View Full Version : Не е хубаво да си влюбен в човек от твоя клас
Taka ot tazi godina imam nov klas ot na4alo vikam nqma hybavi mom4eta ala bala :smt011 oba4e sled kato targnahme na daskalo i az si haresah edno mom4e e o6te si go haresvam de.... :smt004 :smt004 oba4e te si4ki ot klasa si ima priqtelki............... kajete sq kak my poiskam skype ili da go pokanq na akfe da poogvorim pls :smt019 :smt019
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
e za6to ad ne e hubavo? vigda6 si go vseki den...no da i az sam si imala ot klasa gage i posle kato skusahme se karahme mnogo! Ta izv 4e se otplesnah :D prosto go pitai E kak ti e skype? O:)
Хубаво е ако ходите... Но да харесваш момче от твоя клас и той да има гадже е кофти, точно колкото да харесваш момче от квартала и той да има гадже... Еми все пак ти е от класа защо не му поискаш скайпа... Просто като съученик.. ;) Говорете си повече и ако той те харесва повече от гаджето си, ти ще разбереш.. И ще бъдете заедно.. Хепи енд.. :wink:
ZaHaRcHe
10-13-2007, 09:09
Хубаво е ако ходите... Но да харесваш момче от твоя клас и той да има гадже е кофти, точно колкото да харесваш момче от квартала и той да има гадже... Еми все пак ти е от класа защо не му поискаш скайпа... Просто като съученик.. ;) Говорете си повече и ако той те харесва повече от гаджето си, ти ще разбереш.. И ще бъдете заедно.. Хепи енд.. :wink:
+1 :D
sexa_na_kompleksa
10-13-2007, 09:22
Да му искаш скайпа е най-лесното,кеото можеш да направиш.Просто вървиш и обикаляш при всички и ги питаш за скайпа им - събираш скайповете на всички от класа уж и накрая отиваш и при него и го питаш.
Blestq6ta
10-13-2007, 09:25
e za6to ad ne e hubavo? vigda6 si go vseki den...no da i az sam si imala ot klasa gage i posle kato skusahme se karahme mnogo! Ta izv 4e se otplesnah :D prosto go pitai E kak ti e skype? O:)
Ами де да знам, аз съм имала 2 пъти гадже-съученик - THAT SUX! :smt078
Гадно е,защото:
1. Виждате се постоянно- в час, междучасието, след училище на кафе, вечер пак излизате... Бързо си омръзвате! :?
2. Като скъсате ( ако скъсате :-D ) и има да се гледате още няколко годинки, и ако е имало големи драми и не сте се "споразумели" след всичко няма да си общувате нормално повече... :-#
Но все пак, ако наистина много го харесваш - JUMP! :smt023 Няма да ме слушаш мене, я ! :mrgreen:
Гадно е,защото:
1. Виждате се постоянно- в час, междучасието, след училище на кафе, вечер пак излизате... Бързо си омръзвате! :?
2. Като скъсате ( ако скъсате :-D ) и има да се гледате още няколко годинки, и ако е имало големи драми и не сте се "споразумели" след всичко няма да си общувате нормално повече... :-#
Но все пак, ако наистина много го харесваш - JUMP! :smt023 Няма да ме слушаш мене, я ! :mrgreen:
Подкрепям :wink:
hilaRy___
10-13-2007, 09:47
organizirai neshtu s celiq klaS i tam poiskai na poechet0 skypet0 i tka shte vzemesh i negovoto organizirai klasa da izbqgate ot nqkoi chas i da idete v blizkoto kafe ili neshtu tkofa :}
Мисля,че е по-добре вместо да си лафите в Скайп,да си лафите на живо.Сега все аще в новият клас не сте се опоэнали добре всички и тепърва ще се сформират коалиции :-D :-D :-D !Просто отиди при него,поговорете си,след училище ако се събирате някъде пак прави опити да эавържете някакъв раэговор и така.Ако си намерите общи теми и ви е хубаво эаедно няма лошо да му предложиш да иэлеэете някой път.
ми кво му е лошото да сте от един клас ? :roll:
отиваш и го питаш директно няма кво да изчакваш :roll:
от личен опит: нема по лошо от това да сте в един клас - писвате си мноо бързо ..... нямате какво да си разправяте - щото целия ви ден минава заедно .... по добре недей
sladkish_14
10-13-2007, 13:34
от личен опит: нема по лошо от това да сте в един клас - писвате си мноо бързо ..... нямате какво да си разправяте - щото целия ви ден минава заедно .... по добре недей
Дааа,недей слушай,гадно е,пък и сега хубаво ще тръгнете,само един за друг ще мислите..не мислиш ли че сега е момента в който трябва да общуваш с всички,да мислиш за учене,за да се докажеш или да покажеш някви умения,сега учителите си изграждат мнение,за всеки един от вас,няма да им хареса да се мляскате още първия месец,по-добре си седни на дупето,учи си,сега е време да гледаш да не те изхварлят от група(каквато скоро ще има)...Опознай се с класа пак после мисли за гажде :smt012
FaTaLnO_sLaDkA
10-13-2007, 13:43
a be gotino e da hodi6 s nqkoi ot klasa 6ot nekoi u4iteli vi pyskat ot 4asovete da hodite da se vidite i t.n.. ako ste se skarali te vi vikat izlezte i si opravete otno6eniqta :-D :-D em az predi imah 1 klas 6ot 4esto si smenqm u4ili6tata :-D deto si4ki hodehme s nqkoi ot klasa be6e basi ludnicata :-D :-D jalko 4e bqh samo 1 srok f tfa y4ili6te :smt011 taka 4e otiva6 i my vika6 primerno pe6o se kazva i vika6 e pe6o e po edi koi si predmet ni6to ne razbiram i sqda6 do nego uj da ti pomaga i posle my vikash ima6 li skype ako imam nqkakfi problemi da mi pomogne6 i taka.. posle kafeta vika6 go u vas da "u4ite zaedno" i gotovo :-D
Vladokaaa
10-13-2007, 13:45
ем как отиваш до него и го питаш за скайп къв е проблема ама ако има приятелка ще е малко тапо да се мачиш да ги разделиш не мислиш ли!?!
desidala
10-13-2007, 14:17
Ами всъщност и аз съм си харесала едно момче от новия клас и вече определено не мисля че се интересува от мен или нещо такова, но наистина е кофти гаджето ти да е от класа щото и в миналото даскало имаше едно момче, с което имаше ноо сложни и заплетени любовни истории. #-o . Ама явно няма да се поуча от грешките си [-X
pravite edni i su6ti temi!
*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
10-13-2007, 18:31
гАднО Е аДСКИ мноГО !!! :smt011 :smt011 :smt011 УЖаС кАКво Да ПРаВя ГаДНО е ТАКа СУпеР ГАдно ДаЖЕ ПОслЕ ще МЕ е СРам дА го поГЛеДНа АКО ми кАже , ЧЕ нИЩо НЕ ИзпиТВа :smt017 :smt009 :smt017
Гадно е,защото:
samo s JUMP sam saglasna...
StayClose
10-13-2007, 19:34
като те е срам,го гледай отстрани.
1e az sq tova i praq :) ](*,) ](*,) ](*,) ama do koga ne se znae
много е хубаво да си влюбен в човек от твоя клас особенно ако ти пусне :)
MiMcHeToOo
10-13-2007, 21:36
a be gotino e da hodi6 s nqkoi ot klasa 6ot nekoi u4iteli vi pyskat ot 4asovete da hodite da se vidite i t.n.. ako ste se skarali te vi vikat izlezte i si opravete otno6eniqta :-D :-D em az predi imah 1 klas 6ot 4esto si smenqm u4ili6tata :-D deto si4ki hodehme s nqkoi ot klasa be6e basi ludnicata :-D :-D jalko 4e bqh samo 1 srok f tfa y4ili6te :smt011 taka 4e otiva6 i my vika6 primerno pe6o se kazva i vika6 e pe6o e po edi koi si predmet ni6to ne razbiram i sqda6 do nego uj da ti pomaga i posle my vikash ima6 li skype ako imam nqkakfi problemi da mi pomogne6 i taka.. posle kafeta vika6 go u vas da "u4ite zaedno" i gotovo :-D
ахахаха егати якия клас .. честно :-D
Да сте от един клас -сори ама според мен няма да имате голямо бъдеще ..
Има си и хубави и лоши страни. Хубавото е, че сте по цял ден заедно, лошото са одумките по ваш адрес, на които колкото и да не обръщате внимание, то те все пак дразнят...
Имала съм такава връзка, която продължи 5 месеца. Но ако питаш мен - хубаво, че беше абитуренската ми за да го скъсам след като тя мина :lol:
За какво се занимаваш със заети момчета?Няма смисъл, така все ще има пречки, все приятелката му ще е по-важна за него.Замисли се малко над това...Покани да излезете момче, което е свободно.
koalka znam ama za momenta samo toi me int nikoe drygo mom4e :roll: :smt011 :smt011 :smt010 :smt010
DevilWish
10-14-2007, 09:39
koalka znam ama za momenta samo toi me int nikoe drygo mom4e :roll: :smt011 :smt011 :smt010 :smt010
Opitai se da go izbire6 ot mislite si ,za6toto qvno vryzkata e nevyzmojna ili pone za momenta ;)
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 dneska go vidqh mejdo drygoto i toi mi kaza hi i mi se ysmihna tva nqkav znak li e :smt007 :smt007 :smt007
x-PeRiMenT
10-15-2007, 10:51
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 dneska go vidqh mejdo drygoto i toi mi kaza hi i mi se ysmihna tva nqkav znak li e :smt007 :smt007 :smt007
Да... че те е видял...
galina_3
10-15-2007, 11:17
be to huu sq ti davame nqkvi syveti ama vsi4ko zavisi ot harekterite..nali? 6tot kat ste ot edin klas 6i ima koi da ti pi6e dom :-D ,a kato skysate ako se uvajavate{koet zavisi ot harakterite i ot na4ina na skysvane} moe si ostanete fr i da ne ti e tolkova nepriqtno 4e si v edin klas s biv6iq :smt017 az taka mislq
:arrow: :arrow: E TAKA ...PROSTO OTIVA6 I GO PITA6
sasha_90
10-16-2007, 06:13
Не се занимавай с него.Има си приятелка.
antifreeze
10-24-2007, 18:26
Mnogo e qko priqtelqt ti da e ot tvoq klas no....ako se skarate ili razdelite posle stava malko nelovko a i shte se vijdate vseki den.... :smt009
oo i az bqh tei minalata godina.....qko bqh hlatnala po edin moi nov say4enik pri men sityaciqta sashto beshe kofti 6toto beshe adski sladak i si4ki momi4eta ot vipyska ta i ot po gorni klasove go haresvaha....az znaeh 4e ne biva da tragvams nego 6toto e ot moq klas ama vapreki tfa riskyvah i ne sajalqvbam sega...parvo zashtoto imahme super qka vrazka i vtoro zashtoto sq si ostanahme mn dobri priqteli :) a za skype-a....prosto my go poiskai i tam govori s nego pokani go na kafe ala bala i taka :)KASMET
Princeska
10-25-2007, 00:12
хора не се забивайте с мом4етата от вашия клас,4е после става голяма каша...интриги,говорения зад гърба и т.н(знам го от ли4ен опит :!: )по добре си останете само фр и тфа е =; :smt012 [/b]
Taka ot tazi godina imam nov klas ot na4alo vikam nqma hybavi mom4eta ala bala :smt011 oba4e sled kato targnahme na daskalo i az si haresah edno mom4e e o6te si go haresvam de.... :smt004 :smt004 oba4e te si4ki ot klasa si ima priqtelki............... kajete sq kak my poiskam skype ili da go pokanq na akfe da poogvorim pls :smt019 :smt019
Кога тръгна на даскало , кога започна да го харесваш :smt017
Кофтито е като се размият нещата ... Тогава ще си блъскаш главата защо си тръгнала ( ако си ... ) с него..
danger4343
10-25-2007, 14:35
Ami takmo za6toto ti e v klasa i vseki den se vijdate i si govorite po edna ili druga tema, prosto mu kaji da ti dade skaipa si a ako se pritesnqva6 i ne iska6 da razbere 4e go haresva6 za da ne se osamni poiskai i na drugi ot klasa skaipa i taka.A postepenno ve4e 6te go pokani6 i na kafe.
class ot 15 septemvri tragnah ami nqkade na 3 sedmica ot daskalo otna4alo mi be6e simpati4en ama sled tva razbrah4e nemoga bez nego [-X [-X
nz, nikoga ne sam si haresvala mom4etata ot klasa mi ili ot predi6niq. prosto gi vazpriemam katoo priqteli ;) nz....
swords1010
10-25-2007, 16:22
Първо ще ти кажа, че твърдението в заглавието ти не е вярно! Ами просто му го поискай! Кое е толкова трудно ("Имаш ли скайп") ? Ако все пак те притеснява събери скайповете на всички, така ще стигнеш и до нговия! :wink:
koteto_5
10-25-2007, 16:30
Razbiram te imah sa6tiq problem
:-) e da ama v poslednote dni toi se darji super milo s men posoqno mi se usmihva gleda me ala bala :) i az mn se radbam
wasntme_
10-26-2007, 00:13
Да... че те е видял...
mdaaaaaaaa opredeleno i az taka mislq :mrgreen: vidql te e 4oveka \:D/
abe glojdi me ne6to.. na kolko godini si 4e te radva tva 4e te e vidql i si poly4ila zdrasti?
na 13sam i sam 8 klas 6 praq 14 december :-P :smt001 :smt001 :smt008 :smt008 :smt002 :-$ :smt003
ama nz ama mn se kefq ama nz moje ako ne da si ostanem pak priqteli ama toi mn takiva... ne6t ami pi6e y skype :grin: :cry: :grin: :grin: :grin: :wink: :razz: =; =;
hatercrew
10-27-2007, 14:08
emm pyk v na6eto daskalo ima edin deto hodqt taka i sa ot edin klas ve4e 2 godini sa zaedni i o6te mnogo se obi4at nqma ni6to lo6o :-) :-) :-) :-) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ a pyk nai e lesno da mi iska6 skype prosto po iskai i na o6te nqkolkko du6i ot tvoq klas vse edno sybiira6 skypovete na vs
Че това за скайпа е лесно просто я питаш и готово :D аз така направих :D
seksi_boy
10-27-2007, 14:34
Zdravei!
Az sashto v 9 klas haresvah edno momche ot moq klas,koito izglejdashe sas rusa kosa...Beshe mnogo simpatichen.Obache kato stanah v 10 klas (v sasedniq klas do nas) haresah drugo momche,koeto beshe edna godina po-malak ot men.Nego go haresvah tsqla edna godina i nqkolko mesetsa.Tolkova beshe krasiv.
^^^БоГинЯ^^^
10-27-2007, 15:42
Ne mislq, 4e e "ba6 gadno" da si vluben v nqkoi ot klasa ti,,,,kolkoto i glupavo i naivno da izglejda moje edinstveniq 4ovek, koito te obi4a istinski i te ceni pove4e ot si4ko na sveta da e to4no ot skapaniq ti i i gaden klas,,,, paradoks,,,ama vqrno
P.S.:slu4valo mi se e ,,,,i znam ,4e malko ili mnogo ima istina v teq ne6tica 8) 8) 8)
laracools
02-22-2008, 20:09
az puk ne viojdam ni6to lo6o...nz za vas
happy end
02-23-2008, 08:59
ТОЧНО ТАКА В ЖИВОТА ВИНАГИ ИМА ХЕПИ ЕДН 8)
АЗ И МОЯ ФР СМЕ ОТ ЕДИН КЛАС И КВО ?
ДОБРЕ НИЕ ,Е ГОВОЯТ ПОНЯКОГА ЗА НАС РАЗНИ НЕЩА ,НО НАС НЕ НИ ПУКА.... :D