Влез

View Full Version : Съвети за първия път ...

fly_skate
10-09-2007, 13:38
здравейте на всички.първо предварително се извинявам ако има такава тема,но ... аз не успях да намеря и затова я пускам.предстои ми да правя секс за пръв път и честно казано адски много се страхувам,да знам,че звучи глупаво,но е така и не ме срам да попитам за помощ,аз съм на 16(следва бурен хилеж) и наистина не съм правила секс дасега.може да съм ви смешна,че не следвам модата на 13 да съм вече пробвала,но това е положението.и така както казах вече много се притеснявам за това как ще мине и т.н.Затова ще ви помоля да дадете някъкви полезни съвети за това какво е нужно да знам(и е всички,които се интересуват).още веднъж се извинявам за тъпата тема,но имам нужда от съвет и ще бъда благодарна на всички,които се отзоват.

sexy_sladuranka___
10-09-2007, 13:44
nqma smeshno 4e si na 16 , daje se kefq na takiva hora .I az go napravih na 16 i ne me e stam da si go priznaq ! Mnogo e glupavo dori i smeshno nqkakvi pishlemeta na 11 12 koito ne znaqt pikae li im se e*e li im se da imat pove4e broiki ot 25-27 godishni momicheta . A sega po temata ako si sigurna v 4oveka s kogo si reshila da napravish tazi st1pka strah ne trqbva da ima . Prosto se otpusni i se ostavi na te4enieto , ako toi e mil , nejen i vnimatelen vsi4ko shte e ok . Moje da ima s1vsem leka bolka , ne e izklu4eno i malko kr1v . Nqma nishto strashno Pojelavam ti uspeh i zad1ljitelno izpolzvaite predpazni merki za da ne si bl1skash glavata sled 9 meseca \:D/

marina star
10-09-2007, 13:45
prosto pro4eti 10-20 proizvolni temi ot foruma i nqma da ima6 nujda ot napadstviq

My_Dear
10-09-2007, 14:10
На 16 даже си още младичка :-D Не, не си изостанала по никакъв начин. И никой няма да ти се присмее, защото е по-добре да си порастнала и да знаеш поне какво правиш... а не като някои лигли, които после задават тъпи въпроси.

Какво трябва да знаеш:
1. Дали искаш да го направиш точно с този човек.
2. Дали той знае - трябва да има по-специално отношение към девственица, така че просто му кажи.
3. Как да се предпазиш - логично - презервативи (стандартни, не оребрени)
4. В случай, че скъсате презерватив (първия път е малко вероятно, ама все пак) - как да реагираш - бързо до аптеката и си купуваш спешен контрацептив. Сега този, който е на пазара, е ескапел.
5. Как ще се чувстваш ти - може да те боли (повече или по-малко), не е задължително да прокървиш.
6. Не очаквай да има фойерверки... Ще си малко претръпнала и безчувствена точно първия път. Впоследствие сетивността ти ще се развие и ще усещаш много по-голямо удоволствие. Първия път е малко вероятно да изпиташ оргазъм.

Миии... за това се сещам за момента. И наистина, като попрегледаш 10-20 теми от форума, като прочетеш специалните теми... То ще ти е достатъчно като информация.

S1L3nCe
10-09-2007, 14:11
Що да е смешно, че си на 16 и още не си го правила :shock: Напротив трябва да си горда с това .. ;) Значи .. Първо - направи го с човек, на който наистина разчиташ, обичаш, както и той теб .. Бъди сигурна, че не е само зарди това с теб .. Второ, абе няма смисъл да ти казвам да се отпуснеш, щот кфото и да се говори, приитиснява се човек и спор няма .. поне опитай :) А ако момчето наистина те обича ще те предразположи, стига да не е по-притиснен от самата теб .. Трето - предпазните мерки, задължителни.. :> И четвърто - Успех :smt006

IdiOtKa
10-09-2007, 14:16
здравейте на всички.първо предварително се извинявам ако има такава тема,но ... аз не успях да намеря и затова я пускам.предстои ми да правя секс за пръв път и честно казано адски много се страхувам,да знам,че звучи глупаво,но е така и не ме срам да попитам за помощ,аз съм на 16(следва бурен хилеж) и наистина не съм правила секс дасега.може да съм ви смешна,че не следвам модата на 13 да съм вече пробвала,но това е положението.и така както казах вече много се притеснявам за това как ще мине и т.н.Затова ще ви помоля да дадете някъкви полезни съвети за това какво е нужно да знам(и е всички,които се интересуват).още веднъж се извинявам за тъпата тема,но имам нужда от съвет и ще бъда благодарна на всички,които се отзоват.
да найстина си права ..тва е първата такава тема ... ! първата след 1 000 000 други ...въпреки че имам съмнения че са повече

Kras4eto_lp
10-09-2007, 15:10
Пълно е с такива теми,явно не си търсила много.Всички ги е страх да не ги болиии..еми така е кво да се прави,боли не боли тва е :roll:

palomaaa
10-09-2007, 15:15
http://www.teenproblem.net/s/1338.html

Water_lili
10-09-2007, 15:56
На 16 даже си още младичка :-D Не, не си изостанала по никакъв начин. И никой няма да ти се присмее, защото е по-добре да си порастнала и да знаеш поне какво правиш... а не като някои лигли, които после задават тъпи въпроси.

Какво трябва да знаеш:
1. Дали искаш да го направиш точно с този човек.
2. Дали той знае - трябва да има по-специално отношение към девственица, така че просто му кажи.
3. Как да се предпазиш - логично - презервативи (стандартни, не оребрени)
4. В случай, че скъсате презерватив (първия път е малко вероятно, ама все пак) - как да реагираш - бързо до аптеката и си купуваш спешен контрацептив. Сега този, който е на пазара, е ескапел.
5. Как ще се чувстваш ти - може да те боли (повече или по-малко), не е задължително да прокървиш.
6. Не очаквай да има фойерверки... Ще си малко претръпнала и безчувствена точно първия път. Впоследствие сетивността ти ще се развие и ще усещаш много по-голямо удоволствие. Първия път е малко вероятно да изпиташ оргазъм.

Миии... за това се сещам за момента. И наистина, като попрегледаш 10-20 теми от форума, като прочетеш специалните теми... То ще ти е достатъчно като информация.

напълно подкрепям , но смятам че няма да е лоша идея да имате и някакъв лубрикант под ръка може да ви бъде от полза при евентуални затруднения :roll: Успех

Pliushi
10-09-2007, 18:32
Ooo mila gordei se 4e ne si ot onezi uj naprednali4ki na po 12-13 ... syvetite koito shte ti dam sig sa ve4e banalni no vse pak... pyrvo 6tom si ubedena che tova e choveka s koito iskash da si se otpusni i ne se pritesnqvai za nishtichko vse pak shte pomnish tozi den cql jivot taka che po dobre da e s dobro ... nai veroqtno shte te boli no ti ne si go vzimai mn prisyrce zashtoto i az mn se pritesnqvah a nakraq se ostavih v rycete na polovinkata si i ne usetih nikakva bolka dori izpitah udovolstvie ot pyrviq pyt... nikoi ne uchakva ot teb da si tigrica v legloto ot pyrviq pyt taka che nqma nikakva prichina za pritesnenie ... Uspeh i posle moje da ni spodelish kak e minalo :) :)

Dark_Angel_F
10-09-2007, 19:05
Няма нищо смешно мацка даже ти се възхиштавам , че не си пробързала .
Аз съюо съм девствена но поназнайвам някой друг трик . Значи може да си пуснете някоя отпускаща песен подходяща е Enigma - Gravity of love .
И съвет към приятеля ти нека първо те възбуди на максимум и първо да те поотпусне с пръсти 1 , 2 може й 3 , а след това да вкара пениса си с пръстите те отпуска и се намаля болката ) . И е мнго важна любовната игра - не я подценявайте . УСПЕХ :)