.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Какво ви възбужда в човека?

Какво би ви възбудило в едно момиче или едно момче при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала а примерно прическата, бельото, грима.
    Кое наистина ви изпълва със задоволство и ви възбужда безумно.
    Аз не харесвам много много грима ...
    Мен ме възбуждат много 7/8-ите чорапки и някои много вталени потничета ...
    Прическата също особено ако е екстравагантна!
    А вие ?
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Цитирай Първоначално написано от KIRCHO
    мн обичам крехки неща с нещо голямо върху тях.
    Поради тази причина мъжо ми се кефи с кубинки. Цитирам: "Ти си едно малко сладко същество с огромни кубинки" Харесва ми мъжествеността...моят мъж е много як с кубинки, кожено яке, пусната коса и слънчеви очила. Като допълнение е походката му...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    pantalon,koto pod4ertava hubavoto mu dupe i majestvoto mu,a sa6to taka i bluzka,prez koqto li4at zarnata i dobre oformenite gardi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Какво ви възбужда в човека?

Цитирай Първоначално написано от Morning
    при положение че не говорим за ръце крака дупе цици и ала бала
    При такова положение, нищо.
    - Всички авто-части на едно място!

ami v momi4etata mi xaresvat mnogo dobre oformenite prasci a v mom4etata nai ve4e pri4eskata i cqlostnosto izly4vane na liceto ;]
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Възбужда ме тва,че е човек

Град
    Асеновград, България
    Общо взето всичко, което по един или друг начин мога да свържа със секс, нямам фетиши!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Всичко ме възбужда.Очите,устата,дупе о,цялото тяло като конструкция.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Ако е приятелката ми миии всичко в нея само като я видя и вече съм готов а ако е някоя друга хммм можеби малко да избива на готик стил но да не е нещо брутално съвсем леко загатнато черен лак черна коса мнооого малко грим и въобще ако самата тя е хубава всичко е наред :P

tqloto,parfuma...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Mene nosa,nai-ve4e kato e supoliv!

Mene nosa,nai-ve4e kato e supoliv!

Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \/ \/ \/

парфюма... погледа усмивката :P и .... ръста...
    харесвам...много високи мъже....
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    Deep In Your Heart
    Миииии сини очета/зелени очета черна коса и да гошори английски с нчкъф готин accent например френски уууу супер ...
    If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..

Всичко което не е емо
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ами в моя приятел най-много ме възбуждат ръцете,но ти каза,че те не се броят така че не знам..падам си по смъкнати момчета..не няк'ви комерсиални рапъри/позьорчета..ами просто дънчиците..небрежната ризка.. [/i]

obujavam, kogato e po bokserki ... mm zadnika mu e tolkova seksi 4e prosto nqmam dumi

Даам или пък при мен едно момиче ме възбъжда повече като е по някакви боксерки отколкото прашки.. Ако са мрежести или с някакви дантелки не мога да откъсна поглед... И парфюма... Олеле ако ми хареса...
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

И брат ми е на това мнение. Но пък той харесва пълнички момичета и може би затова - с боксерки дупето изглежда по-закръглено.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    Interesna tema...
    Na mene mi vuzbyjda v edno momche da ima vkus kam modata da se oblicha gotino po vuzmojnost sportno,da ima hubav parfum ,da e postrigan da ima hubavi nokti i chisti obucki da e pedant sprqmo sebe si i da izluchva sexapil otvsqkude ...
    хах да нямаме някаква сестринска връзка?Мислим напълно еднакво!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Танцуването... Просто грацията с която се движи или танцува и погледа... Влажен... мммммм... Размечтах се !

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Възбуда ме много як, широкоплещест мъж по дънки с кожен колан и гол от кръста на горе. И особено ако размятква белезници...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    зад ъгъла
    пък мене... симпатичното "дефектно" р, което казват някои и също... долната челюст (ама не каква да е, а само точно определен вид, ако мога така да се изразя )

.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала

Цитирай Първоначално написано от Summer_Girl_6
    Като видя мъж с някаква секси небрежна РИЗКА и полудявам !!! Особенно ако е в някакъв пъстър цвят...оранжева, синя, червенка, жълтичка, зеленка \/ \/ \/

И аз така,особено ако е леко разкопчана и естествено хубаво тяло ммм
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си