View Full Version : Спор между майка ми и баща ми!
Mariolcheto
10-10-2007, 09:31
Abe onzi den stignahme do edna tema i tq beshe koe e po dobre da si muj iloi jena i dvamata s tatko pochnaha da sporqt :roll: i maika vika po trudno e da si jena zashtoto rajdash imash cikul imash devstvena cipa :mrgreen: trqbva ti da gledash deteto da go kurmish + tova ti se razvalq figurata kato rodish
Citiram oshte edni dumi na maika mi "Akvo trqbva da napravi muja?Edno bebe" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tatko q prekasna i kaza che moje da e edno bebe no cql jivot trqbva toi da izhramva semestvoto i da pravi v povecheto slu4ai remonti na apartament,ku6ta ili kakvoto i da e bilo :D
Sled malko sestra mi doide i kaza stiga ste sporili v dne6no vreme maja i jenata sa ravni vie kak mislite ?Taka li e?I vav spora maika mi ili ba6ta mi e prav??? :D :lol:
xXxScreamxXx
10-10-2007, 09:34
maika ti
az s16to s1m na menenie 4e o6et kogato m1jete sa s1zdadeni sa im speteni mn ne6ta :wink:
UnaBletoLoVeU
10-10-2007, 09:41
Майка ти :wink: + че раждаме, имаме цикъл, девствена ципа, кърмим, разваля ни се фирурата, в днешно време 90 на 100 ако не и повече от жените работят. Освен това готвим, чистим, пускаме пералня(не е мн. но все пак е нещо :-$ ), гладим, простираме, подреждаме...дам, не е лесно да си жена, но все пак не искам да съм мъж :-D
Аз съм момиче и съответно мисля, че майка ти е права. Но имам един въпрос. Мислиш ли, че някой в този форум ще каже че е по-трудно на другия пол. Всеки си мисли, че на него му е по-трудно. Тъй че темата ми се струва безсмислена. И м/у др. единствените, които знаят кое е по-трудно са тея, които са си сменили пола, а такива не мисля, че влизат тук. Питай, ако познаваш такъв/такава и ни кажи отговора. :-D
Mariolcheto
10-10-2007, 09:53
Otnovo sam az Mariolcheto!Ami otgovarqm na gornoto mnenie...
znachi nali i az sam momoche no zashto da ne zashtitq maja? :-k
Da,az go zashtitavam zashtoto cql jivot toi e DLAJEN da hrani semeistvoto makar 4e i maikite rabotqt pove4e se ra4ita na nego za zaplatata!
I za tova az podkrepqm sestra mi 4e maja i jenata v dne6no vreme sa ravni :-D chakam otgovorite vi!
vodolei4e_m
10-10-2007, 10:36
според мен са равни, защото аз честно казано и пера(с пералня) мия чинии, готвя(изключително рядко но...), простирам, чистя,уча,работил съм и кво ли още не... и мисля да бъде така и занапред - чувствам се самостоятелен по този начин
всички са равностойни тва че някои не правят някои неща е за тяхна сметка или в техен плюс , зависи от къде се разглежда...
а ако живееш в семейство - имаш съпруг/а тогава е нормално и да се дели работата м/у членовете на семейството :-({|=
Water_lili
10-10-2007, 10:43
оф и с приятеля ми спорихме скоро по тая тема така и не стигнахме до решение :roll: той е на мнение че мъжете били подложени на голям социален натиска защото трябвало да изкарват много пари и да са преуспяващи и че по някъв начин били дискриминирани ,защото се очаквало от тях да бъдат и сръчни и не знам си кво още там пък жените било достатачно да са хубави и получавали всичко :roll: въпреки че аз смятам че и двата пола са еднакво дори сами за себе си все пак ако бяхме еднакви нямаше да има два пола нали идеята уж е да се допълваме :smt012 и все пак смятам че е несправедливо че жените сме подложени на такива мъки, и освен това трябва да пишкаме седнали ](*,) но то тоя спор е горе долу като това кое е било първо яйцето или кокошката
BlueAvalanche
10-10-2007, 10:55
Винаги съм се радвал, че съм момче, защото няма да раждам, да ме отварят и най-лошото - мензиса :lol:
Spored men da si jena e mnogo po trudno ot kolkoto da si maj avtorkata na temata kaza za6to...a i drugo iskam da kaja 4e ne vav vsi4ki slu4ai majat izhranva semeistvoto ponqkoga jenite go pravqt ](*,)
UnaBletoLoVeU
10-10-2007, 11:07
според мен са равни, защото аз честно казано и пера(с пералня) мия чинии, готвя(изключително рядко но...), простирам, чистя,уча,работил съм и кво ли още не... и мисля да бъде така и занапред - чувствам се самостоятелен по този начин
всички са равностойни тва че някои не правят някои неща е за тяхна сметка или в техен плюс , зависи от къде се разглежда...
а ако живееш в семейство - имаш съпруг/а тогава е нормално и да се дели работата м/у членовете на семейството :-({|=
Както и да разделиш работата във всички случай не ти ще раждаш, ще те боли първия път и ще имаш цикъл нали? То не че е кофти чаааааааак толкова, но все пак вие ги нямате тея неудобства.
напълно подкрепям vodolei4e_m...и аз мисля,че са равни...Не познавам
мъже,които да не вършат никаква домакинска работа...в много семейства дори се случва по-често мъжете да готвят и дори да перат..
много мъже дори си остават в къщи да си гледат децата и да ги възпитават,ако жената иска да се развива в кариерата си..
цикълът и девствената ципа не са нещата заради,които трябва да се отсъжда,че на жените им е по-трудно...с цикъла се свиква и след време дори не прави впечатление,а девствената ципа се разкъсва един път и повече няма за какво да се притесняваш...
SlAdKy_KoTi
10-10-2007, 11:22
Майка ти :wink: + че раждаме, имаме цикъл, девствена ципа, кърмим, разваля ни се фирурата, в днешно време 90 на 100 ако не и повече от жените работят. Освен това готвим, чистим, пускаме пералня(не е мн. но все пак е нещо :-$ ), гладим, простираме, подреждаме...дам, не е лесно да си жена, но все пак не искам да съм мъж :-D
+10000000000000000 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :-)
mtg1992bg
10-10-2007, 12:04
Според мен пък сестра ти е права, днес мъжът и жената са равни. Вярно е това, че жената трябва да ражда, да гледа децата, да търпи мензиса си, а в много случаи И да работи, обаче я се замислете на мъжете лесно ли им е? Те ходят на работа, гледат да задържат проблемите в себе си, за да не изнервят допълнително съпругите си, някои (и то не малък процент) помагат в домакинството, както и при възпитанието на децата. Поне в моето семейство е така.
Тоя спор , дето вашите са го почнали в днешно време е толкова относителен, че да се получи точен отговор и да заемеш страната на който и да било е направо невъзможно(ако си безпристрастен де :-D )!
SlAdKy_KoTi
10-10-2007, 12:16
Според мен пък сестра ти е права, днес мъжът и жената са равни. Вярно е това, че жената трябва да ражда, да гледа децата, да търпи мензиса си, а в много случаи И да работи, обаче я се замислете на мъжете лесно ли им е? Те ходят на работа, гледат да задържат проблемите в себе си, за да не изнервят допълнително съпругите си, някои (и то не малък процент) помагат в домакинството, както и при възпитанието на децата. Поне в моето семейство е така.
Тоя спор , дето вашите са го почнали в днешно време е толкова относителен, че да се получи точен отговор и да заемеш страната на който и да било е направо невъзможно(ако си безпристрастен де :-D )!
мдаа обаче 1.хипер малко мъже помагат в домакинството 2.почти сички жени от населението без тея дет са в майчинство работат така че жената върши мн повече от мъжа!!!!!
DevilWish
10-10-2007, 12:31
+1
sexy_devil4e
10-10-2007, 18:19
аз подкрепям майка ти-освен,че имаме цикъл,раждаме,кърмим,разва� �яме си фигурата има куп други неща..първо всички очакват повече от нас,има ситуации,в които на едно момиче му е много по-трудно от коклкот на едно момче..друго..момичетата постоянно тряя да са в някъв страх(е,не постоянно)примерно казвам някой да не ги изнасили и т.н,щото така е в днешно време!момичетата трябва постоянно да се грижим за външния сивид,да не качваме кг и т.н(тва ,най-малкото,де..не ,че и другия пол не се грижат,ма е по-различно,надявам се,да ме разбирате)..мога още много да пиша ама няма смисъл!на мъжете доста неща са им спестени..
mtg1992bg
10-10-2007, 19:26
мдаа обаче 1.хипер малко мъже помагат в домакинството 2.почти сички жени от населението без тея дет са в майчинство работат така че жената върши мн повече от мъжа!!!!!
Страшно много зависи от семейството. Никой не е еднакъв с другите, затова и казвам че е много относително на чия страна да минеш.
И аз съм момиче де, знам какво е :lol: Много се надявам когато някога сключа брак, човекът до мен да ме разбира и да ми помага и да не си мисли че е нещо повече, само защото е от"силния пол". Така е при майка ми и баща ми, така искам да е и в моето семейство някой ден :wink: :)
FeelTheBeat
10-11-2007, 10:36
Незнам кой е прав и кой е крив... Просто мисля, че да си жена наистина във почти всяко едно отношение е по-трудно.
:arrow: Майка ти е права.
lLady_MooN_RaiN
10-11-2007, 12:10
Майка ти е права. Жените раждат, имат цикъл, трябва да полагат грижи за себе си, за да са хубави за мъжете, гледат и възпитават деца, занимават се с почти цялата домакинска работа. И ако преди мъжете изкарваха пари и изхранваха семейството, то сега жените освен всичко изброено по-горе също работят и се трудят наравно с мъжа.
desinkata
10-11-2007, 21:01
ufff v kvo vreme jiveeeteee be starovremci na dne6no vreme vsi4ko e ravno nqma go tva ot predi jenata da e sluginq a muja da i zapovqdva sega vsi4ko e ravno kakvoto pravi mujt i jenata t.e. tva 4e jenata pere 4isti gotvi gleda deca tova i mujut go pravi razbira se tova v dobrite semeistva i spolteni a ne v semeistva s alkoholivi nenormalnici i selqni s tezi dymi nqmam vpredvdi nito maikati nito ba6ta ti 4estno
shivacheva
10-12-2007, 08:07
+1...