View Full Version : Оргазъм
Za6to moga da dfostigna orgazum samo pri edna poza - kato sum otgore stimuliraiki klitora si #-o
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Хах ми сигурно те възбужда най много така :D
SexYLipS
10-11-2007, 14:42
Може приятеля ти да не те задоволява толкова колкото ти е необходимо и затова да стимулираш, но защо само в една поза незнам :-k
`Death`Whore``
10-11-2007, 14:43
Как така се движиш и стимулираш клитора? Или си про, или въобще не се движиш :-D Иначе вагината бива стимулира по различен начин в различните пози - нормално е някои да ти харесват повече от други.
Klitoryt ti e po silno 4uvstvitelen ot vaginata taka 4e praveiki go v drugi pozi pomoli priqtelqt si da te gali tova shte ti pomogne
palomaaa
10-11-2007, 15:50
nai-dalboko pronikvane ima v tazi poza,moje bi za tova
naMy4Ho_KoTe
10-11-2007, 17:26
Защото само около 30% от жените успяват да достигнат до оргазъм само чрез вагинално стимулиране (при това положение лабия минора, т.е. малките срамни устни, стимулират клитора). При останалата част от жените (сред която съм аз) се изисква стимулиране на клитора.
Открий как да търкаш клитора си и в други пози и ще се научиш и в тях да свършваш.
Също така в позата ”жената отгоре” ти ръководиш всичко - не само ритъма и силата на проникване, но и какво точно стимулира пениса - дали ще е долната част (стената на вагината откъм дупето), дали горната (стената, на която се намира Г-точката, откъм пикочопровода)... И така.
MaRiNkA_16
10-11-2007, 17:34
nai-dalboko pronikvane ima v tazi poza,moje bi za tova
tova puk otkude si go izmisli :-k ](*,)