- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви възбужда в човека?
Какво би ви възбудило в едно момиче или едно момче при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала а примерно прическата, бельото, грима.
Кое наистина ви изпълва със задоволство и ви възбужда безумно.
Аз не харесвам много много грима ...
Мен ме възбуждат много 7/8-ите чорапки и някои много вталени потничета ...
Прическата също особено ако е екстравагантна!
А вие ?
Поради тази причина мъжо ми се кефи с кубинки. Цитирам: "Ти си едно малко сладко същество с огромни кубинки"Първоначално написано от KIRCHO
Харесва ми мъжествеността...моят мъж е много як с кубинки, кожено яке, пусната коса и слънчеви очила. Като допълнение е походката му...
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
pantalon,koto pod4ertava hubavoto mu dupe i majestvoto mu,a sa6to taka i bluzka,prez koqto li4at zarnata i dobre oformenite gardi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ami v momi4etata mi xaresvat mnogo dobre oformenite prascia v mom4etata nai ve4e pri4eskata i cqlostnosto izly4vane na liceto ;]
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Всичко ме възбужда.Очите,устата,дупе о,цялото тяло като конструкция.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ако е приятелката ми миии всичко в нея само като я видя и вече съм готова ако е някоя друга хммм можеби малко да избива на готик стил но да не е нещо брутално съвсем леко загатнато черен лак черна коса мнооого малко грим и въобще ако самата тя е хубава всичко е наред :P
tqloto,parfuma...![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Mene nosa,nai-ve4e kato e supoliv!
Mene nosa,nai-ve4e kato e supoliv!
Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \/ \
/ \
/
парфюма...погледа
усмивката :P и ....
ръста...
![]()
харесвам...много високи мъже....![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Миииии сини очета/зелени очета черна коса и да гошори английски с нчкъф готин accent например френски уууу супер ...![]()
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Всичко което не е емо![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ами в моя приятел най-много ме възбуждат ръцете,но ти каза,че те не се броят така че не знам..падам си по смъкнати момчета..не няк'ви комерсиални рапъри/позьорчета..ами просто дънчиците..небрежната ризка..[/i]
obujavam, kogato e po bokserki ... mm zadnika mu e tolkova seksi 4e prosto nqmam dumi![]()
И брат ми е на това мнение. Но пък той харесва пълнички момичета и може би затова - с боксерки дупето изглежда по-закръглено.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хах да нямаме някаква сестринска връзка?Мислим напълно еднакво!Първоначално написано от she_is_the_only_one
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Танцуването... Просто грацията с която се движи или танцува и погледа... Влажен... мммммм... Размечтах се !![]()
Възбуда ме много як, широкоплещест мъж по дънки с кожен колан и гол от кръста на горе. И особено ако размятква белезници...![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
пък мене... симпатичното "дефектно" р, което казват някоии също... долната челюст (ама не каква да е, а само точно определен вид, ако мога така да се изразя
)
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Първоначално написано от Summer_Girl_6
И аз така,особено ако е леко разкопчана и естествено хубаво тяло ммм![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?