View Full Version : МОМИЧЕТА КАКВО Е......
kakvo e nai ronanti4noto ne6to koeto ste pravili za svoq priqtel? pitam za6toto,kato stane vapros za romantika.... s privilegii sa majete....te mogat s mn pove4e ne6ta da ni iznenadat. ami nie tqh ????
:? :? :? hmmm nikoi ni6to li ne prai za gadjeto si v toq forum :shock: :shock: :shock: vie mai obi4ate pove4e intrigata ot kolkoto lubovta..... obi4ate da se karate.... qvno i za tva 90 % ot temite sa kak da si q/go varna. A TRQBVA DA Sa`` KAK DA SI Q/go ZADURJA DO KRAQ? ne mislite li?
baby_girl_f
10-06-2007, 16:00
em nz dali tva za nqkoi e romanti4no no moq priqtel be6e zaminal za 2 sedmici i est ne se vijdahme!toi mn iska6e da sam rusa i az se izrusih prez tva vreme dokato go nqma6e i posle kato se varna kaza 4e sam go iznenadala mn priqtno i est sled tova ve4erta si prekarahme 4udesno-mn romanti4no!.........6te se radvam ako nqkoi kaje ne6to po-qko i da go probvame i nie,no za na4alo i moito stava!......... :)
:-D oo macko tva e mn dobro. i az misleh da napravq sa6toto predi , na kra4ka bqh da go napravq i ne se osmelih (po dobre ) 6toto toi znam 4e haresva rusi ama kato mu razkrih pakleniq si plan toi vika ne e n da ne si posmql;a :D ti taka po si mi hharesva6 estestvena :D nqma se boqdisva6 pls :smt005 ina4e i az za tva napraih tema za da se u4ime ot gre6kite si i i da zimame idei ot postijeniqta na dr te ;P
baby_girl_f
10-06-2007, 16:49
pri men e drugo-toi mi be6e kazal mn pati da se napravq ama az neiskah i posle stana mn qko :P :P
se pak cveta na kosata nqma zna4enie, vajnoto e 4e nqkoi imat smelosta da go napravqt za lubimiq 4ovek a dr ne. no tva nezna4i 4e t eobi4a po malko ako ne go napravi :) davaite s o6te istoriiki pls interesno mi e :P
white_chik
10-06-2007, 17:42
Ами той работеше на морето и аз отидох за 3 дни при него без да му казвам.Наште не знам как ме пуснаха сам самичка (на 16 съм,а и не познаваха приятеля ми) и му подарих една "Млка книжка за целувките".Не е кой знае колко романтично,но за мен си беше голям жест,а и той го оцени,че съм пропътувала 450 км заради него,защото вече бях ходила на море преди това
white_chik ..qvno mn go obi4a6 :) mne hubavo tva det si napravila :) lo6oto e 4e az ne se s6etam da sam pravila ne6to po spec do sega :( ne mi se otdava vazmojnost i povod, a ot 8 meserca sme zaedno
Ami ne6ticata sa vse drebni ,no p1k ot sarce.Za vsqka na6a"godi6nina"tka da go kaja t.e. kato napraim 2 3 4 meseca mu praveh ne6to izmisleno ot men naprimer:ima6e edno mn krasivo sar4ice mu bqh narisuvala i mu bqh napisala na razli4ni ezici okolo sarceto "obi4am te"na razli4ni ezici,bqh mu napravila edin golqqm spisak sas 100 pri4ini za6to go obi4am tolkova mnogo,bqh mu kupila edno malko sar4ice i go bqh dala da go opakovat mn efektno,bqh mu napravila kato kolaj na komputara sas na6i snimki i razli4ni dr sar4ica-kartinki i tam dr gluposti,bqh mu zalepila na edin list moq snimka i mu bqh napisala 4e mn go obi4am pak bqh risuvala nqkakvi ne6tica i razni takiva ideiki koito si gi izmislqh az i zatova mn se radva6e:))
ee tva e super sladichko! osven i az da zema tei da praq ... :D :P
@BebSsSs, de da be6e i moita kato tebe... za 10 meseca mi e podarila 1 grivna za koleda :(... ne mi e za podarucite, a mi e za jesta... ako 6te i zapalka ot 20st da e pak 6e me zaradva... kakto i da e... se taq...
ina4e az na neq - edno ot nai-gotinite ne6ta za koito se se6tam sega be6e kato bqhme v nas na dosta romanti4na obstanovka i i predlojih brak (mnogo se bqh spekul togava 6tot kato si q znaeh kva e prokleta bqh siguren, 4e 6te otkaje, ama tq prie i takam :):):) )
Wrathchild
10-06-2007, 22:33
Хаха и аз съм предлагала брак на приятеля ми :lol:
- Сега ще си помислиш, че съм пияна или напушена, но искам да знаеш, че говоря напълно ама напълно сериозно без абсолютно никаква шега. Ще се ожениш ли за мен?
- Не, защото ти ще се омъжиш за мен.
- Е к'ва е разликата?
- Еми че в единият случай аз ще съм се оженил за теб, а в другия ти ще си се омъжила за мен.
:shock: Аз ли съм тъпа или този човек има много странна логика...
Иначе най-романтичното беше един смс който му пратих в 3 през нощта... И никак не беше от обичайните, които аз пращам. Не, че пращам някакви клишета, прочетени от някой сайт, обаче този уби рекордите. Много беше изненадан (надявам се наистина да е било приятно).
Колкото до авторката... еми не се удудвай, преди е било романтично да поканиш приятелката си на вечеря със свещи, а днес романтиката е да си заведеш мацката в някоя градинка, да се нагълтате със прилично количество бира и водка и да се изпраскате на някоя пейка.
Seniorita
10-06-2007, 22:38
Написах на едно листче "Обичам те, защото..." и изредих страшно много неща. Всъщност... не беше ЕДНО листчето. :-D
ceco_meco
10-07-2007, 01:09
mnogo e prosto ....
myjete sme romanti4ni kogatoi iskame sex
i pone jenite kogato imate romantika iskate sex i za tova nujdata ni kara da sme romanti4ni, ne 4e na nekoi mu haresva da kupuva cvetq vmesto da si cyka belot s bira i belo boro i verni fr-ta...
na6ta romantika opira do otvarqneto na krakata vi...
ot tam na tatak ot vas ne se iska ni6to....
nqma smisal da misli6 kak d asi romanti4na (sqko krasivo momi4e sao po sebesie romansti4no a goloto daje moje da ne e i tolkova krasivo)
prosto go opravi ti nego i tova 6te mu e naagrada za koqto go 4akam da me nameri i da me po4erpi 1 bira 4e s ityrsim 4-ti za belot
- Сега ще си помислиш, че съм пияна или напушена, но искам да знаеш, че говоря напълно ама напълно сериозно без абсолютно никаква шега. Ще се ожениш ли за мен?
- Е к'ва е разликата?
- Еми че в единият случай аз ще съм се оженил за теб, а в другия ти ще си се омъжила за мен.
Иначе най-романтичното беше един смс който му пратих в 3 през нощта... И никак не беше от обичайните, които аз пращам. Не, че пращам някакви клишета, прочетени от някой сайт, обаче този уби рекордите. Много беше изненадан (надявам се наистина да е било приятно).
Колкото до авторката... еми не се удудвай, преди е било романтично да поканиш приятелката си на вечеря със свещи, а днес романтиката е да си заведеш мацката в някоя градинка, да се нагълтате със прилично количество бира и водка и да се изпраскате на някоя пейка. той не може се омъжи за теб защото ти се омажваш за него.... щото той е мъж - не може да се ожениш за него и той не може да се омажи за теб .... жвъпрос на малко логика и разбиране на родовете на думите
откъснах му ташако :-D
ми нз.....имало е такива моменти 100% ама несе сещам са
Ufff... Не знам.. и аз не се сещам..
mnogo e prosto ....
myjete sme romanti4ni kogatoi iskame sex
i pone jenite kogato imate romantika iskate sex i za tova nujdata ni kara da sme romanti4ni, ne 4e na nekoi mu haresva da kupuva cvetq vmesto da si cyka belot s bira i belo boro i verni fr-ta...
na6ta romantika opira do otvarqneto na krakata vi...
ot tam na tatak ot vas ne se iska ni6to....
