View Full Version : Духането и целувките
Da Trigga
10-08-2007, 20:14
Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.
Има ли някакъв проблем ? =(
Здравейте аз съм момче на 15 години и с приятелката ми (тя е на 13) правим редовно френска любов.
Проблема е че когато тя ми прави свирки и след като свърша после веднага се целуваме и така си вкусвам собствената сперма.
Епа ако не те кефи вкуса на спермата ти има може би :lol:
Mi osven 4e si malko tup drug problem ne vijdam !!!
A ina4e da ne se zaqjdam po temata. Mi zavisi ako si haresva6 vkusa na spermata natiskaite si se az li4no da bih q celunal ma sa nqma se prestaravame da si qm moita sperma se pak :::
miloto_girl_4e
10-08-2007, 20:21
Аз не виждам някакъв особен проблем...
Все пак не трябва да си те е гнус от самият себе си, но не трябва и да ти е приятно, че си я вкусваш... :roll:
Princeska
10-08-2007, 20:23
е кфо от самия себе си ли се гнусиш :?: според мен тфа е савсем нормално нещо :smt008
`Death`Whore``
10-08-2007, 20:26
Тя да е чувала за гълтане? А и какво се мляскате като олигофрени...'баси секса правите, ако след него и двамата имате сили да се мляскате. Лека целувка - разбира се...но езици и да си опитваш спермата... :-k
Summer_Girl_6
10-09-2007, 08:05
Щом не ти харесва вкуса й, що караш мацката да ти духа, а??? То много лесно "Айдеее...искам свирка" щом хем искаш свирка хем не искаш ласки и целувки...избери едното ::: ::: :::
sasha_90
10-09-2007, 08:06
Няма освен ако не те е гнус.
MI nakarai priqtelkata si sled vsqko svar6vane da hodi da si mie zabite :-D
Естествено,че няма проблем ;) и на мен гаджето като ми прави свирки.. после си усещам спермата ;)
Mi6lenceto
10-09-2007, 08:28
:smt046 Am 4e 6tom iska6 svirki i ti 6te trqbva da se prejali6,ne misli samo za sebe si..... :smt008 :smt008 :smt008
Все пак не трябва да си те е гнус от самият себе си, но не трябва и да ти е приятно, че си я вкусваш... :roll:
Мен лично би ме било гнус, за това не свършвам в устата ^^.
А пич скоро няма ли да правите секс, приятелката ти е на 13 ся и е времето ?
Kras4eto_lp
10-09-2007, 10:03
Щом не ти харесва вкуса й, що караш мацката да ти духа, а??? То много лесно "Айдеее...искам свирка" щом хем искаш свирка хем не искаш ласки и целувки...избери едното ::: ::: :::
+1
Мен лично би ме било гнус, за това не свършвам в устата ^^.
А пич скоро няма ли да правите секс, приятелката ти е на 13 ся и е времето ?
HXаИОьихаХЬаьИАьиаЬАОХЬАИь аьХКАЙЬОАхЬОАоьйАЬХО
miss_fatty
10-09-2007, 10:32
Има ли някакъв проблем? хахаха тва беше най-смотания въпрос който бях чула!Ами проблем няма освен ако не ти хареше....хаха
Оле извинете ме!Малко съм зле днес
нещо съвсем нормално е,спокойно.Нищо няма да ти стане.Пък за да има проблем,ти трябва да го намериш тоя проблем.На който както му харесва.
Не виждам проблем... :wink:
Голям проблем момко ... много голям ... трябва да зарежиш френската любов. много лошо е това ... нетрябва така.
naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 11:46
Какъв ти е проблема? Като не ти харесва - след като ти духа ще си мие зъбките преди да се целувате. Ако ти е все тая - ще се мляскате. Пф, все тая... Да ти имам кахърите.
krem4et0
10-09-2007, 11:49
Тя да е чувала за гълтане? А и какво се мляскате като олигофрени...'баси секса правите, ако след него и двамата имате сили да се мляскате. Лека целувка - разбира се...но езици и да си опитваш спермата... :-k
Ееее стига де! След оргазъм имам нужда да бъда целуната, а и мъжа също. По-хубаво от дългата всумкваща целувка-няма. Имам сили. И, да след като той свърши в устата ми не мога винаги да глътна всичко. Обикновено е доста..........не съм забелязала това да създава проблем с целувките.
А до автора-накарай твоето 13 годишно момиче да седне да чете, да се учи и да играе с куклите. ти се заеми с камиончетата и стражарите.......за секс(било то само френски ласки) ви е прекалено рано!
naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 11:51
Е, то ако почнем по тая логика ”теб не трябва да те е гнус от нещо твое”, айде да се мацаме със собствените си лайна? Нали си е наше? Или да си пием урината? Всеки си има собствени виждания по въпроса - ако го е гнус момчето какво го убеждавате, че не е нормално???
вие сте се забавили е ...на 15 вече е нормално да имаш над 7-8 бройки ...без значение от пола ...направо се излагате ...
гади ми се от вас ...
marina star
10-09-2007, 14:30
ti 6te kaje6 dali imas problem.gadno li ti e?hubavo li ti e?nie ot kade da znaem? :-s
palomaaa
10-09-2007, 14:34
и къв може да е проблема..?
marina star
10-09-2007, 15:35
Да ти имам проблема...
napravo...:lol:
Da Trigga
10-09-2007, 15:49
Има ли някакъв проблем ? =( Не е гейско, спокойно. :lol:
Именно, точно тази мисъл не ми е особено приятна :-& :(
А до автора-накарай твоето 13 годишно момиче да седне да чете, да се учи и да играе с куклите. ти се заеми с камиончетата и стражарите.......за секс(било то само френски ласки) ви е прекалено рано!
пп. Абе крем не ми се прави на важна :smt013
johnny_depp
10-09-2007, 16:43
аз пък си обожавам спермата и може би затова не ми пука, че им свършвам чат пат в устите .. е не съм го правил на много, но никога не ми е било гузно :lol:
ne iskam da se bazikam s temata,ama tova e t1po,da ti pravi svirka i da se celuvate....WTF
Аре бе живота ви мина хващайте се направете си деца кви са тия глупави сФирки :smt017 :smt017 :smt017
6tom nie momi4etata mojem da gultame i da ni nqma ni6to zna4i i mujete mogata o6te po-ve4e 4e to si e tvoe :-D
Lainovoz
10-10-2007, 16:35
Как не те е срам да си изяждаш собствените деца ?? :smt009
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
10-10-2007, 16:50
Ахах то по тая логика може и тя да не иска да я целуваш след като си й правил френска нали?!? Ебати въпросите...Много е опасно да си гълташ спермата ще се разболееш :lol: