Влез

View Full Version : Четири...

sladko_teenche_v
10-11-2007, 13:49
Аве хора....аз съм бати каръка!Ние сме четири приятелки които винаги сме заедно обаче вече и трите се сгаджосаха и аз оставам сама!Ще бъде адски гадно през междучасието когато излизаме и трите да се натиската с гаджетата а аз да пуша некви цигари...в даскалото никой не си харесвам освен едно момче? ](*,) просто миналата година всички пичове изчезнаха....какво да правя!!??? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt010

GiVe_mE_A_sMiLe:)
10-11-2007, 13:53
Действай с момчето, което харесваш! К'во друго... докато те се натискат, ти се забивай с него :smt016

GiVe_mE_A_sMiLe:)
10-11-2007, 13:55
...публично :lol:

tova che tvoite priqtelki imat gadjeta a ti oshte nqmash ne e bolka za umirane... tova ne te pravi nito po-glupava, nito po-zadrastena ...izchakai podhodqshtiq moment, imai tarpenie i prosto v edin moment i ti shte sreshtnesh nqkoi s koito da badesh shtastliva ..... ei zaradi teq gluposti:"priqtelkata mi si ima gadje, a az ne...." ili "vsichki moi sauchenichki veche ne sa devstveni, a az vse oshte sam" se poqvqvat takiva temi kato razbiha mi sarceto, mislqt me za kurva, bremenna li sam i blq blq .... za kade barzate be hora, za vseki vlak si ima patnici rano ili kasno vsichko si idva na mqstoto ... i da vi kaja chestno v teq vremena kolkoto po kasno imash gadjeta za napred shte si tolkova po dobre

sladko_teenche_v
гадното е че е от др клас,а и не учи и все се движи с голяма компания!

10-11-2007, 13:57
izvinqvai .... ama ti koi klas si ? ne si misli che se zaqjdam, prosto pitam ... kakvo kato e ot dr klas i kakvo kato e v golqma kompaniq... ne moga da razbera tova kakva prechka e, edinstveno moje da ti prechi ako toi ne te haresva

tedinci_
10-11-2007, 14:40
Ми поогледай се за някой,ако няма хващай първия

DevilWish
10-11-2007, 14:44
Ми поогледай се за някой,ако няма хващай първия
Не съм съгласна.. :|
Можеш да поседиш малко сама не е болка за умиране - по-добре изчакай да се появи подходящия ;)

`Death`Whore``
10-11-2007, 14:47
Аз в осми клас се "депресирах", че сме в една смяна с малките и 11-ти клас, та не мога да си хвана гадже... :smt005 :smt005 :smt005

gamercheto_
10-11-2007, 14:57
абе ти нещо не си тавряс...какво като те си имат приятели а ти не...намери си някакво занимание и това е...или пък си забий и ти едно гадже и толкоз...какво си се депресирала такава...!ама ти знаеш ли че ако до 10клас не си фанеш гадже оставаш срата мома :smt005 :smt005 :smt005

Iv4eTy
10-11-2007, 15:03
Хм а ти на колко си 13?! Спокойно бе ще си намериш гадже, пък и това че приятелките ти имат незначи, че ти непременно трябва да си като тях. Ще дойде и твоето време.

koalka
10-11-2007, 15:06
Не мисля, че е нужно момчето да е от училище.Пък и какво толкова като се натискат?Ти си говори с тях и си пуши цигари, все пак опитай се с това момче, пък, ако не стане-не.Опитай се да се сближиш с него.

nasty_f
10-11-2007, 15:08
гадното е че е от др клас,а и не учи и все се движи с голяма компания!
Какво от това?Нищо не ти пречи да опиташ,нали?Риск печели,риск губи!
А и това,че си сама не трябва да те притеснява.Отношенията ти с тях няма да се променят!

Seniorita
10-11-2007, 15:15
Ох, и какво като нямаш гадже?! То не става така. "Търся си гадже" или "Трябва да си намера гадже". Какво ти е понятието за гадже? Да е от твоеото даскало и да е свободен през междучасията, за да се натискате? О, боже!...

sladko_teenche_v
10-11-2007, 15:25
Ох, и какво като нямаш гадже?! То не става така. "Търся си гадже" или "Трябва да си намера гадже". Какво ти е понятието за гадже? Да е от твоеото даскало и да е свободен през междучасията, за да се натискате? О, боже!...

Ti si adski tupa!
](*,)

hilaRy___
10-11-2007, 15:26
kf0 ti puka nemojesh da tragnesh s nqkoi si samo zashtoto sichkite ti fr si imat gadjeta i da ne si sam0 ti

Seniorita
10-11-2007, 15:29

Ti si adski tupa!
](*,)

Добра защитна стена имаш. Ахаха! Милата.. само това ли успя да измислиш? Някоя по-интересна дума от ограниченото ти речниче?

sladko_teenche_v
10-11-2007, 15:35

Ti si adski tupa!
](*,)

Добра защитна стена имаш. Ахаха! Милата.. само това ли успя да измислиш? Някоя по-интересна дума от ограниченото ти речниче?

Oh male qko me zatapi...a ti osven da drazni6 nqkoi i da si faku6 maikata moje6 li da prai6?
are!ku6irai se nekude!

ЕPu
10-11-2007, 15:56
е и!? какво като нямаш.. и аз съм така. всички от компанията ми си имат гаджета и постоянно се натискат, верно, тъпо ми е отстрани да гледам, ама не съм тръгнала да си търся някой просто колкото и аз да не остана по назад..
иначе харесай си някой..гледай да е подходящ, а не буквално първия срещнат :wink:

Seniorita
10-11-2007, 16:01

Ti si adski tupa!
](*,)

Oh male qko me zatapi...a ti osven da drazni6 nqkoi i da si faku6 maikata moje6 li da prai6?
are!ku6irai se nekude!

Ето няколко неща от мен:
1. Подреди си добре нравствените ценности!
2. Порастни! Ама не само на години...
3. Когато искаш чуждо мнение, научи се да търпиш и критика.
4. Не си човекът, който ще ми дава определения!
5. Не те дразня, казвам това, което мисля.
6. Ако не понасяш отговорите, не задавай въпроси!
7. Целта ми не е да те затапя. Спорове е ограничени личности избягвам да водя.
8. Научи се как да говориш. Тези цинизми ще си ги говориш вкъщи или на улицата. Не тук и не на мен!

Нищо лично. :wink:

`Death`Whore``
10-11-2007, 16:15
Авторката, тъпата си ти. Точка по въпроса.

cassy
10-11-2007, 16:18
4e zako ti e toq ve momi4e to golqmata rabota 4e priqtelkite ti si imat gadjeta . po zle za tqh hahaha samo nervi . ne ti trqbva radvai se na svobodata si i na tui 4e nikoi ne moje ni6to da ti kaje . ne sa ti pritrqbvali mom4eta .za6to trqbva da si kato tqh b1di razli4na

sladko_teenche_v
10-11-2007, 16:27
е и!? какво като нямаш.. и аз съм така. всички от компанията ми си имат гаджета и постоянно се натискат, верно, тъпо ми е отстрани да гледам, ама не съм тръгнала да си търся някой просто колкото и аз да не остана по назад..
иначе харесай си някой..гледай да е подходящ, а не буквално първия срещнат :wink:

Tochno v tova e problema-6te gi gleam otstrani kato pudel....no vse pak az si iskam momche koeto si xaresvam i obickam :!:

sladko_teenche_v
10-11-2007, 16:30

Ti si adski tupa!
](*,)

are!ku6irai se nekude!

Ето няколко неща от мен:
1. Подреди си добре нравствените ценности!
2. Порастни! Ама не само на години...
3. Когато искаш чуждо мнение, научи се да търпиш и критика.
4. Не си човекът, който ще ми дава определения!
5. Не те дразня, казвам това, което мисля.
6. Ако не понасяш отговорите, не задавай въпроси!
7. Целта ми не е да те затапя. Спорове е ограничени личности избягвам да водя.
8. Научи се как да говориш. Тези цинизми ще си ги говориш вкъщи или на улицата. Не тук и не на мен!

Нищо лично. :wink:

Kuhichko!Se mi e taq!

Seducti0n
10-11-2007, 16:48
Гаджето не е само за тава да се натискате в междучасията и т.н.То това не е някаква занимвка,която да ти запълва времето,а живо същество,което диша,чувства,обича... :!: Какво си се шашнала толкова,много не ми е ясно.Никой не е умрял досега от липсата на гадже.За всеки влак си има пътници,ти недей да нервничиш,рано или късно ще срещнеш,точния човек.Успех. :wink:

mon4eto
10-11-2007, 17:08
Emi 6tom e ostanal edin hubavec ko 4aka6 :wink:

mIsHeTy
10-11-2007, 18:26
tova che ti si edinstvenata ostanala sama ne e koi znae kva prichina da se depresirash...poogledai se se she ima xybavi momchenca...ili puk sled kato veche si si xaresala deistvai...puk i ima dr zanimania osven da se natiskash s gadjety si v mejdychasiata...

sasha_90
10-11-2007, 18:59
Намери си момче или опитай с този,който харесваш.

suantito
10-11-2007, 19:06
Гаджето не е само за тава да се натискате в междучасията и т.н.То това не е някаква занимвка,която да ти запълва времето,а живо същество,което диша,чувства,обича... :!: Какво си се шашнала толкова,много не ми е ясно.Никой не е умрял досега от липсата на гадже.За всеки влак си има пътници,ти недей да нервничиш,рано или късно ще срещнеш,точния човек.Успех. :wink:
Да но има влакове в коитп не искам да се качвам...

mysterious_mind
10-11-2007, 20:44
Авторката на въпроса вярно глупаво разсъждава. :lol:
Seniorita браво за първото мнение,много добре казано! =D>

EvilBrunette
10-11-2007, 21:01
На мен ли го казваш. 4 приятелки сме. Две учат "навън". Аз си останах в старото даскало заедно с другата приятелка. И понякога до толкова ни писва една от друга, че ми се иска да я застрелям и след т'ва да направя същото с моя милост. При теб поне приятелките ти са около теб,но са с гаджета (не че си в много добра ситуация де... :-k ). Ами... мога да ти кажа - ядосвай се, но не пуши. Вредно е за здравето.
Оф гадно е, когато всички готини хора изчезнат от даскало и ти останеш като на безлюден остров, а? Май трябва да се примирим и двете, че отърване няма до 12 клас. И все пак има надежда в края на тунела.
P.S. Сори, че не помогнах с поста си, но просто т'ва е реалността. Поне знаеш, че не си единствена. хаха :wink:

hot_baby
10-11-2007, 21:16
[quote=Seniorita]Ох, и какво като нямаш гадже?! То не става така. "Търся си гадже" или "Трябва да си намера гадже". Какво ти е понятието за гадже? Да е от твоеото даскало и да е свободен през междучасията, за да се натискате? О, боже!...

Ti si adski tupa!
](*,)[/qКво и е тъпото не мога да разбера?!? Точно така си е!

BWald0rf
10-11-2007, 21:19
Авторката, тъпата си ти. Точка по въпроса.
+1 !!

MoHuTo
10-11-2007, 21:24
Хм а ти на колко си 13?! Спокойно бе ще си намериш гадже, пък и това че приятелките ти имат незначи, че ти непременно трябва да си като тях. Ще дойде и твоето време.

freedom
10-12-2007, 06:47
Застреляй се :wink:

YgaBHuk
10-12-2007, 07:46
Еми щом няма момчета които да те привличат....що не започнеш да заглеждаш момичета :roll: Това ми напомня за един афоризъм за моето учебно заведение: Не е лошо, че момичетата в нашето даскало са грозни. ЛОШОТО Е ЧЕ ГИ ХАРЕСВАМЕ....

може да се сетите за кое учебно заведение говоря :)

rihannka
10-12-2007, 10:21
защо пък трябва да си хванеш приятел от твойто даскало неразбрах.. :-k

ZaHaRcHe
10-12-2007, 10:25
](*,) :smt064 :smt067

Veno0m
10-12-2007, 16:02
Ами...ако смяташ,че няма да попречи на нищо,тръгвай с момчето,което харесваш...какво друго да те посъветвам-незнам! :-s