- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога да си хвана гадже 7 месеца?
Zaposledno imax gadje predi 7 meseca az sega nemoga da si namerq mnogokratno s1m opitval ama nestava daite savet
![]()
![]()
![]()
![]()
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
т.1
krem4et0
Не търси бе! То само ще си дойде,тия неща не стават с пришпорване..
Все едно си бебе и да си ревеш,за биберона...баси въпросите задавате...
И темата не е за тук!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
И какво от това,че не си имал приятелка от 7 месеца ?!? Ще се самоубиваш ли ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
temata ti ne e za tuk a i li4no moe mnenie e 4e mn izbarzva6.Si4ko s vremeto si !
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ko izb1rzvam e az s1m na 16 ko da 4akam 100 god ae nz
Казват: "Който търси - намира!". Пък и зависи, ако търсиш нещо наистина сериозно, то само ще си дойде. Ако просто искаш да си с някоя, тръгвай с първта срещната на улицата. Ама не ти го препоръчвам... По-добре изчакай докато намериш някоя с която наистина искаш да бъдеш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i sa kvo na kompleks li go izbi 7 meseca....ne sa 4ak tolkova mn
p1k i kat t1rsi6 nqma da stane
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Айде още един с фикс идея-гаджеВсичко с времето си! И ти ще си намериш половинката. Успех
![]()
Вероятно има предвид,че ръчичката не му е достатъчнаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
xaxaxa,mi to 7 meseca,sa si dosta vreme,qvno ve4e ima6 koravi raceПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Naish li kva rachichka kvi koravi race i 4e ne mi stiga a kato mn ti zn ystata ela stoi ti 7 meseca bez gadje neshtastnik pxpxpxp ;]
Съвет от мен не заслужаваш ти
Заври си малката пишка в пъпа и умри
наблюдаваме един екземпляр от така наречените "испански порове митничари" специалното при тях е че не им пука за чувствата на някой просто излизат с някой и не могат да свартят повече от месец .... когато се наситят на опипвания и целуване решават да си трагнат ( а ако случайно им върже за секс - след секса си трагват ) целта на живота им е да си проят момичетата / момчетата и колкото повече - толкова по голямо самочувствие .... тези неуловими ( за поече от месец ) саздания са генетична разработка на тайните "чалга" и "манго" фабрики чиято цел е да понижат интелекта на населението. Испанския пор митничар е много красиво саздание - в състояние е да даде маса пари заради козинката си ( или да я епилира ) и за дрешки ( които ги прави 2рите създания след човека носещи дрехи ). естествения враг на мексиканския пор митничар са нормални но малко малоумни хора които колекционират техните скалпове някой ги наричат скинари други психопати. Мексиканския пор митничар е вредител по вилите и късните часове опбича да тероризира хората с силна лоша и много скапана музика която издава от вградената в гъза си тонколона. Скоро се очаква да се въведе специален закон против тези създанияПървоначално написано от TheMax
до тогаваслушайте тфа http://www.youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
"Който търси, намира" може да минава навсякъде другаде, но не и в любовта. Това не ви е каталог за дрехи, че да си търсите и да си избирате - то просто става. Когато наистина си харесаш някого, изпитващ страст към него, тогава си заслужава да се започне връзка, а не да тръгвате с някого и късате след 2 дни.
За никъде не бързаш, не съм чул човек да умира от липса на гадже...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
И какво не ти стигат форумите за запознанства и реши че тук някой ще се смили над теб ще почнете да си чатите и ще тръгне с теб ? Абе ти нещо не си наред...освободи ни от присъствието си моля...няма как да ти помогнем.
тцтц човека сигурно просто иска да сподели а вие се държите като пълни задници
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Аз до 18 годишна възраст бях имала няколко "гаджета" за по 2 срещи. Какво се оплакваш? Но пък ми се струва, че пробваш с всяка срещната - не става така най-малкото защото когато забележат, че го правиш, и да те харесват, ще те отрязват много брутално.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сега ще ти кажа как да си хваниш трябва първо обаче една ловна пушка да си купиш след това подготвяш един сак зада можеш да побереш жертвата и ето вече си хванал гадже може да правиш с нея квото искаш айде успех ти желая и ми кажи какво е станало
хормоните не чакат обаче![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
vaob6te ne se ma4i da tarsi6 to samo 6te doidea i kolkoto po dalgo 4aka6 ne6to tolkova po hubavo e to.
i az taka 6 meseca nikvo gadje nz ne6to se ne popadah na to4niq 4ovek a i ne mi se znaimava6e.. i eto v momenta sam s lubovta na jivota mi i dori se radvam 4e prez tezi 6 meseca sam se bila krotnala za da go do4akam
Ne se ot4aivai, teparva ti predstoi ne6to hubavo![]()
this, like all things, shall pass. не забравяй, че преди съмване е най-тъмно![]()
Хах и догодина по същото време да пусне тема - вече 1г и 7 месеца съм сам!Първоначално написано от sasha_90
![]()
За к'фо му е да чака..
![]()
hahaha kefish me !Първоначално написано от sexa_na_kompleksa