View Full Version : подаръка явно не му хареса :(
hah zdraveite sladuri .. mm problema mi e takav 4e predi 2 sedmici gadjeto mi ima6e RD i mu kupih bluza .. mnogo sveja {zaleno s beli rakavi i malak nadpis, zelenoto mu e lubim cvqt} konsultirah se s maika mi, s moq priqtelka , i s negov priqtel predi da q vzema .. taka ..vzeh q podarih q , uj mu haresa ... no do dnes ne q e oblqkal ..onzi den stana vapros dali mu e stanala i toi; e az ne sam q meril o6te ... kajete mi vie kak bih reagirali i kakvo bihte si pomislili ako va6iq priqtel napravi podobno ne6to
Ще си помисля, че нещо не му е допаднало...
cherinka
10-10-2007, 20:49
Ще го питам.
А евентуално ако стане така да реша да му купя блуза, ще попитам продавачката дали ще може да иде той сам да я смени ако не му хареса и ще искам касова бележка.
В твоя случай питай си го директно харесала ли му е или не, а ако не я е харесал - здраве да е.
и на мене кат ми подарят дреха не я нося незнам що ама не я нося и мисля че тва е глупаво да се подаряват дрехи ако е нещо секси бельо по става ама дрехи не ми харесва
Seniorita
10-10-2007, 20:55
Питай го директно.
DivoTo_KoTe
10-10-2007, 20:55
и на мене кат ми подарят дреха не я нося незнам що ама не я нося и мисля че тва е глупаво да се подаряват дрехи ако е нещо секси бельо по става ама дрехи не ми харесва
и аз мразя да ми подаряват дрехи защото почти винаги не ми оцелват вкуса и за това и аз избягвам да подарявам.
Та по темата ми не мисля,че можеш да направиш кой знае какво освен да поговориш и да разбереш дали му става или не му харесва
spored men ne mu e haresala, moje bi mu e neudobno da ti kaje...vse pak podaraci ne se vrashtat... pak i kakvo se pritesnqvash vse pak e vajen jesta zanapred shte znaesh da ne podarqvash dreha osven ako tozi na koito q davash ne si q e haresal predvaritelno
Anf3tamin4o
10-10-2007, 20:57
Ми попитай го но и аз бих си помисли че нямало да му хареса по скоро
що просто не излезнахте заедно да си избере нещо сам, поне да си сигурна че ше го носи...да подаряваш дрехи не е лсно , освен на мн познат човек... щом не я носи е показателно кво се чудиш
аз затова никога не подарявам дрехи :roll: всеки си има чалнат вкус :lol:
grada ni e malak ... i nqma osobeno golqm izbor za podaraci .. a otnosno tova 4e az mu q izbrah .. pri4inata e 4e iskah da e iznenada .. to 6te e tapo ako toi si q izbere ..
cherinka
10-11-2007, 03:36
to 6te e tapo ako toi si q izbere ..
Напротив.
Щеше да си я носи с кеф и да разказва, че е от теб. :D
everything_ends
10-11-2007, 05:11
еммм явно не го кефи нещо :? треа го питаш....
bulgarche
10-11-2007, 05:32
Аз съм изключително претенциозен за дрехите си, особено за блузи. Майква ми вече е спряла да ми купува, както и сестра ми. Попринцип новите неща ги меря и отиват в шкафа. Обичам си старите неща :)
Може и той да е така. Аз пък съм ги зарязвал така и...си давам някакъв срок от 1-2 месеца примерно, в които няма да ги обличам.
Най-добре го попитай.http://kolobok.us/smiles/icq/wink.gif
Така няма да разбереш.
`Death`Whore``
10-11-2007, 06:53
Може да не обича да му подаряват дрехи...или да харесва тъмно зелено, а ти да си му купила педалска блузка светло зелено и бяло.
CrIsTiaNo_
10-11-2007, 08:41
pitai go,no ot tova koeto kazva6 moje bi naistina ne mu e haresala
xXxScreamxXx
10-11-2007, 08:53
Em pitai go de,no spored men ne my haresva-kak moje predi tolkova vreme da e bilo i toi o6te da ne q e meril nqma da se y4ydq ako o6te si e v torbi4kata
Kras4eto_lp
10-11-2007, 08:59
По скоро бих си помислила,че не му е харесала...ама незнам питай го :wink:
Ами просто го попитай, може да не му е харесала... :::
DevilWish
10-11-2007, 15:22
Ми и аз по принцип не слагам новите неща веднага ,а минава известно време...говоря за подарените...незнам защо е така... :| Ама наистина май не му е харесала ,за да не я мерил дори..Ама какво толкова - голяма работа ,следващия път ще е по-добре..
FuCk`AnD`LoVe
10-11-2007, 15:30
popitai go .. az bih go popitala i ako ne mu e haresala probvai da q smesnish v magazina ili pak mu zemi neshto drugo .. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: OOOO I AZ IMAM SA6TIQ PROBLEM. SEPTEMVRI MESEC GADJETO MI IMA6E RD, AZ SA6TO MU PODARIH BLUZA A DO DEN DNE6EN SAMO 1 PAT Q E OBLQKAL :mrgreen: samo kade me izlaga 4e mu e haresala ama mai ne mu e mn mn :smt017 abe spored men nqma problem, dopri i da ne q haresva .vajen e jesta. v smisal...az pone si zeh poluka pove4e bluzi nea da mu kupuvam @!!!!! :smt005
Prosto 6te go nakaram da mi otgovori 4estno dali mu e haresala i ako ne e nqma da pravq problem ot tova :wink:
Ami naistina pitai go taka shte razberesh sys sigurnost .. vypreki 4e i da ne mu e haresala edva li shte ti kaje ... i da ne mu e haresala kvoto e ne se trovi za gluposti
Water_lili
10-11-2007, 18:48
какво чак такова значение има дали му е харесал подарака ти или не? След като не ти е казал че е супер ужасно, в една вързка в която хората държат един на друг такива дреболии не са от значение важен е предимно жеста ,а не подаръка :roll:
може да не си прилича с нищо от дрехите му...тъпо е да изненадаш човек с блуза :-s
Еми най-вероятно не му е харесала, просто затова избягвам да подарявам дрехи. Просто защото сама предпочитам да си избирам дрехите и знам,че повечето хора са така. Попирай го защо не я носи, не е толкоз сложно пак и да не я е харесал голяма работа.
deathproof
10-11-2007, 20:00
Интересно какво ще спечелиш ако го питаш и ти каже, че не я харесва. Какво толкова? Ти си му я подарила пък той ако иска да я носи
hot_baby
10-11-2007, 20:28
хахаха що ли ми е познато тва :D Абе майна ние (момичетата) поне по голямата част имаме вкус тва че не им е харесало еми здраве да е :)
NightSky
10-12-2007, 07:21
Попитай го.
sasha_90
10-12-2007, 09:00
Това ще ме накара да се замисля дали изобщо му е харесала блузата.
hilaRy___
10-12-2007, 09:34
sht0m ne q n0si znachi ne mu e haresala ili kat0 nqkoi dr h0ra ne n0si podarenite mu drehi ... :}}}
За съжаление,ще си помисля,че нещо не му е била по вкуса :(
Питай го директно. и аз бих постъпила така ;-)
Lake-of-tears
10-12-2007, 17:11
Аз пък хич няма да го мисля ;) Какво ти пука дали му е харесала? Да прави каквото си ще ;) :smt006
Еми какво да ти кажа мила... ако момче ти подари дрешка би ти харесало...ама на момче да подариш... уфф и още повече че ти е гадже... два пъти уфф... май наистина е трябвало да се спреш на нещо друго..