nqma smisal da misli6 kak d asi romanti4na (sqko krasivo momi4e sao po sebesie romansti4no a goloto daje moje da ne e i tolkova krasivo)
prosto go opravi ti nego i tova 6te mu e naagrada za koqto go 4akam da me nameri i da me po4erpi 1 bira 4e s ityrsim 4-ti za belotne sam saglasna s teb, ne misli 4e si4ki sa taka. az poznavam mn detstveni mom4eta koito sa6to sa romanti4ni (e verno e 4e sa mn zagubeni) ama nqma zn. interesno mi be6e, ti kato mom4e..kokvo bi te iznenadalo ako napravi momi4eto za teb. ne6to svarzano ne samo s sexa...no i predi nego...kak to kazva6 ti'' izmislenata romantika,den stava samo da ni otvorite krakata'' i se pak kvo predpo4ite6,predi samiq sex:P
MaRiNkA_16
10-07-2007, 11:48
ami vseki mesec ili na dva putyvam do atina za men tva e golqma romantika da sum v edin vlak 24 4asa za da vidq na drygiq den lubimiq...
FairyNymph
10-07-2007, 12:26
Ами значи правила съм много неща за него, но не знам дали вие ще ги оцените като романтични.
Беше болен и аз му правех чайове и закуски,масажи, пусках му филми да гледа, каквито той иска, абе общо взето угаждах му на акъла.Писала съм му разни стихотворения, подарих му диск с любимите ни(нашите си)балади,една плюшена жабка, която много обичам,една гривна, дето той много я хареса,разни рисунчици,един ден му пратих 40 смса..Скоро правим една година и не знам как да го изненадам за тогава...
Много ми хареса идеята за "100 причини, заради които те обичам" .. и аз ще го пробвам, ама не знам дали ще са сто :) ии следващото романтично, което замислям е вечеря, свещи, безсънна нощ :D и закуска и кафе на сутринта :D мисля, че много ще му хареса :)
love_me93
10-07-2007, 13:32
и какво горе-долу му писа? Сори, ако нахалствам, обаче ми се стори яко и като за идея питам... иначе аз съм правила подобни неща - смс в 1 сутринта, подарявала съм му много неща, изненадвала съм го като се появих пред тях, точно когато не ме очакваше и има и още, но сега не се сещам.. #-o :oops:
besnicataa
01-20-2008, 18:54
СЕМКИ ДА ЯДЕ6,РУСО ДА ЕБЕ6-НИТО 6ТЕ СЕ НАЯДЕ6,НИТО 6ТЕ СЕ НАЕБЕ6
BRUNETKI RULLZZZ :smt001
lithium4e
01-20-2008, 21:00
по-принцип приятеля ми не си пада по романтиката..и когато е бил романтичен не го е правел умишлено..не знам според него кое е най-романтичното от моя страна до сега..но според мен е подаръка,който му направих за рождения ден..изгравирах му на една сребърна плочка моята и неговата буквичка..и на гърба на плочката пише обичам те и датата..и му извадих най-хубавата ни снимка в рамка..той много го хареса..мисля,че тва е най-романтичното от моя страна..
delfin4eto
01-20-2008, 22:02
Posvetih mu nqkolko stihotvoreniq i mu pokazah , kolko mn ozna4ava za men :p
Wrathchild
01-21-2008, 07:38
- Е к'ва е разликата?
Колкото до авторката... еми не се удудвай, преди е било романтично да поканиш приятелката си на вечеря със свещи, а днес романтиката е да си заведеш мацката в някоя градинка, да се нагълтате със прилично количество бира и водка и да се изпраскате на някоя пейка. той не може се омъжи за теб защото ти се омажваш за него.... щото той е мъж - не може да се ожениш за него и той не може да се омажи за теб .... жвъпрос на малко логика и разбиране на родовете на думитеТи май обичаш да ми противоречиш, а? :D
Къде казах, че ще се омъжи за мен? :razz:
slun4evo
01-21-2008, 07:45
Аз му направих вечеря и понеже знае, че не обичам да танцувам, специално за нея си облякох един костюм за индийски танци и танцувах около половин час.За него беше голям жест, че го правя.Не знам може би не е много романтично, но и на двамата много ни хареса.Аза момичетата в моя живот май нищо не съм правила. :)
Wrathchild
01-21-2008, 08:03
и какво горе-долу му писа? Сори, ако нахалствам, обаче ми се стори яко и като за идея питам... иначе аз съм правила подобни неща - смс в 1 сутринта, подарявала съм му много неща, изненадвала съм го като се появих пред тях, точно когато не ме очакваше и има и още, но сега не се сещам.. #-o :oops: Честно казано не си спомням, такива случаи е имало 3-4 пъти... иначе предпочитам да го казвам всичко това в очите.
