.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    У нас Си (=

Моята тъпа, объркана история/ЧАСТ 387529376203672867

Отново и отново..Преди бях направила една тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 - "Ужасно объркана" за един съученик. Там е описано всичко подробно. Бях решила да не се занимавам и да оставя всичко така-да тегля чертата и да отворя нова страница. Обаче уви все нещо се разпада в плана ми. Блокирах го отвсякъде, за да не се изкушавам да му пиша. Точно тогава разбрах, че си има и гадже и ми стана супер антипатичен-направо като го видех се побърквах от омраза..мина седмица и от омразата нямаше и следа. отблокирах го..той започна да ми праща от онези тъжни клипчета със емо картинки и песнички за разбити сърца и загубена любов. Онзи ден ми каза, че не е щастлив така(дори ми копира как го е казал на гаджето си и тя му предлага да късат, за да е добре) и че искал да започне на сериозно. Разказа ми и някои доста лични неща, с които прецених, че ми има огромно доверие. Каза ми, че не иска да ходи само с поредната лигава "кучка", а иска човек, с когото да споделя. До тук ще решите-идеално, намек е, че иска да ходите. Обаче на следващия ден се държа сякаш НИЩО не е ставало. Днес пак започна с клипчетата, този път беше една песен, в която се пее,че е търсил любовта и как не я е видял-била е пред очите му. Не знам дали да вярвам, защото ако падна пак в капана-край-всички спомени, всички общи моменти пак излизат на главната страница и после е ужасно трудно да се забравят или поне да се тикнат навътре в съзнанието. Сърдила съм се и преди много пъти и той винаги е успявал да ме обърка и да ми втълпи, че съм много ценна за него..и онзи ден пак го каза.
    Още нещо, което ме кара да мисля, че е несериозен е това, че в момента поздравите му бликат от "любов" към гаджето му. "Ток по тялото като мисля за теб..миличко, обичам те..."
    Какво да правя?

Мерси на всички, които са си направили труда да го прочетат и още по-голямо благорадя на тези, които са ми отговорили.

ami spored men ne trqbva poe4e da se 4udi6 i da se tormozi6.ako naistina go haresva6 pogovori s nego seriozno.popitai go dali ima 4uvstva kym teb.ako sym razbrala pravilno tyva kyeto pro4etoh toi ne e skysal s gadjeto si.nali taka?govori ti 4e ne iska da e s "porednata ligava ky4ka" a o6te e s neq..e tfa ne go razbiram..ako ne mu e dybre za6to tygava ne skysa s neq?ne go ostavqi da te razigrava.popitai go i se izqsnete.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    ami spored men ne trqbva poe4e da se 4udi6 i da se tormozi6.ako naistina go haresva6 pogovori s nego seriozno.popitai go dali ima 4uvstva kym teb.ako sym razbrala pravilno tyva kyeto pro4etoh toi ne e skysal s gadjeto si.nali taka?govori ti 4e ne iska da e s "porednata ligava ky4ka" a o6te e s neq..e tfa ne go razbiram..ako ne mu e dybre za6to tygava ne skysa s neq?ne go ostavqi da te razigrava.popitai go i se izqsnete.
    Онзи ден говорихме за това, което "чувства" към мен и нещо му казах "Защо лъжеш, че ме обичаш?", а той отговори, че не лъже и наистина винаги ще знача нещо за него....обаче пък ако лъже за онова, какво му пречи да излъже още малко...

ПП. В онази тема съм писала, че е казал на общ приятел, че съм му като "резервен вариянт". После го редактирах в друг пост..не го е казвал, а нашия приятел е бил чисто и просто пиян и си го е измислил...

naistina si prava za tfa 4e ako e izlygal vednyj ni6ty ne mu pre4i da izlyje otnovo..a toi skysal li e s gadjeto si ili ne 4e ne6ty nemojah da razbera???

Говори с него и му обясни как се чувстваш от цялото това разиграване. Ако толкова обича гаджето си нека си е с нея и да не занимава и теб. Ако пък иска теб да скъса с нея и готово. Няма смисъл да ти пише такива неща, а после да се преструва, че нищо не се е случило.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    У нас Си (=
    Не е скъсал с нея...
    Освен това той знае точно как се чувствам, а нищо не прави..пък и му е в кръвта да разиграва хората...в момента освен гаджето си, излиза с още 4.....нз как го прави и не го хващат..обаче и тях слага в категорията на "лигави кучки"...

ne mu vqrvai 6tom ne e skasal s onaq
    Бъди себе си..

Май е по-добре да не се занимаваш с него. Значи освен теб има още четири... на които сигурно говори същото, което говори и на теб. Сигурно пред тях нарича и теб "лигава кучка". Мани го тоя...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Не е скъсал с нея...
    Освен това той знае точно как се чувствам, а нищо не прави..пък и му е в кръвта да разиграва хората...в момента освен гаджето си, излиза с още 4.....нз как го прави и не го хващат..обаче и тях слага в категорията на "лигави кучки"...
    Леле майко
    И ти ще се съгласиш да си поредната 5-та или 6-та ?!?
    Не знам... Добре обмисли нещата... Ами ако ги мята и останалите по същия начин, както и теб ? Заслужава ли си изобщо ...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо не прави, защото си играе с теб, не виждаш ли?Ако наистина те обичаше...щеше да си проличи, да иска само теб, а не така...Зае*и го този и не се занимавай.Сигурно си мислиш "да, лесно й е да го каже"...не е така, но просто трябва да го забравиш.Да не може да те трогне само с мили думи, да може да те трогне с действия, така трябва да бъде. След като виждаш, че не действа, значи работата е ясна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Nqa da ti pofqrfam aku kae6 ,4e e nai-golemiq krasafec ,a ti si grozna ,ta da ne moe6 si nameri6 nqkyi ,koit naistina da te obi4a i ceni i ti da si EDINSTVENA ,a da nqq drugi 4-5 !??!to tuka nqq si ftorata cigulka ,mi napraoooo....ujas mnool preebana raota.spored men e mom4e ,koet zaribqq si4ki i im svalq zvezdi ,dokat ne gi vii ,4e sa negovi i sa gotofi na si4ky ,zaradi nego.pomisli si dali si strua ,da mu vleze6 v jivota (v legloto po-skoro) za nqkfo kratko vr i da strada6??!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne se zanimavai s nego-toi sam ne znae kakvo iska,ne ti trqbav takav...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    У нас Си (=
    Темата може да се заключи. Оправих се

Мега фен Аватара на koalka
    Готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове