View Full Version : Мъжете курвари(помогнете ми да ги разбера)
нз дали мястото на темат а е тук , защото незнам дали въпроса е за любов или за секс
Попринцип по морето , а и във вътрешността на страната има много мъже и момчета , които си хващат приятелка и след няколко нощи тя вече не им е нужна и те преминават на следващата (така наречените курвари). Нз защо тези техни деиствия аз не мога да си обясня дали наистина ипитват нещо повече от привличане , или го правят защото имат такава възможност. Не вярвам ,че са незадоволени , а най - интересното е че тези мъже стават страх на много жени.
МОЛЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ ИЛИ ПОНЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕМАТА
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
white_chik
10-11-2007, 06:44
По мое мнение жените имаме нужда от няква сигурност,стабилност.Ние търсим сериозните емоционални връзки,в които нещата се опират предимно до чувствата.Докато мъжете търсят физическата връзка,демек секса.И какво лошо има в това?Все пак понякога всичко се ограничава до сексуално привличане и нищо повече.А и не мисля,че всеки човек,който ти хареса,задължително трябва да е некъв сериозен партньор,в смисъл точно,забавлявате се една,две вечери и след това всеки откъдето е.Защо го правят,амип защото не всички момчета/мъже искат мрънкаща,вечно недоволна приятелка,а просто,както се казва да топнат чушката.
sh3_1s_7h3_0n3
10-11-2007, 06:48
-заради мъжкото им его, да си вдигат самочувствието и да се мислят за 'големите е*ачи";
-някои го правят, заради бивши приятелки, които са ги зарязали или наранили по някакъв начин и решават, че така могат да им го върнат или пък да ги забравят...
-от интерес към някоя друга или чисто сексуално привличане...
-от любов към 'разнообразието' иначе казано 'полигамия'...
но по-голямата част са комплексирани и това е начин за 'себедоказване'...
`Death`Whore``
10-11-2007, 06:52
Момиченце, КУРВАР е мъж, който ходи с КУРВИ, а не мъж, който ебе и заебава. "Тези мъже стават страх на много жени" - не, курвите се кефят.
Това, за което говориш, е мъжка курва. И е същото като женската курва. И аз не разбирам, но да си живеят живота.
нз дали мястото на темат а е тук , защото незнам дали въпроса е за любов или за секс
Попринцип по морето , а и във вътрешността на страната има много мъже и момчета , които си хващат приятелка и след няколко нощи тя вече не им е нужна и те преминават на следващата (така наречените курвари). Нз защо тези техни деиствия аз не мога да си обясня дали наистина ипитват нещо повече от привличане , или го правят защото имат такава възможност. Не вярвам ,че са незадоволени , а най - интересното е че тези мъже стават страх на много жени.
МОЛЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ ИЛИ ПОНЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕМАТА
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Ние не можем да ти кажем защо го правят...Можем само да предполагаме...И аз мисля като white_chik ,че не е задължително всеки,който срещнеш да бъде твой сериозен партньор! Може би тези,които го правят обичат разнообразието... Не знам..по никакъв начин не мога да го обясня..
`Death`Whore``
10-11-2007, 06:54
любов към 'разнообразието' иначе казано 'моногамия'...
Обратното - полигамия. :-D
sh3_1s_7h3_0n3
10-11-2007, 06:58
любов към 'разнообразието' иначе казано 'моногамия'...
Обратното - полигамия. :-D
апфф да... същото 8-[
Да си дигнат самочувствието може би...А има и такива,които се страхуват от обвързване...причини има много,но ние можем само да гадаем....
lLady_MooN_RaiN
10-11-2007, 07:44
Ами отговора е много прост. Сериозната и дълготрайна връзка с жена изисква внимание, вярност, уважение, търпение, старание...Ако един мъж не иска или не е готов да ги даде на една жена, нищо сериозно между тях няма да стане. И след като мъжът разбере, че не става, има един изход. Да търси и сменя периодично жените. Просто флиртуа с тях, спи с тях и си намира друга. Такъв е живота.[/b]
DjBaloon
10-11-2007, 08:05
Tova e prosto priroda... kakto jenite imat maichin instinkt.. seki muj e taka,no nqkoi prosto go prikrivat!!!
Момиченце, КУРВАР е мъж, който ходи с КУРВИ, а не мъж, който ебе и заебава. "Тези мъже стават страх на много жени" - не, курвите се кефят.
Това, за което говориш, е мъжка курва. И е същото като женската курва. И аз не разбирам, но да си живеят живота.
Podkrepqm :smt006
Kras4eto_lp
10-11-2007, 09:17
Мъжете са странни същества :smt012 И аз не ги разбирам...но повечето така наречени от теб курвари просто ги е страх да започнат една сериозна връзка :roll:
Dark_Angel_F
10-11-2007, 09:27
Правят го ,защото могат. И според един такъв който познавам ние жените сме били егоистични и по много начини оплю нас жените. Т.е тези търсят само секс и нищо повече ....
`Death`Whore``
10-11-2007, 09:29
повечето така наречени от теб курвари просто ги е страх да започнат една сериозна връзка :roll:
Това са глупости. Никой не е длъжен да иска сериозна връзка.
Ами едни просто ги е страх да започнат сериозна връзка, други са комплексари и търсят начин да се докажат, трети не обичат моногамията...причини много, няма как да ги разберем :roll: :::
sentient_
10-11-2007, 09:35
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Това е просто защото, за повечето мъже любовта и секса могът да са 2 различни неща, докато повечето жени ги съчетават и затова тези мъже стават техен страх. Не искат да бъдат зарязани, но в същото време го желаят искат го. Може би не трябва да се влагат по силни чувства в връзката с такъв тип мъж
NE E NUZNO DA GI RAZBIRA6.PROSTO PRIEMI 4E SU6TESTVUVAT TAKIVA TIPOVE I GLEDAI DA GI IZBQGVA6 (AKO SA TI NEPRIQTNI ,RAZBIRA SE) :twisted:
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
:twisted: > "ЗАЩО ТЕ ГО ПРАВЯТ" Отговора на този въпрос е много лесен. Правим го защото ни е кеф. И всъщност някои са незадоволени, но все пак найстина някои изпитват нещо повече от привличане.
Но има и от тези които го правят заради голямата възможност която им пада съвсем от небето...
:evil: > Хях Хях
:twisted: > Хях Хях Хях Хях
gost_s_reg
10-11-2007, 12:37
imenno za6toto mi e kef, kato mi e ebe nqma da hodq da se molq na putkata , are be ela na kupon ela tva onova, da se suobrazqvam, a si hva6tam edna porq i gyza i aide, sledva6tata ve4er, druga..za6to se pravi li, 6ot ne mi se suobrqzqva s pri6tevki na nqkoi putki.
DevilWish
10-11-2007, 14:57
-заради мъжкото им его, да си вдигат самочувствието и да се мислят за 'големите е*ачи";
-някои го правят, заради бивши приятелки, които са ги зарязали или наранили по някакъв начин и решават, че така могат да им го върнат или пък да ги забравят...
+1
MindYourMind
10-11-2007, 15:27
Ето я истината !
http://vbox7.com/play:45ad8135
Мисля, че човека е много прав. Всеки мъж трябва да ебе МНОГО жени !
SheBites
10-11-2007, 15:52
Еми..най-просто казано - имат осъзнато или неосъзнато чувство за малоценност, което опитват да "замажат" с това поведение.Несигурни са..някой от тях са били наранявани,но като цяло са лабилни личности, избрали "по-лесното" ...Поне според тях и поне за момента.Смятат, че като минат повече момичета са искани и важни..ама не е точно така :mrgreen: Демек - самозаблуждават се! Тези хора имат нужда от помощ и някой да ги разбере..но никога няма да си го признаят, защотото истината боли.Всеки може да има такъв момент в живота си - няма "необратим курвар" ...
gost_s_reg
10-11-2007, 17:20
Еми..най-просто казано - имат осъзнато или неосъзнато чувство за малоценност, което опитват да "замажат" с това поведение.Несигурни са..някой от тях са били наранявани,но като цяло са лабилни личности, избрали "по-лесното" ...Поне според тях и поне за момента.Смятат, че като минат повече момичета са искани и важни..ама не е точно така :mrgreen: Демек - самозаблуждават се! Тези хора имат нужда от помощ и някой да ги разбере..но никога няма да си го признаят, защотото истината боли.Всеки може да има такъв момент в живота си - няма "необратим курвар" ...
stra6no mnogo se burka6
kobrichka
10-11-2007, 17:39
Не съм съгласна,не мисля че едно момче което има чувство за малоценост ще е всеки ден с различна.А според мен чисто и просто тези момчета които авторката нарича "курвари"(но това не са курвари)просто
-обичат разнообразието
-да си вдигат самочувствието
Най-точно може да отговорят момчетат.
imenno za6toto mi e kef, kato mi e ebe nqma da hodq da se molq na p****ta , are be ela na kupon ela tva onova, da se suobrazqvam, a si hva6tam edna porq i gyza i aide, sledva6tata ve4er, druga..za6to se pravi li, 6ot ne mi se suobrqzqva s pri6tevki na nqkoi putki.
:evil: > +45200
ами да си призная навремето - допреди 2-3 години и аз бях от тази порода, но не го правих заради нещата които изброихте.
Правих го защото беше предизвикателство.
Това да разбереш какво иска дадена жена в момента и да и го дадеш, за да може тя да ти подари някоя вечер беше доста интрегуващо.
Но като цяло ние правим това което правим зашото търсим. Търсим майката на детето/децата си. Неможе първата срещната да бъде твоя съпруга ... ние търсим и търсим, докато накрая намерим.
Абе ние мажете сме толкова лесно разбираеми ... направо ви се чудя на вас жените как неможете да ни задържите.
BWald0rf
10-11-2007, 22:05
+1 (напълно съм съгласна)
По мое мнение жените имаме нужда от няква сигурност,стабилност.Ние търсим сериозните емоционални връзки,в които нещата се опират предимно до чувствата.Докато мъжете търсят физическата връзка,демек секса.И какво лошо има в това?Все пак понякога всичко се ограничава до сексуално привличане и нищо повече.А и не мисля,че всеки човек,който ти хареса,задължително трябва да е некъв сериозен партньор,в смисъл точно,забавлявате се една,две вечери и след това всеки откъдето е.Защо го правят,амип защото не всички момчета/мъже искат мрънкаща,вечно недоволна приятелка,а просто,както се казва да топнат чушката.
Категорично против!!! Говориш за мъжете като за едно...Не всички търсят физическата връзка - демек шльокавицата :) Все едно да аз да кажа за жените че гледат само парите и колите на мъжете :-k
sasha_90
10-12-2007, 08:49
Не знам защо го правят,не познавам такива мъже (момчета).Предполагам,че е за да си повдигнат самочувствието.
flowerlina
10-12-2007, 08:57
Аз познавам такива и определено е за да си повдигнат самочувствието.
И аз имам един въпрос към вас:
Как да дадем урок на такъв мъж :?:
`Death`Whore``
10-12-2007, 09:01
Няма как да му дадеш урок, защото той не изпитва нищо към теб.
flowerlina
10-12-2007, 09:04
Няма как да му дадеш урок, защото той не изпитва нищо към теб.
Че то и аз не изпитвам,искам просто да не се държи така и с други момичета/жени,да ги възприема като парче месо :smt013
hilaRy___
10-12-2007, 09:37
tezi myje go pravqt za da imat poeche broiki i da moqgat da se hfalqt nalqvo i nadqsn0 vchera e*ah edisi k0Q dnEska shte e dr
imam nqkolko takifa priqtelchenca kat0 gi slusham kak govorat za naS jenite naprao mi se gadni za tqh nie sme nekfi predmeti bez chuvstfa i tka natatyk ...
накарай го да се жлюби в теб, трудно, но не невъзможно
kobrichka
10-12-2007, 14:20
"Рани един мъж,за да станеш жената на живота му",но е мн трудно да накараш едно такова момче да се влюби или по точно да си признае че е влюбено,но както каза Krom няма невъзможо.
flowerlina
10-12-2007, 15:50
"Рани един мъж,за да станеш жената на живота му",но е мн трудно да накараш едно такова момче да се влюби или по точно да си признае че е влюбено,но както каза Krom няма невъзможо.
Работата е там,че той няма чувства :roll:
Ние жените обичаме сигурноста,но мъжете не се нуждаят много от това,защото те сами могат да си я осигурят.Затова търсят лесни плячки,с които се задоволяват за няколко нощи,а след това ги захвърлят-това са жените!Неказвам,че всички мъже са такива,но повечето(така наречени босове,мафиоти...)го правят постоянно,създадени са за това!!! :roll:
GregoryHouse
10-12-2007, 15:55
Защото им е генетично заложено на мъжете да си пръскат семето и дасе размножават...животински инстикнт...е понякоя е и за да задоволят егото си...
Phenomenon
10-12-2007, 15:59
Пиши едно лично на Valar...би трябвал ода ти обясни нещата ;)
white_chik
10-12-2007, 16:52
Категорично против!!! Говориш за мъжете като за едно...Не всички търсят физическата връзка - демек шльокавицата :) Все едно да аз да кажа за жените че гледат само парите и колите на мъжете :-k
Не слагам всички под общ знаменател,но авторката пита за определен тип момчета и аз за тях говоря.Вярвам,че има много свестни типове,но не за тях става въпрос в темата
Kras4eto_lp
10-12-2007, 18:13
повечето така наречени от теб курвари просто ги е страх да започнат една сериозна връзка :roll:
Това са глупости. Никой не е длъжен да иска сериозна връзка.
Мии не е длъжен ама ако всички мислеха така мислиш ли че щеше да има семейства :-s Ииии все пак смятам,че повечето ги е страх да започнат сериозна връзка затова го карат на "само секс и нищо повече" :::
`Death`Whore``
10-12-2007, 19:34
Мии не е длъжен ама ако всички мислеха така мислиш ли че щеше да има семейства :-s Ииии все пак смятам,че повечето ги е страх да започнат сериозна връзка затова го карат на "само секс и нищо повече" :::
На 18 не всеки е достатъчно зрял за връзка...или просто не желае връзка. На 25 може да създаде семейство, това няма голяма връзка. Който го е страх да започне връзка, въобще не се занимава с гаджета според мен.
EvilBrunette
10-12-2007, 19:40
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Четох някъде, че тръпката е като при лувуването. И най-вероятно, след като те спечелят, губят интерес, защото изчезва и "тръпката". И да. Правят го, защото някои момичета са прекалено наивни да им се вържат на номерцата. [-X
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Четох някъде, че тръпката е като при лувуването. И най-вероятно, след като те спечелят, губят интерес, защото изчезва и "тръпката". И да. Правят го, защото някои момичета са прекалено наивни да им се вържат на номерцата. [-Xнз за мене е след ловуването тогава идва удовлетворението от добрия лов ... абе ;) зависи си от човека
Пиши едно лично на Valar...би трябвал ода ти обясни нещата ;)бат заро е голям пич :-D
thefreak
10-12-2007, 22:23
Че то и аз не изпитвам,искам просто да не се държи така и с други момичета/жени,да ги възприема като парче месо :smt013
Тогава ще се превърнеш в същото нещо, на което ще даваш урок.
sapphirr
10-13-2007, 10:56
ако някой можеше да ти помогне да ги разбереш нямаше да я има войната между половете.по мое мнение подобни хора са пълна трагедия,те не са страх за жените,по-скорo те имат страх на жените.за тях сериозната връзка е като да си сложат сами примката около врата.не ти трябва да ги разбираш,а да си играеш правилно картите с тях.един съвет от мене (като препатила) никога не бъди искрена с тях ,защото ще ти излезне през носа ...даже напротив играй мръсно! :smt068
Курвар-м.Мъж, който живее развратно.(Съвременен тълковен речник на българския език)..казано по-просто "ебач"
adski si tupa...ima mn takiva temi wee lelle ](*,) ............................ i ne samo mom4etata sa kurvari,i momi4etata ne ostavat po na zad!!!
ами този въпрос е за6тото една моя мн близка приятелка си пада по едно мом4е , което е не6то подобно аз съ6то го познавам и е мн як 4овек , но спрямо връзките и тя се срамува да коментира тази тема за тожа предпо4етох да съм аз ....... кажете какво може да направи тя и отговора пр го забрави не е ре6ение аз ве4е пробвах и ми стана ясно 4е тя просро неможе
Tedi_sheep
10-23-2007, 21:21
Аз бях с такъв.Той за себе си мислеше така:
"Аз съм най-красивия"
"Аз няма нещо което ад не мога да направя"
"ЗА годините си съ изживял толкова много неща"
И според него всички бяха влюбени в него.
Но понякога мн ме дразнеше с изцепките си и го презимявах бързо и лесно с 2-3 изречения напреки!Ама му ставаше много кофти, явно не знаеше колко е тъп.Язък, че беше красавец и добър в "някои отношения".ТЕ не струват не можем да се преборим стях, само хабим сили нерви, а накрая си остават пак толкова прости!Не можеш да копаеш там където няма злато, след като знаеш,че няма!Трябва да падне един метеор създаден за тях и да стане нещо като радиация, абе даже и бомба да гръмне, та да се променят малко.Ние жените можем само да им се подиграваме, но не и да ги оправим от тази тежка болест :roll: :-#
извинявам се обаче аз като така наречения "курвар" също ходех с много момичета за да задоволя мъжкото си его обаче сега ми се изка да си намеря едно свасно момиче и да остана с него докрая на живота си обаче трудно става работата така че не всички "курвари" са толкова лоши
пазя-го-в-тайна
10-23-2007, 21:45
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
питай приятелките си - те знаят отговора!
wasntme_
10-23-2007, 22:08
paxaxaxaxa 4estno tva e nai harabejnata tema seriozno :lol: =D>
i sq po temata:
xixixi p1rvo hi4 ne sam saglasna s tva deka obob6taate si4ki jeni/momi4eta pod ob6t znamenatel - 4e si4ki iskali stabilnost ala bala seriozni shemi i taka natatak.... :mrgreen: 4esny tva ne e verny... da kaaem az ne sam ot teq momi4eta... hi4 ne se zamislqm za nqkoq zabivka za ne6ty po seriozno da stava... /kato zabivka ne govorq sex/ tei 4eeee moje bi do nqkva gi razbiram teq vaprosnite maje za koito ide re4 :lol: :mrgreen: :smt016 tei de po moe mnenie... ideqta e slednata: ei taq madama me radva emi neq ke si fana ke si se zabiq s neq... i tva e 6to trqq da se vlybvat horata nekvo nenormalno i ot4aqno.... :mrgreen: ne e nekvy za samo4yvstvie i ego i tam kvoto kazahte.. ala bala... pone az tei si go obqsnqqm :D
tei de horata za koito govorite az gi nari4am tei leky nasme6livy playboy... :roll:
korabokroshenec
10-23-2007, 22:15
хах а наеш ли колко е трудно да издържаш некфа дрисла.. имам 1 фр който ходи с 1 момиче вече 3 години и немога да му се начудя... та тая му топи джобните като ТНС в дроба ми ве.... постоянно купи ми това купи ми онова айде да хапнем там... на негово място вече 1000 пъти да съм я зарязал...ама кфо да се праи любофта е сляпа :| предпочитам кратки но стойностни връзки отколкото дъъъълки и скуучни
Хората са такива, защото имат вазможноста :wink: Но това не са само мъжете,а и жените :roll: ...Единствения начин да си го върнеш е да си също толкова гадна и не*бателна като него :smt017, а това повярвайте ми малко жени го могът \:D/
Такива са си, какво да ги правиш... :smt011
hatercrew
10-28-2007, 07:27
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С `Death`Whore``
Тва са си истински мъжки к***и,който понякога може би така искат да се докажат пред себе си колко добре могат да нае**т някоя яка кака 8)
sh3_1s_7h3_0n3 написа:
но по-голямата част са комплексирани и това е начин за 'себедоказване'
+1