А относно готвенето, един път останахме сами в нас и аз реших, че ще се правя на добрата жена-готвачка и реших да направя пилешки филенца. Е те така ги направих, че нямаха никакъв вкус :oops:
krem4et0
01-21-2008, 08:34
Не правя такива неща, защото той няма и да ги оцени като хората....иначе най-голямата ми жертва беш да понеса не малък побой от бащата, но да отида на свиждане в казармата при него!
Ами едва ли може да има по-хубава изненада, от тази, която ми направи моят приятел. Още в началото, преди евентуално да се съберем, дойде в училище пред мен, коленичи и ми отвори една кутийка с пръстен. Той вече не учи,затова повечето се чудиха какво става. Аз за него все още не съм измислила нещо подходящо, но за рожденният му ден, ще отида да го събудя аз първа. :))
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-21-2008, 11:32
Какво му е романтичното да се изрусиш по желание на приятеля си?! :shock: Все едно да кажа, че е романтика, че когато вместо пола/рокля съм облякла широк панталон или дънки (защото приятелят ми си пада повече по такива). :? Хм, май има кой да подкрепя изказването "Роди ме, мамо, тъпа, аз ще се изруся..." :? Как да е...
Излишно е да споменавам смс-ите, които не са замислени клишета, а си ги измислям сама. Също и картичките, които му давам с повод и без повод... Другото май е доста, ще спомена само някои неща. Три-четири дни след като тръгнахме, трябваше да ходя на лагер за 10 дни. Не си бяхме кой знае какви, но взех, че точно когато беше писал, че започвам лека полека все повече и повече да липсвам, му пратих картичка, може би съм го имала за утешителна награда. :-D Проблемът беше, че нито бях сигурна за имената му, нито за адреса, ама на, получи се писмото... :grin: Друго... след като беше 1 седмица на море, а преди това и 1 на село, му бях написала писмо. Изброих това, което ми правило впечатление: понякога сърцата ни да бият в един ритъм, да можем да разговаряме дълго и за всичко, да успява да ми прочете желанията и мислите и дори когато не сме заедно, да знае кога си мисля за него и тогава да ми звънне и т.н... Тогава не бяхме направили и 2 месеца, но след всичкото му писах едно "Ето това е любов". На 2-та месеца ходихме на първия си пикник заедно. На 3-те му бях взела червен балон и бях написала припева на нашата песен, а когато минавахме покрай един голям розов храст, ей така му скъсах една розичка и му я подарих... И сигурно има 2 пъти още по толкова поне. :) Просто за него съм се старала много и винаги ми е показвал, че оценява всичко. Вярно, че моето е повече от неговото, но имайки предвид, че той не си пада романтик и се притеснява за всичко, дали би било да е добре и затова не успява да се отпусне, пак съм благодарна. А и не мисля, че това е най-важното... Щом има мир и разбирателство, всичко е ок. Както казва приятелят ми, с или без думи, с или без такива жестове, любовта си я има така или иначе. :-)
babylove
01-21-2008, 17:45
naprei mu stiptiz
Амиии бяхме веднъж на излет, кампинг или там както се нарича... Иии то взе, че смотаното време се развали... Както си грееше слънце изведнъж заваля проливен дъжд... Валя, та валя... Той обаче инат човек... Реши да излезне извън палатката в тоя проливен дъжд, за да пренесе от колата храната, да я сложил в хладилната чанта да не вземе да се вкисне, после пък реши, че ще ми е студено и въпреки че сигурно 10 пъти повторих, че няма нужда, излезна пак до колата да вземе одеалата... Ама то в тоя дъжд все едно си с дрехи в басейн... Естествено върна се абселютно прогизнал... И одеалата също... :D След половин час вдигна супер висока температура и взе да се тресе... Стана му мноу студено... Леле, божке, колко се притесних тогава... Отидох до палатката на наште... Взех там лекарства, квито имахме (които включваха аспирин и витамин С :( )... Върнах се... Чудих се кво да правя... Нямам мноу опит в такива ситуации... А той седи и го тресе треската, трепери един такъв и му е адски студено... Накрая реших да си го гушна, за да го стопля... :) И той се стопли и заспа, но аз не мигнах цяла нощ...Бях се паникьосала страшно мноу...
