View Full Version : днес всички у нас на чай с бисквити!!!
пффффффффф аррреееееееееее и аз врътнах 20 :( :( :( :( баси,а едно време бях на 13....както и да е,живота не свършва тук,нали?нали има живот след 20 години?
Но наййййй-хубавата новина тепърва предстои-след като съм вече на 20 автоматично се прави извода,че не съм тииииииииийййййййййнейджъ ррр,следователно съм твърде стар за тоя шибан форум :-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :smt005 :smt005 \:D/ \:D/ \:D/ аре путьовци,путки,путенца това беше от мен.Знайте,че винаги съм ви мразил и ще продължавам да ви мразя,регистрацията ми тук за малко не ме доведе до опит за самоубийство,децентрализа� �ия на главния мозък,загуба на жлъчка и десен бъбрек,косопад,импотентнос т,растеж на срамни устни,склонност към забиване на клечки под ноктите,шизофрения,среднощ но напикаване,чревна инфекция,трайна загуба на зрение и рак на ушите!Единственият,който ми харесва тук е Мошното(ше те чукам пиле!)!
Сега е ваш ред да ми пожелавате разни неща!Ще съм много благодарен на този,който ми пожелае да ми се върне потентността,че почнах да се притеснявам :-D
ПП:сега е момента да ме псувате,щото няма да отговарям...
верно ти пожелавам яко потентност..хубави деца ше имаш :oops:
гадно ли е да си на 20?
Да ти е честито. 'Ма много евтино минаваш на юбилея си. Само с един чай и бисквитки ли ще минеш, бе? :shock:
Йееееей, знаех си, че Зиези ме харесва. :-D :lol:
ха!
никога не съм те мразел - в смисъл, кфо лошо си ми направил, та да те мразя?
;)
иначе да си жив и здрав, да живееш дълго и щастливо, да имаш охолен живот и да ти се родят интелигентни деца - а и здрави!
ПП: впрочем, мислех си, че си по-голем брато :)
teenkopele
10-09-2007, 05:50
Да го духаш... :lol:
Пожелавам ти безпроблемно завършване на образованието и доволно добър живот в България. + Здраве, щастие и късмет.
`Death`Whore``
10-09-2007, 05:58
гадно ли е да си на 20?
Пууу, аз след малко повече от 1/2 година ще стана на 22...същото е.
xXxScreamxXx
10-09-2007, 06:20
ta iska6 da kaje6 4e ve4e nqma da vliza6 tyk ????
manicheto_90
10-09-2007, 06:21
Ne godinkite pokazvat na kolko si vajnoto e ti na kolko se chuvstvash i razbirase vse oshte dati stava.
миии ЧРД
всичко най-хубаво ти пожелавам
Ай честито :)
И май ще се присъединя къф фейк за хубавите деца
bulgarche
10-09-2007, 07:50
Айде Зиези и като стана дума за деца...пак от теб да са българите !!!
Water_lili
10-09-2007, 07:52
пожелавам ти още дълго да си здрав,прав и корав :smt113 и не изпадай в паника от годинките няма особена разлика от това дали си на 20 или на 19 просто сега изглеждаш по зрял :wink:
П.П а аз си мислих че само аз сам твърде стара за тук вече :roll:
KiLLeR_InSTiNkT
10-09-2007, 12:42
ЧРД, наборе, хаха. Всъщност мненията ти бяха доста смислени и дано все пак не спреш окончателно да пишеш в тоя форум, въпреки всичките му недостатъци...Одъртееме, тц, тц - то по тая логика доста хора не би трябвало да пишат тук. Не ме бива в пожеланията, но си бъди такъв, каквъвто си бил до сега! Дано реализираш поне част от мечтите си! :smt006
Да си жив и здрав,прав и корав :-D :smt006
glezan4e
10-09-2007, 16:55
xexe 4estit Rojden Den... pojelavam ti buket 4erveni rozi, alkohol vyv dvoini dozi i sex vyv vsi4ki pozi....
q q.. nqma da mine6 samo s 4ai4e i biskviti .. te sa za 60-tiq ti rd.. sega e vremeto na alkohola i .. razni dr ne6ta ....
ScionOfStorm
10-09-2007, 18:08
Йоу бря ;>
Ае жив и здрав, и умната ~:>
OtherDimension
10-09-2007, 18:16
ЧРД, Зиези... форумът ще е по-тъп без теб. Да живее България!
meaningless
10-09-2007, 18:19
ЧРД :-)
shadow4e
10-09-2007, 20:23
Честит рожден ден :) Да си жив и здрав. И все пак не съм на мнение, че и аз след година и половина трябва да се изнасям. Все още не си пораснал достатъчно, че да ти писнат нашите "проблеми" :lol:
аааааааааа неееееееееее не мога да живея без вас... :( кого заблуждавам... (по-скоро бирата изфиряса(не знам дали така се пише)):lol: :lol: :lol:
Благодаря за пожеланията,очаквах повече псувни,ама айде карай...
Фейк,знаеш,че нашата любов е неосъществима,така че по-добре ще е да ме забравиш :lol:
Куенч,днес шефката ми каза,че съм изглеждал на 27 така,че не се впрегай :wink: явно съм по-мъжествен от нормалното. :twisted:
:-s
:smt010 :smt010 :smt010 няма да го преживея :smt010 :smt010 :smt010
8-[
:-)
Ми на мене ми харесват постовете ти,написани са грамотно и логически издържани..въпреки че отправната ти точка,в повечето случаи,е противоположна на моята.
Честит рожден ден,наборе. 8)
OtherDimension
10-09-2007, 20:48
:-)
Ми на мене ми харесват постовете ти,написани са грамотно и логически издържани..въпреки че отправната ти точка,в повечето случаи,е противоположна на моята.
Честит рожден ден,наборе. 8)
няма ли да го оправиш тоя скайп най-сетне :smt092
bulgarche
10-09-2007, 20:53
Тя нещо проституира (протестира) и не иска да влиза там
О,тема любима!
Мислих да се извиня за небрежността си към скайп,ама след това "тя проституира" ще се въздържа..
OtherDimension,ще ти пиша писмо via форума .
bulgarche
10-09-2007, 21:19
Мисля че съм изградил някакво мнение у нея, което няма да промениш лесно. Тъйче...говори каквото искаш ;) и не ми е жена...не е моя собственост. Да я наречем спътничка в живота (за момента) и сексуален партньор...
OtherDimension
10-09-2007, 21:29
О,тема любима!
Мислих да се извиня за небрежността си към скайп,ама след това "тя проституира" ще се въздържа..
чакам си писмото?.. :-s
bulgarche
10-09-2007, 21:31
Не насирам, на това не ме е учила тя ;)
bulgarche
10-09-2007, 21:40
Бе ако ще и такъв да съм :) Не се оплаквам. На мен ми е добре така, но явно не само на мен...
О,тема любима!
чакам си писмото?.. :-s
готов си,нападай хиено :twisted: !
Momchence
10-09-2007, 22:04
Ей гологлавчовци..много сте сладки кат почнете да се глозгате за Инка :lol: ше и дигнете много самочувствието, внимавайте!
а всеки знае какво трябва да е самочувствието ан една жена, нали? ;) :twisted:
Ей гологлавчовци..много сте сладки кат почнете да се глозгате за Инка :lol: ше и дигнете много самочувствието, внимавайте!
димо, тъпо изказване :smt099 :smt076
IRRIDUCIBILI
10-10-2007, 20:42
nali iska6 psyvni eto- da go duha6 :smt097 :smt097 :smt097 ina4e 4rd jiv i zdrav
ЧРД и всичко най-хубаво ти желая :mrgreen:
миии ЧРД
всичко най-хубаво ти пожелавам