View Full Version : секс мания
sapphirr
10-13-2007, 12:11
искам да се обърна към вси4ки потребители във форума под 15 годишна възраст (със сексуален опит) и да ги попитам какво е това желание и този наплив за секс във (все още) детските години?кое по-то4но успяха да направят по-напред да влязат в пубертета или да стигнат до мисълта ,4е им се прави секс?
а и един специален въпрос към девойките,които много оби4ат да пишат "ами какво като бях на 13/14,но пък го направих с 4овек,който оби4ах" - а сега мили мои прекрасни ми кажете кога и какво успяхте да видите в тоя живот,4е да знаете какво е любов????
Църквата трябва да помогне да се спре упадъка :)
Амин
sapphirr
10-13-2007, 12:14
Хормоните, хормоните. :twisted:
да им имам хормоните,те на 13 не знаят къде са ,каму ли какво е тва хормон...
momchence_89
10-13-2007, 12:22
и аз все се чудя... една голяма част от малките момичета на тази възраст която е посочена по горе наистина нещо им става ... Според мен не са хормони или любов а просто после да се изфукат това е ... Просто тези момичета не мисля за бъдещето си :smt018 :smt018 :smt018
trittico
10-13-2007, 12:45
да, съгласна съм, може би повечето го правят ,за да се "фукат" , което е адски тъпо (като тях де) :lol: ама то така е като няма с какво друго :smt016
sapphirr
10-13-2007, 12:59
жалко само едно,4е със всяко следващо поколение,това явление става все по-масово
swords1010
10-13-2007, 13:08
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-късно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни средства!
WhiteOneBG
10-13-2007, 13:49
Поредният закостенял мозък , кой/я си ти че да питаш да нареждаш да хулиш , да коментираш , секи си има право , 60%та от момичетата излизат с тоя номер за да прикрият това че просто са били в компания в която или почваш да се чукаш или аут :))
+ това какво пречи на 13 или 14 да прави секс , да не би да е порочно , след като се чуства достатъчно зряла и е физически издържлива и го иска , то къде е проблема ???
ПС поста ми е насочен основно ( не главно ) към sapphirr
Kras4eto_lp
10-13-2007, 13:57
Има доста такива теми....вече всеки втори нов потребител пише такава тема.И какъв е смисъла-ти нали не си го направила на 12-13 години...тогава какъв ти е проблема.Всеки сам си решава,ти нито можеш да съдиш хората нито да върнеш времето назад :smt011
coolgirl6969
10-13-2007, 13:57
+ това какво пречи на 13 или 14 да прави секс , да не би да е порочно , след като се чуства достатъчно зряла и е физически издържлива и го иска , то къде е проблема ???
+1
sapphirr
10-13-2007, 14:15
Поредният закостенял мозък , кой/я си ти че да питаш да нареждаш да хулиш , да коментираш , секи си има право , 60%та от момичетата излизат с тоя номер за да прикрият това че просто са били в компания в която или почваш да се чукаш или аут :))
aз изказвам мнение и смятам,4е имам такова право .а ти за кой се имаш,4е да ме критикуваш за това и да ми търсиш сметка.още пове4е не съм 4ула да има моми4е успяло да съзрее на 13.
ти изобщо 4етеш ли като пишеш.във вси4ки възможни книги и у4ебници ПИШЕ,4е едно моми4е запо4ва да се развива след 12-13 година (т.е навлиза в т.нар ПУБЕРТЕТ),затова и цикъла му идва тогава,а не в 1ви клас.
а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине :smt030 (друг проблем на подрастващото поколение) с цел да си се доказват едни на други ... естествено и толкова им трябват и за да си легнат с някой.
поправи ме ако греша!
WhiteOneBG
10-13-2007, 14:30
Дам поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )
След като 1 момиче има цикъл ТО ТО Е ДОСАТЪЧНО ГОЛЯМО ЗА СЕКС , това означава че организмът му е вече готов.
Миличка , ти критикуваш , прочети си поста :))
А след като нападаш голяма част от българската младеж ( момичета и момчета ) , никой не е длъжен да ти мълчи
а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине :smt030
Изкараха ни и пияници , пуштиняци сякви такива се приятни неща , съжелявам ТодорЖивкотовото време отмина , живеем в свободна държава , това че твойте морални ценности са много отдалечениот тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем
sapphirr
10-13-2007, 15:08
Дам поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )
След като 1 момиче има цикъл ТО ТО Е ДОСАТЪЧНО ГОЛЯМО ЗА СЕКС , това означава че организмът му е вече готов.
А след като нападаш голяма част от българската младеж ( момичета и момчета ) , никой не е длъжен да ти мълчи
а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине :smt030
Изкараха ни и пияници , пуштиняци сякви такива се приятни неща , съжелявам ТодорЖивкотовото време отмина , живеем в свободна държава , това че твойте морални ценности са много отдалечениот тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем
xеxеxе ,бре 4е духовита ли4ност си.
прав си не те грее на колко съм.
нямам нищо против бг демокрацията.само,4е има проблеми ,за които трябва да се говори и това е един тях,а щом го приемат някои от вас като критика към цялата българска младеж-хубаво,не си трайте,знам как да си защитавам мнението (тва да ми е проблема).
само,4е нормален ли ти изглежда този разговор (на който аз и една моя приятелка станахме веднъж неволни слушатели ) мeжду 2 девой4ета :
А:"в4ера бях на купон с моя прител,и се прежалих ...спах с него"
Б:"и сега какво,смяташ ли скоро пак да повториш"
А:"мн ясно,супер е,даже неговите приятели ме питаха дали искам и с тях"
Б:"и?"
А:"да не съм луда да си изпускам възможността,а и беше цифра яко,4е си изгубих шибаната девственост преди да стана на 14"
....после защо всяка 3та била курва.
kristal4etooo
10-13-2007, 15:31
ZA KAKVO TO4NO SPORITE NE RAZBIRAM
kristal4etooo
10-13-2007, 15:35
VSI4KI MOMI4ETA NA 12-13 GOD.VAZRAST ZA MEN SA DEVSVENI KURVI FAKT,ZA6TOTO POVE4ETO DORI NE SA PRAVILI SEX A PROSTO LAJAT PRIMERNO 50 %,DRUGITE 50% SA ISTINSKI KURVI FAKT!!!!!!!!!
palomaaa
10-13-2007, 15:35
4esno kazano,az do nqkade i obvinqvam i "batkovcite",za6toto vsqko vtoro mom4e gleda "lesnata plq4ka",a kakvo po-lesno ot edno 13-14 godi6no dete,koeto o6te ni6to ne razbira...i tova nqkoi da q zavede na kafe,da q po4erpi,da q povozi v xubavata i laskava kola,da i kupi podarak e ne6to neveroqtno,ne6to s koeto se gordee i fyka pred vrasnicite si i spored men za tova se lajat i pravqt tova koeto im kajat...neka nikoi ne im obra6ta vnimanie da gi vidim dali 6te se ebat,kato za svetovno
kristal4etooo
10-13-2007, 15:36
VSI4KI MOMI4ETA NA 12-13 GOD.VAZRAST ZA MEN SA DEVSVENI KURVI FAKT,ZA6TOTO POVE4ETO DORI NE SA PRAVILI SEX A PROSTO LAJAT PRIMERNO 50 %,DRUGITE 50% SA ISTINSKI KURVI FAKT!!!!!!!!!
kristal4etooo
10-13-2007, 15:40
MAJETE SA BOKLUCI AMA NE SA VINOVNI ZA VSI4KOO
ПЪРВО-защо пък да не коментира,да пита,кои я спира,какво и пречи?Затова сме тука-за да задаваме въпроси или да отговаряме на тах-зависи от ситуацията(ако все още не си разбрала).Нея я интересува нещо и пита съвсем приятелски,а някои се мисли за мн важен и веднага започва с обидите #-o ....ю
ВТОРО-никъде АМА НИКЪДЕ не прочетох тя да нарежда на някого за нещо.
И ТРЕТО-смяташ,че 13-14 годишно момиче е готова за секс???Да-това е личен избор(съгласна съм),но мн голяма част от тях дори не знаят коя част от половата им система как се нарича...не знаят до какво може да доведе безразборния секс,без предпазни мерки.Защото го прават няколко пъти с презерватив,накрая решават че трябва да пробат без и пишат из форума "помощ маи съм бременна!!".Те не знаят какви са начините за безопасно практикуване и още нещо-има си гадже от 2 месеца,решава,че е влюбена,решава,че може да му има доверие(защото е малка,проста и наивна) и иска тои да и е първия.След което съжелява,защото тои и е разбил сърцето.Каква ирония...
Повечето момичета които мислят,че са готови за секс пишат "мислите ли,че ми е рано"-ами защо питаш моито момиче,нали уж си готова???
Глояма гордост е да се изчукаш на 13 с някои..Всички се мислят за пораснали.
