View Full Version : Как да го забравя
No`Real`Love
10-09-2007, 12:18
Znam,che e mn banalna tema,no ... az sym na 14 hodeh s m na 20 Zadurjahme se pochti mesec i mn se prevyrzah kum nego (po princip burzo se prevyrzvam) Neprekusnato mislq za nego i za momentite ni zaedno,ne moga da go iskaram ot uma si,a trqbva da go zabravq.Sega shte zaminava za Kipyr ... znam,che ne si zaslujava,noo ... ;[[
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Малко не уцели раздела...
Не се пали толкова..едно момче-за кво ти е :smt005 :-)
Откъсни си мислите от него проверявайки правописния речник...
bulgarche
10-09-2007, 12:32
И до кога мислиш ще е така? Един, до два месеца, си го забравила. Да не е само той я.
Swinkenhoffer
10-09-2007, 12:34
И до кога мислиш ще е така? Един, до два месеца, си го забравила. Да не е само той я.
+1.
Не се насилвай да го забравиш, щото няма да стане... ще мине само.
No`Real`Love
10-09-2007, 18:56
off offf ;[[[ Nikoga nqma da sreshtna podhodshtoto momche.Vsichki mislqt samo za sex ...
Disrespect
10-09-2007, 19:00
а вие не мислите...нееее нееее неееее...
meaningless
10-09-2007, 19:04
Ти си на 14 бре, алооооо ... кво си заприказвала някви клиширани фрази, които си чула от Сксът И Градът?! Тепърва има да намираш и да късаш с момчета... а и един месец далеч не е много.
След няколко дни ще си ОК, стига си се коркала.
juSTkiddy
10-10-2007, 22:51
Ще го забравиш ..1 месец не е чак толкова много... Не умаловажавам чувствата ти,но бъди по оптимистично настроена .. неможе вечно да ти е сдухано заради него :)
Дай си време, така за един ден едва ли ще го забравиш.
Ще го забравиш ..1 месец не е чак толкова много... Не умаловажавам чувствата ти,но бъди по оптимистично настроена .. неможе вечно да ти е сдухано заради него :)
+1 ... 1 месец наистина изобщо не е много! Оправи се,бе момиче хаха :) :) :) К'во като се привързваш бързо...Със всяко следващо гадже,с което късаш ли ще си така?1 месец ще сте заедно, и пак ще има да плачеш с месеци наред.. И защо? За нещо,което вече е изгубено и едва ли ще се върне пак... Замисли се!
Just_say_no
10-11-2007, 11:57
Както си се привързала към този така ще се привържеш и към друг. :wink: :wink:
ami mila mai edinstvenata recepta koqto az znam e da zapochnesh da izlizash s priqteli i ako mojesh da si namerish nqkoi dr.... po toq nachin shte ti ostavq po malko vreme da mislish za nego i postepenno shte go zabravish ... vsichko e na psihicheska naglasa, kakto se nastroish taka shte e .... samnqvam se na 14 da go obichash, prosto ti e interesno i si privarzana
hahavteen
10-11-2007, 14:33
Az triabva da zabravia mom4eto s koeto biah 2 godini puk ti za niakakuv si mesec se tru6ka6...Spokoino jivota produljava.Zapazi hybavite spomeni no ne si me4tai minaloto da se vurne za6toto niama.Po-dobre se opitai da izliza6 pove4e s priateli,zapi6i se na niakakvi kyrsove ili ne6to takova i nedei da sly6a6 sdyhva6ti pesni.Az tova pravia i za sega deistva.Pone ne pla4a...
Sega shte zaminava za Kipyr ...
Ia kaji v koi grad 6te idva.Moje da my pravia kompania i de te osvedomiavam kak e :lol: :-D
DevilWish
10-11-2007, 14:34
+1.
Не се насилвай да го забравиш, щото няма да стане... ще мине само.
+1
Точно 2 месеца ми траеше страдането за бившия като дойдох тук в Белгия...и както обеснявах колко го обичам и едно момче ми предложи и айде...........
kobrichka
10-11-2007, 14:39
Мила та това е едва 1 месец,не се притесняваи след 1 месец най мн си го забравила.Времето лекува всяка болка.
FuCk`AnD`LoVe
10-11-2007, 15:19
ее да не са малко момчетата ае горе главата и си намери някъф нов :wink: :wink:
No`Real`Love
10-13-2007, 06:50
Az shte si namerq drug,no nqma da sa kato nego...;~( Vsichki gi sravnqvam s nego ... ;[ of ne moga da go zabravq,znam che tova beshe samo mensec...obache spr mn se prevurzah kym nego vseki den bqhme zaedno ot 10/11 sutrinta do 10/11 vecherta ... ;[[[[[[
Az syshto nemoga da zabravq poslednoto si gadje, no se svikva s misylta, che nesi s neq/nego. Po-prinicp momchetata priemat neshtata po-lesno, no kogato obichash istinski ne e chak tolkova lesno. Moqt syvet e gore glavata, vremeto lekuva, pyk i 1 mesec nishto si ne e:) Shte imash oshte mnogo liubovi!
Ти си на 14 бре, алооооо ... кво си заприказвала някви клиширани фрази, които си чула от Сксът И Градът?! Тепърва има да намираш и да късаш с момчета... а и един месец далеч не е много.
След няколко дни ще си ОК, стига си се коркала.
+1 :-D :-D :-D
Mili4koty
10-13-2007, 22:00
mila spored men ne si zaslyjava da se tormozish za nego...moqt suvet e da pochnesh da tursish novi zapoznanstva i da kontaktyvash s horata po chesto...nedei da si mislish che toi e edinstven...ako poslyshash men i ostanalite ot foryma shte spechelish.. ;)
1..2 месеца и ще си в обятията на някой друг :::
LuCiFersAngeL
10-13-2007, 22:30
off offf ;[[[ Nikoga nqma da sreshtna podhodshtoto momche.Vsichki mislqt samo za sex ...
Извинявай , но защо смяташ, че точно този е подходящия? Ако е бил "мъжът на живота ти" мислиш ли, че щеше да си грабне *уя под мишница и да замине за Кипър! И моят приятел смяташе да замине за Испания, но не го направи, за да е с мен. Щом твоя е постъпил така значи чувствата му не са били достатъчно силни, за да се задържи при теб. Когато обичаш някого истински си готов на всичко за него - дори да зарежеш всички планове, които си правил за настоящия и бъдещия си живот!
ИЗВОД: Явно момчето не си заслужава толкова, колкото ти си мислиш. Спокойно, с времето ще го забравиш и ще срещнеш друг (пожелавам ти да е подобър ;-) )