View Full Version : Какво означава 'секси' (готино) момче?
Искам да питам дамите какво според тях значи секси(готино)момче, с което биха тръгнали опишете го моля ви както външния вид така и характера. :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sexy_sladuranka___
10-10-2007, 10:36
ami ruso ili 4ernokoso ( mom4etata s d1lgi kosi sa s predimstvo) :-D
po visok ot men , mili41k , da ne me qdosva i da obi4a da me gevezi \:D/
sladi4ka_sam
10-10-2007, 10:37
Ami na van6en vid...trqbva da e pone malko simpati4en :-D Za men e po-vajen haraktera...trqbva da ne e nqkakav liglio ili naduvka
mademoiselle_de_Soleil
10-10-2007, 10:41
vun6en vid: visok (nad 1.85), dobre slojen (ne nito nqkfa klio6ta nito nqkaf super muskul), simpati4na i 4arovna fizonomiq (ne6to , koeto e mn individualno)
harakter : s 4uvstvo za humor, inteligenten, vazpitan, dobur
....e nqkoi pokriva li tezi iziskvaniq?
indecent
10-10-2007, 10:43
ami naprimer tozi e mn sladyk i seksi http://entimg.msn.com/i/150/ce/0304/ChadMichaelMurray_150x208.jpg
tozi sy6to http://www.orange.co.uk/images/editorial/cristiano_ronaldo_pose.jpg :smt004 :) :wink: :P :smt007
xXxScreamxXx
10-10-2007, 10:55
indecent s1glasna s1m :smt007
Zna4i za men gospodi perfekten e visok nad 180 s 4erna kosa na bodli4ki ama po d1lgi, za o4ite nqmam pretencii,da ne e nqkoi det samo za qdene misli ,ako moje i myskoli da ima :smt007 syper mi mai tva e v ob6ti liniii
a za haraktera si imam ideal po 1 fr.toi e mn mn mn ama mn mili41k moje da ti idva da se samoybie6 i toi 6et te razveseli pravi nqkvi syper gotini kompliment4eta vinagi e mil i nikoga ne e v lo6o nastroenie a kogato e qdosan ne si go izkarva na priqtelite si :smt060 :smt050 :smt060 :smt050 :smt060 :smt050
rihannka
10-10-2007, 11:06
ми ест да е симпати4ен,да е добре сложен ,да е мил ..и да се разбираме и уважаваме защото без уважение и оби4 не става
NightSky
10-10-2007, 11:07
Рус, зелени или сини очи, висок... за характера... достатъчно е да е мил :-D
ооо искам да е висок! аз самата съм височка и това ми е ужасна трудност когато търся гадже. 1.75 и нагоре е идеално! други изисквания към външността нямам кой знае какви, но ако е много мускулест и с гола глава направо се вмества в идеала ми за мъж! Относно характера държа да има чуство за хумор и да се отнася добре с мен. и да няма други слабости и зависимости отсвен мен! :twisted:
`Death`Whore``
10-10-2007, 11:08
Кога ще започнете да мислите? Рус, сини очи, бла-бла. Аз съм имала русо и зеленооко гадже, имала съм и кафявокоси и кафявооки гаджета...всичките са мой тип и ги смятам за готини.
ооо искам да е висок! аз самата съм височка и това ми е ужасна трудност когато търся гадже. 1.75 и нагоре е идеално!
Малък процент от мъжете са под 1.75. Иначе аз съм ниска и пак търся поне 1.75, даже 1.80.
ScorpionS
10-10-2007, 11:18
Трябва да има чуство за хумор - ама да не се прави на шут :smt005 ..лично на мен ми се набиват на очи тези с черна коса и светли очи.. Но не всичко е до външноста,може да има други неща в него за да го смяташ за готин.
sasha_90
10-10-2007, 11:20
Кестенява къса коса и чаровна усмивка+добър по характер.Да не е посмял да ми изневерява защото......(по-добре да не знаете).
Да има характер и да го проявява.
Да умее да спори и да го прави с удоволствие.
Да е оптимистичен, не някакъв сдухльо(тази дума е най-подходящата).
Да е интелигентен дотолкова, че да можем да водим разговори на различна тематика.
Да е наясно какво иска от живота си... и да "работи" в/у постигането на целите си.
...
външност...
Харесвала съм и руси, и тъмни...и синеоки, и с черни очи...
ето го (http://i169.photobucket.com/albums/u235/felicity_bg/0000000668.jpg)
пак (http://i169.photobucket.com/albums/u235/felicity_bg/collage29.jpg)
и пак (http://i169.photobucket.com/albums/u235/felicity_bg/evgeni.jpg)
`Death`Whore``
10-10-2007, 11:36
Това вече звучи като жена.
GregoryHouse
10-10-2007, 12:16
Е че кфо важното е да е Рус синеок празноглавец с мноу кинти...другите ги отпиши...тичай за цветни лещи и боя за коса...а да и карта за фитнес си зема да напраййш яко мускули :!:
Хахах пак почнахте да си въобразявате :x
Такива мъже НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!
В реалността хората са такива:
http://www.bobanddan.net/images/fanSubmitted/fatguy.jpg
http://www.nerd-paradise.com/images/nerd/nerd_385x261.jpg
Emiiii kam 180 sm....okolo 74 kg....da ne nqkoi klioshta no pak da ne i nqkoi napompan s himiq individ....da e sas sini ochi...cherna kosa...da e zabaven,mil,dobar,da se otnasq s men podobavashto.....az mai tyko shto vi opisah kak izglejda priqtelq mi.xaxax :P
Определено нямам точен тип за момче,с което бих станала гадже.Зависи като цяло от момчето,което ще срещна.Може да е всякакво,знам ли?Но определено няма да е грубиян :roll: [-(
MaRiNkA_16
10-10-2007, 15:55
Искам да питам дамите какво според тях значи секси(готино)момче, с което биха тръгнали опишете го моля ви както външния вид така и характера. :)
magneti4en pogled,da me razsmiva i da bude romanti4en abe prosto da mi dopadne i da ima hubavi o4i takiva tumni i s golemi migli neznam kvoto doide...
бахти зех да се комплексирам относно височина ..... добре че с друго го компенсирам
Аз пък не искам високо момче, ще изглеждаме като крачун и малчо тъй като аз самата съм доста нисичка...
иначе нямам определен тип като външност...важното е да има някакъв чар и да е забавен
а, да и определено не харесвам руси със сини очи...някак безлични са ми [-X
http://www.impulse.bg/mitakathvp ----> ей тва е истината!
за външниа вид:да е висок ,мускулест да се обли4а добре,да е с кафяви или с зелени,косата му да не е нито 4ерна нито дълга.
за характера: да е романти4ен ама не много и да леко ло6 .ДА ме обичка много,да е мили4ак,и да ме глези,НО ТЪЙ КАТО ТАКОВА МОМЧЕ НЯМА,БИХ НАПРАВИЛА,НЯКОИ КОМПРОМИСИ :smt006 O:) \:D/ :!: :?: :!: :D :D :D
АКО ТОВА СИ ТИ МНОГО СИ ГОТИН БЕЕ
Рус, зелени или сини очи, висок... за характера... достатъчно е да е мил :-D
+1 \:D/
Не може така да се определи типа момчета,които привличат дадено момиче! В едно момче може да го(момичето) привлече едно нещо,в друго-друго! Секси според мен са момчетата със свой си чар,някои просто го имат!А попринцип мога да кажа,че се кефя на високи момчета, и по-често ме привличат тези със сини очи! :-D
MaLkO_bIjU
10-10-2007, 19:14
Ами аз си падам по висо4ките,защото и аз съм висока.оби4ам мом4ета със светли о4и.но като цяло важното е да има приятно излъ4ване.тва е наи-важното
Kras4eto_lp
10-10-2007, 20:06
Мене па рисуте не ме кефят...некви руси са :smt005 :smt005 Предпочитам с тъмна коса(въпреки че няма голямо значение няква си тъпа коса),да е високичък,да има хубаво тяло и готина усмивка :smt007
nencuHka
10-10-2007, 20:12
Обожавам чернокоси със сини очи.. :smt007 :oops:
BWald0rf
10-10-2007, 22:02
Ами .. по принцип харесвам момчета съсс кестенява или черна коса .. Голямо значение за мен имат очите .. колкото по изразителни и красиви толкова по добре(цвета не е от голямо значение ;) ) .. Ами .. не обичам мн високи щоту аз съмм нисичкъ .. А за характера .. ем тфа е мн относително но примерну .. да не е някфа нъдуфка .. поне от време на време да прави мили неща и да се държи като кавалер .. не че трябва да е някъф зализан педал .. а не не ... мм .. а да - наистина е важноо да може да си говори с мен на всякакви теми..даже и на мн сериозни ..да не се прави на олигофрен когат не трябва ..
ам тфа е ф общи линии ..
abe o6te sum maluk za 1.80 m kato viso4ina ama na vun6en vid bez rusata kosa moga da gi predostavq
floridababy
10-11-2007, 02:36
prosto moeto angelche :smt007
mmm spored mene
RaLiTyy^L0V3 Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 3:47 pm Заглавие:
Emiiii kam 180 sm....okolo 74 kg....da ne nqkoi klioshta no pak da ne i nqkoi napompan s himiq individ....da e sas sini ochi...cherna kosa...da e zabaven,mil,dobar,da se otnasq s men podobavashto.....az mai tyko shto vi opisah kak izglejda priqtelq mi.xaxax
nApYlNo sAm sYgLasNa s nEq :) =D>
everything_ends
10-11-2007, 05:06
слабо,високо с дълга коса ии да е ноу сладинко такоа...сми да има добро погледче
за характера емм да е дуро,да не изневеряа,да не ревнуа ноу ноу...ии общо зето тва..О.о
Хах, косата и очите може да са всякакви.Хубаво е да е красив, но не прекалено, височината-със сигурност да е по-висок от мен.http://kolobok.us/smiles/icq/biggrin.gif
kobrichka
10-11-2007, 14:54
Определено нямам точен тип за момче,с което бих станала гадже.Зависи като цяло от момчето,което ще срещна.Може да е всякакво,знам ли?Но определено няма да е грубиян :roll: [-(
Съгласна съм!
Попринцип и аз нямам точно определен тип момче,но определено не си падам по руси със сини очи.
DevilWish
10-11-2007, 15:00
Колин Фарел ,Брус Уилис и Джони Деп за мен са секси мъже!!! :smt007 :smt007 Ох к'во им мисляяя :-$
Ами за всеки и различно както виждат всяко момиче дава описание за своята представа. Така че за едно момиче, някой може да е секси, за друго не... различни момичета, различни представи за готини момчета :::
FuCk`AnD`LoVe
10-11-2007, 15:32
mii .. da e hubav na vynshen vid .. ochite da mu sa hubavi .. da si pravi kosata na bodlichki .. da ima obica na uhoto (moje i bez obica) i da e mnogo pechen .. :smt007 :smt007
секси момчетата са уверените.. нямам предвид някакви въздухари, а просто такива, които си знаят цената и съответно се държат на ниво.
имало е такива, които са били големи красавци и с нищо не са ме впечатлили...но има и такива, които веднага ми грабват вниманието и парадоксът е, че именно те не са кой знае какво на външен вид и тн. просто имат характер, силни личности са и защитават това, в което вярват. точно такъв характер ме привлича много повече, отколкото каквото и да е във външността.
love_me93
10-11-2007, 17:32
Е че кфо важното е да е Рус синеок празноглавец с мноу кинти...другите ги отпиши...тичай за цветни лещи и боя за коса...а да и карта за фитнес си зема да напраййш яко мускули :!:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 еми и аз си падам по мускулите :-D иначе не бих тръгнала с някъв културист :lol: мен не ме кефят сините очи... много празни ми се виждат :? иначе аз предимно си падам по тъмна коса и очи - не е кой знае какво, но почти всичките ми гаджета са отговаряли на тоя образ :wink:
naMy4Ho_KoTe
10-11-2007, 17:34
Мен ме възбуждат интелигентни мъже. Започне ли мъж да ми обяснява нещо, което не съм знаела преди, и се подмокрям. А видя ли мъж да мисли над компютърен проблем... Издивявам :)
Лошото е, че си падам и по доста едри мъжаги. А рядко се срещат хора, които да наблягат и на умственото и на физическото си развитие.
TheUnforgiven666
06-04-2008, 14:09
По-висок от мен (което няма да е никак трудно)- някъде около 1,80. Да има дълга черна коса и светло сини очи. Да се облича изцяло и единствено в черно, да слуша метъл и евентуално да може да свири на китара. А като характер- да има чувство за хумор (това е най-важното) и да обича музиката, ако не колкото мен, то поне да разбира, че тя е моя живот, да е тих (аз също предпочитам да мълча и повечето хора не го разбират), да е винаги до мен, когато имам нужда и да разбира, че понякога просто обичам да оставам насаме със себе си. И да не е някакъв лигльо или глупак- трябва да е сериозен и да имаме теми, за които да говорим! (е, май такова момче не съществува! :P )
Ivalinka
06-04-2008, 14:11
ами нямам определение...аз винаги харесвам погледа...ако няма пламък,искра,няма нищо да стане... :)
Дамм интелигентните момчета са много възбуждащи. Подкосяват ми се крачката като слушам някой как секси и съсредоточено обяснява за световните конспирации или там каквото дойде =)
firesnow
06-04-2008, 14:55
да зема да си остая телефона тука :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
MartyParty
06-04-2008, 15:43
ami naprimer tozi e mn sladyk i seksi http://entimg.msn.com/i/150/ce/0304/ChadMichaelMurray_150x208.jpg
tozi sy6to http://www.orange.co.uk/images/editorial/cristiano_ronaldo_pose.jpg :smt004 :) :wink: :P :smt007
:shock: :smt078
http://i231.photobucket.com/albums/ee70/nataliapsw/Brian%20Joubert/rgwgwreglh5.jpg
:smt026
nicolepcd
06-04-2008, 17:24
В повечето случаи секси мъж е 1.85-1.90... с черна коса, тъмна... така леко с дълга коса отзад... не знам ка му се вика :lol: С обеца на едното ухо (може и на двете :lol: ) С розови тениски и хавайки да ходи :razz: Така с леко тъмен тен... А по характер... да е от типа "Обичам всички момичета" и да го заварваш с по 2 в ръцете и още 10 около него. Често да го заварваш, танцуващ на някоя чалга... с очила (дори и да не е слънчево :D ) :razz: :razz: :razz: Те тва е секси мъж... па и ако и е футболист или волейболист... тогава всичко живо му тича по гъза :razz: :razz: :razz: За повечето е така, знам ли... неам баш идеал 8-) :D
В повечето случаи секси мъж е 1.85-1.90... с черна коса, тъмна... така леко с дълга коса отзад... не знам ка му се вика :lol: С обеца на едното ухо (може и на двете :lol: ) С розови тениски и хавайки да ходи :razz: Така с леко тъмен тен... А по характер... да е от типа "Обичам всички момичета" и да го заварваш с по 2 в ръцете и още 10 около него. Често да го заварваш, танцуващ на някоя чалга... с очила (дори и да не е слънчево :D ) :razz: :razz: :razz: Те тва е секси мъж... па и ако и е футболист или волейболист... тогава всичко живо му тича по гъза :razz: :razz: :razz: За повечето е така, знам ли... неам баш идеал 8-) :D 8-) 8-) 8-)
а та по темата.. характер чувство за хумор за да си отиваме :D
външен вид.. тва е твърде относително.. но принципно не си падам по над 1.80 и е много важно излъчването :)
vun6en vid: visok (nad 1.85), dobre slojen (ne nito nqkfa klio6ta nito nqkaf super muskul), simpati4na i 4arovna fizonomiq (ne6to , koeto e mn individualno)
покривам ги 8)
BlueFace
06-04-2008, 18:16
Ееее.Тука сяка втора харесва рус със сини очи ,да е мил и интелигентен. Добре аз съм русокос със сини очи ,мил съм и имам богата обща култура.Деба що мене не ми се лепят сички :-o .Кфото и да говорите както каза G. House важното е да мускулест и с кинти ,другите ги забравете. .Почти Всички момичета харесвате тия най-надутите няма две мнения.. :wink: :D
sladku_bebzi
06-04-2008, 18:31
Еми не ме кефят тея, които ходят на фитнес или са някви футболистчета.По-скоро - тези, които държат на външния си вид: имат няква яка прическа (не нещо обикновено), носят дрехи прилепнали по тях (а не някви гадни и широки).Общо взето които държат на външния си вид!А и да: да обича да ходи по магазините и по възможност да има 1-2 розови тениски.
харесвани са мажете с пари пхах..едва ли момиче на 15 ше гледа парите на някво лапе примерно на 16..ай моля без филмите от Аржентина..
BlueFace
06-04-2008, 18:41
Еми не ме кефят тея, които ходят на фитнес или са някви футболистчета.По-скоро - тези, които държат на външния си вид: имат няква яка прическа (не нещо обикновено), носят дрехи прилепнали по тях (а не някви гадни и широки).Общо взето които държат на външния си вид!А и да: да обича да ходи по магазините и по възможност да има 1-2 розови тениски.
О,о О боже аз по добре да стана емо от колкото да нося розови тениски ....А тука нещо усещам намек че хората които носят широки дрехи не държат на външния си вид.Аз тренирам паркоур и брейк и харесвам да нося анораци и по-широки панталони (3/4-ти ,шорти и т.н.)
И това да неозначава че онези с розовите дрешки ме превъзхождат :D :D Просто незнам от кога розовото подчертава мъжественност деба .... Накъде отива света .... :D :D
sladku_bebzi
06-04-2008, 18:43
Е не исках да кажа, че тея с широките дрехи не си държат на външния вид :D Просто тея с прилепналите дрехи отделят повече време за него.. А тва за розовите тениски си е яко, вече мн момчета носят..
[quote=sladku_bebzi][i] Просто незнам от кога розовото подчертава мъжественност деба .... Накъде отива света .... :D :D
еми не се сещам в коя тема точно но в тоя форум някой беше пуснал пост че по света има 20-30 милиона гейове изводите сам си ги прави!
иначе момче с розово - мека китка! :o
nicolepcd
06-04-2008, 18:46
Нещо против розовите тениски, ааааааааа? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Нещо против розовите тениски, ааааааааа? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: розовото съкс
sladku_bebzi
06-04-2008, 19:12
Тва си е най-якия цвят :P
da e hubav - pravilni 4erti hubavo usmivka , hubavi o4i s hubava koja da ima sobstven stil da znae za6ti jivee a ne prosto da su6testvuva....na harakter..mm trqbva da e dobro mom4e dori i da se izvivqva drugo qt4e ...da ima poznaniq v mnogo oblasti ...da se interesuva i ot koltura i drugi zanimabniq no i ot sport i koli abe daima kakvo da si kaje s nego :)
харесвани са мажете с пари пхах..едва ли момиче на 15 ше гледа парите на някво лапе примерно на 16..ай моля без филмите от Аржентина..
аиде няма нужда, преди малко една точно 15 годишна се хвалеше че и купуват сваровски ае нема нужда моля ти се , малко са момичетата дето търсят гадже , повечето търсят портфеиле тва не знам...но лично аз не съм попадала на такина индивиди..за тва явно и гледната ми точка е такава..
DivoTo_KoTe
06-04-2008, 20:07
Не знам защо,но всички прителки видят някое русо момче и започват "леле какъв сладур" "мм" някакви такива.Аз лично до сега никога не съм харесвала русо момче,някак си ме отблъсква,предпочитам чернокос.
