PDA

View Full Version : Бързо вкарване

Morning
10-09-2007, 13:10
Извинете за тъпия въпрос но искам да питам все пак..
Гледам много девственици ги боли адски много и въобще първият път си боли... И не може ли вместо момчето да бъде нежен и много внимателен и бавен...Просто да го "ръгне, забоде, набута" просто да го вкара бързо да се скъса тая ципа и готово... Като ваденето на зъб.. бавно е болезнено но като дръпнеш бързо то пада после следва болка за част от секундата и край!
При девственоста така ли е ?

naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 13:12
При моят първи път ме боцнаха доста бързо, но не го вкара много. Болеше адски много, ама беше толкова кратко, че докато осъзная, че ме боли - то вече минало.

`Death`Whore``
10-09-2007, 13:12
Така е. Така ще я заболи доста, но е по-ефективно според мен.

mishaaa
10-09-2007, 13:15
Ти мислиш ли,че едно момиче иска да бъде отворено по този начин?Ако я мушнеш така знаеш ли какво може да стане?1-во може би няма да има желание за секс,2-ро ще бъде адски болезнено(според мен)ощ е повече от колкото обикновенното и 3-то ще си помисли,че не искаш да си с нея и да запомни първия пък,а ей така колкото да си я отворил и да я наебеш.

Morning
10-09-2007, 13:16
Мислех че ще ми кажете че това което питам е банално ...
Мерси за информацията.. Та значи предлагате по бързичко ???

sexy_sladuranka___
10-09-2007, 13:18
mislq 4e naistina 6te e dosta bolezneno , no moje i da gre6a :roll:

`Death`Whore``
10-09-2007, 13:18
Ти мислиш ли,че едно момиче иска да бъде отворено по този начин?Ако я мушнеш така знаеш ли какво може да стане?1-во може би няма да има желание за секс,2-ро ще бъде адски болезнено(според мен)ощ е повече от колкото обикновенното и 3-то ще си помисли,че не искаш да си с нея и да запомни първия пък,а ей така колкото да си я отворил и да я наебеш.
Я опитай някой път да ти го вкарва бавно в началото и после му кажи да го вкара до край и целия при положение, че в началото те боли. Вторият вариант е по-удачен, пробвала съм.

naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 13:19

А защо не я питаш нея кой вариант си избира? По-дълготрайна и по-малка болка или по-кратка и по-голяма.. Аз лично нямаше да издържа ако ми го буташе със милиметър в час.

Morning
10-09-2007, 13:34

А защо не я питаш нея кой вариант си избира? По-дълготрайна и по-малка болка или по-кратка и по-голяма.. Аз лично нямаше да издържа ако ми го буташе със милиметър в час.

ХА! няма кой да питам 8-[ Просто съм заинтересуван...И всеки си има разбиране над нещата и явно няма да се стигне до разумно решение, защото всеки един предпочита това което мисли за себе си за най добре.

marina star
10-09-2007, 13:49
zavisi,no moje i da si prava nz to4no,no ima logika pri po-barzoto i vnezapno vkarvane bolkata da e po-malko,ako q ima,ne se strqskai izli6no,moje i da ne te boli izob6to

miloto_girl_4e
10-09-2007, 13:49
Принципно има логика в това, което казваш, но ...
Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ... Такаче според мен е по-добре по-бавно(но не съвсем бавно), за да е по-спокойна мацката, да не я уплашиш нещо :wink:

IdiOtKa
10-09-2007, 14:18
кво толкова го мислиш ..както дойде маина ... пффф

elity
10-09-2007, 14:38
li4no pri moq parvi pat vkarvaneto be6e na barzo a bolkata be6ae kakto kaza ti za 4ast ot sekyndata i posle nqma6e nikakva bolka.

palomaaa
10-09-2007, 14:59
ами предсатви си че някой са по-тесни и не може да и "го ръгне"от първият път

Kras4eto_lp
10-09-2007, 15:07
Емиии пак ще те боли...тооо няма начин,въпреки че някой момичета не ги боли и ако ти го ръгнат така шанса да те заболи повече е по голям :-k

MoHuTo
10-09-2007, 15:14
Аз лично бих предпочела да е бавно, не бих искала да ме ръгне като...ддз гадно е :smt012

Barbie
10-09-2007, 16:36
Работата е там, че болката не идва само от разкъсването на ципата, а от проникването на пениса във влагалището (в крайна сметка, предполага се, че до този момент чуждо тяло с такива размери там не е навлизало). До ден днешен ако първият тласък на приятелят ми е бърз, силен и груб, аз ще изпитам болка - имам нужда от едно бавно и плавно проникване, за да могат да се отпуснат влагалищните мускули. И при първият ми път беше така - след няколко кратки, бавни и "къси" тласъка успях да се отпусна и болката намаля. Така че, все пак, аз съм за бавен, нежен и внимателен първи сексуален акт. :-)

vesitu_
10-09-2007, 16:41
Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ... Такаче според мен е по-добре по-бавно(но не съвсем бавно), за да е по-спокойна мацката, да не я уплашиш нещо :wink:

suglasna sum.. + 1

Pliushi
10-09-2007, 17:06
Nai-veroqtno bolkata 6te otmine dosta po byrzo, no edva li shte zapomni pyrviq si pyt mn dobre !!!

biskvitche
10-09-2007, 17:21
Работата е там, че болката не идва само от разкъсването на ципата, а от проникването на пениса във влагалището (в крайна сметка, предполага се, че до този момент чуждо тяло с такива размери там не е навлизало). До ден днешен ако първият тласък на приятелят ми е бърз, силен и груб, аз ще изпитам болка - имам нужда от едно бавно и плавно проникване, за да могат да се отпуснат влагалищните мускули. И при първият ми път беше така - след няколко кратки, бавни и "къси" тласъка успях да се отпусна и болката намаля. Така че, все пак, аз съм за бавен, нежен и внимателен първи сексуален акт. :-)

+1

naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 17:27
Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ...

