PDA

View Full Version : Въпросче относно..

pechena_praskova
10-11-2007, 14:19
Здравейте!Искам да ви попитам нещо!Понеже правихме секс с приятеля ми през седмица , и съм била известно време в овуация,сега ми дойде, и искам да попитам има ли нужда да си прая тест за бременност и да се притеснявам че ми има нещо?Използвахме презервативи всеки път,но се късаха(2 пъти се скъсаха)И ако трябва да си направя тест,Кога е най-добре да го направя?сутрин или вечер ? като ми свърши цикалът ли да си направя тест или..?нз но съм объркана :-)

10-11-2007, 14:25
shtom ti e doshlo nqma ot kakvo da se pritesnqvash chak tolkova, ako ne e cvetna ..... za po sigurno ako si tolkova pritesnena si napravi test za bremennost... po princip nqma zn koga da go napravish, no e po-dobre sutrin na gladno... ama az pak kazvam che shtom ti e doshlo nqma ot kakvo da se pritesnqvash

pechena_praskova
10-11-2007, 14:29
да се надяваме че е така!мерси за мнението ти,дано още хора да отговорят,ако знаят нещо повече и могат да ми кажат и обяснят :wink: то ми дойде но ми закъсня с 6 дни :smt009

mishaaa
10-11-2007, 14:42
Ако не е усетил кога се е скъсал и сте правили секс известно време без презерватив,то по-добре си вземи тест,защото мъжа изхвърля почни невидима течност по време на акт,в която има сперматозоиди и макар шанса да си бременна да е много малък,пак пробвай.

fiama
10-11-2007, 15:08
Защо след като ти е дошло ще правиш тест, бе момиче? Има ли нещо странно в менструацията- да е малко, или бледа, та да имаш съмнения? Иначе се казва, че тест се прави най-добре сутрн с първата урина.

*Never_Again*
10-11-2007, 15:11
това че ти е дошло не е гаранция за нищо.направи си един тест за всеки случай за да си по сигурна.направи го сутринта

swords1010
10-11-2007, 15:19
Тест се прави 14 дни след русковия полов акт или на първия ден след закъсннието, прави се сутрин с първата урина! :wink:

pechena_praskova
10-11-2007, 15:28
менструацията си ми е същата,дори може би малко по-гъста от обикновенната,както нормално си тече , не съм забелязала някакви промени в това.от време на време ме боликорема,но то е нормално май. :-s

DevilWish
10-11-2007, 15:31
Ами щом ти е дошло ,предполагам ,че няма проблем ,а може да е закъснял просто ,защото не ти е регулиран и ако има смяна в климата и изобщо най-различни причини..

Pliushi
10-11-2007, 15:32
Shtom ti e doshlo vsi4ko e nared...

swords1010
10-11-2007, 16:23
Shtom ti e doshlo vsi4ko e nared...
Това, че и е дошло, не означва заължително, че не е бременна! За няколко дни не може да се забременее.

marina star
10-11-2007, 16:25
ako ne e svar6val v teb,no problem :wink:

naMy4Ho_KoTe
10-11-2007, 17:19
shtom ti e doshlo nqma ot kakvo da se pritesnqvash chak tolkova, ako ne e cvetna ..... za po sigurno ako si tolkova pritesnena si napravi test za bremennost... po princip nqma zn koga da go napravish, no e po-dobre sutrin na gladno... ama az pak kazvam che shtom ti e doshlo nqma ot kakvo da se pritesnqvash

И ти се изказа.. Цветна бременност.. При този вид бременност текват 2-3 капки и спира. Много по-различно е от нормалния мензис.

swords1010
10-11-2007, 19:12
Какво значение има това дали си ял или не? Целта е теста да се направи с първата урина. Не разбирам защо си мислите, че за 3/4 дни може да се забременее и да липсва менструация. При цветната бременност, кървенето е значително по-оскъдно, никак не е трудно да се различи.

pechena_praskova
10-11-2007, 20:04
мерси на ви,успокоихте ме поне малко:)дано наистина нищо да ми няма..според това което прочетох,разбирам че при цветната бременност има съвсем малко кървене,но при мен си е нормален цикалът:)супер,дано и да не е обикновената бременост,но вече не се притеснявам толкова много и мисля че нищо ми няма,МЕРСИ

DIVINE_TIME
10-11-2007, 20:04
Не се забременява за няколко дни,но за настъпване на бременност са необходими определени условия,които са на лице единствено по време на овулация. След като й е дошло,това означава,че в този момент няма подходящи условия за възникване на бременност. След като си в цикъл,според мен няма повод за притеснение,разбира се ако не забелязаваш промяна в неговата интензивност,цвят.времетра ене и т.н. И все пак за да си по-сигурна,направи си 1 тест. Успех!

DIVINE_TIME
10-11-2007, 20:07
Не се забременява за няколко дни,но за настъпване на бременност са необходими определени условия,които са на лице единствено по време на овулация. След като й е дошло,това означава,че в този момент няма подходящи условия за възникване на бременност. След като си в цикъл,според мен няма повод за притеснение,разбира се ако не забелязаваш промяна в неговата интензивност,цвят.времетра ене и т.н. И все пак за да си по-сигурна,направи си 1 тест. 7 дни след рисковия акт,тестът би трябвало да отчете правилен резултат,разбира се ако стриктно изпълниш указанията в листовката му.Успех!

pechena_praskova
10-11-2007, 20:07
мерси на ви,успокоихте ме поне малко:)дано наистина нищо да ми няма..според това което прочетох,разбирам че при цветната бременност има съвсем малко кървене,но при мен си е нормален цикалът:)супер,дано и да не е обикновената бременост,но вече не се притеснявам толкова много и мисля че нищо ми няма,МЕРСИ

babygirl1
10-15-2007, 20:40
Здравейте и аз имам подобен проблем.Правихме секс с приятеля ми с презерватив, който не съм усетила да се е скъсал на 31 август след това на 6 септ. ми дойде на време и не помня да е било с нещо по-различно от преди.След това по време когато е овулацията си я имаше бялата слузеста течност-всичко нормално, но проблемът дойде този месец когато ми закъснява вече 9 дни.Знам че има много други причини за закъснението (стрес който преживях, смяната на сезоните, и интензивните тренировки които провеждаме този месец) но се притеснявам да не съм бременна и затова много ви моля да дадете мнението си колкото може по бързо. :oops: