View Full Version : Два въпроса
Kras4eto_lp
10-13-2007, 08:05
Извинявам се много,че пак ще попитам единият от въпросите знам че има такива теми,но нито една от тях не ме успокоява :cry:
Първо искам да ви попитам колко сигурни са хапчетата Ескапел...вчера ни се скъса презерватива и стана голям гаф.Пих хапчето веднага(няма и 20 минути след това),а и по-голямата част от спермата не беше влезнала в мен,но за всеки случай реших да пия хапче.
Вторият ми въпрос е има ли шанс да съм се заразила с нещо,понеже гаджето ми е леко болен та се чудя дали може и на мен да се е предало?
Това е всичко,което ме интересува...мерси предварително :P
swords1010
10-13-2007, 08:09
Щом си пила хапчето след 20 минути, считай, че не си бременна!!! А от какво е болен? :wink:
shaka_kan
10-13-2007, 08:10
Sp0k0in0 be macka, 6t0m si pila hap4et0 ver0qtn0stta e mn mn malka...daje v tv0q slu4ei nevazm0jna,za6t0t0 si g0 pila vednaga. Uspokoi se... a 6t0 se 0tnasq d0 b0lestta na priatelq ti..0t kakv0 e b0len????
Kras4eto_lp
10-13-2007, 08:10
Щом си пила хапчето след 20 минути, считай, че не си бременна!!! А от какво е болен? :wink:
Ами не е точно болен,но жчера цял ден му беше леко лошо,а вечерта му стана доста по-лошо и е започнал да кашля :::
swords1010
10-13-2007, 08:12
Ами не е точно болен,но жчера цял ден му беше леко лошо,а вечерта му стана доста по-лошо и е започнал да кашля :::
Ами може да е настинка, тогава няма проблем! Може обаче да е грип или нещо друго заразно, като тогава вероятността да ти го е предал е голяма! :wink:
:roll: Не си бременна,и надали ще се разболееш от настинка.
най вероятно е болен от грип,което не се предава полово,но ако сте се целували,може от там да се заразиш с "цял ден му беше леко лошо,а вечерта му стана доста по-лошо и е започнал да кашля "
Kras4eto_lp
10-13-2007, 08:13
Ами ако е настинка, намяапроблем! Може обаче да е грип или нещо друго заразно, като тогава вероятността да ти го е предал е голяма! :wink:
Ами най-вероятно е настинка...не ми се видя много сериозно :P Мерси за отговора...сега съм малко по-спокойна [-o<
sexa e mn hybavo ne6to za pogolqma 4ast ot meseca no vinagi po sredata ili v kraq zapo4va6 da si misli6 nai-lo6oto :smt010 awe dali togava ne stana ne6to .... awe nz ne bi trqbvalo ... awe ne e stanalo i vinagi e nqkvo sduh nqkolko dni no vinagi 1n test spasqva polojenieto :)
a ti spokoino np to poprincip spermatozoidite se predvijvat 2,3 dni taka 4e za 2 min nai mn da sa se spogledali na kade da trugnat spx :lol: hubavo e 4e ste reagirlali vednaga :)
am kakvo da kaja... shtom ste pravili sex zna4i ne e bil tolkova bolen..
a otnostno prezervativa.. nali si pila hap4eta.. spox :)
I drugiq pyt rabotete po-sigyrno :D
Izvinqvam se za latinicata...
palomaaa
10-13-2007, 09:38
nastinka ne se predava po polov pat,tai 4e spoko,a i 6tom si pila xapr4e,nqma stra6no!!!
hilaRy___
10-13-2007, 10:10
spokoino mack0 ne si bremenna i nadali nastinkata se predava po polov pyt :) ne se pritesnqvai :wink:
`Death`Whore``
10-13-2007, 10:12
am kakvo da kaja... shtom ste pravili sex zna4i ne e bil tolkova bolen..
a otnostno prezervativa.. nali si pila hap4eta.. spox :)
I drugiq pyt rabotete po-sigyrno :D
Izvinqvam se za latinicata...
Той трябва да има треска, за да не могат да правят секс. И всъщност е доста полезно за болния :lol:
и аз пак да кажа .... след алл останали ...
спокойно нищо няма да ти има.
BeautifulWorld
10-13-2007, 11:53
И на мен преди няколко дни ми се скъса презерватив... Пих Ескапеле до около час, в листовката пишеше, че ако се изпие до 24 часа сигурността е 95%