View Full Version : Какво ви възбужда в човека?
Какво би ви възбудило в едно момиче или едно момче при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала а примерно прическата, бельото, грима.
Кое наистина ви изпълва със задоволство и ви възбужда безумно.
Аз не харесвам много много грима ...
Мен ме възбуждат много 7/8-ите чорапки и някои много вталени потничета ...
Прическата също особено ако е екстравагантна!
А вие ?
`Death`Whore``
10-07-2007, 14:06
мн обичам крехки неща с нещо голямо върху тях.
Поради тази причина мъжо ми се кефи с кубинки. Цитирам: "Ти си едно малко сладко същество с огромни кубинки" :-D Харесва ми мъжествеността...моят мъж е много як с кубинки, кожено яке, пусната коса и слънчеви очила. Като допълнение е походката му... :smt004
marina star
10-07-2007, 14:23
pantalon,koto pod4ertava hubavoto mu dupe i majestvoto mu,a sa6to taka i bluzka,prez koqto li4at zarnata i dobre oformenite gardi
thefreak
10-07-2007, 14:24
при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала
При такова положение, нищо.
L0v3_suX
10-07-2007, 14:31
ami v momi4etata mi xaresvat mnogo dobre oformenite prasci :-D a v mom4etata nai ve4e pri4eskata i cqlostnosto izly4vane na liceto ;]
ChRiSTiaNo_07
10-07-2007, 14:40
Възбужда ме тва,че е човек :lol:
swords1010
10-07-2007, 14:43
Общо взето всичко, което по един или друг начин мога да свържа със секс, нямам фетиши!
sexy_for_you
10-07-2007, 14:49
Всичко ме възбужда.Очите,устата,дупе о,цялото тяло като конструкция.
Ако е приятелката ми миии всичко в нея само като я видя и вече съм готов :lol: а ако е някоя друга хммм можеби малко да избива на готик стил но да не е нещо брутално съвсем леко загатнато черен лак черна коса мнооого малко грим и въобще ако самата тя е хубава всичко е наред :P
MaRiNkA_16
10-07-2007, 14:52
tqloto,parfuma... O:)
Mene nosa,nai-ve4e kato e supoliv!
Mene nosa,nai-ve4e kato e supoliv!
Summer_Girl_6
10-07-2007, 17:07
Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \:D/ \:D/ \:D/
ReFlEcTiOn
10-07-2007, 17:27
парфюма... 8-[ погледа :) усмивката :P и .... #-o ръста... :smt007
харесвам...много високи мъже.... :smt007
~Teardrop~
10-07-2007, 17:49
Миииии сини очета/зелени очета черна коса и да гошори английски с нчкъф готин accent например френски уууу супер ... :-D
Всичко което не е емо #-o
BeBencEto
10-07-2007, 20:20
ами в моя приятел най-много ме възбуждат ръцете,но ти каза,че те не се броят така че не знам..падам си по смъкнати момчета..не няк'ви комерсиални рапъри/позьорчета..ами просто дънчиците..небрежната ризка.. :-) [/i]
Fanatichka
10-07-2007, 21:16
obujavam, kogato e po bokserki ... mm zadnika mu e tolkova seksi 4e prosto nqmam dumi :-D
Даам или пък при мен едно момиче ме възбъжда повече като е по някакви боксерки отколкото прашки.. Ако са мрежести или с някакви дантелки не мога да откъсна поглед... И парфюма... Олеле ако ми хареса...
`Death`Whore``
10-08-2007, 08:01
И брат ми е на това мнение. Но пък той харесва пълнички момичета и може би затова - с боксерки дупето изглежда по-закръглено.
Interesna tema...
Na mene mi vuzbyjda v edno momche da ima vkus kam modata da se oblicha gotino po vuzmojnost sportno,da ima hubav parfum ,da e postrigan da ima hubavi nokti i chisti obucki da e pedant sprqmo sebe si i da izluchva sexapil otvsqkude ... :smt007
хах да нямаме някаква сестринска връзка?Мислим напълно еднакво! :mrgreen: :mrgreen:
Танцуването... Просто грацията с която се движи или танцува и погледа... Влажен... мммммм... Размечтах се ! :roll:
naMy4Ho_KoTe
10-08-2007, 19:42
Възбуда ме много як, широкоплещест мъж по дънки с кожен колан и гол от кръста на горе. И особено ако размятква белезници... :-D
smile_and_shine
10-08-2007, 20:03
пък мене... симпатичното "дефектно" р, което казват някои :smt016 и също... долната челюст (ама не каква да е, а само точно определен вид, ако мога така да се изразя :mrgreen: )
DivoTo_KoTe
10-08-2007, 20:13
Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \:D/ \:D/ \:D/
И аз така,особено ако е леко разкопчана и естествено хубаво тяло ммм :smt007 :smt007 :smt007
`Death`Whore``
10-08-2007, 20:19
Мен това би ми подействало по обратния начин.
teardrop
10-09-2007, 14:48
Парфюмът...ии много ми харесват момчета с гривни - кожена ли ще е, с дървени мъниста, сребърна, т.н., важното е да е гривна и да ми хареса. Не знам откъде тая мания...
palomaaa
10-09-2007, 15:04
мъжки,тежък,силен,секси парфюм-направо ме подлудява,че чак мога да получа ерекция :lol: :lol: :lol: :lol:
men puk ma kefi nekoi sladyr s gotqna pri4eska,i qki 6iroki dunki :)nekoi street styler :smt049 :smt049 :smt049 :D i dr n6 ama ne mi sa pi6e sq
при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала
При такова положение, нищо.
\:D/
Nai mn si obi4kam i nai mn me vyzbujdat v nego skulite mu nqkak si kato pogledne strashno i se navede leki4ko i pretrypvam ... syshto taka usmivkata nema ravna ubojavam q ... Ina4e kato cqlo vsi4ko v nego ... spomenaha po nagore i r rizkite , koito syshto sa mi slabost osobedno kogato mu e razkop4ana do nqkade i se vijdat gyrdite mu .... mmm zame4tah se :smt005 :smt005 :smt005
men me kefqt 4orapkite 7/8 ama ne pl1tni na raeta ami prozra4ni i s jartieri :D
Tedi_sheep
10-10-2007, 06:20
Погледът, начинат по кото мърда устните си(съзнателно или несъзнателно), походката,а когато си сложи тъмни очила :smt007 с това карсиво лицееее... :smt007 просто не мога да издържа...
П.П.
Но говоря за определен човек.
Иначе...абе зависи от самият външен вид на човека и стилът му...
Изражение....устните.. и другото не може да се обясни :roll:
MimityYy
10-10-2007, 07:52
parfuma :smt007
MimityYy
10-10-2007, 07:52
parfuma :smt007
Lainovoz
10-10-2007, 16:12
носа , нз що . Наистина не е базик много ме възбуждат изваяните женски нослета :-D . И нянките де ама нали казахте без тях :lol:
V moqta priqtelka me vuzbujda vsichko kefi me kosata ti pricheskata i liceto i ochite i sa prekrasni usnite nosa vsichko po neq e prekrasno za men \:D/ :smt007
losing_my_mind
10-10-2007, 16:33
Много ме кефи когато момче е с някакви дънки, които са не много по него и не много широки и да са супер дълги, да е с някакви яки кецки и отзад да са му протъркани дънките щото си ги е настъпвал.. =P~ :smt007
`Death`Whore``
10-11-2007, 07:45
носа , нз що . Наистина не е базик много ме възбуждат изваяните женски нослета :-D . И нянките де ама нали казахте без тях :lol:
Хахахха, не мислех, че и други хора използват думата "няня", но тя всъщност се отнася повече до уретрата, защото малките момиченца, които я използват, не се интересуват от другите неща там. :-D
Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \:D/ \:D/ \:D/аз само такива нося :-D
dinkisa направо си уредете среща мой човек един за друг сте :D:D
Lainovoz
10-11-2007, 09:37
Хахахха, не мислех, че и други хора използват думата "няня", но тя всъщност се отнася повече до уретрата, защото малките момиченца, които я използват, не се интересуват от другите неща там. :-D
8-[ ъъъъ ... да ... добре . Както кажеш съм съгласен .
sentient_
10-11-2007, 09:45
хубав парфюм
Lainovoz
10-11-2007, 09:49
хубав парфюм
И ко ако ти дойде някъв космат тюлен със сопол и с хубав парфюм ще те възбуди ??
V MOM4ETATA ME VUZBUZDAT LEKO 6IROKI DUNKI POD4ERTAVA6TI ZADNIKA ,OTGORE TESEN POTNIK I PRI4ESKA 1VI NOMER :shock: