.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Съвети за първия път ...

здравейте на всички.първо предварително се извинявам ако има такава тема,но ... аз не успях да намеря и затова я пускам.предстои ми да правя секс за пръв път и честно казано адски много се страхувам,да знам,че звучи глупаво,но е така и не ме срам да попитам за помощ,аз съм на 16(следва бурен хилеж) и наистина не съм правила секс дасега.може да съм ви смешна,че не следвам модата на 13 да съм вече пробвала,но това е положението.и така както казах вече много се притеснявам за това как ще мине и т.н.Затова ще ви помоля да дадете някъкви полезни съвети за това какво е нужно да знам(и е всички,които се интересуват).още веднъж се извинявам за тъпата тема,но имам нужда от съвет и ще бъда благодарна на всички,които се отзоват.
    go skateboarding go ...

nqma smeshno 4e si na 16 , daje se kefq na takiva hora .I az go napravih na 16 i ne me e stam da si go priznaq ! Mnogo e glupavo dori i smeshno nqkakvi pishlemeta na 11 12 koito ne znaqt pikae li im se e*e li im se da imat pove4e broiki ot 25-27 godishni momicheta . A sega po temata ako si sigurna v 4oveka s kogo si reshila da napravish tazi st1pka strah ne trqbva da ima . Prosto se otpusni i se ostavi na te4enieto , ako toi e mil , nejen i vnimatelen vsi4ko shte e ok . Moje da ima s1vsem leka bolka , ne e izklu4eno i malko kr1v . Nqma nishto strashno Pojelavam ti uspeh i zad1ljitelno izpolzvaite predpazni merki za da ne si bl1skash glavata sled 9 meseca \/

Супер фен
    prosto pro4eti 10-20 proizvolni temi ot foruma i nqma da ima6 nujda ot napadstviq
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Inside the temple
    На 16 даже си още младичка Не, не си изостанала по никакъв начин. И никой няма да ти се присмее, защото е по-добре да си порастнала и да знаеш поне какво правиш... а не като някои лигли, които после задават тъпи въпроси.

Какво трябва да знаеш:
    1. Дали искаш да го направиш точно с този човек.
    2. Дали той знае - трябва да има по-специално отношение към девственица, така че просто му кажи.
    3. Как да се предпазиш - логично - презервативи (стандартни, не оребрени)
    4. В случай, че скъсате презерватив (първия път е малко вероятно, ама все пак) - как да реагираш - бързо до аптеката и си купуваш спешен контрацептив. Сега този, който е на пазара, е ескапел.
    5. Как ще се чувстваш ти - може да те боли (повече или по-малко), не е задължително да прокървиш.
    6. Не очаквай да има фойерверки... Ще си малко претръпнала и безчувствена точно първия път. Впоследствие сетивността ти ще се развие и ще усещаш много по-голямо удоволствие. Първия път е малко вероятно да изпиташ оргазъм.

Миии... за това се сещам за момента. И наистина, като попрегледаш 10-20 теми от форума, като прочетеш специалните теми... То ще ти е достатъчно като информация.
    When I love, I love.

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Що да е смешно, че си на 16 и още не си го правила Напротив трябва да си горда с това .. Значи .. Първо - направи го с човек, на който наистина разчиташ, обичаш, както и той теб .. Бъди сигурна, че не е само зарди това с теб .. Второ, абе няма смисъл да ти казвам да се отпуснеш, щот кфото и да се говори, приитиснява се човек и спор няма .. поне опитай А ако момчето наистина те обича ще те предразположи, стига да не е по-притиснен от самата теб .. Трето - предпазните мерки, задължителни.. :> И четвърто - Успех
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Съвети за първия път ...

Цитирай Първоначално написано от fly_skate
    здравейте на всички.първо предварително се извинявам ако има такава тема,но ... аз не успях да намеря и затова я пускам.предстои ми да правя секс за пръв път и честно казано адски много се страхувам,да знам,че звучи глупаво,но е така и не ме срам да попитам за помощ,аз съм на 16(следва бурен хилеж) и наистина не съм правила секс дасега.може да съм ви смешна,че не следвам модата на 13 да съм вече пробвала,но това е положението.и така както казах вече много се притеснявам за това как ще мине и т.н.Затова ще ви помоля да дадете някъкви полезни съвети за това какво е нужно да знам(и е всички,които се интересуват).още веднъж се извинявам за тъпата тема,но имам нужда от съвет и ще бъда благодарна на всички,които се отзоват.
    да найстина си права ..тва е първата такава тема ... ! първата след 1 000 000 други ...въпреки че имам съмнения че са повече

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Пълно е с такива теми,явно не си търсила много.Всички ги е страх да не ги болиии..еми така е кво да се прави,боли не боли тва е

ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    На 16 даже си още младичка Не, не си изостанала по никакъв начин. И никой няма да ти се присмее, защото е по-добре да си порастнала и да знаеш поне какво правиш... а не като някои лигли, които после задават тъпи въпроси.

Какво трябва да знаеш:
    1. Дали искаш да го направиш точно с този човек.
    2. Дали той знае - трябва да има по-специално отношение към девственица, така че просто му кажи.
    3. Как да се предпазиш - логично - презервативи (стандартни, не оребрени)
    4. В случай, че скъсате презерватив (първия път е малко вероятно, ама все пак) - как да реагираш - бързо до аптеката и си купуваш спешен контрацептив. Сега този, който е на пазара, е ескапел.
    5. Как ще се чувстваш ти - може да те боли (повече или по-малко), не е задължително да прокървиш.
    6. Не очаквай да има фойерверки... Ще си малко претръпнала и безчувствена точно първия път. Впоследствие сетивността ти ще се развие и ще усещаш много по-голямо удоволствие. Първия път е малко вероятно да изпиташ оргазъм.

Миии... за това се сещам за момента. И наистина, като попрегледаш 10-20 теми от форума, като прочетеш специалните теми... То ще ти е достатъчно като информация.
    напълно подкрепям , но смятам че няма да е лоша идея да имате и някакъв лубрикант под ръка може да ви бъде от полза при евентуални затруднения Успех
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Ooo mila gordei se 4e ne si ot onezi uj naprednali4ki na po 12-13 ... syvetite koito shte ti dam sig sa ve4e banalni no vse pak... pyrvo 6tom si ubedena che tova e choveka s koito iskash da si se otpusni i ne se pritesnqvai za nishtichko vse pak shte pomnish tozi den cql jivot taka che po dobre da e s dobro ... nai veroqtno shte te boli no ti ne si go vzimai mn prisyrce zashtoto i az mn se pritesnqvah a nakraq se ostavih v rycete na polovinkata si i ne usetih nikakva bolka dori izpitah udovolstvie ot pyrviq pyt... nikoi ne uchakva ot teb da si tigrica v legloto ot pyrviq pyt taka che nqma nikakva prichina za pritesnenie ... Uspeh i posle moje da ni spodelish kak e minalo

Re: Съвети за първия път ...

Цитирай Първоначално написано от fly_skate
    Няма нищо смешно мацка даже ти се възхиштавам , че не си пробързала .
    Аз съюо съм девствена но поназнайвам някой друг трик . Значи може да си пуснете някоя отпускаща песен подходяща е Enigma - Gravity of love .
    И съвет към приятеля ти нека първо те възбуди на максимум и първо да те поотпусне с пръсти 1 , 2 може й 3 , а след това да вкара пениса си с пръстите те отпуска и се намаля болката ) . И е мнго важна любовната игра - не я подценявайте . УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си