Аз точно затова първия път след като го вкара един път не продължихме :| Цък-цък, скъса се, и чак след два дни почнахме с истинския секс. Аз тогава не виждах логика в това долу буквално да имам рана, разкъсано месо и кръв и да правя секс.. Изчаках :)

FairyNymph
10-09-2007, 17:36
Затова мили ми неопитни момченца и момиченца, дайте на девойката да си го сложи сама, да няма бързо, да няма бавно, ами тя да си определя всичко...(за баш неопитните..момчето ляга по гръб, а момичето му сяда върху..) според мене тва е най ама най най най-добрия начин..

aloof
10-09-2007, 18:09
Затова мили ми неопитни момченца и момиченца, дайте на девойката да си го сложи сама, да няма бързо, да няма бавно, ами тя да си определя всичко...(за баш неопитните..момчето ляга по гръб, а момичето му сяда върху..) според мене тва е най ама най най най-добрия начин..
+1

DIVINE_TIME
10-09-2007, 18:18

Не е така ... Все пак е нормално момичето да го боли и ..просто така не става! :wink: Спомням си,някой беше дал следния пример.. Ако трябва да си извадиш зъб как ще стане по-лесно - ако ти сам/а си го вадиш,или ако някой друго го направи... Все пак все човек си има инстинкт за самосъхранение и не би могъл да си причини болка.. Така че не мисля,че това предложение е уместно.

Аз лично споделям мненията на miloto_girl4e i Barbie.. Болката не идва само от разкъсването на ципата,а и от факта,че момичето е тясно .. така че по-добре е според мен бавно и плавно да става всичко. :lol:

pitan4icata
10-09-2007, 18:25
moq fr po4na bavni4ko i mn vnimatelno..oba4e az go pri6porih malko 6tot iskah po barzo da minava taq prokleta bolka..
btw men li4no 1-vo me zabolq 6toto bqh tqsna.. i toi edvam uspq da go pronikne.. a posle i taka po otvartre..
taka 4e moq savet e banvo i vnimatelno dokato pronikne (da si fkara samo glavi4kata,t.e da se namesti) i 4ak togava da e po barz (i v dalbo4ina)..
pogovorete ,pitai q kak si go predtavq.. 6tot bi trqbvalo 6totm stigate do sex(i to da si i 1-viq) da ste si pogovorili po taq tema..i da da si razuznal o4akvaniqta i
zaklu4enie: pyvit pronikvane vnimatelno i bavno i posle ve4e moje da se zabraza i zadalbo4i
uspeh

DevilWish
10-09-2007, 18:31
+1

MaRiNkA_16
10-09-2007, 18:55
+1

MaRiNkA_16
10-09-2007, 18:55
+1

bulgarche
10-09-2007, 19:00
Или няма да влезе или и ти ще умреш от болка

JuLieTa^
10-09-2007, 19:36
За всичко си има първи път.Според мене ще те боли първия втория път и нататъка вече ще си си добре :wink:

TopTa
10-09-2007, 19:52
mom4eto s koeto mi be6e purvia put neznae6e 4e sum devstvena taka 4e nebe6e isklu4itelno nejen i baven, no puk me zabolq za savsem kratko i nqmah problem!

ZaHaRcHe
10-09-2007, 21:22
Еми.. мен уж бавно ми го мушна но пак си болеше адски мн и не само първия път а доста след това....Когато момичето не е възбудено както и да го правиш пак ще боли

MaRiNkA_16
10-10-2007, 15:35
Еми.. мен уж бавно ми го мушна но пак си болеше адски мн и не само първия път а доста след това....Когато момичето не е възбудено както и да го правиш пак ще боли
i pri men be6e taka ,a ne6ta da si predstavqm ako me be6e rugnal naburzo :shock: :shock: :shock:

Unreal
10-10-2007, 18:47
Най-добре е средно, хем бързо, хем бавно.
На мен като ми беше за първи път ми беше бързо и доста ме заболя, а после продължаваше да ме боли.
Абе.... както ти си решиш

Първо те съветвам много да я въбудиш, колкото по-възубдена, толкова по-малко боли.

Blestq6ta
10-13-2007, 01:09
Еми не знам, мен хич не ме заболя като стана. 8)

Silver_Boy
10-13-2007, 01:36
:shock: :shock: :shock: Извинявай за тъпия отговор ама ако на тебе ти набият нещо голямо (поне се предполага че ще е голямо де) и твърдо отзад ти ще останеш ли доволен?!? :smt017 Почвам вече да се питам от коя джунгла са те хванали бе Тарзан :-k Първия път на едно момиче трябва да е нещо което тя да запомни ( и то по приятен начин ) ... целта ти не е просто да я боднеш а да превърнеш първия и път в един незабравим миг ( или поне да се опиташ да го направиш такъв )

Доста глупости бях чел тука ама чак така не бях и сънувал че ще прочета.

П.П. => Все пак както обичам да казвам на тоя свят всякви ги има, а и все пак добре постъпи че първо реши да попиташ, а не да експериментираш с някоя невинна девственица