PDA

View Full Version : има ли риск

Maiden`Fenka
10-06-2007, 12:54
преди 1 месец с моя фр правихме секс без презерватив но той не свърши в мен след 2 дена пих ескапел и същия месец ми дойде нормално с 2 дена закъснение.преди 8 дена си напраих тест
преди 4-5 дена праихме секс с презерватив и ся ми закъснява с 3 дена
дали се дължи на употребата на ескапел или :idea: ](*,)

Quasar
10-06-2007, 13:08
ми ескапела прави промени в организма и може от тва да е и все пак щом го е извадил не е тряало да пиеш

sh3_1s_7h3_0n3
10-06-2007, 13:15
Правила си секс без презерватив, той не е свършил в теб и си пила Ескапел?! :-s

Оттук следва въпросът - защо си правила секс БЕЗ презерватив (явно съзнателно) и пиеш т'ва?!

Вие разбирате ли, че тези хапчета са за СПЕШНА контрацепция, ако стане някой ФАЛ, а не няк'ви 'витаминчета', които можете да пиете всеки път щом решите да правите СЪЗНАТЕЛНО секс БЕЗ презерватив?!
Като искаш без 'гума' - пий норм противозачатъчни... #-o

...да беше прочела листовката на Ескапела поне и да видиш какви са му страничните ефекти или противопоказания и т.н.
#-o

swords1010
10-06-2007, 13:35
Правила си секс без презерватив, той не е свършил в теб и си пила Ескапел?! :-s

Оттук следва въпросът - защо си правила секс БЕЗ презерватив (явно съзнателно) и пиеш т'ва?!

Вие разбирате ли, че тези хапчета са за СПЕШНА контрацепция, ако стане някой ФАЛ, а не няк'ви 'витаминчета', които можете да пиете всеки път щом решите да правите СЪЗНАТЕЛНО секс БЕЗ презерватив?!
Като искаш без 'гума' - пий норм противозачатъчни... #-o

...да беше прочела листовката на Ескапела поне и да видиш какви са му страничните ефекти или противопоказания и т.н.
#-o
=D> =D> =D> Не мисля, че си бременна!

bebe_s_bazuka
10-06-2007, 13:47
мммммммммммммм не си бременна според мен :D

PaRty'GirL
10-06-2007, 15:24
po princip strani4en efekt na escapelle e cikala da se obarka malko
v smisal da ne e savsem to4en