Не го бях виждала преди в такова състояние... :( Та на сутринта като се събуди (аз така и не мигнах) беше вече по-добре... Не валеше... И веднага се върнахме в Пловдив и го закарахме до поликлиниката... И техните никога повече не го пуснаха с наште... :D Абе мноу екстремна беше тая ситуация... Няма да я забравя скоро време... :D
sladko_dete
01-21-2008, 19:01
Мхм да видим... стихотворение съм му писала, писмо също, смс-и, целували сме се под дъжда, което си е точно романтика, правила съм презентация, която беше като приказка, смисъл започваше с имало едно време една принцеса, която еди кво си, и срещнала своя принц, и магията пламнала... :razz: подарявам му картички с любовни обяснения, пиша му бележчици и му ги пъхкам в джобовете без той да види и други...
Пс: А най - романтичното нещо което той е правил за мен беше една "вечеря" на свещи на романтична музика на която танцувахме, държеше ми ръцете докато хапвахме "вечерята", а въпросната беше купичка кисело мляко със захар, но това не е от такова значение...
Victorya
01-22-2008, 06:55
Амииииии...преди няколко дни беше заминал за София,а точно същата вечер,когато него го нямаше Валя Блаканска пя във Враца.Той е ценител на българската народна музика и реших,че ако го поздравя с песен на Валя Балканска ще му стане хубаво.Само че не исках да го пускам онлайн по телефона в цялата зала,затова когато свърши жената да пее я намерих зад кулисите и я помолих да му изпее нещо специално за него по телефона.Набрах го дадох й телефона и тя му изпя "Излел е Дельо хайдутин"-"Специален поздрав,за специален човек от едно момиче,което много го обича" Това горе долу й бяха думите.Той много се трогна от жеста и си плакахме двамата заедно по телефона :)
MaRiNkA_16
01-22-2008, 17:03
romanti4no ne to4no...vseki edin mig kogato sme bili zaedno sme si go pravili ili romanti4en ili sta6no div.jiveem na 1500km edin ot dryg i mislq 4e vseki put kogato hodq pri nego e ogromen jest.za lubovta nqma granici nali znaete a i vinagi stiga edin pogled,edna nejna celyvka ili pregruda(da pokaje6 s tqlo kakvo jelae6) pred tova da my kaje6 kakvo 4ystva6 :smt008
kakvo e nai ronanti4noto ne6to koeto ste pravili za svoq priqtel? pitam za6toto,kato stane vapros za romantika.... s privilegii sa majete....te mogat s mn pove4e ne6ta da ni iznenadat. ami nie tqh ????
ами за момчета (лично аз) мисля че просто трябва да го очароваш и да му кажеш че го обичаш и ако те помоли за нещо да го направиш със желание ... :P
Vangeloff E.I
01-24-2008, 00:43
ами за момчета (лично аз) мисля че просто трябва да го очароваш и да му кажеш че го обичаш и ако те помоли за нещо да го направиш със желание ... :P
Деков твоето си е грозна манипулация дето се вика,както и да е спирам до тук щото става OffTopic.
Поради ранния час в който пиша това нещо в главата ми изникват 1-2 жеста които съм правил за нея.
Значи : писал съм и стихотворение,извеждал съм я на морска разходка в залива на Несебър и какво ли още не.За мен е достатъчно да я видя щастлива и усмихната.
За Bebsito с риск да си навлека гнева на доста потребители.Но да се изрусиш заради приятеля си го определям по скоро като вид изпълняване на каприз,също и танците и прочие .. Романтиката за мен е нещо което изниква спонтанно в съзнанието ти(естесвено нужно е да проявиш и малко въображение)не може да планираш нещо романтично 2-3 дни в бъдеще,романтиката е момента просто го зграбчваш.
Надявам се да съм бил полезен с по-горе написаното.
