не го търся. Само с едно бивше гадже поддържаме приятелски отношения, защото и преди това си бяхме приятели, та нямаше смисъл да прекъсваме всякакви взаимоотношения.

Не се опитвам да бъда мила - винаги нещата се извъртат към това как да не късаме, а да решим проблемите си.

Ако иска обяснение, ще го получи. Но в този миг аз се държа студено, за да разбере, за да осъзнае, че всичко между нас е приключило.

И никога не се питам как да направя нещата така, че да не го нараня. Няма начин да не го нараня. А ако започна да мисля за това, само ще стигна до решението, че няма да късаме, защото ми е жал.

А това не е правилният избор...

sweety_blondy
10-06-2007, 12:19
Каквото и да му кажеш , той ако те обича много , няма да го приодолее скоро и ще го нарани това чее не сте заедно

Ypotrebena
10-06-2007, 12:25
emi sori mily ama sum si haresala nqkoi drug mn si te obi4kam no samo kato priqtel i iskam da si ostanem priqteli :-D

RaLkb
10-06-2007, 13:13
emi moje da probvash sas "Sladko mnogo sajelqvam ama neshtata mejdy nas ne se poluchavat i mislq che shte e po-dobre i za dvama ni da se radelim" mmm i nakraq dobavi "Mnogo bih iskala da si ostanem priqteli a ne da se podminavame kato neposnati na ylicata...i ne si misli che go kazvam samo za da otbiq nomera a naistina go mislq" za po mil variant ne se seshtam v momenta :roll: .xaxa yspeh ;-)

MiMcHeToOo
10-06-2007, 13:16
+1

+2

xXxScreamxXx
10-06-2007, 13:38
eee 4akai malko ti v4era ne pravi li tema za tva ko 6te stane ako roditelite ti razberat i sa ko stigna do izvoda 4e e nai-yda4no da sk1sate ne se predavai ostani si s nego ama ako tolkkoz iska6 da sk1sate kaji mu kak stoqt ne6tatat spored teb i .... :wink:

Tom_Dolan
10-06-2007, 21:43
кажи му направо цялата истина няма смисал от увъртане или ... "по-добре да си останем приятели... " това е най баналната фраза вече бляк..

hforce
10-06-2007, 21:55
ne sum obi4al predi6nite si gadjeta i vuob6te ne mi dreme6e dali se 4ustvat naraneni ili ne kato gi kusam... su6tnost do sega sum kusal samo 1 momi4e ama tq si e vinovna 6tot mnogo mi laze6e po nervite... ina4e momi4eta ne zarqzvam :) 4akam te da me zarejat, taka 4e ne moga da ti dam nikuv suvet :( no moga da ti kaja 4e ne moje6 da q zareje6 bez da q boli... kaji i primerno, 4e iska6 da ostanete priqteli, no iska6 da stane taka, a ne da se podminavate kato putni znaci kakto pove4eto razdeleni dvoiki

moq gre6ka... momi4e si :) sorry :( murzi me da popravqm celiq post

babity
10-06-2007, 22:07
Боли ме как ги късам. На последния му се обадих и му казах да внимава какво ще говори пред приятелите ми, защото аз съм скъсала с него и му затворих.

kael
10-07-2007, 03:55
ne sum obi4al predi6nite si gadjeta i vuob6te ne mi dreme6e dali se 4ustvat naraneni ili ne kato gi kusam... su6tnost do sega sum kusal samo 1 momi4e ama tq si e vinovna 6tot mnogo mi laze6e po nervite... ina4e momi4eta ne zarqzvam :) 4akam te da me zarejat, taka 4e ne moga da ti dam nikuv suvet :( no moga da ti kaja 4e ne moje6 da q zareje6 bez da q boli... kaji i primerno, 4e iska6 da ostanete priqteli, no iska6 da stane taka, a ne da se podminavate kato putni znaci kakto pove4eto razdeleni dvoiki

moq gre6ka... momi4e si :) sorry :( murzi me da popravqm celiq post
+1

rakiQ
10-07-2007, 07:45
както ми дойде и в какво настроение съм

по-принцип рядко ги късам такла че да е'мило'
казвам по възможно най-грубия начин

freedom
10-07-2007, 07:54
Ами последния си го обичах,дори много.. и все още го обичам...Но много лесно го скъсах..Просто защото той ми причини адски много болка за времето в което бяхме заедно...И осъзнах,че вече нямам сили да страдам и да плача...За това и му се обадих и му казах просто,че повече не искам да бъда с него... Все още страдам,но се чувствам по-добре... И макар че много искам пак да съм с него,знам че повече няма да се съберем и това ме успокоява адски много.

Lake-of-tears
10-07-2007, 08:15
И що трябва пък да късаш с гаджето си. Тва е адски груба постъпка. няма да го правиш и толкова. Цял живот ще сте заедно и ще имате деца и .. ще умрете заедно :smt008

SexYLipS
10-07-2007, 08:20
Само и единствнно недей да казваш : "Може ли да си останем приятели" Това е исцепката на века просто ... Мн е тъпо, няма никакво действие, просто заблуждава. ](*,)

freedom
10-07-2007, 08:20
И що трябва пък да късаш с гаджето си. Тва е адски груба постъпка. няма да го правиш и толкова. Цял живот ще сте заедно и ще имате деца и .. ще умрете заедно :smt008

Пълна глупост... Няма веднъж като си хвана гадже и цял живот да съм с него?!? Ти луд/а ли си??!![/b]

Lake-of-tears
10-07-2007, 08:37
Ми луд съм , да. Ходи тогава и си сменяй гаджетата през седмица и бъди 'много яка мацка'. =D>

freedom
10-07-2007, 08:50
Никой не е казал,че си сменям гаджетата през седмица... Когато се разделя с някой,има сериозна причина това да се случи,а не просто защото ми е омръзнал... И когато се разделя с някого... Дълго време съм сама след това,за да намеря друг,който да е по-добър от предишния и да умее да обича....

Lake-of-tears
10-07-2007, 08:52
Еми много хубаво. Радвам се за теб . И колко успя да ги преброиш до сега , че си в такъв стрес да не би случайно да се окажете повече време заедно ?

maybelline
10-07-2007, 14:16
Късането не е лесно решение и често след това ти минава през ума "Какво ли щеше да стане,ако не бяхме скъсали?".Но това минава.Как късам ли?Досега съм късала 3 пъти (с едно и също момче).Първия път беше по негово желание (харесваше една моя приятелка),но той се притесняваше да ми каже,затова аз направо подхванах темата и му казах "Ако я харесваш,по-добре опитай с нея.Тя също не е безразлична,а и няма смисъл да си с мен щом имаш чувства към нея" - нещо такова,и го казах с мил и подкрепящ тон.Второто късане...ами вървяхме заедно след училищя в един дъждовен ден и почти не говорихме.Тогава той попита "Какво има?",аз се обърнах към него и казах "Искам да скъсаме".Последваха "Защо?" и други такива и решихме,че така е по-добре.Третото късане беше по Скайп и с малко скандалче.При скандал е много лесно да се скъса,трудно е при разумен разговор.

KaMu
10-07-2007, 18:04
ами започваш еи много ме кефиш обаче аз не те заслужам бла бла лъжеш и мажеш якоо :smt016