Да не би и теб да са те отворили на толкова,та така нападаш авторката??? :smt005 :smt005 :smt005
4esno kazano,az do nqkade i obvinqvam i "batkovcite",za6toto vsqko vtoro mom4e gleda "lesnata plq4ka",a kakvo po-lesno ot edno 13-14 godi6no dete,koeto o6te ni6to ne razbira...i tova nqkoi da q zavede na kafe,da q po4erpi,da q povozi v xubavata i laskava kola,da i kupi podarak e ne6to neveroqtno,ne6to s koeto se gordee i fyka pred vrasnicite si i spored men za tova se lajat i pravqt tova koeto im kajat...neka nikoi ne im obra6ta vnimanie da gi vidim dali 6te se ebat,kato za svetovno
Съгласна \:D/
Има доста такива теми....вече всеки втори нов потребител пише такава тема.И какъв е смисъла-ти нали не си го направила на 12-13 години...тогава какъв ти е проблема.Всеки сам си решава,ти нито можеш да съдиш хората нито да върнеш времето назад :smt011
Тя само пита!!Не съди никои-тва не можете ли да го разберете.Интересно ми е ти като станеш маика и щерка ти ти издруса на 12-13 годишна възраст "мамоо аз правих секс" как ли ще реагираш??При положение,че е на толкова крехка възраст,ще и кажеш "ми добре мамината-всеки сам си решава,аз не мога да върна времето назад.."...Естествено вероятността да ти каже,че го е направила е почти нулева-поради простата причина,че знае,че не е било правилно-но примерно ако се случи,кажи как ще се почувстваш??
maybelline
10-13-2007, 16:01
:arrow: Първата ти глупост - светът се дели на малолетни курви и на задръстени зубъри
Очевидно общуваш само с 2 вида хора и не познаваш останалите 9999998 вида ("образно казано")
:arrow: Втората ти глупост - щом момичето има мензис, значи е готово за секс
Тялото на момичето се развива и като й дойде мензисът, тялото е готово,но самото момиче психически не е готово. На 13-14 момичето нито разбира какъв е смисълът на секса, нито е наясно с отговорността, която поема и с която не може да се справи в случай че се наложи, нито разбира какво е любов и 95% от момичетата в тази възраст НЕ са готови за секс.
:arrow: Третата ти глупост - "това че твоите морални ценности са много отдалечени от тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем"
Проблемът е на въпросните тийнейджърки, а и твой както гледам. Не може ценностите на авторката да са отдалечени от нещо, което не съществува, а моралните ценности на момичетата които тя описа НЕ съществуват. За да бъде едно момиче такова (малолетна курвичка), тя трябва не само да няма морал,а да няма и себеуважение и достойнство. ДА - според мен това е проблем на хлапето, което е тръгнало да си отваря краката.
Като не можеш да отстояваш мнението си достойно, без да се държиш като бебе, без да приемаш темата като лична нападка срещу теб и без да обиждаш хората ("поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )" - това е обида,ако родителите ти не са ти го обяснили като си бил на 5 годинки ), тогава спри да се занимаваш със сериозните теми и отиди да пишеш в някоя тема за компютърни игри. Просто още не си пораснал достатъчно,за да пишеш на сериозни теми,а и не си достатъчно информиран както забелязах от поста ти.
И накрая - преди да пуснеш някой пост, защо не извикаш мама да ти оправи правописните грешки? ;)
swords1010
10-13-2007, 16:47
Отново ще кажа, че не ми харесва поставянето на българската младеж под общ знаменател! Да, наистина има много деца, които водят полов живот на 13/14 години, без дори да знаят значението на неща като овулация например, такива, които не познават собственото си тяло (ка моли да знаят как да го "използват") и такива, които не знаят как да се предпазят (и от какво ...) и как да реагират в екстремни сутуации- когато стане гаф. Естествено пак ще кажа, че всичко това идва от консервтивните семейства (такива, в които за секс не се говори) и от семейства, в които родителите са "заринати до гуша" от работа, че не им остава време за "най-ценното" им нещо- детето им , та аз нали гледам от либерални и съвременни семейства, които си знаят приориетите, какви деца произлизат- на 14 надминават връстниците си във всички отношения, деца с приннципи, които знаят какво, как, кога и защо искат (и всичко това, противно на твърдението на авторката- "не съм 4ула да има моми4е успяло да съзрее на 13.")! Моля, моля такива семейства знаят как дъзпитат децата си! Но цялата вина на семейството, няма да си позволя да прехвърля. Има училище и много други деца зрели или незрели, много голямо значение има това в каква компания попаднеш (въпреки, че пак семейството упръжнява контрол над това, то едва ли не е длъжно да проучи с какви деца излиза тяхното). :wink:
Theoatguy
10-13-2007, 17:47
Чалгата е виновна !
:smt009 :smt009 :smt009 :smt009
afe hora v svobodna durjava sme vse pak ! vseki pravi kvoto si iska i nikoi ne go e*e za drygiq !! taka 4e 6tom na momi4eto i e do6ul sikula zna4i moje da pravi sex stiga da iska. Vseki si izbira kuv da my e jivota :roll:
Violenza
10-13-2007, 18:20
afe hora v svobodna durjava sme vse pak ! vseki pravi kvoto si iska i nikoi ne go e*e za drygiq !! taka 4e 6tom na momi4eto i e do6ul sikula zna4i moje da pravi sex stiga da iska. Vseki si izbira kuv da my e jivota :roll:
Глупости.
На мен ми дойде на 11. Нима тогава съм била готова за секс?!
Тогава едва ли и съм знаела какво е това...
Kras4eto_lp
10-13-2007, 18:26
Тя само пита!!Не съди никои-тва не можете ли да го разберете.Интересно ми е ти като станеш маика и щерка ти ти издруса на 12-13 годишна възраст "мамоо аз правих секс" как ли ще реагираш??При положение,че е на толкова крехка възраст,ще и кажеш "ми добре мамината-всеки сам си решава,аз не мога да върна времето назад.."...Естествено вероятността да ти каже,че го е направила е почти нулева-поради простата причина,че знае,че не е било правилно-но примерно ако се случи,кажи как ще се почувстваш??
Амииии незнам как ще реаргирам...най-вероятно не много хубаво.Но когато имам деца не смятам да правя грешката да ги изолирам и да не говоря с тях за секс,както правят много от родителите. :::
MAJETE SA BOKLUCI AMA NE SA VINOVNI ZA VSI4KOO
Мъжете ли са боклуци ?! ПАК ПОСТАВЯТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ....ама нито "ние" можем без вас нито "вие",да те еба у простата лесбийка :smt011
sapphirr
10-13-2007, 18:53
айде,моля те,4ети преди да изказваш мнение.никой никого не е спрял да прави секс или иска да му слага ред.тук става въпрос,за това кое,кога и как е правилно,и за парадокса,който се наблюдава през последните години (млади моми4ета да правят безразборен секс,все едно идва края на света и така са се юрнали,4е току-виж изтървали нещо).
ето ти въпрос,над който да поразсъждаваш: каква жена,каква майка изобшо ще излезне след 10 години от една пикла,която са я отворили на 13,на 14 ве4е е правила групов секс,а на 16 ве4е има и аборт зад гърба си.
в момента се сещам за не един и два подобни примери.а и както maybelline написа : що за морален и самоуважаващ се 4овек би допуснал такова падение. :smt018
за мен това поведение e проява на първи4ен животински инстинкт,а нали уж се имахме за хора (съществата с най-висш разум) - е какво стана с тия претенции,къде ги затрихме...нека позная някъде по пътя на прехода от живковото време към демокрацията може би....
DIVINE_TIME
10-13-2007, 18:54
Да,и аз съм на това мнение! По принцип не е препоръчително на 12-13-14 години да се прави секс,и аз не го удобрявам но дотолкова,че аз да не съм го направила на тази възраст. Пък,който иска,нека си прави секс! Ние,нищо не можем да променим,пък и какво толкова ви интересува какво се случва в леглата на другите,гледайте си себе си! =;
sapphirr
10-13-2007, 18:59
Амииии незнам как ще реаргирам...най-вероятно не много хубаво.Но когато имам деца не смятам да правя грешката да ги изолирам и да не говоря с тях за секс,както правят много от родителите. :::[/quote]
абсолютно правилно,за да имам проблем за нужни 2 страни (и едната това е родитеслкото тяло).определено много родители трябва да бъдат упреквани за произвола ,на който са оставили децата си и за безхаберието,което проявяват към тях.
за техния слу4ай в 4астност мога да кажа само,4е рибата мирише от главата!
minava6t 4i4ko :)
10-13-2007, 19:03
споделям мнението на повдигналия/ата темата, мисля че за "бурния" живот на днешната младеж "вина" и отговорност имат много фактори - обществото,росителите, достъпа до информация - интернет, секс програми /Пайнер, XXL, :) , spice..бла бла /, какво днес мнозининството считат за модерно, по-ранната акселерация,...,но всеки трябва сам да си носи своя кръст и да е ковач на собствената си съдба, жалко че зачестяват темите от рода на "Бремена съм кО да праЯ сЯ"? :shock: колкото до алкохола , цигарите, баровете и наркотиците мога да дам за пример Щатите /или поне "белите" им квартали/ няма 6-5 , ако някое дете се размотава след у-ще, властите предупреждават родителите, ако се повтори и т. н. , следват яко глоби като дори може да се отнемат и родителски права, под демокрация хората разбират и дават права, но те носят отговорност и задължения,за да просперира нацията и държавата, а не свободия като у нас, която да дава права на разхайтени пичлигари и безотговорни родители. :smt011
momchence_89
10-13-2007, 19:09
napalno podkrepyam "sapphirr" az pak kritikuvam mladejite vav cial c\sviat ne samo vav balgaria i kakvo ot tova oshte malki sami tragnali da lapat pishki oshte tablicata ne znaqt nqkoi ne znaqt da chetata ami se kefqt che sa imali parvi pat kurveta takiva.. za mene nay rano edno miche dago pravie e na 17 ama za mene... durgoto vsichko e kurvantiya ima temi zashto tazi nemi puska posle davat danni i e bila na 13-14-15-16 godini mi zahstoto nqkoi momicheta imat mozak za tva predi da napravqt neshto malko mislqt ne za 2-3 vodki vav legloto .. segashnata mladej e takava kakvato i statistika da sochi obratnoto tova si se statistika na BG sega veche za 2 vodki i vsichko stava...... :smt018 shtom sega taka potragnalo nz za naprede kakvo shte stava.... :smt018 Koyto iska dame kritikuva nemi puka... Az imam pravoto da iskaja moeto si mnenie tuka za tazi tema..
sapphirr
10-13-2007, 19:10
Да,и аз съм на това мнение! По принцип не е препоръчително на 12-13-14 години да се прави секс,и аз не го удобрявам но дотолкова,че аз да не съм го направила на тази възраст. Пък,който иска,нека си прави секс! Ние,нищо не можем да променим,пък и какво толкова ви интересува какво се случва в леглата на другите,гледайте си себе си! =; [/quote]
от толкова гледане стигнахме до положение,като това в страните от 3-тия свят :smt011
momchence_89
10-13-2007, 19:11
споделям мнението на повдигналия/ата темата, мисля че за "бурния" живот на днешната младеж "вина" и отговорност имат много фактори - обществото,росителите, достъпа до информация - интернет, секс програми /Пайнер, XXL, :) , spice..бла бла /, какво днес мнозининството считат за модерно, по-ранната акселерация,...,но всеки трябва сам да си носи своя кръст и да е ковач на собствената си съдба, жалко че зачестяват темите от рода на "Бремена съм кО да праЯ сЯ"? :shock: колкото до алкохола , цигарите, баровете и наркотиците мога да дам за пример Щатите /или поне "белите" им квартали/ няма 6-5 , ако някое дете се размотава след у-ще, властите предупреждават родителите, ако се повтори и т. н. , следват яко глоби като дори може да се отнемат и родителски права, под демокрация хората разбират и дават права, но те носят отговорност и задължения,за да просперира нацията и държавата, а не свободия като у нас, която да дава права на разхайтени пичлигари и безотговорни родители. :smt011
Spored men ne e pravilno dase obvinqvat roditelite .. :wink: Az taka mislq :wink:
DIVINE_TIME
10-13-2007, 19:15
от толкова гледане стигнахме до положение,като това в страните от 3-тия свят :smt011[/quote]
Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ... :smt038
momchence_89
10-13-2007, 19:42
от толкова гледане стигнахме до положение,като това в страните от 3-тия свят :smt011
Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ... :smt038 [/quote]
Az ne smqtam che temi kato tazi ili kato mn drugi shte promenqt neshto... No dano stane neshto.. :wink:
swords1010
10-13-2007, 19:44
Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ... :smt038
Ами дано по някакъв начин успеем да въздействаме, на младите! Наистина е немислимо да се води полов живот по този начин (с такива знания) ! Но моето послание е към тази част от родителите, която коментирах по-горе : нека бъдат по-либерални, да осъзнаят, че няма нищо срамно да се говори за секс и нека отделят повече време на децата си!
momchence_89
10-13-2007, 19:46
Ами.. вярвам в теб и съмишлениците ти,дано успете да промените нещо с темите си ... :smt038 [/quote]
Ами дано по някакъв начин успеем да въздействаме, на младите! Наистина е немислимо да се води полов живот по този начин (с такива знания) ! Но моето послание е към тази част от родителите, която коментирах по-горе : нека бъдат по-либерални, да осъзнаят, че няма нищо срамно да се говори за секс и нека отделят повече време на децата си! [/quote]
=D> =D> =D>
Родителите??
Това което родителите трябва да правят(по мое мнение) е само да дадът "начална скорост" на детето си.Не да му обясняват кое как става-да му поднасят всичко на тепсия,а да го научат,че трябва преди да направи нещо(каквото и да е-не само за секса става дума) трябва само да се поинтересува от него.Да се опита само да прецени дали е достатъчно кадърно или не(става въпрос за пуберите,не за 9 годишните),като преценката се определя по това което знае.
Пък и така човек става по самостоятелен и уверен в себе си.
Просто се дразня,че повечето тиинове дори не се интересуват,а когато някои се опита да говори с тях казват "офф знам знам..не ме занимаваите,аиде чао".
Не става тая така....Затова и 12-13 годишните вече знаят по някоя друга поза..но има мн неща които не знаят :smt011 :-D
Kras4eto_lp
10-13-2007, 20:13
Родителите??
Това което родителите трябва да правят(по мое мнение) е само да дадът "начална скорост" на детето си.Не да му обясняват кое как става-да му поднасят всичко на тепсия,а да го научат,че трябва преди да направи нещо(каквото и да е-не само за секса става дума) трябва само да се поинтересува от него.Да се опита само да прецени дали е достатъчно кадърно или не(става въпрос за пуберите,не за 9 годишните),като преценката се определя по това което знае.
Просто се дразня,че повечето тиинове дори не се интересуват,а когато някои се опита да говори с тях казват "офф знам знам..не ме занимаваите,аиде чао".
Не става тая така....Затова и 12-13 годишните вече знаят по някоя друга поза..но има мн неща които не знаят :smt011 :-D
И ти какво разбираш под "начална скорост".Няма нужда да се обсъждат всякакви глупости кое как се прави...родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща.Да не мислиш,че някой друг ще тръгне да им го обяснява това....и после се пускат теми от сорта "нали не се забременява от първия път" :smt011
obshtestvoto, pop - folka . Tova kara malkite momi4enca da iskat sex. Momi4enceta se oblichat kato pop divite i nqkoi batko gi prilugva da si legne s tqh i gotovo..Posle ima vuprosi ot sorta: Bremenna li sum? :smt009
sapphirr
10-13-2007, 20:26
не знам до колко тези постове ще повлияят по някакъв на4ин на младите(не 4е аз със моите 18 мога да претендирам ,4е съм мн зряла или опитна...аз просто виждам много неща отстрани ,като стрaни4ен наблюдател и си правя преценката .това може би е благодарение и на възпитанието ,което ми е било дадено на време)
сигурна съм в едно,4е когато има проблем трябва да се говори за него,защото колкото пове4е си затваряме о4ите и си траем ,толкова пове4е въпросния проблем задълбава
изклю4ително правилно.демокрацията не е свободия,тя е просто шанс да постигнеш нещо сам (ако си достатъ4но кадърен )
korabokroshenec
10-13-2007, 20:33
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки! за предпазните мерки съм съгласем ама за другото..... #-o
Kras4eto_lp
10-13-2007, 20:40
ZA KAKVO TO4NO SPORITE NE RAZBIRAM
Еми чети бе :P
swords1010
10-13-2007, 20:50
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки! за предпазните мерки съм съгласем ама за другото..... #-o
Аз обаче съм! Моите наблюдения ме навеждат на същата мисъл! Все по-голяма част от младите започнаха да се осъзнават! Най-лесния начин да провериш? Ами просто разгледай коментарите по такива теми из форума! :wink:
Dark_Angel_F
10-13-2007, 21:28
Авторката е права за много голяма част от 13/14 годишните , но винаги си има изключения . Чувала съм за много хора който са от някъде 14 годинишни заедно и сега са на много повече от 14 години . Аз също съм на 14 , но не мисля да се поддсм на хормоните и да тръгна да правя секс още сега .
WhiteOneBG
10-13-2007, 21:31
xеxеxе ,бре 4е духовита ли4ност си.
прав си не те грее на колко съм.
нямам нищо против бг демокрацията.само,4е има проблеми ,за които трябва да се говори и това е един тях,а щом го приемат някои от вас като критика към цялата българска младеж-хубаво,не си трайте,знам как да си защитавам мнението (тва да ми е проблема).
само,4е нормален ли ти изглежда този разговор (на който аз и една моя приятелка станахме веднъж неволни слушатели ) мeжду 2 девой4ета :
А:"в4ера бях на купон с моя прител,и се прежалих ...спах с него"
Б:"и сега какво,смяташ ли скоро пак да повториш"
А:"мн ясно,супер е,даже неговите приятели ме питаха дали искам и с тях"
Б:"и?"
А:"да не съм луда да си изпускам възможността,а и беше цифра яко,4е си изгубих шибаната девственост преди да стана на 14"
....после защо всяка 3та била курва.
Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).
Лично аз не съм бил никога с момиче под 15 , имал съм възможност , но не съм , просто не смятам че е достатъчно умствено съзряла , нямам идея каква може да е детинската и реакция след това , ами ако се разделиме и съм и 1вия ... какво следва , просто не си правя експерименти , но пак казвам аз нямам против това секи си носи глава на раменете
+ това този въпрос си има и друга страна , защо повечето момчета допускат това да стане.
да на маса хора това да изчукат някоя е повод да се изфукат и тва сички ние много добре го знаем ...
BoSSy_ мисля че за 2ри път днеска споменавам - АЗ СЪМ МОМЧЕ , и не никой докъто съм бил на 13 не ме е отварял :))
ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях
swords1010
10-13-2007, 21:34
WhiteOneBG, с теб съм! :wink:
Авторката е права за много голяма част от 13/14 годишните , но винаги си има изключения . Чувала съм за много хора който са от някъде 14 годинишни заедно и сега са на много повече от 14 години . Аз също съм на 14 , но не мисля да се поддсм на хормоните и да тръгна да правя секс още сега .
поддай се бре...аз чакам :) :twisted:
Dark_Angel_F
10-13-2007, 21:42
поддай се бре...аз чакам :) :twisted:
С чакането и ще си останеш ;)
sapphirr
10-13-2007, 21:51
Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).
Лично аз не съм бил никога с момиче под 15 , имал съм възможност , но не съм , просто не смятам че е достатъчно умствено съзряла , нямам идея каква може да е детинската и реакция след това , ами ако се разделиме и съм и 1вия ... какво следва , просто не си правя експерименти , но пак казвам аз нямам против това секи си носи глава на раменете
+ това този въпрос си има и друга страна , защо повечето момчета допускат това да стане.
да на маса хора това да изчукат някоя е повод да се изфукат и тва сички ние много добре го знаем ...
BoSSy_ мисля че за 2ри път днеска споменавам - АЗ СЪМ МОМЧЕ , и не никой докъто съм бил на 13 не ме е отварял :))
ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях[/quote]
а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това за хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.
по-достойно е да се изправиш о4и в о4и с проблема и да го изясниш.
...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си!
swords1010
10-13-2007, 22:01
ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях
а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това са хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.
...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си!
Не, всеки не може да си прави каквото иска! Ако на 14-16 имаш достатъчно богата сексуална култура, чувстваш готов да започнеш полов живот можеш да понесеш всики отговорности, които сексът носи и можеш да мислиш с правилната глава, не намирам нищо лошо. Но колко от тези които го правят, ВСЪЩНОСТ отговарят на тези условия? Ооо да, малко са!
momchence_89
10-13-2007, 22:02
sapphirr za poreden pat te podkrepqm .... :wink:
momchence_89
10-13-2007, 22:04
swords1010 tuka podkrepqm i tebe dori sa mnogo malko ... :wink:
swords1010
10-13-2007, 22:05
Моля ви, научете се да правите цитати, за да не ни се налага да редактираме грешния ви код, ако трябва да ви цитираме!
sapphirr
10-13-2007, 22:10
sapphirr za poreden pat te podkrepqm .... :wink:
а аз те подкрепям за матурите (малко извън темата).явно не само подрастващите са луднали,а и тия в парламента покрай тях ( те така или ина4е отдавна си реват за лин4уване) :smt077
WhiteOneBG
10-13-2007, 22:11
а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това са хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.
...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си
Под нивото си ми и няма да те псувам , просто ще ти намекна нещо
1во като не си седнала да наливаш ЪкЪл в никия луковица за кво аджеба си я пуснала тая тема , за да пишеш в нея и сички да казват да да така е поколението пропада . Противоречиш си.
Също така явно си достатъчно нискокултурен човек за говориш на някой в женски род при положение че е мъж и след като те поправи да му кажеш кво ми Дреме ... да ще се заяждам точно така , казах че не ми дреме на колко години си защото е лично и на много хора не им е приятно да говорят за ЕГНто си , признак на съвсем елементарна култура , просто не е етично + това не съм травестит и смятам че мога да бъда наричан соред пола си .. как да е тва е 3та тема , разбрахме че си Господ а привържаниците ти месии тва ни стана ясно ... !
Само не разбрах е те тая глупост за хората които ще НИ управляват ... имаше се в предвид че секи може да си прави каквото си иска но си носи последствията , като убиеш човек отиваш в затвора , като изнасилиш някой си търпиш последствията като откраднеш еди кво си , но вийш ли ти го обърна на тва че ще настане беззаконие в държавата ни , странно не можеш да четеш ОЧЕИЗБОДНИТЕ неща но коментираш за това дали момичетата трябва да правят секс ако са на 13/14
ПС и да имам проблеми с очите , не нося очила , но въпреки това имам 3 операций на очите , това някво гнусно заяждане ли беше или какво ??? Опит за дискриминация - аз съм нормална за тебе не ми дреме ма ако не си си множо жалък ?? Нима аз не съм проевявал хуманно отношение в постовете си към теб ???
ПС 1 много стара поговорка , в спора се ражда истината ;))))
sapphirr
10-13-2007, 22:26
"разбрахме че си Господ а привържаниците ти месии тва ни стана ясно ... !"
ей,ама ти в голям филм живееш ми се струва.
освен тва кой беше ти,4е да определяш кой какъв е и каква култура има.достатъ4но ми беше да ти про4ета първите 2 изре4ение от всеки пост ,за да разбера,4е ти липсват първите седем и 4е не си бил от най-редовните в първи клас.не искам да обиждам или да се заяждам,с4итам се за интелигентен и разбран 4овек.и не под твойто,а под мойто ниво е да споря с 4овек като тебе.
... а и държа да ми цитираш редовете ,в които си противоре4а,ще съм благодарна ако ми покажеш "божествената" :smt043 грешка.
"...ни стана ясно" -ако може да знам и кои сте "вие",като гледам ти си единствениея,който откакто съм поставила темата вика на 4ерното бяло и удря само контра!
sapphirr
10-13-2007, 22:35
"Опит за дискриминация - аз съм нормална за тебе не ми дреме ма ако не си си множо жалък ?? "
само не ми се прави на жертва.нали се имаше за много велик или може би ве4е има bug в системата ???
swords1010
10-13-2007, 22:37
"разбрахме че си Господ а привържаниците ти месии тва ни стана ясно ... !"
ей,ама ти в голям филм живееш ми се струва.
освен тва кой беше ти,4е да определяш кой какъв е и каква култура има.достатъ4но ми беше да ти про4ета първите 2 изре4ение от всеки пост ,за да разбера,4е ти липсват първите седем и 4е не си бил от най-редовните в първи клас.не искам да обиждам или да се заяждам,с4итам се за интелигентен и разбран 4овек.и не под твойто,а под мойто ниво е да споря с 4овек като тебе.
... а и държа да ми цитираш редовете ,в които си противоре4а,ще съм благодарна ако ми покажеш "божествената" :smt043 грешка.
"...ни стана ясно" -ако може да знам и кои сте "вие",като гледам ти си единствениея,който откакто съм поставила темата вика на 4ерното бяло и удря само контра!
sapphirr, той наистина е прав в много от нещата, които казва! А за постовете и първите му седем години: нима очакваш човек просто да стои безразлично и да съзерцава нападките ти? Но... нищо лично просто незнам, защо се очудваш, че ти се отговаря по същия начин!
oF AZ ISKAM DA KAJA 4E TFA MOJE DA NE E HUBAVO DA SE EB*E6 O6TE NA 13 VOB6TE NE HUBAVO MA TIQ DET PI6AT TIQ TEMI DALI IM E DO6LO O6TE V KRAQ NA TRETI KLAS I VE4E V 4TI DA SA BILI LUDI ZA SEX NEZNAM NORMALNO LI E TFA MA AKO NQKOI E BIL TAKA NA MOE MQSTO NZ DALI 6TE MU E BILO MN QKO SAMO ZA TFA DA MISLI DA NE MOJE DA U4I 6OT MISLI ZA TFA I VE4E KAT MINAT DVE GODINI ... MASTURBIRANE I TI DOIDE NQKOI QK PI4 I NE SE NAE*E6 S NEGO PUK I KFO ISKATE DA MI KAJETE S TFA 4E GO PRAVELI SAMO DA SE FUKAT IZV MN MA TI TREA DA SI NEKOQ MN TUPA PUTKA TA DA GO PRAI6 ZA DA SE ISFUKA6 TFA E NENORMALNO TUPO I POSLEDNO DA SI KAJA NE SUJELQVAM 4E GO NAPRAVIH I NQMA I DA SUJELQVAM !!!!
swords1010
10-13-2007, 22:48
oF AZ ISKAM DA KAJA 4E TFA MOJE DA NE E HUBAVO DA SE EB*E6 O6TE NA 13 VOB6TE NE HUBAVO MA TIQ DET PI6AT TIQ TEMI DALI IM E DO6LO O6TE V KRAQ NA TRETI KLAS I VE4E V 4TI DA SA BILI LUDI ZA SEX NEZNAM NORMALNO LI E TFA MA AKO NQKOI E BIL TAKA NA MOE MQSTO NZ DALI 6TE MU E BILO MN QKO SAMO ZA TFA DA MISLI DA NE MOJE DA U4I 6OT MISLI ZA TFA I VE4E KAT MINAT DVE GODINI ... MASTURBIRANE I TI DOIDE NQKOI QK PI4 I NE SE NAE*E6 S NEGO PUK I KFO ISKATE DA MI KAJETE S TFA 4E GO PRAVELI SAMO DA SE FUKAT IZV MN MA TI TREA DA SI NEKOQ MN TUPA p***a TA DA GO PRAI6 ZA DA SE ISFUKA6 TFA E NENORMALNO TUPO I POSLEDNO DA SI KAJA NE SUJELQVAM 4E GO NAPRAVIH I NQMA I DA SUJELQVAM !!!!
Ооо, напротив! Много от тези, които го правят в ранните години, го правят само за да отидат на следващия ден и да разкажат как са прекарали (да се изфукат) на съучениците си!
WhiteOneBG
10-13-2007, 22:49
Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години
къде си противоречиш ли , няма да ти вадя редове , то просто трябва да ти вадя 2/3 от постовете
ПС swords1010 10х ;))
1000000 TAKIVA VUPROSI SA ZADADENI nEZNAM KFO ISKAT TIQ HORA S TIQ TUPI TEMI IZV SA MN MA KFO TI PUKA KFO PRAAT DRUGITE WE KFO STE SE SUBRALI TUKA DA SUDITE HORATA 6E SI GO PRAAT ZA KFOTO SI ISKAT NIKOI NE VI PITA KFO MISLITE NE SA MISLETE ZA BEZGRE6NI 6MATKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIII ( TOLKOVA NE6TA IMAH DA KAJA AMA GI ZABRAVIH VE4E) SEKI SI IMA RODITELI DET DA SI GO SUDQT I OPREKVAT A I MOGA DA KAJA 4E VOB6TE NE MI LIPSVAT PURVITE
7 GODINI NEMOJE6 DA MI KAJE6 KFA SUM BEZ DA SI ME OPOZNAL I NZ KFO SI PROTIVORE4A I DA E TAKA NEMOA NAPRAA NI6TO PO VUPROSA
sapphirr
10-13-2007, 22:57
в интерес на истината,когато поставих темата нямах намериние да се заяждам с никой.неговото мнение е по-разли4но-ок,нормално -разли4ни хора,разли4ни виждания,аз уважавам 4уждото мнение.но да седи той и да дава определения и характеристики,да ме напада,за това,4е аз едва ли не съм дръзнала да си кажа мнението-няма да стане,просто няма
и още пове4е да ме изкарва,4е се имам за Господ,което е абсурдно.
този пост е за да изкажа възмущението си от слу4ващото се в днешно време,не да се изтъквам ,няма за какво(все си мислех ,4е тоя форум е да изкажеш мнение,а не да си правиш рекламна кампания,ама както и да е).
тоя 4овек ако има нещо да ми казва,да си дам освен телефона да ми се обади и да ми каже аджаба къв му е проблема?
sapphirr
10-13-2007, 22:59
oF AZ ISKAM DA KAJA 4E TFA MOJE DA NE E HUBAVO DA SE EB*E6 O6TE NA 13 VOB6TE NE HUBAVO MA TIQ DET PI6AT TIQ TEMI DALI IM E DO6LO O6TE V KRAQ NA TRETI KLAS I VE4E V 4TI DA SA BILI LUDI ZA SEX NEZNAM NORMALNO LI E TFA MA AKO NQKOI E BIL TAKA NA MOE MQSTO NZ DALI 6TE MU E BILO MN QKO SAMO ZA TFA DA MISLI DA NE MOJE DA U4I 6OT MISLI ZA TFA I VE4E KAT MINAT DVE GODINI ... MASTURBIRANE I TI DOIDE NQKOI QK PI4 I NE SE NAE*E6 S NEGO PUK I KFO ISKATE DA MI KAJETE S TFA 4E GO PRAVELI SAMO DA SE FUKAT IZV MN MA TI TREA DA SI NEKOQ MN TUPA p***a TA DA GO PRAI6 ZA DA SE ISFUKA6 TFA E NENORMALNO TUPO I POSLEDNO DA SI KAJA NE SUJELQVAM 4E GO NAPRAVIH I NQMA I DA SUJELQVAM !!!!
ми а 4естито тогава!
sapphirr
10-13-2007, 23:10
а да извинявай забравих-под нивото съм ти и няма нито да ме псуваш,нито да 4етеш постовете ми! колко нетакти4но от моя страна....
suJELQVVAM 4E NAGOVORIH TOLKOVA TUPOTII I 4E SUM UBIDILA NQKOI IZV SE MN NE DA SEKI IMA PRAVO DA SE VUZMO6TAVA AMA MI OMRUZNA SI4KI DA GOVORQT ZA TFA 4E SI4KI GO PRAVELI DA SE ISFUKAT I TEMPODOBNI NE SI4KI SA EDNAKFI WE
WhiteOneBG
10-13-2007, 23:25
sapphirr - Иронията ти е доста не на място , човек прибягва до нея когато осъзнае че е осрал нещата ;)))
Къде си противоречиш - поста ти който започва с - абе приятелю ( или нещо такова ) в който заявяваш - никой не поучаваме и етц , но си пуснала тема но и критикуваш хората които го правят .... е ок ... като нищо не целиш 1 вид за кво е тая тема - СПАМ ???
Не че съм чел всичко аз и си го признах , но като гледам хората които те подкрепят доста остро скачат против мене ;))
ПС не аз , ти имаш проблем след като си пуснала темата , с 1 нещо съм съгласен обаче , различни хора различни мнения ;))
bloodranger
10-14-2007, 00:03
mdaaa :smt005
Summer_Girl_6
10-14-2007, 07:43
Всеки си решава сам за него...естествено тези които почват да водят полов живот още неизлезнали от пелените не остават доволни от първия път, да не говорим че поне 95% от тях съжаляват че са започнали малки! Ама никой не може да забрани на човечеството да прави секс под някаква определена възраст, това е живота, всеки си прави избор какъвто и да е той :)
sapphirr
10-14-2007, 08:40
понеже аз съм тая дето си противоре4и,я тогава ми кажи какво то4но си направил в тоя пост.нали беше големия защитник на бг младеща,а аз тая дето ги напада и тая ,на която няма да траят...или нещо бъркам.
на мен цялата картинка ми изглежда така:зна4и аз не мога да отхвърлям секса на 13 и да го коментирам,ама ти можеш да убиждаш наред и да плюеш,по който ти изнася...нещо не се връзва ми се струва
тъй ,4е я пак си помисли за първите 7!
П.С "Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години"-грешка,
поредната.реакцията ти е достатъ4но показателна,4е ТИ не си наясно как да убориш твърдението ми и да се защитиш
momchence_89
10-14-2007, 08:42
Nqma nujda ot drazgi neka vseki da izkaje svoeto mnenie po vaprosa nali za tva e tazi tema nqma nujda ot drazgi koyto si gi e izkazal da chete mnenieta na drugite.... vseki misli razlichno po tozi vapros ne moje vseki da misli kato drugia...
_crazy_baby_
10-14-2007, 09:10
pro4etoh 10 -15 mneniq i 4estno kazano se na4etoh na glupsoti vseki si reshava koga shte my e pyrviqt pyt ako shte i na 30 godini ako shte i na 10 :smt006
girl_in_black
10-14-2007, 10:59
Дори и 30 страници да се изпишат какви курви били момичетата на 13-14, това ще промени ли нещо?Всеки си решава за себе си.Темата се повтаря за незнам кой път и е напълно безсмислена
swords1010
10-14-2007, 11:01
Дори и 30 страници да се изпишат какви курви били момичетата на 13-14, това ще промени ли нещо?Всеки си решава за себе си.Темата се повтаря за незнам кой път и е напълно безсмислена
О, ама тя никак не е безсмислена! Смисъл има и то голям, жалкото е, че малко хора го откриват, а малко от тези, които го откриват се вслушват в него!
DevilWish
10-14-2007, 11:03
Miii az sy6to pravih sex na 14 godini...i ne syjalqvam ,za6toto 4oveka be6e naistina nai-podhodq6tiq...hodihme 7 meseca sled ,koeto na men mi omryzna za syjalenie i go ostavih ,no toi i do sega /2 godini ot togava/ ne e sprql da me obi4a...taka 4e povqrvai mi struva6e si s nego ;)
momchence_89
10-14-2007, 11:50
To tuka nikoy ne kazva na drugia kakvo da pravi ako shtat ot parvi klas da pochvat tova tuka nikoy nego dreme tuka vseki si dava mnenieto zakoy li pat go kazvam nikoi ne zadaljava drugia dapravi seks prosto i na kratko po 17 godishna vazrast spored mene ne e hubavo momichetata da pravqt seks vse pak organizma se razviva i t.n. tova e moe lichno mnenie... Pravete kakvoto shtete ako iskate rajdayte deca... No tezi koito pishat tuka sa pone na 13-14-15-16 godishna vazrast pone edna golqma chast i veche sa praveli seks i pishat gluposti na men nikoi ne mojeda mi kaje tova onova tuka nikoi ne kazva na drugia kakvo da pravi tuka se izrazqva lichnoto mnenie na choveka toy moje da misli polojitelno i otricatelno ama nqma nujda ot takiva postove na men nikoi nemoje da mi kaje neshto i neznam si kakvo ....