Victorya
01-29-2008, 17:54
Ами вчера се замислих,че идва св.Валентин,празник,романт ка,ала-бала.И после реших,че всеки ден е повод за подаръци,любов,романтика,в но,шоколад,рози и най-вече за празнуване.Затова отидох във студиото за татуиране и си тауирах името му на място,което само той ще си вижда.Точно на това място,на което хората викат "паласки" а всъщност е част от тазовата кост.Вечерта у тях на свещи и лек блус той я видя и .... ефекта е ясен...сълзи,целувки,усмивк ,щастие и разбира се много много много много много любов-душевна и физическа.Хора,обичайте се и си го доказвайте,защото това е най-хубавото нещо на тоя свят,което може да ви се случи :) :grin:
Spider4eto
01-29-2008, 18:18
ми аз попринцип никак не мога да рисувам но за него впрегнах всичкия си талант и му нарисувах едно големичко сърчице и вътре с малки сърчица а отзад написах за най-сладкото меченце на света (аз му викам Мечо :oops: ) и сега за свети Валентин съм решила да му зема метална рамка да ръгна вътре наша снимка и горе да гравирам Мече обичам те!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Романтиката е нещо спонтанно.
Беше лято.Минаваше единадесет, а ние стояхме на една пейка гушнати и си говорехме.Изведнъж заваля(по-скоро закапа)..тръгнахме да се прибираме и докато тичахме аз го спрях и го целунах много страстно.Той ме погледна в очите, усмихна се и ме целуна.Продължихме да се целуваме и дъжда спря.
Беше велико! :grin:
Az ko da vi kaja...Az moga da kaja 2 ne6ta za moqta biv6a priqtelka....Emi az mnoo q obi4ah,tq uj s16to,ama to si li4i kgoat obi4a6 nqkoi tq mi pokazva6e 4e iam nqkvi 4uvstva k1m men,ama ve4e si msiql 4e togava ne e bilo lubov,ama kakto i da e minalo....Ta sq da kaja.Emi az na moita priqtelka bqh podaril,martenica s formata na s1rce,tam kat be6e baba MArta,ala bala,za rojdenniq i den na 4 April i bqh kupil edna karti4ka s koteta(tq mnooogo gi obi4a),s16to taka i bqh podaril i 2 pateta,koito bqha vlubeni,abe ne msiql 4e be6e ne6to tolkova prekrasno,ama vse pak be6e ot s1rce,p1k i nz...Malko t1p otgovor,stana za koeto se izvinqvam,Abe maikata mu e da ima lubov :)
Oooooo izvinete,ama zabravih da kaja o6te 4e edin p1t bqh i narisuval edno s1rce i otdolu pi6e " I love you" s podr14ni sredstva,roza,tam io6te nqkvi takis gluposti....Dnes praim 1 godina,e ako bqhem gadjeta de,ama az nqma da i pi6a...Prosto ne zaslijava
Ами вчера се замислих,че идва св.Валентин,празник,романт ка,ала-бала.И после реших,че всеки ден е повод за подаръци,любов,романтика,в но,шоколад,рози и най-вече за празнуване.Затова отидох във студиото за татуиране и си тауирах името му на място,което само той ще си вижда.Точно на това място,на което хората викат "паласки" а всъщност е част от тазовата кост.Вечерта у тях на свещи и лек блус той я видя и .... ефекта е ясен...сълзи,целувки,усмивк ,щастие и разбира се много много много много много любов-душевна и физическа.Хора,обичайте се и си го доказвайте,защото това е най-хубавото нещо на тоя свят,което може да ви се случи :) :grin:
леле стахотен жест !! евала :mrgreen:
Ами вчера се замислих,че идва св.Валентин,празник,романт ка,ала-бала.И после реших,че всеки ден е повод за подаръци,любов,романтика,в но,шоколад,рози и най-вече за празнуване.Затова отидох във студиото за татуиране и си тауирах името му на място,което само той ще си вижда.Точно на това място,на което хората викат "паласки" а всъщност е част от тазовата кост.Вечерта у тях на свещи и лек блус той я видя и .... ефекта е ясен...сълзи,целувки,усмивк ,щастие и разбира се много много много много много любов-душевна и физическа.Хора,обичайте се и си го доказвайте,защото това е най-хубавото нещо на тоя свят,което може да ви се случи :) :grin: ti si moq geroi :D super golemi jestove si pravila :) dano da ste zaedno vinagi :-P :-)
Victorya
01-31-2008, 16:48
И аз само за това се моля :) Просто искам да сме заедно :) А жестовете...нищо особено :) :oops: Просто го обичам :)
Harum_Scarum
01-31-2008, 17:00
Написах на едно листче "Обичам те, защото..." и изредих страшно много неща. Всъщност... не беше ЕДНО листчето. :-D
И аз съм правила нещу такоаа........Ех спомени,спомени :D