View Full Version : Нормално ли е?
Нормално ли е слад като правих за пръв път секс да продължавам да кърва ?Плс Хелп :smt009 :? [-o<
bulgarche
10-11-2007, 07:16
Да, но не е нормално да се фукаш с това
Toчно.. :roll:
Anf3tamin4o
10-11-2007, 07:21
Зависи колко кървиш при едни това е чак след 1,2,3,4 път се маха а има хора дето и на следвъщтия път не кърват
CuteBaby
10-11-2007, 12:11
Мда нормално е ;) Нормално ще е и ако следващият път имаш кръв или те боли
normalno e ... vsichko e strogo individualno... na nqkoi vaoobshte ne im teche krav, na drugi im teche malko, a na treti poveche i v po dalag period ot vreme...
Ами в началото е нормално да, както и да има болка.
DevilWish
10-11-2007, 15:36
He мога да изкажа много обективно мнение ,защото при мен нямаше кръв ,но явно е нормално...
palomaaa
10-11-2007, 15:52
normalno e!!!
BeautifulWorld
10-11-2007, 16:09
При мен имаше кръв първите 3-4 пъти, първия път ми тече по малко около 2 или 3 дни, не помня вече... Нормално е, споко :D
Kras4eto_lp
10-11-2007, 16:24
Да,нормално е ...на мене ми тече около 2 дена,даже започнах да се притеснявам ама то спря :::
Poisonuos
10-11-2007, 22:26
Айде и аз да кажа.
Да,нормално е
При мен случеят беше такъв:
Първият път нямаше кръв,нито втория,нито...
При мен се показа много,ама много малко кръв след около два месеца и то не беше точно къвене,презерватива беше много леко окърварен. 8)
Kras4eto_lp
10-12-2007, 08:59
Айде и аз да кажа.
Да,нормално е
При мен се показа много,ама много малко кръв след около два месеца и то не беше точно къвене,презерватива беше много леко окърварен. 8)
Да,но тя говори за кръв заради късането на девствената ципа.Твоята кръв не е била от това,защото вече си била правила секс следователно девствената ти ципа е била скъсана вече.
hilaRy___
10-12-2007, 10:02
н0рмалн0 е м0же и вт0рия и третия път да кървиш и да те б0ли
Poisonuos
10-12-2007, 19:28
Айде и аз да кажа.
Да,нормално е
Да,но тя говори за кръв заради късането на девствената ципа.Твоята кръв не е била от това,защото вече си била правила секс следователно девствената ти ципа е била скъсана вече.
Не съм много сигурна.Според мен точно тогава ми се е скъсала напълно девствената ципа.
DIVINE_TIME
10-12-2007, 19:52
Айде и аз да кажа.
Да,нормално е
Не съм много сигурна.Според мен точно тогава ми се е скъсала напълно девствената ципа.
Не е задължително девствената ципа да се разкъса напълно при първия път...нито при втория..нито при третия.. При някои жени тя се разкъсва изцяло при раждането.
minava6t 4i4ko :)
10-12-2007, 19:57
Нормално ли е слад като правих за пръв път секс да продължавам да кърва ?Плс Хелп :smt009 :? [-o<
4увала ли си за менструация ..не 4е да се базикам , ама много се смали нещо прага на "съзряване" у младежта та не е ясно /съдейки и по постовете във форума /на колко от тях им е известно за 28 дневния цикъл при жените.. :|
sladkish_14
10-12-2007, 20:00
Вие всичките от къде знаете,че е нормално :-s ....Ми,ако не е :?:
4увала ли си за менструация ..не 4е да се базикам , ама много се смали нещо прага на "съзряване" у младежта та не е ясно /съдейки и по постовете във форума /на колко от тях им е известно за 28 дневния цикъл при жените.. :|
Абе пич да те светна едно е кръв повреме на менструация друго е кръв при разкъсване на химен-а Пич правя разлика :lol:
пазя-го-в-тайна
10-25-2007, 22:15
:smt005 :smt005
правилно!
minava6t 4i4ko :)
10-26-2007, 22:11
Абе пич да те светна едно е кръв повреме на менструация друго е кръв при разкъсване на химен-а Пич правя разлика :lol:
...щом правиш разлика окей ;-) , иначе нормализира ли ти се състоянието?
da,normalno e! vypreki,che na men mi se sluchi samo prviq pyt :P
Зависи колко кървиш при едни това е чак след 1,2,3,4 път се маха а има хора дето и на следвъщтия път не кърват