View Full Version : Защо не мога да си хвана гадже 7 месеца?
:? Zaposledno imax gadje predi 7 meseca az sega nemoga da si namerq mnogokratno s1m opitval ama nestava daite savet :? :? :? :? :?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
т.1
krem4et0
Не търси бе! То само ще си дойде,тия неща не стават с пришпорване..
Все едно си бебе и да си ревеш,за биберона...баси въпросите задавате...
И темата не е за тук!
sexa_na_kompleksa
10-07-2007, 09:33
И какво от това,че не си имал приятелка от 7 месеца ?!? Ще се самоубиваш ли ?
DoomShadow
10-07-2007, 09:37
temata ti ne e za tuk a i li4no moe mnenie e 4e mn izbarzva6.Si4ko s vremeto si !
ko izb1rzvam e az s1m na 16 ko da 4akam 100 god ae nz
Obsession
10-07-2007, 10:01
Казват: "Който търси - намира!". Пък и зависи, ако търсиш нещо наистина сериозно, то само ще си дойде. Ако просто искаш да си с някоя, тръгвай с първта срещната на улицата. Ама не ти го препоръчвам... По-добре изчакай докато намериш някоя с която наистина искаш да бъдеш!
xXxScreamxXx
10-07-2007, 10:02
i sa kvo na kompleks li go izbi 7 meseca....ne sa 4ak tolkova mn
p1k i kat t1rsi6 nqma da stane
Maimunche_f
10-07-2007, 10:57
Айде още един с фикс идея-гадже :roll: Всичко с времето си! И ти ще си намериш половинката. Успех :smt006
ChRiSTiaNo_07
10-07-2007, 11:41
Вероятно има предвид,че ръчичката не му е достатъчна :lol:
palomaaa
10-07-2007, 11:43
xaxaxa,mi to 7 meseca,sa si dosta vreme,qvno ve4e ima6 koravi race :-D :-D :-D
Naish li kva rachichka kvi koravi race i 4e ne mi stiga a kato mn ti zn ystata ela stoi ti 7 meseca bez gadje neshtastnik pxpxpxp ;]
HePeAJIeH
10-07-2007, 16:25
Съвет от мен не заслужаваш ти
Заври си малката пишка в пъпа и умри
Naish li kva rachichka kvi koravi race i 4e ne mi stiga a kato mn ti zn ystata ela stoi ti 7 meseca bez gadje neshtastnik pxpxpxp ;]
наблюдаваме един екземпляр от така наречените "испански порове митничари" специалното при тях е че не им пука за чувствата на някой просто излизат с някой и не могат да свартят повече от месец .... когато се наситят на опипвания и целуване решават да си трагнат ( а ако случайно им върже за секс - след секса си трагват ) целта на живота им е да си проят момичетата / момчетата и колкото повече - толкова по голямо самочувствие .... тези неуловими ( за поече от месец ) саздания са генетична разработка на тайните "чалга" и "манго" фабрики чиято цел е да понижат интелекта на населението. Испанския пор митничар е много красиво саздание - в състояние е да даде маса пари заради козинката си ( или да я епилира ) и за дрешки ( които ги прави 2рите създания след човека носещи дрехи ). естествения враг на мексиканския пор митничар са нормални но малко малоумни хора които колекционират техните скалпове някой ги наричат скинари други психопати. Мексиканския пор митничар е вредител по вилите и късните часове опбича да тероризира хората с силна лоша и много скапана музика която издава от вградената в гъза си тонколона. Скоро се очаква да се въведе специален закон против тези създания
до тогаваслушайте тфа http://www.youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A
"Който търси, намира" може да минава навсякъде другаде, но не и в любовта. Това не ви е каталог за дрехи, че да си търсите и да си избирате - то просто става. Когато наистина си харесаш някого, изпитващ страст към него, тогава си заслужава да се започне връзка, а не да тръгвате с някого и късате след 2 дни.
За никъде не бързаш, не съм чул човек да умира от липса на гадже...
GregoryHouse
10-07-2007, 17:34
И какво не ти стигат форумите за запознанства и реши че тук някой ще се смили над теб ще почнете да си чатите и ще тръгне с теб ? Абе ти нещо не си наред...освободи ни от присъствието си моля...няма как да ти помогнем.
Phoenixheart
10-08-2007, 06:04
тцтц човека сигурно просто иска да сподели а вие се държите като пълни задници
`Death`Whore``
10-08-2007, 06:06
Аз до 18 годишна възраст бях имала няколко "гаджета" за по 2 срещи. Какво се оплакваш? Но пък ми се струва, че пробваш с всяка срещната - не става така най-малкото защото когато забележат, че го правиш, и да те харесват, ще те отрязват много брутално.
obichamte23
10-08-2007, 06:22
Сега ще ти кажа как да си хваниш трябва първо обаче една ловна пушка да си купиш след това подготвяш един сак зада можеш да побереш жертвата и ето вече си хванал гадже може да правиш с нея квото искаш айде успех ти желая и ми кажи какво е станало
sasha_90
10-08-2007, 06:27
Не бързай!За всяко нещо има време.
Phoenixheart
10-08-2007, 06:35
хормоните не чакат обаче :-D
pitan4icata
10-08-2007, 06:54
vaob6te ne se ma4i da tarsi6 to samo 6te doide:) a i kolkoto po dalgo 4aka6 ne6to tolkova po hubavo e to.
i az taka 6 meseca nikvo gadje nz ne6to se ne popadah na to4niq 4ovek a i ne mi se znaimava6e.. i eto v momenta sam s lubovta na jivota mi i dori se radvam 4e prez tezi 6 meseca sam se bila krotnala za da go do4akam :)
Ne se ot4aivai, teparva ti predstoi ne6to hubavo:)
Phoenixheart
10-08-2007, 07:11
this, like all things, shall pass. не забравяй, че преди съмване е най-тъмно :wink:
Не бързай!За всяко нещо има време.
Хах и догодина по същото време да пусне тема - вече 1г и 7 месеца съм сам! :lol: :lol: За к'фо му е да чака.. :lol:
hahaha kefish me !
Dai skype :smt005 :smt016
?love_haTe!
10-08-2007, 08:28
Нямаш гадже 7 месеца...бързо..веднага..вър и да се хвърлиш от моста :twisted:
Не търси,то само си идва.Може и 1 година да си без гадже...то не се копае с лопата.Добре като искаш гадже можеш да тръгнеш с контенерджийката от 8 спирка,но няма да има смисъл.Просто изчакай момента да настъпи и готово :wink:
първото нещо което ми направи впечатление относно въпроса ти е , че все едно това е няква бойна задача и не е възможно ти да нямаш гадже, щом всички други имат. :-D Любовта сама ще дойде ще те потърси....тъй да я търсиш под дърво и камък нищо няма да стане, повярвай ми. Пък и току виж проблема е в теб....помисли си добре. Ние не можем да ти обясним "Защо?" :shock:
наблюдаваме един екземпляр от така наречените "испански порове митничари" специалното при тях е че не им пука за чувствата на някой просто излизат с някой и не могат да свартят повече от месец .... когато се наситят на опипвания и целуване решават да си трагнат ( а ако случайно им върже за секс - след секса си трагват ) целта на живота им е да си проят момичетата / момчетата и колкото повече - толкова по голямо самочувствие .... тези неуловими ( за поече от месец ) саздания са генетична разработка на тайните "чалга" и "манго" фабрики чиято цел е да понижат интелекта на населението. Испанския пор митничар е много красиво саздание - в състояние е да даде маса пари заради козинката си ( или да я епилира ) и за дрешки ( които ги прави 2рите създания след човека носещи дрехи ). естествения враг на мексиканския пор митничар са нормални но малко малоумни хора които колекционират техните скалпове някой ги наричат скинари други психопати. Мексиканския пор митничар е вредител по вилите и късните часове опбича да тероризира хората с силна лоша и много скапана музика която издава от вградената в гъза си тонколона. Скоро се очаква да се въведе специален закон против тези създания
до тогаваслушайте тфа http://www.youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A
+1
:smt005 :smt005 :smt005
victoriq
10-09-2007, 12:55
Ох!Да ти имах проблемите! :? По-добре ли ще ти е да ти се лепи всяка срещната?!И да не знаеш какво да правиш...?! [-X Съмнявам се.Ето ти пример:Сестра ми никога не се е интересувала от момчета...Никога не е търсила!И срещна изведнъж едно момче и сега са неразделни вече много време! :D Аз нямам същия късмет...Но ти може да го имаш! :)
Щото аз съм сама пък от 1 година ... баси тъпия въпрос. Не можеш защото не искаш да тръгнеш просто с някого (колкото да не си сама), а търсиш най-подходящия за теб - ето затова ... сега по-добре ли се чувстваш ?!?
