PDA

View Full Version : едно съмнение ?!

sobieski_girl_inlove
10-11-2007, 21:50
Искам да попитам нещо от името ан една моя приятелка (понеже тя в момента няма интернет и неможе да се регистрира тук )та въпрса ми е следния тя е правила секс с приятеля си около десетина пъти този месец без презерватив,но тои не е свършвал в нея и сега на 8-ми трябваше да и доиде ,но го няма има симптоми че ще и идва но уви няма го (гърдите я болят..корема )та възможно лие да е бременна ?

Mariolcheto
10-11-2007, 21:53
:roll: ami ne mnogo qsno :-D 6tom ne e svar6val v neq ot vazduha li 6te zabremenee? :smt017

thefreak
10-11-2007, 21:53
А възможно ли е да погледнеш какви теми съществуват вече, вместо да пускаш поредната, еднаква?

thefreak
10-11-2007, 21:54
:roll: ami ne mnogo qsno :-D 6tom ne e svar6val v neq ot vazduha li 6te zabremenee? :smt017
С това изказване се разбира, че ти едва ли си правила секс, дори и да си правила едва ли е било много.

pepitaaa
10-11-2007, 21:56
ами да си направи тест...почти е невъзможно да се забременее щом не е свършвал в нея, ама има някаква вероятност... и все пак да си направи тест. За 3 лв няма да умре :)

P.S дано да не е бременна :)

Mariolcheto
10-11-2007, 21:59
С това изказване се разбира, че ти едва ли си правила секс, дори и да си правила едва ли е било много.
:roll: Abe znaesh li kakvo neznam zashto se draznish s men makar da nqmam nishto protiv teb no molq te az nqmam namerenie da razkazvam lichniq si jivot i kakvo pravq [-X e lichi si koi e lape i koi e devstven are begai =;

thefreak
10-11-2007, 22:06
:roll: Abe znaesh li kakvo neznam zashto se draznish s men makar da nqmam nishto protiv teb no molq te az nqmam namerenie da razkazvam lichniq si jivot i kakvo pravq [-X e lichi si koi e lape i koi e devstven are begai =;
Личи си, личи си...

Poisonuos
10-11-2007, 22:38
Оффф...Аз пак ще попитам каква е възможността да се забременее от предеякулационната течност? :-k

pepitaaa
10-11-2007, 22:42
мнооооооооогооо малка :) и все пак я има...

Mis_Kapriz
10-12-2007, 06:41
Estestveno che ima risk ot zabremenqvane,sled kato ne sa izpolzvali predpazni merki,semennata te4nost moje da se otdeli neposredstveno predi eqkulaciqta,taka che neka vzeme test za bremennost i da si napravi,za 10 minuti stava gotov rezultata :wink:

Lynx
10-12-2007, 07:23
ами да си направи тест...почти е невъзможно да се забременее щом не е свършвал в нея, ама има някаква вероятност... и все пак да си направи тест. За 3 лв няма да умре :)

то ако за 3 лв. е нямало да умре ... по-добре презервативи да си бяха купили ....

mon4eto
10-12-2007, 07:36
Hora pravete sex s prezervativ ne si pravete eksperimenti 4e posle nqma opraviq ](*,)

Ico_
10-12-2007, 07:59
Оффф...Аз пак ще попитам каква е възможността да се забременее от предеякулационната течност? :-k
Никак даже не е малка...ако са уцелили точният ден на овулацията това, че не е свършил в нея не дава никаква гаранция.И все пак не мога да разбера, защо питате тук дали е възможно, като каквото и да ти казват, най-лесно и бързо е да си направи тест

Kras4eto_lp
10-12-2007, 08:06
Има шанс да е бременна :!: Да си направи тест,въпреки че вероятността е малка...но все пак да е сигурна :::

`Death`Whore``
10-12-2007, 08:07
Правила го е 10 пъти...а чак сега е решила, че има вероятност да е бременна? #-o

sobieski_girl_inlove
10-13-2007, 00:01
искам да допълня че са го правили наи-мн. за около 10 мин. и тя ми каза че не е усещала тои да се е навлажнявал ..дори са използвали слунка и сега макар че и закъснява има симптоми да и доиде (гърдите я болят) :cry: и аз мн се притеснявам за нея и нз какво да правим

sobieski_girl_inlove
10-13-2007, 00:03
а и бихте ли ми казали г/д кога настъпват първите симптоми за бременност ? след закъснението на цикъла

PaulCrewe
10-13-2007, 00:09
след седмица и 1-2 дни може да си направи тест за бременност и да разбере възможно най-рано.

иначе... през първия месец предполагам - гадене, главоболие, такива работи :>

но доста проблеми възникват именно на психо-осонова..... просто нека да не мисли за такива глупости , сама си влияе зле ;)

The^SweeTesT^Thing
10-13-2007, 00:09
Щом не е свършвал приятеля и няма начин да е забременяла,поне така мисля аз.А и преди да започна противозачатъчните също с приятеля ми сме правили няколко пъти така и нищо не е ставало но...при всеки различно,зависи от много неща.По Принцип щом я болят гърдите и има симптоми трябва скоро да и дойде.Може да не и идва от притеснение...А първите симптоми не мога да кажа,но да не те плаша ти казвам че болки в гърдите,както и потъмняване на ореолата на гърдата е признак за бременност,сънливост,гаден е и др.по популярни мисля че се знаят:)

swords1010
10-13-2007, 00:10
след седмица и 1-2 дни може да си направи тест за бременност и да разбере възможно най-рано.

иначе... през първия месец предполагам - гадене, главоболие, такива работи :>
Тези симптоми няма да ги има през първия месец, а колкото до теста нека поне 2 седмици да се изчака, ако иска верни резултати де. :wink:

PaulCrewe
10-13-2007, 00:14
веднъж като си купувахме тест за бременност с една приятелка при един гаф преди доста години и тя го пробва още вечерта (бяхме малки и тъпи :mrgreen: ).... та после прочете на опаковката отзад, че се пробвало след седмица минимум ;). тогава тоя тест беше SureCheck за 3.90 лв.. ся не знам кви има :>

swords1010
10-13-2007, 00:15
веднъж като си купувахме тест за бременност с приятелката и тя го пробва още вечерта (бяхме малки и тъпи :mrgreen: ).... та после прочете на опаковката отзад, че се пробвало след седмица минимум ;). тогава тоя тест беше SureCheck за 3.90 лв.. ся не знам кви има :>
Ами хубави тестове като този могат и по-рано да отчетат вярно. :wink:

sobieski_girl_inlove
10-13-2007, 00:24
аз знам че тази марка тестове "Шуарчек" могат да се използват и след първия ден на закъснението така че утре ще я накарам да идем да вземем един и стискаите палци да не е наи-лошото :cry:

PaulCrewe
10-13-2007, 00:27
аа, първия ден е прекалено рано. верно сперматозоидчетата сме бързи, ма ча па толкоа... по каналчетата ви нема автобуси между отделните спирки и треа се бъхтят пеша... да не е лесно ! :) тя първо да вземе мерки да не се стига до разни гукащи самоходи (по-точно "самопълзяци"), машини за пълнене на памперси, из тях, а пък чак тогава теста.. ;) :P

The^SweeTesT^Thing
10-13-2007, 00:28
dano ne e...pi6i kvo e stanalo:) ama mislq 4e nqma da ima problem.xixi daje da si kaja i az utre 6te hodq da si zimam 1 test4e za vseki slu4ai,makar 4e piq hap4enca ama trqq sme podsigureni:)stiskaite i na men :pP

PaulCrewe
10-13-2007, 00:29
ше стискаме палци и на краката.... ама побързай да напишеш резултата като видиш, да не се схванем :)))

swords1010
10-13-2007, 00:33
аа, първия ден е прекалено рано. верно сперматозоидчетата сме бързи, ма ча па толкоа... по каналчетата ви нема автобуси между отделните спирки и треа се бъхтят пеша... да не е лесно ! :) тя първо да вземе мерки да не се стига до разни гукащи самоходи (по-точно "самопълзяци"), машини за пълнене на памперси, из тях, а пък чак тогава теста.. ;) :P
Но тя говори за първия ден след закъснението! :)

sobieski_girl_inlove
10-13-2007, 00:34
хаха охх дано наистина да няма нищо защото не я виждам :cry: а The^SweeTesT^Thing ще ти стискаме палци показалци всичко защото покраи моята приятелка видях къв стрес си е макар че щом ти пиеш хапчета едвали ще има проблем аиде Успех ! \:D/

swords1010
10-13-2007, 00:35
а и бихте ли ми казали г/д кога настъпват първите симптоми за бременност ? след закъснението на цикъла
След липсата на менструация, другите симптоми се появяват след около 3-тия месец- гадене, повръщане, главоболие и корем! :wink:

The^SweeTesT^Thing
10-13-2007, 00:37
...kazah i o6te nqkolko priznaka malko po gore ako vse pak nqkoi ne gi e pro4el...pak 6e gi kaja...synlivost ,4uvstvitelnost na gyrdite,potymnqvane na oreolata okolo zyrnoto na gyrdata....! :)

Silver_Boy
10-13-2007, 00:47
Неискам аз да съм пича с негативните мисли , ся вярно че момчето не е свършило в нея ама ... нали знаете в тоя бизнес няма нищо което да е на 100% сигурно ;-) Ще стискаме палци на френдката ти , ама за следващия път да вземе некви предпазни мерки че не ми се става кръстник :mrgreen:

PaulCrewe
10-13-2007, 09:14
Ще стискаме палци на френдката ти , ама за следващия път да вземе некви предпазни мерки че не ми се става кръстник :mrgreen:
що беее... ше ядем и ше пийм, това е най-важното ...... :)

hilaRy___
10-13-2007, 09:59
em makar i malka pak ima veroqtnost da e bremenna ma da e mislila predi da go prai za kf0 ne sa se pazili sa she si syrba poparata pyrfo go prat i posle aaaaaa kf0 da praaaa neznam si kf0 a mislete malko be ne ste v detskata gradina...

gavro64eto
10-13-2007, 15:57
Tova e mn gaden problem,no spored men ne e bremenna,no za vseki slu4ai po-hubavo da otide na lekar,zad da bade po-sigurna.Sledva6tiqt pat da se pazi.

sobieski_girl_inlove
10-13-2007, 20:55
Днес с моята приятелка взехме тест и тя си го направи беше отрицателен значи гафа не е станал (този път). Все пак благодаря на всички за помоща която ни оказаха. :) :mrgreen:

DIVINE_TIME
10-13-2007, 20:58

:shock:

ZaHaRcHe
10-13-2007, 21:14
Ае даже и да не е свърщил в нея пак има вероятност да забременее..Защото молко преди мъжа да изхвърли спермата тече малко и той това не го осеща и ако не го извади навреме може да стане фала..За туи нека си земе тест

swords1010
10-13-2007, 21:22
Ае даже и да не е свърщил в нея пак има вероятност да забременее..Защото молко преди мъжа да изхвърли спермата тече малко и той това не го осеща и ако не го извади навреме може да стане фала..За туи нека си земе тест
Стига с тая предеякулационна течност (НЕ е семенна) деее, отчайвате ме вече! Не разбрахте ли, че вероятността от нея да настъпи бременност е нищожна ?!?!? :cry:

straus
10-13-2007, 21:48
spermatozoidite mogat da sa aktivni do 2 dni ostanali v penisa, emi moje zna4i

swords1010
10-13-2007, 22:17
spermatozoidite mogat da sa aktivni do 2 dni ostanali v penisa, emi moje zna4i
Ах, поредния специалист! Сперматозоидите могат да доживеят седем дни само в подходящи условия (кавито предоставя влагалището например), но губят оплодителната си способност след около 12 часа!

Quasar
10-13-2007, 22:24
тралала що си мисля че авторката и оня "приятелка" са един човек #-o

bloodranger
10-14-2007, 00:05
или прекалено много ](*,) :smt005

Summer_Girl_6
10-14-2007, 07:39
Еми щом не е свършил в нея не може да е бременна, друг е въпроса 10 пъти ??? :shock: Тя на секс туризъм ли е била ? :mrgreen: По-добре да си направи тест :)

Dark_Angel_F
10-14-2007, 09:54
Ами първо има хиляди такива теми и втото: Приятелката ти има ли 3 лева за тест ?!

sindity
10-14-2007, 10:42
Ако приятелката ти от скоро е започнала да прави секс и ако за 1ви път прави толкова пъти секс.. нормално е да и закъснее до 1 седмица :| За болките в корема и гърдите.. нз.Да си направи тест за всеки случей макар че щом не е свършвал в нея... :-k тест!

alkobalko
10-14-2007, 10:45
Най-лесния начин да разбере е да си направи тест.

DevilWish
10-14-2007, 10:49
Hora pravete sex s prezervativ ne si pravete eksperimenti 4e posle nqma opraviq ](*,)
+1

sobieski_girl_inlove
10-14-2007, 22:12
Приятелката ми си направи тест и беше отрицателен .. днес даже ми се обади и каза че и е дошло .. така, че смятам темата за изчерпана и може да се заключи ! Благодаря на всички за помоща :)

LiveFlower
10-14-2007, 22:16
kolko si tupaa ma(ne se obijdai)deeba za kvo e taq tursa4ka e taka da stoi za ukrasa na saita li ma?

samoubiika
10-14-2007, 22:38
Искам да попитам нещо от името ан една моя приятелка (понеже тя в момента няма интернет и неможе да се регистрира тук )та въпрса ми е следния тя е правила секс с приятеля си около десетина пъти този месец без презерватив,но тои не е свършвал в нея и сега на 8-ми трябваше да и доиде ,но го няма има симптоми че ще и идва но уви няма го (гърдите я болят..корема )та възможно лие да е бременна ?

Аааа...възможно ли е тази питащата да си...ТИ???