View Full Version : ПърваТа любоВ
samoubiika
10-11-2007, 10:26
Кое беше момчето/момичето,в което се влюбихте за първи път!?
На колко години бяхте когато изпитахте това чувство и колко дълго продължи :-k
Сега ще разкажа моята историйка:
Бях 5ти клас,когато ходех често през летните ваканций на гости в баба ми :)
Разбирах се с децата и се познавахме всички...тогава видях едно момче,което беше ново...може би не е било ново,просто не беше идвало и не се познавахме...аз си го харесах...харесвах гоо...най-много година...докато не разбрахме,че сме само приятели и нищо повече!
За мен той е най-добрия човек и приятел,когото познавам!
`Death`Whore``
10-11-2007, 10:27
Голямата любов...моята първа любов е един мъж на 22, аз тогава бях на 18. Продължи 3 месеца.
sasha_90
10-11-2007, 10:29
Имало е такива теми. :D Нищо.
Моята първа любов беше едно красиво и скромно момче.Поне такъв беше в началото.Запознахме се в едно училище чрез нашите добри приятели.Харесахме се веднага.Запознах ме се и след известно време тръгнахме.Ходихме 5 месеца.А после ми трябваха 2 години да го забравя.
ne znam... tvyrde byrzo se privyrzvam i ne moga da kaja dali sum se vliubvala... moje bi dori ne znam kakvo e liubov vse oshte... no ima vreme za vsi4ko xqxq :Pp~
SexYLipS
10-11-2007, 10:34
ХаХ моята първаа любов ... едно момче от Троян (тогава живах там :smt016 ) бях на 11 и се влюбих от пръв поглед.Беше много хубаво.С момчето имахме еднакви чувства и така си тръгнахме и си се обичахме цели 3 години ... но за жалост аз се приместих в неов град и трябваше да се разделим ... :smt010 :smt010 :smt010
sladkish_14
10-11-2007, 10:38
Tой Е забавен,луд,пред нищо и никой не се спира :wink: ,а и се целуваше прекрасноооооооооооооо :smt007 ...Мен ме познава,от коридора на училището :-D с една групичка постоянно се движехме,аз го познавам от момента в който ме притисна до стената и каза"искам да ходим!" :smt005 ..Ам казваше се Геогри и сега е 10-клас,тогва беше 8-ми :roll: ..Аз бях в 6-и клас и да обичах си го,все пак беше първа любов,и квото и да си приказвам до ден днешен като го видя,дори и да плача така усмивка изкарвам,чеее :-D ..Общото ни време беше 1 и 4 месеца някъде :roll: ,но сме късали много през това време
slun4evo
10-11-2007, 10:42
Аз бях на 13 като се влщбих и това чувство продължи цели 4 години.Беше много неприятно, защото беше несподелено.Той никога не ме хареса.Иначе той беше мечтата на всяко момиче в града.Красив, умен и добър.Всички започнаха да го харесват когато стана такъв.А аз когато беше невзрачно момчеце и никой не го харесваше.
Още не съм изпитвала голяма любов :smt017
FiRe_LaDy
10-11-2007, 11:09
Първата ми любов срещмах няколко дена след като навърших 14.От пръв поглед се влюбох,ама ми трябваше малко време за да го осъзная.После станаха големи каши и много кратко време бяхме заедно .... той е много хубав.С тъмно руса коса,зелено-жълтеникави очи,слаб,висок ... И до днес продоължавам да си го обичам,макар,че чувствата поотслабнаха.Още си ми е тръпка .... :smt007
GiVe_mE_A_sMiLe:)
10-11-2007, 11:24
Бях 7ми клас, той беше с 2 години по-голям от мен. Но ме заряза на 2-рата седмица, сега сме си приятели. А първата ми истинска любов беше след него. Не беше много силна, но много плаках. И той се подигра с мен, върнах му го брутално :twisted: Сега обичам и ме обичат. Може да се каже, че изживявам първата си истинска и споделена любов. :-D
Ем с един съученик ходих в неговия град уж на караоке (но така и не пяхме :D ). Във влака се запознах с една негова приятелка и ми се стори интересна личност, а и си беше сладичка. :oops: Първо го удархме на кибер общуване, после излезнахме няколко пъти, беше ново, различно и много, много забавно с нея. :smt004 И малко по малко (което беше най-приятната част) ние тръгнахме. ХеХе първата целувка е нещо незабравимо. :oops: Както и да е, сигурен съм, че никой не го интересува, затова ще давам нарпаво - бях на 18 г., когато се влюбих за първи път. И продължи 2 месеца, защото, с цялото ми уважение, но в днешно време е трудна да намериш госпожица, която знае какво иска. :wink: Край на приказката. :smt006
IKisseDAGirL
10-11-2007, 11:37
Чак любов... първото ми по-сериозно харесване беше преди 3 години, лятната ваканция, когато си бях на село. Момчето беше от София и за това така и не стана нищо, само че много бях лапнала :lol:
Пък и той си беше хубавичък, рус, със сини очи :smt007
Последно го видях преди няколко месеца, случайно се засякохме в един влак, но той не ме позна. Много съм се променила от тогава :)
Амм моята първа любов .. Ами аз съм с това момче и сега .. Вече 10 месеца .. ;> Колко мен, на 16 ;) Обичам го много и съм много щастлива.. Дано и за напред е така .. ;) Преди не съм се влюбвала .. Само флиртчета .. :mrgreen:
hilaRy___
10-11-2007, 11:44
bQh na trInaiSe kogat0 se vlubih v nego sega sym na 17 toi na 21 i oshte se obichame :}
No`Real`Love
10-11-2007, 12:55
Ami mislq,che katobqh na 13 trugnah s edno momche na 18...obichah go mnogo,hodihme 3 meseca i sled tova ne mogah da go zabravq 7/8 meseca....ii posledniq mi priqtel toi e dosta po golqm ot mene sushto mn go obicham no se razdelihme ... of nz izobshto dali go obicham po princip se prevurzvam mn burzo i...
sentient_
10-11-2007, 13:03
Моята първа единствена любов срещнах на 17г сега съм на 20 а той на 22, обичаме се много и нямаме търпение да си кажем голямото- ДАААА :smt007
rihannka
10-11-2007, 13:20
моята 1 любов е сегашния ми приятел..аз бях на 15 и ве4е 1 година и 2 месеца сме заедно и се надявам да продължи още :lol:
ZaHaRcHe
10-11-2007, 13:24
Първата ми истинка любов беше когато бях на 15 .Ходехме 10 месеца .. Но аз все още го обичам мн и това няма да се промени още мн време
ужасно съжелявам че първото ми гадже беше един 'капут'!
*Never_Again*
10-11-2007, 14:39
моята първа любов срещнах на 15 изкарахме 9 месеца,после сме се виждали доста често като май опитвахме отново и отново но нещо май не се получаваше.тази събота той ще се жени и му пожелвам от сърце да бъде мн щаслив с нея
DevilWish
10-11-2007, 14:49
Няма да казвам за първата ,защото беше носподелена .. но втората беше нещо друго.Запознах се случайно с него ,тръгнахме без да го харесвам особено и ходихме 7 месеца ,на мен ми омръзна и го зае*ах гадно и до днес /2 години от тогава/ той не спря да ме обича....но съдба :-s
hahavteen
10-11-2007, 14:50
Emi zapoznahme se kato biah na 16 a toi na 18.Za men ne be6e liybov ot pruv pogled no v posledstvie mnogo go zaobi4ah i se privurzah kum nego.Biahme zaedno 2 godini bez niakolko dena no za sujalenie vsi4ko svur6i zaradi edna negova adski glypava postupka koiato ne moga da prostia i da zabravia...Mda sega toi strada,napravi opit za samoybiistvo,zariaza si rabotata i smiata 4e jivota my niama smisul bez mene... :roll:
krem4et0
10-11-2007, 17:50
Emi zapoznahme se kato biah na 16 a toi na 18.Za men ne be6e liybov ot pruv pogled no v posledstvie mnogo go zaobi4ah i se privurzah kum nego.Biahme zaedno 2 godini bez niakolko dena no za sujalenie vsi4ko svur6i zaradi edna negova adski glypava postupka koiato ne moga da prostia i da zabravia...Mda sega toi strada,napravi opit za samoybiistvo,zariaza si rabotata i smiata 4e jivota my niama smisul bez mene... :roll:
Радвай се тогава, че си се оттървала. 1 мъж не трбва така да рухв заради 1 провал. Как може после да очакваш да е силен и стабилен. Та той при първите семейни пробломи ще се пречупи. Не казвам, че мъжът трябва да е железен, но заради 1 момиче да први опити заради самоубийство и да си зарязва зели живот, не е мъжка постъпка. Аз, че съм момиче няма да го направя.......
`Death`Whore``
10-11-2007, 17:53
Радвай се тогава, че си се оттървала. 1 мъж не трбва така да рухв заради 1 провал. Как може после да очакваш да е силен и стабилен. Та той при първите семейни пробломи ще се пречупи. Не казвам, че мъжът трябва да е железен, но заради 1 момиче да први опити заради самоубийство и да си зарязва зели живот, не е мъжка постъпка. Аз, че съм момиче няма да го направя.......
Ами да - без мъжа остават приятелите и работата. Ако искаш и от тях да се отървеш...си просто дечко.
Sweet__baby
10-11-2007, 18:04
Мога да кажа , че в момента съм наистина ВлЮбЕнАа... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
hahavteen
10-11-2007, 18:14
Naistina se radvam! Vmesto az da se tru6kam deto yj sum "jertvata",momi4e sum i sum po-malka(o4akva se da sum po-4ystvitelna) go pravi toi.Vmesto da si produlji jivota i da se opita da mi dokaje po dryg na4in 4e sujaliava toi pravi takiva izcepki...Radvam se 4e vsi4ko tova se sly4i sega kogato ne6tata o6te ne biaha stanali 4ak tolkova seriozni za6toto ne mi se misli kakuv jivot 6tiah da jiveia s takuv obseben ot mene 4ovek :smt011
Ето ви и една тъжна история.
Моята първа любов срещнах още в началното учелище. тоест някъде 2-3 клас. Но откъде ти едно лапе на 8-9 години да разбира такива неща, е поне тогава не ги разбирахме. Бяхме съученици, на мен ми беше хубаво когато тя ми обръщаше внимание, а и тя се грижепе един вид за мен. Мина време станах някъде около 14-15 годишен, когато най-после в един изненадващ за мен миг, аз разбрах какво означава това което чувствам. та ние не се бяхме виждали от някъде 5 години, а аз неспирах да мисля за нея, прост спомен, една усмивка ме караше да се чувствам добре. И осъзнах че това е любов. Нямахме връзка, единствената ми връзка с нея беше телефонният и домашен номер, който взех когато завършвахме началното учелище - 4ти клас. Ни тизи номве, заедно с номерата на всички съученици от тогава беше в една тетрадка. и така почнах да търся тази тетрадка в нас, къде ли не, но не я намирах. Минаха години, завършех учелище и станах студент. Вече съмм 2ри курс а неспирах да мисля за нея. Взех решението когато се пребера за няколко дни около коледните и новогодишни празници и преди да започне изпитната сесия да пробвам да я намеря отивайки в началното учелище. Там все трябваше да има нещо. И така отидах аз, незнам как, но всички ме познаха почти веднага, учителки, които не са ми преподавали, персонал, абе почти всички които и аз помнех, а бяха минали вече 10-11 години откакто са ме видели като малко хлапе на 10. След извести разговори какво съм преживял и т.н. досега аз минах на темата за тази моя съученичка и вупреки че те нямаха право да издавт тази информация, ми дадох да прегледам книгата на класа ми, където беше записан и телефонна на баба й. И така пребирам се в нас и решавам преди да звънна на този номер за последно да проверя дали няма да намеря тетрадката, там където знам че съм я оставил. И изненадващо как я намерих, а там е същия номер който вече имах.
На кратко за лучелото се по-нататък ... намерих и нейния мобилен, говорихме си няколко(3-4) пъти по телефоназа 3 години, без да се видим и накрая преди около 3 месеца тя ми заяви да престана с тези преследвания.
И така, това е момичето което съм обичал почти целия си живот, момичето което не съм виждал от около 14-15 години, момичето което неиска да ме види, камо ли да ме изслуша.
Може би именно съзнаването, че да обичаш боли и т.н. ми е попречело досега да чувствам към някоя друга нещо повече от привързаност и т.н.
П.п. Незнам какво е излязло от това мое словоизлеяние, дано има нещо смислено.
nencuHka
10-11-2007, 18:50
Още болната ми рана.. Бях на 13,когато започнах случайно да излизам с момче,с 2 години по голям от мен.В началото ме харесваше ,зарибявахме се , а аз го имах само като приятел..След време усъзнах,че наистина ми харесва адски много ..но вече може би беше късно.Така и до сега макар и да отричам все още като го видя и ми идва да се разплача,че никога не съм го имала и няма и да го имам...Колко проблеми имах заради това момче,а накрая едва ли не той искаше да ме използва за нещо "по интересно".. Бтв.. измина 1 година и 3-4 месеца от срещата ми с .. Б.. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Първата ми истинска любов..
бях на 15,той ...три години по-голям.
То не бе любов ,не бе чудо :-D
за същият този човек днес съм сгодена.Заедно сме..5 годинки : ). Приказка.
EmO_KiD_;(
10-12-2007, 20:29
Aми аз сега изживявам първата си любов.Много е сладък и много ми харесва.За пръв път изпитвам това чувство и ми е много гот!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Особено като кара скейта си.Тогава направо ме побърква! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 .Преди това бяхме много добри приятели,ама една вечер осъзнахме,че се харесваме взаимно. :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
talisman4e_
10-13-2007, 00:23
Еми на 14 съм и съм влюбена.. За сега са изминали 3 месеца... откакто имам чувства към него ... а най-гадното е че в моя случай е .. НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ .. :smt010 :smt011 Имах го.. но го загубих.. и сега... само сълзи... :smt012 :smt017
Ami be6e predi godina, slu4aino se zapoznahme v edin 4at...strannoto e 4e zapo4nahme da izlizame meseci po kusno, purvo kato priqteli, posle kato gajeta..samo 4e tova be6e za 3 sedmici i posle mi be6e adski gadno...trqbvaha mi meseci za da go zabravq.E, pone uspqh i sum mn 6tastliva za tova...
Срещнах го преди 10 месеца и 10 дни... :lol: И се влюбих в него от пръв поглед... Запозна ни тогавашното ми гадже... "Любовта ми" му беше добър приятел... За това имахме много трудности в началото... Първо бяхме добри приятели, после тръгнах... РРзделихме се за 3 месеца... И сега сме заедно от около месец... Ужасно много го обичам и полудявам като не знам какво прави.. Ревнива съм и това го отблъсква... Ината и студен по някой път... Но наистина го обичам с цялото си сърце... Караме се често за нещаот сорта на "ДА бе аз знам, че на теб не ти пука.." , " Ти все нямаш врме за мен"... И всякакви подобни глупости... Но спора завършва с..
"Ами нз тогава какво да ти кажа... Знай само , че те обичам пък ти прави каквото искаш"... :lol:
моята първа любов беше в 3 кл.всичко беше мн хубаво.не сме имали нищо сериозно просто се хващахме за ръце и се гушкахме.ходехме около 4 месеца.и след това той правеше опити да се съберем.до 7кл не ме оставяше.сега още се сещам за него,но като фр нищо повече