И къф е проблема?! 7 месеца?!?Тфа ли те тревожи или си поредното женкарче и мисълта,че тъпите кучки са се изчерпали не ти дава покой?!.Вече не можиш да дишаш без гадже ли?!?А съм чакала 2 години..важното е накрая чакането да си е струвало...
мм аз пък водя рекорда с близо 1год и половина ....и знаете ли какво .... :( :( чувствам се ужасно ...в депресия съм от 1 година ...
аааааааааааааааааахахахха хахха ебавам се вобще не ми дреме ...супер аиляк съм си . .
sladuranka_17
10-10-2007, 13:40
spoko бе и аз нямам вече 1година и полвина и даже не се опитвам да си намеря те сами идват при мен :-D
everything_ends
10-10-2007, 13:43
пфф да ти имам "проблема" :?
juSTkiddy
10-10-2007, 22:39
Да ти имам проблемите 8-[ .. Ем спокз бе няма да останеш без гадже до края на живота си ;)
sexydupe
10-10-2007, 22:55
men ako me pita6 abe i da ne pita6 4eti..... :-D ta zna4i 1 ne se natiskai na vs s puls 2 ro vqrvai v sebe si i ne msili samo za tova kogto se razminava6 s momi4eta po ulicata ili sedne momi4e do teb v avtobusa energiqta koqto izla4va6 sa6to e vajna daam zvu4i tapo no e taka trq da si vesel neprinuden da ne te ebe za ni6to simpatqgite vse gi ogrqva :P imai izla4vaneto na 4ovek na koito vs mu ok i vajno e badi djentalmen s momi4eta plati smetkata v kafeto podai i raka kato slizate ot avtobusa otvarqi i vrati i prosto badi mil.. ee deba razme4tah se :smt005
talisman4e_
10-10-2007, 23:12
Проблема ти е,че си доста комплексиран :::
FuCk`AnD`LoVe
10-11-2007, 11:55
хаха няма нищо като гледам другите теми някой въобще са нямали за тфа недей са оплаква.. хах :)
DevilWish
10-11-2007, 15:14
"Който търси, намира" може да минава навсякъде другаде, но не и в любовта. Това не ви е каталог за дрехи, че да си търсите и да си избирате - то просто става. Когато наистина си харесаш някого, изпитващ страст към него, тогава си заслужава да се започне връзка, а не да тръгвате с някого и късате след 2 дни.
За никъде не бързаш, не съм чул човек да умира от липса на гадже...
+1 ....
Imashe edin period ,v koito nqmah priqtel бая време ,но още съм жива ,щастлива и след това имах невероятна връзка ,а и сега имам :) Така че споко ;) :smt006
MindYourMind
10-11-2007, 15:23
И на 16 да си, тъп за кат за 3. Кво те ебе, бий си чикиите и не ни занимавай с недъзите си. Поне да бееш съставил по-голямо съчинение, да има какво да се чете. Иначе си личи, че на факта и сам не му обръщаш внимание, просто ти се е доебало.
suantito
10-11-2007, 17:58
Бахти колко депресирани хора има в тоя форум.....
xaxaxa,mi to 7 meseca,sa si dosta vreme,qvno ve4e ima6 koravi race :-D :-D :-D
Еми кво да кажа - аз съм си от 9 годишен с муйче в ръка и си ми е добре, па без гадже вече 2 месеца и си ми е още по-добре ;Д
мм аз пък водя рекорда с близо 1год и половина ....и знаете ли какво .... :( :( чувствам се ужасно ...в депресия съм от 1 година ...
аааааааааааааааааахахахха хахха ебавам се вобще не ми дреме ...супер аиляк съм си . .
и аз съм си сам повече от година :-D и ми е супер кеф :smt005 \:D/ :twisted:
*Never_Again*
10-12-2007, 15:10
всичко хубаво идва когато най малко го очакваш.и аз нямах гадже доста време но просто всичко се случи когато най малко очаквах и с човек от който ама въобще не съм го очаквала.така че търпение
Изчакай докато срещнеш подходящата...пък ако толкова не ти се седи сам - хващай първата и готово :wink: