Влез

View Full Version : Какви цветове предпочитате?

sweety_blondy
10-08-2007, 12:29
За момичетата : с какви цветове лакове предпочитате да се лакирвате , и зависи ли от облеклото ви?
За момчетата : обичате ли приятелките ви да имат маникюр?Харесва ли ви или сте против дългите нокти? O:) O:)

DeVoi4eTo
10-08-2007, 12:32
Лятото по светли и весели...перлени цветове :) Попринцип зависи от облеклото и по специално от аксесоарите...Вечер е по -подходящ тъмния лак...но не пречи да се ползва и през деня :)

`Death`Whore``
10-08-2007, 12:33
Предимно черно...иначе червено, бяло като блажна боя, лилаво...

xXxScreamxXx
10-08-2007, 12:36
em az obi4am po svetlite lakove
a i s1m za d1lgite nokti :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

dan4ety
10-08-2007, 12:37
Обичам да се лакирвам с розово и червено. Но по принцип не зависи от облеклото ми :-D

zorri
преди често ходех с черно... Сега съм на вълна ярко червен.. харесвам и перлените в розовата гама...... И сега като се замисля .. май постоянно съм с червен... без исключение какво нося... Ама не ми пречи защото почти всички дрехи са ми бели, черни.. и тук таме някоя по шарена... Любимите ми цветове.. без значение на какво са точно тези.. бял, черен и червен..

VaNicHkaa
Аз дълги нокти трудно си пускам ..но за лака предпочитам по светли - розово , кремаво , светло зелено ..но и тъмно червеното много ми харесва..най-вече зависи от това с което съм облечена де :wink:

`Death`Whore``
10-08-2007, 12:38
Някога замисляли ли сте се, че ако цветът на лака не е съобразен с облеклото и грима, е грозно? #-o

missNightmare
10-08-2007, 12:42
az obi4am po-svetlite cvetove,no ponqkoga se lakirvam is po tumni,no naive4e tova zavisi ot oblekvoto mi :)

zorri
10-08-2007, 12:42
Някога замисляли ли сте се, че ако цветът на лака не е съобразен с облеклото и грима, е грозно? #-o

при мен мисля че няма такава опасност...... Смисъл.. пак се съобразявам.. ама ... понякога не ми пука... и особено какво мислят за ноктите ми......

SlAdKy_KoTi
10-08-2007, 12:44
за мен не зависи от облеклото :wink: черния лак е най-готин :smt007 :smt016

dan4ety
10-08-2007, 12:45

По-скоро смешно, но когато немога да се съобразя с облеклото (например нямам такъв цвят лак) и се лакирвам с много светло розово. ;) Казах, че ми харесва и червеното, ама не изкрящо и само ако си отива с обувките, колана или чантата. Само тогава се лакиравам с червено. Иначе както казах-най-често със светло розово :)

`Death`Whore``
10-08-2007, 13:03
Ако е много леко розово, не се брои. :-D

biskvitche
10-08-2007, 13:05
В момента съм с ярко червено. Иначе харесвам и тъмно лилаво, златисто, бяло, перлени лакове. Съчетавам с облеклото и аксесоарите. Например ако съм с ярък лак не слагам пръстени и гривни, т.к. акцента е върху ноктите. Ако пък съм със светъл лак си позволявам повече или по-екстравагантни бижута. Сега като се замисля френския маникюр е добър вариант- не ми се налага да мисля дали си подхожда със всичко останало :lol:

`Death`Whore``
10-08-2007, 13:07
Така ли мислиш? При него една част от нокътя е бяла. Не мисля, че би отивало на дрехи черно+лилаво например...или на червени дрехи.

biskvitche
10-08-2007, 13:12
Да, права си. Когато дрехите са тъмни бялото "свети". Обаче пък аз рядко ходя с тъмни дрехи, та го няма при мен този проблем. А с червено съм пробвала- ок е.

gLoRiOuS_aNGeL
10-08-2007, 13:22
Обичам перлените лакове.А като цветове-бледо розово,бяло,златисто... :wink:

hungry_vampire_f
10-08-2007, 13:32
Черно, червено и бяло

Exothermic
10-08-2007, 13:36
Предимно тъмни цветове,като първото място заема
черният лак ,комбиниран с дълги нокти е перфектен.
Иначе червен,син,сребърен,сив(пос ледните два в перлени нюанси),
бял,бежав и пр :mrgreen:

Sw33tytu
10-08-2007, 14:11
При мен цвета на ноктите ми зависи най вече от настроението ми,стремя се да съчетавам и с облеклото но не винаги имам време и възможност.Едни от любимите ми цветове са черно,розово,червено и лилаво. :)[/b]

_BoSSy_
10-08-2007, 14:12
От 2 години се мацота с един и същ лак-телесен цвят. Мн ми харесва а и не се съобразявам с дрехите които нося.Някакси не мога да се възприема с черен или бял или какъвто и да е др цвят...Ноктите ми са къси,добре оформени и на безименните ми пръсти винаги има някаква декорация.Пускала съм си и дълги нокти,но така и не можах да свикна с тях.Какво да ви кажа-предпочитания :):)

RoSsiTo
10-08-2007, 15:27
Преди много харесвах по-бледите цветове, но напоследък съм се ориентирала към по-тъмните като тези :wink: Но не и черно (нещо не мога да се възприема така :? ) Много харесвам и френския маникюр с някакви декорацийки :)
http://www.gizmodiva.com/entry_images/0606/29/opi-designer-series.jpg
http://ec1.images-amazon.com/images/I/21TzdZ2axdL._AA270_.jpg http://ec1.images-amazon.com/images/I/21LXbSs0tbL._AA270_.jpg http://ec1.images-amazon.com/images/I/21+sYCbmX4L._AA200_.jpg http://www.bourjois.co.uk/globals/images/products_lg/solaque_l.jpg

CuRly_Doll
10-08-2007, 15:40
Lqtoto sam s iskrq6ti cvetove zimata ili bez lak ili s frenski manikur.....frenskiq se vrazva sas si4ko i mi e nai dobre s nego.Ina4e da sa4etvam laka i drehite :wink:

MaCeTo_
10-08-2007, 15:40
Аз не се съобразявам чак толкова дали лака ми се връзва с дрехите...Карам го на настроения :-D Понякога ми се приисква да е нещо по-светличко и нежно, а понякога искам ярки цветове като червено например (но винаги го слагам, когато ноктите ми са по-къси). Иначе почти никога не съм само с едноцветен лак, винаги имам някаква, макар и лека, декорация.

prah
10-08-2007, 15:43
Нося тъмен лак, например изумрудено зелено, тъмночервено, черно... Обичам и някои крещящи неонови цветове, но напоследък се отказах от тях - трудно се поддържат.

zvezdichkaaa
10-08-2007, 16:46
Ами телесен,златист,розов,черв н,понякога френски маникюр,а понякога използвам черен с тънка четка за да нарисувам нещо.

DisciplineAndOrder
10-08-2007, 16:55
Телесен,а понякога черен (черен много рядко)

tItEufFf
10-08-2007, 17:05
Ами не, не зависи от това с което съм облечена. Обичам всякакви цветове, но най-вече бебешко розово и тъмно червено

?love_haTe!
10-08-2007, 17:16
Нямам определени цветове.Обичам да експериментирам! :P

Seniorita
10-08-2007, 17:34
Аз се лакирам, не се лакирВам. Най-често в светли и перлени цветове.

ЕPu
10-08-2007, 18:10
черно, червено или изобщо без лак :roll:

KaTinCeTy
10-08-2007, 20:10
Като цяло гледам да съчетавам цвета на лака с дрехите и аксесоарите. Харесвам по-светли цветове, също така харесвами пастелните цветове въпреки, че имам и доста перлени. Не съм привърженик на тъмните цветове като черно, тъмно синьо или тъмно лилаво, такива лакове принципно си взима за рисуване на ноктите, въпреки, че това лято като се лакирах с черен лак без никакви рисунки по ноктите стана много яко. :)

LuCiFersAngeL
10-08-2007, 20:45
За момичетата : с какви цветове лакове предпочитате да се лакирвате , и зависи ли от облеклото ви?
За момчетата : обичате ли приятелките ви да имат маникюр?Харесва ли ви или сте против дългите нокти? O:) O:)

1. Аз се лакирам предимно с черно и смятам, че лакът трябва да се съчетава поне частично с облеклото. Например, не може да си с розова рокля и с зелен лак (поне според мен не би изглеждало добре :smt017 ), но и не може всеки ден да се лакираш. Затова пък може да се лакираш с нещо неутрално което да подхожда на всичко например цвят "слонова кост" или пък френски маникюр или нещо пастелно и не много ярко биха отивали на всичко.
2. Мога да отговоря от името на приятеля ми. Той харесва да съм лакирана, но определено е против дългите нокти (особено на моите ръце) след едно малко кофти и малко смешно преживяване с моите маникюри :lol:

sweety_blondy
10-08-2007, 22:58
хаха аз пък ся съм с жълт лак , дори ме кефи мн ;) мн рядко лака на ноктите ми си съвпада с дрехите и аксесоарите .. обичам нестандартните неща :D

`Death`Whore``
10-08-2007, 23:51
хаха аз пък ся съм с жълт лак , дори ме кефи мн ;) мн рядко лака на ноктите ми си съвпада с дрехите и аксесоарите .. обичам нестандартните неща :D
Понякога нестандартното е грозно и за другите нестандартни хора :-D Гледай да има малко стил, а не да е шарено.

Paiper
10-09-2007, 07:40
Много държа на ноктите си и опитвам да съчетавам цветовете с който ги лакирам с цветовете на тоалета си!В повечето случай предпочита бонбонените цветове,телесно бежаво и прасковено!

peteto89
10-09-2007, 08:05
lqtoto me kefqt izkrq6tite cvetove jalti4ko,zeleno,oranjavo,i dr takiva haresvam i po grubite cvetove po tamni ! oba4e po4ti vinagi gledam laka da saotvetstva na ne6to ot oblekloto mi =D>

peZz
10-09-2007, 08:53
Колкото и рядко да се лакирвам,се лакирвам в черно или тъмно вишнаво/кафяво.Не съобразявам лака с дрехите ми.Понякога си пиша разни глупости със бял лак по ноктите.

Buhtaaa
10-09-2007, 09:40
ами то туй много лайняно (с извинение) ама и аз се лакирам .... и то само в едни и същи нюанси ... такива каквито ада отиват на всякакви дрехи ... червени и тъмно черевени ..... перлените са боклуци .... (puke)

bossychick
10-09-2007, 11:14
Az mnogo se kefq na eno rozovo deto e super iskrq6toto,no to e za kusi nokti spored men,na dulgi ne me kefi a i na malko ten4e e 4uk! Ina4e i 4erveno haresvam,4erno,tumno lilavo ne haresvam perlenite lakove mnoo sa mi babe6ki ne6to ;) Ina4e hodq s frenski nai dobre e 6toto otiva na si4ko :)

miloto_girl_4e
10-09-2007, 13:57
Аз лично не се лакирВам, а се лакирам :wink:
Цветовете при мен зависят предимно от настроението ми :wink:
Не се съобразявам кой сезон сме или дали ще ми е дневен лака, или вечерен :wink: Аз предимно си рисувам по ноктите, та рядко съм с един цвят, но ползвам бая разнообразни цветове :wink: Сега съм с едно крещящо розово :-D Брокат отгоре и цветенца :lol:

naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 14:01
Напоследък се занимавам да си правя френски маникюр. Ако не ми се занимава - карам на безцветен лак, не си падам по цветистите изяви :)