- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хей,мъжките да ви питам нещо..
Значи,тъй като повечето хора с който контактувам и се разбирам са от мъжкия пол...и така от време любопитствам туй онуй...и след като проучих установих,че 90% от момчетата първите им сексуални партнъорки са по големи(поне с 1-2 год)...яяя кажете при вас как е било?Да си направя краини общи изводи!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
da ti e*a m*ikata temata ti plache za kluch!![]()
a i vsi4ki koito kazvat 4e sa bili s po golemi jeni lajatjenata iska golqm pi4 majqga koito da q za6titava ne nqkav piklio 99% ot jenite v bg iskat maj golqm s po 5-7 godini pove4e ot tqh!Lichno az sam taka
с по-голяма
просто си падам по каки
писна ми от пикли дрисли лигли и сякви такива които са на моята възраст, искам и търся нещо по узряло по принцип![]()
на 10 години ли си? или живееш в измислен свят?Първоначално написано от Mariolcheto
Голяма глупост каза. В голяма заблуда живееш. Яко те лъжат приятелчетата ти. Ужасно си наивна.
Мисля и съм убеден, че дадох точн отговор на исмисленото ти проучване.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ami lape da ti kaja mn po golqma sam ot tebe taka kato te gledam na snimkata ne si pove4e ot 18 godiniПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
![]()
Само не разбрах какво иима на темата,че да е за ключ?!?!Първоначално написано от Mariolcheto
Ма ти си тръгнал чак да презряваш...Първоначално написано от vodolei4e_m
Само най-големите кауни (момичета) тръгват с по-малки келеши... пък и като се замислим, че момчетата се развиват по-късно на акъл, което е вярно...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ха приятелчетата ми ме лъжели!!!!ХаьАХ Бих ти препоръчала да не пишеш...напаво си глътни клавиатурата....а аз ако не ти преча(пък и да ти преча)ще продължа "измисленото" си проучванеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
eee edin pich da si go priznae be!EVALA!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Ехааа, ама хич не вкарваш тъпи, лапешки лафове![]()
![]()
Аз ти казах истината, след като не вярваш за кфо пишеш тъпи темиВярвай си на "ебливите" размечтани приятели
и си цепи сливата с келеши и си вярвай, че ти ги обучаваш... ех живот
![]()
![]()
![]()
ooo hubaveca na saita \Първоначално написано от thefreak
/ vijte mu snimkite vav flirt4e sladak e
![]()
mi togava ti kakvo pravi6 tuk sled kato si na 19![]()
![]()
![]()
offf boje kolko tupi hora ima...
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Aми да лапенце съм(16) за това питам...чакам някой да ми каже,че ми е някфо любопитно,но всички тук знаят само да нападат!Вие като сте големите батковци отговорете ми като хората,че нали съм малка и незная ..........
Еми 1вия ми път беше с момиче 1 година по-голямо от мен.![]()
Ми аз съм момиче,но ще се опитам да се изкажа.
Колкото и да се карате до смислено решение няма да стигнете,всеки е индивидуален сам по себе си,всеки има свойте интереси и всеки има свойте предпочитания дали половинката му ще е по-малка или по-голяма всеки сам решава.
Та аз не виждам нищо лошо,ако в случая момчето е по-малко с две или най-много три години.Лично аз познавам момчета,по-малки от мен с няколко години на който нито можеш да им дадеш акъла,нито годините.Та както казах по-горе не може всички да сме еднакви и с еднакъв вкус![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Ааааа! Пфу разгеле ето т'ва е ВЕРНИЯТ ОТГОВОР!
Та стига се карахте деа!![]()
Да от твоето мнение ми стана най ясно...просто се зачудих ако момчето примерно е на 16,момичето(ако е по малко)с 1 год...добре...,но ако е с повече тя би била на 14...13..12....да не продължавам....може би за това повечето момчета са били с по големи или на тяхната възраст...Първоначално написано от DivoTo_KoTe