PDA

View Full Version : Хей,мъжките да ви питам нещо..

MaXy_GiRL
10-11-2007, 21:17
Значи,тъй като повечето хора с който контактувам и се разбирам са от мъжкия пол...и така от време любопитствам туй онуй...и след като проучих установих,че 90% от момчетата първите им сексуални партнъорки са по големи(поне с 1-2 год)...яяя кажете при вас как е било?Да си направя краини общи изводи!

Mariolcheto
10-11-2007, 21:31
da ti e*a m*ikata temata ti plache za kluch! :evil:

Mariolcheto
10-11-2007, 21:33
a i vsi4ki koito kazvat 4e sa bili s po golemi jeni lajat :-D jenata iska golqm pi4 majqga koito da q za6titava ne nqkav piklio 99% ot jenite v bg iskat maj golqm s po 5-7 godini pove4e ot tqh!Lichno az sam taka

vodolei4e_m
10-11-2007, 21:33
с по-голяма :oops:
просто си падам по каки
писна ми от пикли дрисли лигли и сякви такива които са на моята възраст, искам и търся нещо по узряло по принцип :-)

vodolei4e_m
10-11-2007, 21:35
a i vsi4ki koito kazvat 4e sa bili s po golemi jeni lajat :-D jenata iska golqm pi4 majqga koito da q za6titava ne nqkav piklio 99% ot jenite v bg iskat maj golqm s po 5-7 godini pove4e ot tqh!Lichno az sam taka

на 10 години ли си? или живееш в измислен свят?

MakeMeLaugh
10-11-2007, 21:36
Голяма глупост каза. В голяма заблуда живееш. Яко те лъжат приятелчетата ти. Ужасно си наивна.
Мисля и съм убеден, че дадох точн отговор на исмисленото ти проучване.

Mariolcheto
10-11-2007, 21:37

Ami lape da ti kaja mn po golqma sam ot tebe taka kato te gledam na snimkata ne si pove4e ot 18 godini :smt011 :smt005

MaXy_GiRL
10-11-2007, 21:38
da ti e*a m*ikata temata ti plache za kluch! :evil:

Само не разбрах какво иима на темата,че да е за ключ?!?!

MakeMeLaugh
10-11-2007, 21:39
просто си падам по каки
писна ми от пикли дрисли лигли и сякви такива които са на моята възраст, искам и търся нещо по узряло по принцип :-)
Ма ти си тръгнал чак да презряваш...
Само най-големите кауни (момичета) тръгват с по-малки келеши... пък и като се замислим, че момчетата се развиват по-късно на акъл, което е вярно...

MaXy_GiRL
10-11-2007, 21:42
Голяма глупост каза. В голяма заблуда живееш. Яко те лъжат приятелчетата ти. Ужасно си наивна.
Мисля и съм убеден, че дадох точн отговор на исмисленото ти проучване.

Ха приятелчетата ми ме лъжели!!!!ХаьАХ Бих ти препоръчала да не пишеш...напаво си глътни клавиатурата....а аз ако не ти преча(пък и да ти преча)ще продължа "измисленото" си проучване

Mariolcheto
10-11-2007, 21:43
просто си падам по каки
Ма ти си тръгнал чак да презряваш...
Само най-големите кауни (момичета) тръгват с по-малки келеши... пък и като се замислим, че момчетата се развиват по-късно на акъл, което е вярно...
eee edin pich da si go priznae be!EVALA!!! =D> =D> =D> :smt008

thefreak
10-11-2007, 21:44

Ami lape da ti kaja mn po golqma sam ot tebe taka kato te gledam na snimkata ne si pove4e ot 18 godini :smt011 :smt005
То се вижда тебе, по постовете ти, докъде ти стига децкия акъл...

MakeMeLaugh
10-11-2007, 21:45
Ехааа, ама хич не вкарваш тъпи, лапешки лафове :lol: :lol:
Аз ти казах истината, след като не вярваш за кфо пишеш тъпи теми :smt011 Вярвай си на "ебливите" размечтани приятели ;) и си цепи сливата с келеши и си вярвай, че ти ги обучаваш... ех живот
:lol: :lol: :twisted:

Mariolcheto
10-11-2007, 21:46

ooo hubaveca na saita \:D/ vijte mu snimkite vav flirt4e sladak e :-D

thefreak
10-11-2007, 21:52

ooo hubaveca na saita \:D/ vijte mu snimkite vav flirt4e sladak e :-D
Някакъв проблем ли има?
След като си "много по-голяма от 18", значи нямаш място в този сайт.

Mariolcheto
10-11-2007, 21:57
mi togava ti kakvo pravi6 tuk sled kato si na 19 :smt005 :smt005 :smt005
offf boje kolko tupi hora ima...

MaXy_GiRL
10-11-2007, 22:05
Аз ти казах истината, след като не вярваш за кфо пишеш тъпи теми :smt011 Вярвай си на "ебливите" размечтани приятели ;) и си цепи сливата с келеши и си вярвай, че ти ги обучаваш... ех живот

Aми да лапенце съм(16) за това питам...чакам някой да ми каже,че ми е някфо любопитно,но всички тук знаят само да нападат!Вие като сте големите батковци отговорете ми като хората,че нали съм малка и незная ..........

thefreak
10-11-2007, 22:07
mi togava ti kakvo pravi6 tuk sled kato si na 19 :smt005 :smt005 :smt005
offf boje kolko tupi hora ima...
Ти си от тъпите хора опредлено, вярно много сте.
19 = nineteen ?

X-B190
10-11-2007, 22:08
Еми 1вия ми път беше с момиче 1 година по-голямо от мен. :o

DivoTo_KoTe
10-11-2007, 22:08
Ми аз съм момиче,но ще се опитам да се изкажа.

Колкото и да се карате до смислено решение няма да стигнете,всеки е индивидуален сам по себе си,всеки има свойте интереси и всеки има свойте предпочитания дали половинката му ще е по-малка или по-голяма всеки сам решава.
Та аз не виждам нищо лошо,ако в случая момчето е по-малко с две или най-много три години.Лично аз познавам момчета,по-малки от мен с няколко години на който нито можеш да им дадеш акъла,нито годините.Та както казах по-горе не може всички да сме еднакви и с еднакъв вкус :)

thefreak
10-11-2007, 22:10

Aми да лапенце съм(16) за това питам...чакам някой да ми каже,че ми е някфо любопитно,но всички тук знаят само да нападат!Вие като сте големите батковци отговорете ми като хората,че нали съм малка и незная ..........
Лъжат те.
Вече знаеш.

X-B190
10-11-2007, 22:12

Колкото и да се карате до смислено решение няма да стигнете,всеки е индивидуален сам по себе си,всеки има свойте интереси и всеки има свойте предпочитания дали половинката му ще е по-малка или по-голяма всеки сам решава.
Та аз не виждам нищо лошо,ако в случая момчето е по-малко с две или най-много три години.Лично аз познавам момчета,по-малки от мен с няколко години на който нито можеш да им дадеш акъла,нито годините.Та както казах по-горе не може всички да сме еднакви и с еднакъв вкус :)

Ааааа! Пфу разгеле ето т'ва е ВЕРНИЯТ ОТГОВОР!
Та стига се карахте деа! :smt012

MaXy_GiRL
10-11-2007, 22:15

Да от твоето мнение ми стана най ясно...просто се зачудих ако момчето примерно е на 16,момичето(ако е по малко)с 1 год...добре...,но ако е с повече тя би била на 14...13..12....да не продължавам....може би за това повечето момчета са били с по големи или на тяхната възраст...