.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

подаръка явно не му хареса :(

hah zdraveite sladuri .. mm problema mi e takav 4e predi 2 sedmici gadjeto mi ima6e RD i mu kupih bluza .. mnogo sveja {zaleno s beli rakavi i malak nadpis, zelenoto mu e lubim cvqt} konsultirah se s maika mi, s moq priqtelka , i s negov priqtel predi da q vzema .. taka ..vzeh q podarih q , uj mu haresa ... no do dnes ne q e oblqkal ..onzi den stana vapros dali mu e stanala i toi; e az ne sam q meril o6te ... kajete mi vie kak bih reagirali i kakvo bihte si pomislili ako va6iq priqtel napravi podobno ne6to

Град
    Inside the temple
    Ще си помисля, че нещо не му е допаднало...
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ще го питам.

А евентуално ако стане така да реша да му купя блуза, ще попитам продавачката дали ще може да иде той сам да я смени ако не му хареса и ще искам касова бележка.

В твоя случай питай си го директно харесала ли му е или не, а ако не я е харесал - здраве да е.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и на мене кат ми подарят дреха не я нося незнам що ама не я нося и мисля че тва е глупаво да се подаряват дрехи ако е нещо секси бельо по става ама дрехи не ми харесва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Питай го директно.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и на мене кат ми подарят дреха не я нося незнам що ама не я нося и мисля че тва е глупаво да се подаряват дрехи ако е нещо секси бельо по става ама дрехи не ми харесва
    и аз мразя да ми подаряват дрехи защото почти винаги не ми оцелват вкуса и за това и аз избягвам да подарявам.
    Та по темата ми не мисля,че можеш да направиш кой знае какво освен да поговориш и да разбереш дали му става или не му харесва
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    spored men ne mu e haresala, moje bi mu e neudobno da ti kaje...vse pak podaraci ne se vrashtat... pak i kakvo se pritesnqvash vse pak e vajen jesta zanapred shte znaesh da ne podarqvash dreha osven ako tozi na koito q davash ne si q e haresal predvaritelno

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми попитай го но и аз бих си помисли че нямало да му хареса по скоро
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

що просто не излезнахте заедно да си избере нещо сам, поне да си сигурна че ше го носи...да подаряваш дрехи не е лсно , освен на мн познат човек... щом не я носи е показателно кво се чудиш
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Град
    pLaZmA wOrLd
    аз затова никога не подарявам дрехи всеки си има чалнат вкус

grada ni e malak ... i nqma osobeno golqm izbor za podaraci .. a otnosno tova 4e az mu q izbrah .. pri4inata e 4e iskah da e iznenada .. to 6te e tapo ako toi si q izbere ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mishi
    to 6te e tapo ako toi si q izbere ..
    Напротив.
    Щеше да си я носи с кеф и да разказва, че е от теб.

еммм явно не го кефи нещо треа го питаш....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз съм изключително претенциозен за дрехите си, особено за блузи. Майква ми вече е спряла да ми купува, както и сестра ми. Попринцип новите неща ги меря и отиват в шкафа. Обичам си старите неща
    Може и той да е така. Аз пък съм ги зарязвал така и...си давам някакъв срок от 1-2 месеца примерно, в които няма да ги обличам.

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре го попитай.
    Така няма да разбереш.

Може да не обича да му подаряват дрехи...или да харесва тъмно зелено, а ти да си му купила педалска блузка светло зелено и бяло.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

pitai go,no ot tova koeto kazva6 moje bi naistina ne mu e haresala

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em pitai go de,no spored men ne my haresva-kak moje predi tolkova vreme da e bilo i toi o6te da ne q e meril nqma da se y4ydq ako o6te si e v torbi4kata
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

По скоро бих си помислила,че не му е харесала...ама незнам питай го

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами просто го попитай, може да не му е харесала...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми и аз по принцип не слагам новите неща веднага ,а минава известно време...говоря за подарените...незнам защо е така... Ама наистина май не му е харесала ,за да не я мерил дори..Ама какво толкова - голяма работа ,следващия път ще е по-добре..

popitai go .. az bih go popitala i ako ne mu e haresala probvai da q smesnish v magazina ili pak mu zemi neshto drugo ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    OOOO I AZ IMAM SA6TIQ PROBLEM. SEPTEMVRI MESEC GADJETO MI IMA6E RD, AZ SA6TO MU PODARIH BLUZA A DO DEN DNE6EN SAMO 1 PAT Q E OBLQKAL samo kade me izlaga 4e mu e haresala ama mai ne mu e mn mn abe spored men nqma problem, dopri i da ne q haresva .vajen e jesta. v smisal...az pone si zeh poluka pove4e bluzi nea da mu kupuvam @!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prosto 6te go nakaram da mi otgovori 4estno dali mu e haresala i ako ne e nqma da pravq problem ot tova

Ami naistina pitai go taka shte razberesh sys sigurnost .. vypreki 4e i da ne mu e haresala edva li shte ti kaje ... i da ne mu e haresala kvoto e ne se trovi za gluposti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си