Обичам момчета от типа Енрике Иглесиъс :smt007 ,а приятеля си ми е бългърския енрике :D
mn gluposti ...mn .....az su6to sum malka na 16 ...nqkvi pikli na moite godine ne se kefat na skupiq podaruk ami na ideqta 4e za da e skup sa iskali da im podurqt ne6to cenno....demek...blizost predpolagaema lubov....abe koi s kogo hodi za pari me interesuva az takiva hora ne poznavam samo prazni prikazki sum 4uvala
ооо искам да е висок! аз самата съм височка и това ми е ужасна трудност когато търся гадже. 1.75 и нагоре е идеално! други изисквания към външността нямам кой знае какви, но ако е много мускулест и с гола глава направо се вмества в идеала ми за мъж! Относно характера държа да има чуство за хумор и да се отнася добре с мен. и да няма други слабости и зависимости отсвен мен! :twisted:
това съм аз явно,малко под 180см,гола глава и с мускули...
мислех,че в днешно време повече се харчат педалите...
angelllll
06-05-2008, 06:09
e az nqmam osobeni pretencii no samo da ne e rys :shock: da ne e fytbolist (6tot te sa mnogo kyhi v pove4eto sly4ai :-D ) i da nqma rozovi teniski
za predpo4itane sa tezi s po dulgite tumni kosi i ne mnogo visoki (6tot sum niska 8-) :D )
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3 Ами...висок,атлетичен...е не да е някакъв супер мускулест де,но все пак да има хубаво тяло...Да има подход към мен,да е чаровен и да е забавен. :)
gotodasho
06-05-2008, 12:43
харесвани са мажете с пари датс да труут брадър и недейте да отричате путарани такива
Космат, необръснат и корав (лад 8-) ).
Т'ва е истината.
Мани ги парите, само да се докарва и да мисли, че може да купува всичко женско като добитък... :?
Тва си е най-якия цвят :P въпрос на вкус..
hrisiiiiii
06-05-2008, 16:16
ЕпЪъ, да е русичкуУу и нежНичкУуу, да се бръЪсне навсЯякъЪдЕ и дА си слАгъЪ мноуУу гЕл и дА е маЗно0о, ФиешЪн гЪзарЧи !
Ето това е идеала за някои... кур*и. Малко момичета останаха, които да харесват истинските мъже..
ЕпЪъ, да е русичкуУу и нежНичкУуу, да се бръЪсне навсЯякъЪдЕ и дА си слАгъЪ мноуУу гЕл и дА е маЗно0о, ФиешЪн гЪзарЧи !
Ето това е идеала за някои... кур*и. Малко момичета останаха, които да харесват истинските мъже..
+1
Е тва е \:D/ Направо ми се драйфа като чуя за русокос, синеок.
Ето това е идеала за някои... кур*и. Малко момичета останаха, които да харесват истинските мъже.. :D :D :D тва е истината.. и да си боядисва веждите :razz: :razz: :razz: :razz:
nai vajnoto e da e mili41k s 4arovna ysmivka a pak o4i kosa ... mi to na vseki mu hodi razli4no!
kato` limonche
06-05-2008, 16:30
аиде няма нужда, преди малко една точно 15 годишна се хвалеше че и купуват сваровски ае нема нужда моля ти се , малко са момичетата дето търсят гадже , повечето търсят портфеил
И аз искам сваровски, ама нЕма :oops:. Все си падам по "средностатистически" момченца :grin:.
summergir1
06-05-2008, 18:40
за да е секси едно момче трябва да има хубаво тяло, чаровна усмивка и да се поддържа :)
sunset_light
06-05-2008, 18:53
Да е симпатичен,да не е някакъв кльощльо нито пък напомпан до дупка с мускули О_О,да е чернокос,със светла кожа и добър характер,да умее да се усмихва. =)
:) :-D
cinderella_gugutka
06-06-2008, 12:52
4овек,който държи на мен и има сериозни намерения...не някъф женкар,да изглежда добре и да може да ме разсмива,да не ми е ску4но с него и...да ме възбужда хубаво де :D тва е :)
wintersun
06-06-2008, 18:34
Аз си падам по грозни мазни и кривогледи (е не ми се обаждаите всички в купом сега :grin: ) Извън майтапа за всеки това което харесва е много персонално мисля че от начало всеки харесва външност но с времето това остава на заден план. А относно сексито за всеки това е различно и с напредването на вързастта и промяната на средата, критериите ни постоянно се изменят.
