Влез

View Full Version : Моята тъпа, объркана история/ЧАСТ 387529376203672867

UnaBletoLoVeU
10-07-2007, 15:07
Отново и отново..Преди бях направила една тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=126707&postdays=0&postorder=asc&start=15 - "Ужасно объркана" за един съученик. Там е описано всичко подробно. Бях решила да не се занимавам и да оставя всичко така-да тегля чертата и да отворя нова страница. Обаче уви все нещо се разпада в плана ми. Блокирах го отвсякъде, за да не се изкушавам да му пиша. Точно тогава разбрах, че си има и гадже и ми стана супер антипатичен-направо като го видех се побърквах от омраза..мина седмица и от омразата нямаше и следа. отблокирах го..той започна да ми праща от онези тъжни клипчета със емо картинки и песнички за разбити сърца и загубена любов. Онзи ден ми каза, че не е щастлив така(дори ми копира как го е казал на гаджето си и тя му предлага да късат, за да е добре) и че искал да започне на сериозно. Разказа ми и някои доста лични неща, с които прецених, че ми има огромно доверие. Каза ми, че не иска да ходи само с поредната лигава "кучка", а иска човек, с когото да споделя. До тук ще решите-идеално, намек е, че иска да ходите. Обаче на следващия ден се държа сякаш НИЩО не е ставало. Днес пак започна с клипчетата, този път беше една песен, в която се пее,че е търсил любовта и как не я е видял-била е пред очите му. Не знам дали да вярвам, защото ако падна пак в капана-край-всички спомени, всички общи моменти пак излизат на главната страница и после е ужасно трудно да се забравят или поне да се тикнат навътре в съзнанието. Сърдила съм се и преди много пъти и той винаги е успявал да ме обърка и да ми втълпи, че съм много ценна за него..и онзи ден пак го каза.
Още нещо, което ме кара да мисля, че е несериозен е това, че в момента поздравите му бликат от "любов" към гаджето му. "Ток по тялото като мисля за теб..миличко, обичам те..."
Какво да правя? :smt012

Мерси на всички, които са си направили труда да го прочетат и още по-голямо благорадя на тези, които са ми отговорили.

FieRy_GirL
10-07-2007, 15:21
ami spored men ne trqbva poe4e da se 4udi6 i da se tormozi6.ako naistina go haresva6 pogovori s nego seriozno.popitai go dali ima 4uvstva kym teb.ako sym razbrala pravilno tyva kyeto pro4etoh toi ne e skysal s gadjeto si.nali taka?govori ti 4e ne iska da e s "porednata ligava ky4ka" a o6te e s neq..e tfa ne go razbiram..ako ne mu e dybre za6to tygava ne skysa s neq?ne go ostavqi da te razigrava.popitai go i se izqsnete.

UnaBletoLoVeU
10-07-2007, 15:29
ami spored men ne trqbva poe4e da se 4udi6 i da se tormozi6.ako naistina go haresva6 pogovori s nego seriozno.popitai go dali ima 4uvstva kym teb.ako sym razbrala pravilno tyva kyeto pro4etoh toi ne e skysal s gadjeto si.nali taka?govori ti 4e ne iska da e s "porednata ligava ky4ka" a o6te e s neq..e tfa ne go razbiram..ako ne mu e dybre za6to tygava ne skysa s neq?ne go ostavqi da te razigrava.popitai go i se izqsnete.
Онзи ден говорихме за това, което "чувства" към мен и нещо му казах "Защо лъжеш, че ме обичаш?", а той отговори, че не лъже и наистина винаги ще знача нещо за него....обаче пък ако лъже за онова, какво му пречи да излъже още малко... :smt011

ПП. В онази тема съм писала, че е казал на общ приятел, че съм му като "резервен вариянт". После го редактирах в друг пост..не го е казвал, а нашия приятел е бил чисто и просто пиян и си го е измислил...

FieRy_GirL
10-07-2007, 15:32
naistina si prava za tfa 4e ako e izlygal vednyj ni6ty ne mu pre4i da izlyje otnovo..a toi skysal li e s gadjeto si ili ne 4e ne6ty nemojah da razbera??? :-s

NightSky
10-07-2007, 16:09
Говори с него и му обясни как се чувстваш от цялото това разиграване. Ако толкова обича гаджето си нека си е с нея и да не занимава и теб. Ако пък иска теб да скъса с нея и готово. Няма смисъл да ти пише такива неща, а после да се преструва, че нищо не се е случило.

UnaBletoLoVeU
10-07-2007, 18:10
Не е скъсал с нея...
Освен това той знае точно как се чувствам, а нищо не прави..пък и му е в кръвта да разиграва хората...в момента освен гаджето си, излиза с още 4.....нз как го прави и не го хващат..обаче и тях слага в категорията на "лигави кучки"...

gothic_angel
10-07-2007, 18:33
ne mu vqrvai 6tom ne e skasal s onaq :)

NightSky
10-07-2007, 18:33
Май е по-добре да не се занимаваш с него. Значи освен теб има още четири... на които сигурно говори същото, което говори и на теб. Сигурно пред тях нарича и теб "лигава кучка". Мани го тоя...

yuyuto
10-07-2007, 18:35
Не е скъсал с нея...
Освен това той знае точно как се чувствам, а нищо не прави..пък и му е в кръвта да разиграва хората...в момента освен гаджето си, излиза с още 4.....нз как го прави и не го хващат..обаче и тях слага в категорията на "лигави кучки"...
Леле майко :!: :!: :!: :shock:
И ти ще се съгласиш да си поредната 5-та или 6-та ?!?
Не знам... Добре обмисли нещата... Ами ако ги мята и останалите по същия начин, както и теб ? Заслужава ли си изобщо :?: ... :-k

koalka
10-07-2007, 18:40
Нищо не прави, защото си играе с теб, не виждаш ли?Ако наистина те обичаше...щеше да си проличи, да иска само теб, а не така...Зае*и го този и не се занимавай.Сигурно си мислиш "да, лесно й е да го каже"...не е така, но просто трябва да го забравиш.Да не може да те трогне само с мили думи, да може да те трогне с действия, така трябва да бъде. :wink: След като виждаш, че не действа, значи работата е ясна.

DevilWish
10-07-2007, 18:41
Nqa da ti pofqrfam aku kae6 ,4e e nai-golemiq krasafec ,a ti si grozna ,ta da ne moe6 si nameri6 nqkyi ,koit naistina da te obi4a i ceni i ti da si EDINSTVENA ,a da nqq drugi 4-5 !??!to tuka nqq si ftorata cigulka ,mi napraoooo....ujas mnool preebana raota.spored men e mom4e ,koet zaribqq si4ki i im svalq zvezdi ,dokat ne gi vii ,4e sa negovi i sa gotofi na si4ky ,zaradi nego.pomisli si dali si strua ,da mu vleze6 v jivota (v legloto po-skoro) za nqkfo kratko vr i da strada6??!

VerryBerry
10-08-2007, 07:22
ne se zanimavai s nego-toi sam ne znae kakvo iska,ne ti trqbav takav...

UnaBletoLoVeU
10-08-2007, 12:41
Темата може да се заключи. Оправих се :)

koalka
10-08-2007, 13:27
Готово. :wink: