PDA

View Full Version : Някои да ми каже какво да правя...Обърках се нацяло.. ;((

LoSt-AngeL
10-11-2007, 22:09
Моля ви някой да ми каже какво да правя щото аз вече наистина незнам..обърках се много здраво iii ще се побъркам скоро време..Значи става въпрос за бившия ми приятел с които се разделихме горе - доло преди седмица за 2ри път ... ! Незнам какво става ако се съберем 3-ти път можеби всичко ше е normal .. :lol: знам че звучи странно,но само тва остана.когато тръгнахме за 1ви път беше почти супер .. излизахме всеки ден обаче почти през ден се карахме (е не толкова сериозно) и на мен един ден ми писна щото ми беше адски криво и той взе да ми раси едни глупости и аз взех че си го искaрах на него и той се ядоса и .. The End. След няколко дни тръгнахме пак .. Perfect.. не се карахме но излизахме рядко .. Той все беше зает .. когато му кажех да излезем той имаше работа или казваше че по късно ще ми звънне и това обикновенно ставаше към 22h когато вече бях на coffee с frends и ако му кажа да дойде при нас той ми казваше че неиска щото искал да сме само 2та .. На мен в един красив момент ми писна щото за едина седмица се бяхме видели около 2-3 пъти и сложих край макар че въобще не исках ..явно и той неискаше щото поне 15min ме разобеjдаваше и караше да идем на кафе като "приятели" да се разберем но аз отказах .. :smt010 :smt009 Онзи ден разбрах защо не е можел да излиза когато го виках и когато се засякахме на кафето той и една приятелка се заговорили и той и казал че още си ме иска и тя му казала същото за мен ..:)) той казал да ида отвън при него ако е така обаче щото си падам малко срамежлива и докато се натуткам той стана...след 1-2 дни му писах един sms щото нямах голяма смелост да говоря с него наживо пак и беше доста късно..казах му че искам да поговорим за нещо и той сигурно се сеща за какво но ест. ако иска..той ми отговори с "ще говорим нп.но не се сещам за какво" ..:( аз му казах за какво и той нищо не отговори..на др ден в skype писахме и го питах за това и той не каза нищо съществено нито дали иска нито дали не иска..аз само му казах на края че знай аз кво искам и че от него зависи дали ше стане или не ..pls kajete kakvo da pravq.. .. :shock: :smt009

vodolei4e_m
10-11-2007, 22:15
em az ne vijdam osnovatelna pri4ina za skyhsvaneto vi dvata pati, tei 4e tragnete si pak
ina4e deto e kazal 4e ne znae za kakvo, se e naprail... :D

iz4akai da govorite pak i da vidi6 kvo 6ti kaje
ama naistina si tragnete, nqma pri4ina da skasvate i da se razdelqte spored tova koeto napsia

Uspeh i kaji razvoq na ne6tata...

10-11-2007, 22:17
ami napravila si kakvoto e trqbvalo sega mojesh da stoish i da chakash toi da te potarsi i da se razberete, i vqrvai mi che ako naistina ima chuvstva kam teb shte go napravi

BWald0rf
10-11-2007, 22:18
Събери смелост и говори с него лично . Така по скайп или по телефона няма да се разберете.Кажи му какво чувстваш (доколкот разбирам и той все още те иска) и може да тръгнете пак . Но гледай този път да не се карате за глупусти .. в една връзка трябва да има търпение и отстъпки понякога ... Пожелавам ти този път да не се обърка всичко ;)
Айде успех :)

LizZz
10-11-2007, 22:28
Само 'щото шрифта ти е ярко розов НЯМА да прочета темата... :smt011

Blab
10-11-2007, 22:30
ох...мен ме заболяха очите...може би утре...на светло :roll:

LizZz
10-11-2007, 22:36
ох...мен ме заболяха очите...може би утре...на светло :roll:
И утре няма да я прочета :smt018

xXxScreamxXx
10-12-2007, 05:30
Ami pogovori s nego li4no.no ne po telefona icq ili skype 6tot taka ni6to nqma da stane :wink: :wink: [/code]

N0_feAR
10-12-2007, 05:31
Причините з акоито сте скъсали са много глупави. Това, че той не ти дава точен отговор на въпроса ти е защото се прай на ударен, много ясно разбира кво искаш да кажеш, просто явно още обмисля отговора. Не мисля, че има някаква пречка пак да си тръгнете заедно, с времето всичко ще се пооправи, не го притискай, той ще си каже каквото трябва :wink:

Krom
10-12-2007, 05:49
Абе и на мене гажето ми прави номера:
- иска да излизаме заедно по-често от 2-3 пъти седмично - защо трябва да искам?
- Иска да излизам с нейните приятелки или тя с моите приятели - откъде на къде?
- мъчи се да ми държи сметка - ам нестава бати неможе така
- иска да и давам обяснения - ах ах ах, да ве някои друг живот!!!

абе въобще иска да ме сложи под чехъл, ама чакай малко то 2-3 пъти виждане на седмица е много даже, как ще го викаш с твойте дружки ма уфса, ако някоя ти го откраден? от къде на къде ще искаш да знаеш какво прави по цял ден? той тебе пита ли те?
абе я си промени малко отношението към момчето иначе няма да го задържиш за дълго, ако случайно се съберете.

indecent
10-12-2007, 06:38
Krom
Абе и на мене гажето ми прави номера:
- иска да излизаме заедно по-често от 2-3 пъти седмично - защо трябва да искам?
- Иска да излизам с нейните приятелки или тя с моите приятели - откъде на къде?
- мъчи се да ми държи сметка - ам нестава бати неможе така
- иска да и давам обяснения - ах ах ах, да ве някои друг живот!!!

абе въобще иска да ме сложи под чехъл, ама чакай малко то 2-3 пъти виждане на седмица е много даже, как ще го викаш с твойте дружки ма уфса, ако някоя ти го откраден? от къде на къде ще искаш да знаеш какво прави по цял ден? той тебе пита ли те?
абе я си промени малко отношението към момчето иначе няма да го задържиш за дълго, ако случайно се съберете.

ne sym syglasna

comics
10-12-2007, 06:40
еми ей на това му викам "тъпа пу*ка" !!!! И к0 ? ши тръгнеш с него 3ти път, по едно време ще ти скимне да си го изкараш пак на него и ? Пак ще скъсате и пак ще тръгнете ли ? Ти малко не се ли позамисляш, че на момчето му е писнало от теб и от твоите глупости? Чакай си, чакай си ....

`Death`Whore``
10-12-2007, 06:42
Мъжете не излизат с приятелките на гаджетата си. Точка по въпроса. Темата не съм я прочела цялата, но ще кажа, че ти си идиотка и си незряла и няма смисъл да тръгвате. Много ми е интересно как хората се карат за глупости...ако са глупости, има ли смисъл да се карате?

LizZz
10-12-2007, 07:04
Ох,прочетох я и продължавам да се отчайвам от днешните момичета... ](*,)

emviii
10-12-2007, 09:14
Ако наистина даржеше на него нямаше да късате, само защото си се изнервила... [-X

kobrichka
10-12-2007, 09:27
Ми честно казано ми звучи малко детска работа.Аз попринцип съм против да тръгвам с бивш за втори път,камоли за трети,поради факта,че щом веднаж сме си казали край,няма връщане назад.При условие,че постояно се карате,защо ти е да се връщаш при него?За да скасаш с него за трети път?А и е супер глупаво да говориш с него чрез смс или подобни,такива неща се решават на четри очи.Така че първо говори с него и после реши.

godman
10-12-2007, 11:07
Ne moga da razbera kak moje da skasa6 s nqkoi zatva 4e izliza s tebe 2-3 pati v sedmicata. :?: Ne da kaje6 ne izliza ili pak 1 pat na sedmica.Super glupava postapka.

LoSt-AngeL
10-12-2007, 11:34
`ТвОеТо`бОнБоНчЕ` ne skysah s nego samo zardai tova.. toi vse me izkarvashe che ne go tarsq i che vse zaradi men ne sme izlizali .. koeto ne e taka ..shtoto kakto kazah vs den go tarseh a toi vse imashe nqkfo opravdanie..i posle na men vikashe che ne izlizame a trqbvalo po chesto da se vijdame ... :shock: a i 1 vapros .. zashto da ne iskam da sam s nego sled kato si go obicham :?:

Veno0m
10-12-2007, 12:51
От това,което си написала личи,че много се обичате,и въпреки да сте късали толкова пъти...тръпката я има между вас!Така,че наистина вземете се съберете.Успех ти желая! \:D/