Still1ME1Still1HERE
06-06-2008, 20:03
да зема да си остая телефона тука :D :DДа бе и аз за това си мислех-повечето изисквания на повечето момичета ги покривам :D
Само да отбележа НЕ СЪМ РУС,НЕ СЪМ БИЛ и НЯМА ДА БЪДА 8) И не съм със сини очи :)
току що описа типичния съвременен гейчец по който лиглите на по 14-15-16 припадат
BlueFace
06-06-2008, 20:33
e az nqmam osobeni pretencii no samo da ne e rys :shock: da ne e fytbolist (6tot te sa mnogo kyhi v pove4eto sly4ai :-D ) i da nqma rozovi teniski
za predpo4itane sa tezi s po dulgite tumni kosi i ne mnogo visoki (6tot sum niska 8-) :D )
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: И какво точно не харесваш в русите :shock: :shock: :shock:
BlueFace
06-06-2008, 20:36
+1
О боже мой.Кфи сте вий ве...Аз съм русокос и синеок...Айде ся драйфай ... :smt067
hrisiiiiii
06-07-2008, 08:19
О боже мой.Кфи сте вий ве...Аз съм русокос и синеок...Айде ся драйфай ... :smt067
Нямам нищо против руси и синеоки, защото и аз самата съм със сини очи. Даже сте много симпатични (е не знам точно за теб, но по принцип ми харесват). Ставаше на въпрос да не е некой разглезен, с ония мазните прически, с очила тип Оксиженска Маска и т.н. Сещаш се :] Нямам нищо против по-светлите хора :-)
Какъв е този въпрос дето задаваш,на 15 годишни момиченца ?
mickelangelo
06-07-2008, 09:06
Ами .. под секси .. всеки разбира различни неща ... но това е когато почти всичко от външния вид .. на определен човек от другия пол ти харесва .. а за характера да е секси .. не знам .. не съм чувал до ся :|
+1
ся ако кажеш,че си на 16-17-18..не тъп и висок и хубав..те зимам :D
..и аз съм със сини очи :) :P ..а аз пък много харесвам момчетата със сини или зелени очи,светли с лунички , с руси или червенокоси :-)
LP_Kashkavalche ;)
06-07-2008, 14:33
Ами по принцип русите и синеоките са ми слабост ама ето-сега ТОЙ е с кафяви очи и кафява коса,което доказва че колкото и да си изграждаш идеали любовта те халосва изневиделица по главата и не можеш да планираш.По принцип обаче за мене е важно момчето да има силно развито чувство за хумор,да не е някой тъпоумен цървул (демек да е интелигентен) и...абе да е разнообразна и жизнена личност с различни интереси,за да ми е интересно и на мен с него.А за външността-освен гореспоменатите коса и очи идеала ми е По висок от мен,с хубави зъби и усмивка и стегнато тяло,ама не като на някои борец или някои мазен изкуствено напомпан мускулджия,ами здравословно,спортно,стегн ато тяло....общо взето това е
BlueFace
06-07-2008, 14:42
+1
ся ако кажеш,че си на 16-17-18..не тъп и висок и хубав..те зимам :D
..и аз съм със сини очи :) :P ..а аз пък много харесвам момчетата със сини или зелени очи,светли с лунички , с руси или червенокоси :-)
За жалост не съм на 16-17-18.Но не съм тъп :) .След 9дена правя 15 8-)
LP_Kashkavalche ;)
06-07-2008, 14:56
Леле забелязвам че е някакво общоприето всички момичета да си падаме по руси.... :D Не знам дали е наистина така или просто сички го плямпат...Лично на мен просто са ми слабост както казах.Но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не отричам всички останали цветове и нюанси и за това сега сам ориентирана към тъмната гама :D .Забравих и да допълня за личната хигиена която е жизненоважна.И да си най-големия убавец ако не се къпеш и стърчат гори тилилейски от тебе...то е ясно че няма да свъртиш гадже. И за стила-НЕ ПОНАСЯМ тая отзад по дългата косица при тея селските гъзари и не мисля че росовите прилепнали тениски са доказателство за сексапил.В крайна сметка всеки си има индивидуален стил ама за мен смъкнатото си е смъкнато :P
ludo_momiche
06-09-2008, 06:26
За първия и аз съм съгласна! :grin:
Wrathchild
06-09-2008, 06:38
Важното е да има мозък, да може да се говори с него по всякакви теми - от психология и история (примерно), до Том и Джери ако щете. Да знае какво иска, да има цели и да ги постига или поне да се опитва, общо взето да е борбена личност. Трябва да ме уважава и да ме подкрепя, да е до мен, когато имам нужда от него. Да има хубав глас и да ми харесва като външен вид. Строго определен критерий нямам, но трябва да ми хареса.
Силата на характера е задължителна. Не понасям малодушни лекета.
ludo_momiche
06-09-2008, 07:06
Ееее.Тука сяка втора харесва рус със сини очи ,да е мил и интелигентен. Добре аз съм русокос със сини очи ,мил съм и имам богата обща култура.Деба що мене не ми се лепят сички :-o .Кфото и да говорите както каза G. House важното е да мускулест и с кинти ,другите ги забравете. .Почти Всички момичета харесвате тия най-надутите няма две мнения.. :wink: :D
Да,ПОЧТИ всички,...има и такива,които все още ценят и други неща,а не само
дали си някакъв мускулест идиот,дето не може да върже едно изречение. а пък кинти...парите не са всичко,макар че звучи много изтъркано, но наистина го мисля.
dimanushka
06-09-2008, 10:42
ei toq sladur ako go vidq na jivo 6te pripadna...
http://web.mit.edu/~jingwen/www/Fernando%20Torres.JPG (alt+p)
ами...висок,с кестенява или черна коса,да е мусколест,но не прекалено...плочки на корема-задължително :) прическа-нямам особенни претенции,само да не е дълга косата :? да е симпатичен,с чаровна усмивка :smt007 =P~
за характерА:мил,да знае как да се държис момичетата.Да е с чувство за хумор,да те развеселява,когато ти е тъжно...също да е възпитан ....... :oops: :smt007
Ами...идеал за момче май нямам. Винаги гаджетата са ми били различни, но повечето са били светлооки, просто имам слабост към тях, всеки иска това, което няма все пак (аз съм с кафяво-зелени очи... ). Като малка винаги си мечтаех да имам момче до себе си, което да ме защитава и закриля... да е със светли очи и светлокафява коса... да е висок и мъжествен ( да не прилича на някое 13-14 годишно лапе :? ) и да има хубава фигура, да се поддържа, а не да е напомпан ... иии ... май мечтата ми се сбъдна :-D Човекът, с когото съм сега, е най-идеалният, който може да имам...просто има огормно чувство за хумор, всеки път, когато съм тъжна може да ме развесели, когато се заинатя з анещо, да ме разубеди...когато имам нужда от помош, той е до мен.. разбира се....не е перфектен..много пъти се караме, но това няма много значение...
Напследък малко се е по-отпуснал и е направил коремче, ама започна да тренира пак, та сваля :-D Много обичам когато дойде пролетта, по-топличко и започне да облича онези прилепнати блузки, ммм... :oops:
Still1ME1Still1HERE
06-09-2008, 17:00
ААА плочки ](*,) Ич не ме кефи да имам плочки,а и така или иначе не стават при мен :D Мн тъпо ми излглежда с тея плочки :x Вместо,да имаш къде на мекичко да полегнеш,то да те ръби :-D
П.П.Мисля,че имам 2ойно по-големи плочки от всичките тея,на които им личат,ама си ги кътам под не много голям защитен слой - да не се драскат :D
ThinkerBell
06-09-2008, 17:12
Ako stava vapros za sexy , znachi nablqgame na vanshniq vid ...
Nqma znachenie cvetat na ochite ili na kosata , vajnoto e da e charoven , estestveno taka neshto muskulcheta i plochki ... nali moje i lek ten , da ne bql kat sirene :D
Veche za drugoto , inteligenten , romantichen , mil i t.n. si zneate ... :)
SexyLover
06-13-2008, 14:05
Аз се опитвам да го докарам на нещо смесено от Фернандо и Чад : с прическата на торес и цвета на косата на Чад некфи тъпи синьо зелени (малко повече към зелено ама хич не си ги харесвам) очи Висок съм за годините си 175-176 спортен тип и т.н. Ама ако някой смеси тея успешно да бяга щото яко ше му завиждам :D :D
Не само съм секси, но съм и остроумен и чаровен.
Никога не съм харесвала момчета със светли очи и коси. Бляк,гадни са ми, както и типичните сладурковци. Предпочитам по-мъжествени, като го видиш да си му личи силата,по-груби черти..не знам и аз как да го опиша. НО не и да си кажеш: 'ах колко е сладък' :lol:
Ем аз като гледам покривам някой неща. Аз съм сладък, мил, имам някакви плочки, имам много добро чувство за хумор и всичко друго. По характер сам просто неповторим.Имам и много красиви очи.
НО : съм малко кльощав :(
И все пак като си харесам някое момиче и другите всичките ги отписвам. Нкога не си приличат по нищо. :shock:
Ем аз като гледам покривам някой неща. Аз съм сладък, мил, имам някакви плочки, имам много добро чувство за хумор и всичко друго. По характер сам просто неповторим.Имам и много красиви очи.
И все пак като си харесам някое момиче и другите всичките ги отписвам. Нкога не си приличат по нищо. :shock:
O, неповторимия.. :razz:
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
нужно ли е да копираш нашите мисли и мнения? Не можеш ли да си създадеш собствено ?
takova mom4e 4e kato go vidish i da te obleqd vulni :) :P
gLoRiOuS_aNGeL
06-13-2008, 21:32
Момче с чаровна усмивка,което да ми направи впечатление и още като го видя да поискам да е мой! :-P
Escarina
06-13-2008, 22:10
Нямам претенции за външният вид.. По-скоро излъчването е това което ми прави впечатление първоначално. Обръщам внимание повече на характера и умствения багаж. Глупавите момчета ме побъркват, както и лабилните. Искам човека до мен да е силен характер, да бъде открит и уравновесен. И да има поне една мозъчна клетка по дяволите :D
NaNa_SladuRana
06-13-2008, 22:45
Момче което като го видиж и искаш да е твое на всяка цена,свестно момче,което те цени и уважава,заради това,което си.Момче като моя приятел :-)
самоубиец атентатор.. 8-)
пусни ми телефона си на ЛС 8)
И все пак като си харесам някое момиче и другите всичките ги отписвам. Нкога не си приличат по нищо. :shock:мамин убавец, ела те цунем!
BigFakeSmile
06-13-2008, 23:43
visok, okolo 1.85, ne mn muskulest no pak da ima ne6to :D , s kestenqva kosa na ki4uri i pastri o4i4ki, krasiv, s hubavi4ko priqtno lice, tqloto mu da e slabo no ne prekaleno mn de - normalno, da nosi kecove ako moje s razli4ni vrazki :D, da e la4ezaren i da ima prekrasna usmivka i naiiiii-vajnoto (za men de) da e Ro6afFf... :grin: :grin: :grin: ama mn ro6af :smt001 :-) :smt003 :smt008, ah setih se za edno mom4ence :grin: (napravo go opisah de) 8)
firesnow
06-13-2008, 23:49
съмняа ме някой да извлече особенна полза от тая тема...... :-o :-o
Eби му майката, питат ви какви момчета са "сладки", не какви са мечтите/идеалите ви за мъж.
Nemojah to4no da vi prosledq razgovora , no az sam sladak ... LOVE MEEEE ! ... kogo zalugvam ? ;( ( :D )
Ми ще кажа за мен какво е...защото за всеки е различно :) Не харесвам разни фешъни и мускулести,дето се имат за голямата работа..Важното е да е мирл,добър,да се разбираме и такам..и да не е много висок,че съм нисичка :(
SexyLover
06-14-2008, 07:38
Много ми е интересно защо момичетата харесват момчета с много мускули ... дали като имат мускули значи че са силни ... или че са здрави ...
харесвани са мажете с пари
Да за съжаление си много прав :x :x :x
cute_like_hell
06-14-2008, 14:10
ami za men gadjeto mi e pove4e ot perfect ... az ne s1m kato po4ti vsi4ki momi4eta .. ne me kefqt razni fashioni , 4algari , houseri i podobni gei4eta :roll:
Bubalcheto
06-14-2008, 17:49
Следкато се търси идеала за "секси" момче няма да съм поредната,която не е процхела заглавието и пище (мил,с чуватво за хумор ... ) . Според мен трябва да има хубаво тяло, да поддържа косата си и според мен зелени очи (действат ми като афродизиак).Не харесвам гейове,но няма лошо да се поддържа :)
ThinkerBell
06-14-2008, 19:46
Много ми е интересно защо момичетата харесват момчета с много мускули ... дали като имат мускули значи че са силни ... или че са здрави ...
prosto muskolite gi pravqt sexy... :)
Моя идеал се крие в едно определено лице, един мой приятел - той е висок, добре сложен, рус и с кафеви очи, надарен :-D, пее прекрасно и има страхотен характер.
Абе да не е по-красив от мен че се комплексирам,а пък и аз трябва да обирам точките като излезнем :grin: :grin: :grin: :D :D :D
Не сега сериозно...ами с тъмно косичка,кафяви очички/може и черни високичък около 170-175 може и 180 още по добре :grin: задължително без дълга коса,не мога да понасям момчета с дълги коси :o няма да си ги сравняваме :o без бради :razz: без голи глави , да е нормален на килограми нито дебел нито мн слаб... друго..друго :-o а на характер..еми мил,романтичен :oops: ,да ме разбира ,подкрепя,да мога да говоря с него на всякакви теми без да се притеснявам,да си споделям проблемите и той да ме разбира и те да са като негови :( да е забавен и да има чувство за хумор да разбира от бъзик,да не се сърди много много,да ми предлага сигурност във връзката,да съм сигурна в него,да ми бъде верен,да знам че за него не съществува друго момиче :? когато говори за мен да се кефи и да разбирам от другаде че е говорил с любов за мен :oops:Да се грижи за мен,да ме закача :oops ,и да еумен-да може да обсъждаме двамата някои теми и да има какво да каже,нещо умно и смислено... Ох,май станаха множко работите няма да продължавам да изреждам,няма да ви отгчавам :D И без това не съществува такова момче :x
П.ПТо малко това не по темата то това за момче мечта,ама рябваше да си излея това така и ттака го бях почнала,а не ми се търсеше друга тема :oops: :-P
харесвани са мажете с пари
Да за съжаление си много прав :x :x :x
:shock: вие луди ли сте???
за мен парите нямат никакво значение....а вече и външността.За мен наи-важно е характерът и отношението му към момичето .... :)
EvilBrunette
06-14-2008, 22:06
Външен вид - чаровен, сладка усмивка, по възможност тъмна коса, висок (просто защото съм доста висока), чистоплътен, със стил (просто обикновено момче, което си подбира дрехите, нищо по-специално - емо, пунк, фешун и... какво ли още не).
Характер - умен: обичам да научавам нещо ново от него, забавен: да ме разсмива, с принципи: харесва ми дори да спорим за нещо, внимателен, грижовен, тайнствен, дружелюбен, игрив (в смисъл обичам да е запазил детето в себе си)... и т.н.