King Orgasmus One
10-14-2007, 11:56
Според мен изобщо като цяло не е хубаво да се прави секс от рано.Първо защото не можеш да му се насладиш както трябва. А тези които го правят от толкова рано са много глупави ](*,) Само за да се хвалят после ли го правят...хммм,това изобщо не е повод за гордост. Техен проблем,всеки сам усеща кога му е дошло времето но то не трябва да е по рано от 17 години.Просто другото е пълна глупост [-X
sapphirr
10-14-2007, 12:26
понеже аз съм тая дето си противоре4и,я тогава ми кажи какво то4но си направил в тоя пост.нали беше големия защитник на бг младеща,а аз тая дето ги напада и тая ,на която няма да траят...или нещо бъркам.
на мен цялата картинка ми изглежда така:зна4и аз не мога да отхвърлям секса на 13 и да го коментирам,ама ти можеш да oбиждаш наред и да плюеш,по който ти изнася...нещо не се връзва ми се струва
тъй ,4е я пак си помисли за първите 7!
П.С "Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години"-грешка,
поредната.реакцията ти е достатъ4но показателна,4е ТИ не си наясно как да убориш твърдението ми и да се защитиш
marina star
10-14-2007, 12:32
искам да се обърна към вси4ки потребители във форума под 15 годишна възраст (със сексуален опит) и да ги попитам какво е това желание и този наплив за секс във (все още) детските години?кое по-то4но успяха да направят по-напред да влязат в пубертета или да стигнат до мисълта ,4е им се прави секс?
а и един специален въпрос към девойките,които много оби4ат да пишат "ами какво като бях на 13/14,но пък го направих с 4овек,който оби4ах" - а сега мили мои прекрасни ми кажете кога и какво успяхте да видите в тоя живот,4е да знаете какво е любов????
emi nz az sam na 17 i polovina i imam fizi4eska nujda ot sex :roll: ne e ligotiq ili prosto za6toto drugite go pravqt
sapphirr
10-14-2007, 12:51
emi nz az sam na 17 i polovina i imam fizi4eska nujda ot sex :roll: ne e ligotiq ili prosto za6toto drugite go pravqt
не е лиготия.а и щом така си решила и сама си преценила за себе си-то е твое право,никой не те съди за това.само,4е едно е на 17 (по4ти 18 ) друго е на 13,нали?
я се върни 5 години назад и си помисли дали изобщо тогава си била готова за секс...и физи4ески,и психи4ески!
Lady_Chocolight
10-14-2007, 14:14
Според мен и двата отбора имат някои грешни разсъждения и ще посоча кои:
Не мисля, че 13-14-годишните момиченца правят секс, за да се хвалят с него. Причините са комплексни и може би различни за отделната личност, но ето кои са те по мое мнение.
Родителите правят някои основни грешки във възпитанието, които водят до това нежелателно поведение. Първо, с цел да избегнат "неудобни" ситуации, те избягват да говорят за секс с децата си. Когато бях на 4, естествено и аз като всички дечица стрелях въпроси към всички в семейството като картечница, но основно ги насочвах към баща ми. Имах късмета да имам татко - начален учител, с голям кръг интереси и богата обща култура, който, освен че ме научи да чета отрано, имаше и търпението да ми отговаря на всички въпроси, включително на и щекотливия "Тати, бебенцата откъде идват?". Всичко ми беше обяснено по разбираем за мен начин с абсолютно същия тон, с който ми беше обяснено и устройството на телевизора. Така у мен се създаде впечатлението, че "щом тате не увърта и не се опитва да избягва въпроса ми, значи и този въпрос е като другите и няма нищо срамно в него". Все още мисля така. Мама също помогна за сексуалното ми възпитание, особено когато забременя с малкото ми братче (бях на седем). Нищо не се криеше от мен, аз виждах как на мама коремчето расте, после бебчо как се роди, колко грижи искаше и в мен се затвърди мисълта, че да имаш бебе е много голяма отговорност и само зрелите хора могат да си позволят да си направят такова. Така разбрах, че сексът е поемане на отговорност, също както и раждането. Веднъж придобила такова възпитание, се оказах напълно имунизирана както срещу циничните приказки на кварталните хлапетии (с които беше пълно, понеже живях в малък град по онова време), както и срещу намеците, черпните и тям подобни номера на сегашните Дон Жуановци, в резултат на което сега, на 18, все още не съм се любила с никого не за друго, а защото още не съм срещнала човек, с който си пасвам духовно и на когото мога да се доверя за предприемането на такава крачка. Момичетата на 13-14 имат два основни проблема: пубертет и невежество. Първият лесно може да се преодолее, ако го няма вторият. Невежеството за мен е основната причина за ранното започване - никой, когото познавам и който е бил информиран отрано за секса и проблемите, свързани с него, не е започнал на 13. За да се премахне то, е необходимо много търпение и родителско внимание, каквото масово не се оказва. Без духовна храна как ще станеш духовен човек?!
Това, за което съм съгласна с отбора на ранно започващите е, че наистина все по-малко започват да се любят на крехка възраст. Оставете ги драсканиците на този форум - това далеч не са всички момичета и даже в този форум, ако преброите мненията внимателно, се оказват малцинство. Проблемът на ранното започване е много стар (ако сте чели мемоарите на Казанова, знаете с колко 13, 14, дори 12-годишни е спал). Със средствата на масмедиите и училищата се стига до умовете и сърцата на огромна част от тези хора и това е добре, защото, колкото и да не можем да отречем помията, която се излива върху тях, има и филми като "Ти гониш" (който между другото беше голям хит и много деца - и познати, и които случайно съм подминавала по улиците, го коментираха), има и БЧК, които поне в Бургас раздаваха на всички минаващи брошури на 1-ви декември. Както и да го погледнем, факт е - сексуалната ни култура се повишава и ще се повишава още. Така че аз съм оптимист.
naMy4Ho_KoTe
10-14-2007, 14:42
Скоро ще ставам на 18, но тъй като си загубих девствеността малко преди да навърша 15 реших да пиша в темата.
Не го направих с човек, който обичах. Той ме обичаше (и все още е така), но моите чувства охладняха. И реших, че ако започнем да правим секс няма да изпитвам нуждата да се разделим. Е, не подейства. После много размишлявах и честно казано възприемам първия път като нещо фиктивно.. Просто тази ципа трябва да се махне. Все тая кой ти е първият - важното е кой ти е последният.
momchence_89
10-14-2007, 16:43
Скоро ще ставам на 18, но тъй като си загубих девствеността малко преди да навърша 15 реших да пиша в темата.
Не го направих с човек, който обичах. Той ме обичаше (и все още е така), но моите чувства охладняха. И реших, че ако започнем да правим секс няма да изпитвам нуждата да се разделим. Е, не подейства. После много размишлявах и честно казано възприемам първия път като нещо фиктивно.. Просто тази ципа трябва да се махне. Все тая кой ти е първият - важното е кой ти е последният.
Иначе си права...
Според мен няма какво да спорим по тази тема вече всеки си има избор всеки си има свой собствен живот и да си го подрежда както си иска. И дано всичко свърши като по приказките със щастлив край [-o< ... Успех на всички. :smt041
swords1010
10-14-2007, 17:09
Браво, Наде - Дървен Философ! Ти си от моя отбор!!! =D>
Родителите??
И ти какво разбираш под "начална скорост".Няма нужда да се обсъждат всякакви глупости кое как се прави...родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща.Да не мислиш,че някой друг ще тръгне да им го обяснява това....и после се пускат теми от сорта "нали не се забременява от първия път" :smt011
Начална скорост ли??Ами един вид да ги подтикнат,да им покажат ,че сами трябва да се интересуват.Не било нужно да се обсъжда ли?Кои какво обсъжда не ми е ясно-давам мнение(ако си кьорава съм написала там горе ПО МОЕ МНЕНИЕ),значи ли това,че ти също обсъждаш какво трябва да направят родителите: "родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща" .Сама си противоречиш... :smt005
Kras4eto_lp
10-14-2007, 20:22
Родителите??
Начална скорост ли??Ами един вид да ги подтикнат,да им покажат ,че сами трябва да се интересуват.Не било нужно да се обсъжда ли?Кои какво обсъжда не ми е ясно-давам мнение(ако си кьорава съм написала там горе ПО МОЕ МНЕНИЕ),значи ли това,че ти също обсъждаш какво трябва да направят родителите: "родителите просто трябва да обяснят на децата си за опасностите по време на секс...бременнсот,болести,и фекции и тем подобни неща" .Сама си противоречиш... :smt005
Нищо не разбрах от това което написа,но както и да е :-s А мога ли да те попитам как ще се интересуват като не гооврят за това :roll: А и не разбрах с какво си противореча....казах че трябва да се обсъждат само важните неща а не как се правят свирки и тем подобни ](*,)
HagpycaH
10-14-2007, 23:28
Младото поколение навлиза много бързо в нещата побертета ги удря по-млади затова.
KocMoHaBTa
10-15-2007, 00:07
телевизия и интернет...
tItEufFf
10-15-2007, 00:33
Не мисля, че вече това да правиш секс рано е повод за фукане. Поне не и в моето даскало. Едно от най-харесваните момичета се изчука (беше 7 клас) със 17 годишен. Еми стана най-мразената. Някои момичета като чуят, че някоя на 13 ходи с 16 годишен е курва. ...
Но пък примерно в класа на брат ми една от неговите съученички се е*е с 20 годишни и изобщо не и пука. Хвали се с това, хвали се с лесбийските си изпълнения....Вярно е, че сега е на 15, но тя още на 13 е започнала с подвизите си. ... Аз не го приемам нормално. Не мисля, че това е правилно. [-(
Eрнст Баркман
10-15-2007, 05:16
повремето на Райха не бяха такива младежите !
sasha_90
10-15-2007, 05:53
Деца,какво да ги правиш?
аз пък си заявявам,че съм против не казвам на никой какво да прави,но няма нищо хубаво в тва едно 14 годишно момиче да прави секс.... [-X смятам и че телевизията толкова влияе на днешната младеж,голям манипулатор е. :roll: :::
Eрнст Баркман
10-15-2007, 05:57
аз пък си заявявам,че съм против не казвам на никой какво да прави,но няма нищо хубаво в тва едно 14 годишно момиче да прави секс.... [-X смятам и че телевизията толкова влияе на днешната младеж,голям манипулатор е. :roll: :::
точно така
Violenza
10-15-2007, 07:45
Интересно ми е защо критикувате само момичетата започнали по-рано секскуалния си живот?
sapphirr
10-15-2007, 07:56
не само телевизията и интернет влияят.при4ина №=1 за мене е обществото (компаниятa),в което въпросните ли4ности израстват и в пове4ето слу4ай има по-тежка дума от тая на мама,което пък от своя страна винаги е прието с ГРАНДИОЗНИ размишления от сорта:"оф,абе ти кво ше ме у4иш мене то4но,аз си знам.."/"ооооо,я,не ме занимавай"!
а доколкото 4алгата,това което писахте съм абсолютно съгласна.не може аз да си пусна тв и от 2/3 от каналите да ми рипат некви анурекси4ни/шкембарести скоми,дет са си забравили сутиена в къщи,не могат да си отворят устата от силикон и цви4кат (или вият-взависимост от индивидуланите "дарби"):"искам да те усещам близо"/"напипай го"/"събли4ай ме,оби4ай ме"/"хайде по4вай ме","искам те безумно"/"нека падне и последната дреха"(барабар с гащите) и дрън-дрън,но дотук айде, може да се каже,4е е поносимо.лошото идва след с тиради като:"от любовта ме боли"/"как ме остави ти,сърцето в мен сега кърви"/"ах,как вали в мен" или казано с 2 думи :"що така ме прееба,а аз за тебе живеех.къде се 4упи,моля те,върни се". е!не върви...просто не ВЪРВИ!!!..браво,4е стигнахме до там и позволихме подобно падение. :smt011
запо4вам да се замислям оба4е кой то4но е виновен(майки,тетки,стринк или даскали),май няма такъв...на това просто му се вика манталитет и българщина.защото тийнейджъри няма само в бг,има и в щатите ,и в германия,и в камбоджа.и във вси4ки тези страни има демокрация ,но не във вси4ки е позволена свободията(даже напротив тя е наказуема,затова и има ред и дисциплина ,за която ние ревеме ),която днешната младеж приема като демократи4ност и либералност.за това не 5,а 50 години 4ленство в ЕС няма да ни оправи,най-много ние да ги развалиме :-({|=
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 08:02
Интересно ми е защо критикувате само момичетата започнали по-рано секскуалния си живот?
Заради двойния стандарт? :roll: Далеч сме от равенство на половете (както и еднакво отношение към тях).
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-късно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
Ето че и ти направи правописна грешка ;)
bqsna_teenagerka
10-15-2007, 08:09
ми аз съм на 13..почти 14...и нямам сексуална мания.. :-k :-D :? дали не съм повредена?
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 08:16
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-късно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
Ето че и ти направи правописна грешка ;)
Според мен попада в графа ”Технически грешки” :wink:
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 10:29
Sapphirr i vsi4ki drugi moi skypi ograni4eni moza4eta... Da ste 4yvali edno ne6to "LUBOVNA VYZRAST" tva e vyzrasta m/y 13 i 18 godini ,no ima edno NO ei takiva kato vas s ograni4eni rasajdeniq koito sa bili izrod4eta v u4eni4eskata vyzrast... s izvenenie za tova koeto kazah.... sa sre6tnali pyrvata si lubov na 30 40 kato sa se opraili malko...! I mn mrazq nqkoi kato po4ne taka "ti si malak/a za lubov , za sex , i t.n." az sam na 17 i PYRVATA mi LUBOV q sre6tnah na 16 ;] i s neq si napraih sifeteto... Toest na vseki razli4no mu idva momenta i zavisi kolko grama mu teji moza4eto... No ne ste vie ili nz si koi horata koito da gi sadqt imat si roditeli ;]...! I Sprete s tiq bezmisleni temi mn sa tvarejni i glupavi... I sa samo za ograni4eni mozaci tva e ot men...
P.S. ----> Obrazovaite se malko za promqnata na pokoleniqta i nai ve4e za novite pokoleniq....!
DreamDiddy
10-15-2007, 10:36
Sapphirr i vsi4ki drugi moi skypi ograni4eni moza4eta... Da ste 4yvali edno ne6to "LUBOVNA VYZRAST" tva e vyzrasta m/y 13 i 18 godini ,no ima edno NO ei takiva kato vas s ograni4eni rasajdeniq koito sa bili izrod4eta v u4eni4eskata vyzrast... s izvenenie za tova koeto kazah.... sa sre6tnali pyrvata si lubov na 30 40 kato sa se opraili malko...! I mn mrazq nqkoi kato po4ne taka "ti si malak/a za lubov , za sex , i t.n." az sam na 17 i PYRVATA mi LUBOV q sre6tnah na 16 ;] i s neq si napraih sifeteto... Toest na vseki razli4no mu idva momenta i zavisi kolko grama mu teji moza4eto... No ne ste vie ili nz si koi horata koito da gi sadqt imat si roditeli ;]...! I Sprete s tiq bezmisleni temi mn sa tvarejni i glupavi... I sa samo za ograni4eni mozaci tva e ot men...
P.S. ----> Obrazovaite se malko za promqnata na pokoleniqta i nai ve4e za novite pokoleniq....!
Napulno sam suglasna s milyty ... za lubofta nqma vuzrast ... ne moi6 da kai6 iskam da sa vluba na 16 i da sa vlubi6 togaa ... si4ko staa ot samosebe si ... eto az naprimer za purvi put obi4ah kogato bqh na 14 godini ... i znam 4e be6e lubof 6tot to prosto se use6ta ... seks pravih za purvi put na 14 i polovina ... i kfo? pff tfa 4e nqkoi sa super zadrusteni i na 15-16 godini o6te sa si igraeli s kukla Barby ili sa se "vlubvali" o6te v aktiori ot deckite filmi si e tqhen problem ... !!!!!!!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
sapphirr
10-15-2007, 11:01
1.все ми се струва,4е по-задръстен от тоя дет пише думата "мозъ4е" по 2пъти на ред няма.щом имаш собствено мнение и искаш да го изкажеш -добре,ама май пове4е се навъдихте в тоя сайт,тия дето обиждате и давате определения,отколкото трябва.
2.не си ти тая,която ще ми обяснява аз дали съм задръстена или не.от тва дет про4етох ми стана ясно,4е ти си на светлинни години от мн неща и 4е ти първо себе си (и ре4ника си)трябва да оправиш,а после другите.
3.знаеш ли колко то4но ме боли ти какво мислиш за мене...
Kakvo im stava li?Opitvai se da b1dat "moderni" neosaznavaiki 4e po tozi na4in stavat sme6ni za ostanalite! ](*,) ](*,)
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 11:40
Hm... ne iskah da obijdam ama doide vreme... Ae vij ko ograni4ena si to4ka... Smotla si i pove4e stanahme takiva 6tot daate sao nqkvi smotani temi qsno li e?! I az ako sam na moderatorite 6tqh da po4na da triq teq glypavi temi i da nakazvam takiva kato teb ;]... I sym mom4e... ;] xqhxahxa KYHA RABOTA...! I iam pravo da izpolzvam kolkoto si iskam pyti moza4e qsno li ti e ;] ? V slu4aq kato prava na "avtor" da te svetna i v taq nasoka.... Kakto kazah malko se po interesyvai... I ne sam edinsveniq v tozi forum koito 6te kaje 4e takiva kato teb sa ograni4eni o6te ot malki... Shtoto sa bili izryd4eta v DASKALO...
DreamDiddy
10-15-2007, 11:51
1.все ми се струва,4е по-задръстен от тоя дет пише думата "мозъ4е" по 2пъти на ред няма.щом имаш собствено мнение и искаш да го изкажеш -добре,ама май пове4е се навъдихте в тоя сайт,тия дето обиждате и давате определения,отколкото трябва.
2.не си ти тая,която ще ми обяснява аз дали съм задръстена или не.от тва дет про4етох ми стана ясно,4е ти си на светлинни години от мн неща и 4е ти първо себе си (и ре4ника си)трябва да оправиш,а после другите.
3.знаеш ли колко то4но ме боли ти какво мислиш за мене...
Men pak ma boli toq dety go nqaam za teb ma ofca nekudurna ... na kfa mi sa prai6 sq a? ... na mnoo oborotna li ? ai pls glei si tfoq jivot i na men akul ne mi davai ... na kfa iska6 da se naprai6 sq na "vuzpitanoto vuzdurjano momi4ence" li? ai dromo si4ki polovinata v toq sait se praite na mnoo interesni i se praite na filosofi tyka ... mnoo se nerva taka :smt013 :smt013 :smt013
sapphirr
10-15-2007, 12:05
дразнил се той ХАХАХА, айде МАРШ тогава
и ''овца'' на майка ти ще ти викаш!!!!!а ти кво си въобразиш,4е ше търпя ли бе,мърльо?????тва ,4е цяла сутрин ви 4ета простотиите и си трая е защото съм търпелив и културен 4овек,само 4е знаеш ли кога то4но ще позволя да ми се катерят на главата някви мишки?ЕЕЕЕ ТО4НО НИКОГА!!!
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 12:17
sapphirr ti si nqkva mn komplesirana... qvno narejda6 kat nqkva smotla :D... A i... Slojila si na6ta snimka na nqkva golqma sladurana... i siorno sa kompleksira6 na taq snimka kak da si mahne6 bra4kite da si svali6 kilata i da si stopi6 slaninite... I zatva sq komentira6 tyka nz si kvi bili kurvi kat praili sex na 15 nz si ko bilo... Mi shte praqt kat ne sa kompleksi kat teb i ne sa grozofili ;] ... A ve4e ima re6enie ! PULNA PROMQNA PO NOVA :)
`Death`Whore``
10-15-2007, 12:19
Мързи ме да прочета, иначе бих ви казала кой е тъп и кой - малоумен. :-D
DreamDiddy
10-15-2007, 12:19
дразнил се той ХАХАХА, айде МАРШ тогава
и ''овца'' на майка ти ще ти викаш!!!!!а ти кво си въобразиш,4е ше търпя ли бе,мърльо?????тва ,4е цяла сутрин ви 4ета простотиите и си трая е защото съм търпелив и културен 4овек,само 4е знаеш ли кога то4но ще позволя да ми се катерят на главата някви мишки?ЕЕЕЕ ТО4НО НИКОГА!!!
Mdaaaaaaa nie sme katy "Rats on Cocaine" ako si go gledala p*tko typa ako ne go gledai :lol: :lol: Aaaaaaaa i sam momi4e samo da te usvedoma ... 6tot si tolkoa umna zatfa ne sa useti xaxaxaxaa
samoubiika
10-15-2007, 12:23
Hm... ne iskah da obijdam ama doide vreme... Ae vij ko ograni4ena si to4ka... Smotla si i pove4e stanahme takiva 6tot daate sao nqkvi smotani temi qsno li e?! I az ako sam na moderatorite 6tqh da po4na da triq teq glypavi temi i da nakazvam takiva kato teb ;]... I sym mom4e... ;] xqhxahxa KYHA RABOTA...! I iam pravo da izpolzvam kolkoto si iskam pyti moza4e qsno li ti e ;] ? V slu4aq kato prava na "avtor" da te svetna i v taq nasoka.... Kakto kazah malko se po interesyvai... I ne sam edinsveniq v tozi forum koito 6te kaje 4e takiva kato teb sa ograni4eni o6te ot malki... Shtoto sa bili izryd4eta v DASKALO...
Аз пък мисля,че си единствения,който се опитва да мисли умно,но не успява...сега ще ти кажа причините:
1во...прекалено си глупавичък за да можеш да мислиш...въобще имаш ли такава екстра??
2ро...тя никак не е задръстена,защото я подкрепям...малко са хората,които са умни във този форум и незнам,но я определям за такава,защото тя ЗНАЕ какво мисли и го КАЗВА без да таи чувства и да се прави,че разбира...и аз действам по този принцип!
и 3то...имаш ли си изобщо някакво поне МАЛКО понятие какво е изрод,ако имаш такова,то значи ТИ си такъв!!!
Ако сме дошли да се обиждаме-става...съгласна съм и без това е много забавно да гледам утрепки като теб,как се борят със онази миниатюра разположена в главата,наричаща се мозък...като се опитват да я...използват тази закърняла чатица...може нещо друго да ви закърнее!
Против съм малките ебачки,а вие определено СТЕ ЗА!
Затова настъпва нещо като война-за или против!
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 12:31
Ot kade znaesh 4e sym izryt ;] a ? I naish ko po huu sa samoubii 6tot az ne se tvarq zatva 4e tq si dava mnenieto a za tova 4e ima nz si kolko takiva temi... I nari4ate sqko momi4e koeto e spalo s edno ili 2 mom4eta kyrva ;] tva ne q pravi kyrva... Otvori si re4nika da vidi6 zna4enieto na dyma kyrva... I 2-ro to4no ti pak ne mojesh da mi se salgash za umna 14 godishna pikla zela da mi govori koi e typ koi umen q se savzemi malko ?!I kakto vijdash :) sveta se promenq i qvno ti i tq ste v zastoi am... a ti koga smqtash da puskash na nqkoi ne ni zasqga... to si e tvoq raota ako iskash i na 50 si napravi sifteto... I da ako go napraish s nqkoi nqaa stanesh po hubava kakto kazah po gore za taq rabota ima PULNA PROMQNA... a i geniiche pishe se samoubiica ;] samoubiike !
DreamDiddy
10-15-2007, 12:32
Ole s teq opiti da mi se naprai6 na golqma filosofka mi stava6 sme6na we momi4e :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ne ti otiva da se prai6 prosto ne ti otiva :smt005 :smt005 :smt005
sapphirr
10-15-2007, 13:01
p3rSoNaL s7yLe[!]]Ole s teq opiti da mi se naprai6 na golqma filosofka mi stava6 sme6na we momi4e :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ne ti otiva da se prai6 prosto ne ti otiva :smt005 :smt005 :smt005
ХАХАХАХА,ей забавляваш ме бе, мухъл!!!!! :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
дреме ми женско ли си, мъжко ли си....пак ти E куха камбаната XAXAXAXAXAXA а и ти ревеш 3 пъти пове4е за самоубийство
samoubiika
10-15-2007, 13:09
Какво те бърка каъв ми е ника...ако искам мога да се пиша и рошава путка...не си ти човека,който ще ми казва кое как се пише или защо се пише така!
Да,аз не съм човека,който ще ти каже,че си тъп!
Ти сам трябва да се осъзнаеш,но за сега си оставаш неосъзнат идиот!
И също така не те засяга кога мисля да го правя и с кого!
Ако искам мога да спя със всеки срещнат...не ми пука кво мислиш ти,аз съм момиче,което не е КУРВА...да,определям онези които са спали с 2ма вече...защото са МАЛКИ...все едно аз да съм се ебала с 19 годишен когато съм била на 12...а сега да спя със 30 годишен..."защото се ОБИЧАМЕ"...
ХАХАХАХАХАХ...какво изобщо разбира новото поколение от ЛЮБОВ...та те незнаят как стават децата...след като питат дали ще забременеят орално... :-D :smt005 :smt005 :smt005
Това е то да си тъп,за жалост незнам от личен опит,но съдя по теб!
DreamDiddy
10-15-2007, 13:10
p3rSoNaL s7yLe[!]]Ole s teq opiti da mi se naprai6 na golqma filosofka mi stava6 sme6na we momi4e :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ne ti otiva da se prai6 prosto ne ti otiva :smt005 :smt005 :smt005
ХАХАХАХА,ей забавляваш ме бе, мухъл!!!!! :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
дреме ми женско ли си, мъжко ли си....пак ти E куха камбаната XAXAXAXAXAXA а и ти ревеш 3 пъти пове4е за самоубийство
Mmmm nqaa se samoubiq ... samo zaradi tfa unikalny ne6to seksa XaxXxaxxXaxXAxaXA :smt005 :smt005 :smt005
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 13:14
samoubiika emi napishi sa e nqaa e laja... Koi znai imash po roshav garvan ot maika si 4e i s kriva 4ovka... ttc tc tc... ae nqaa ko da govorim pisna mi tyka s glypavi hora da sa zanimaam ima tolkova po interesni zanimaniq :)
samoubiika
10-15-2007, 13:24
Това означава,че нежелаеш да се занимаваш със самия себе си!!!
Защото си такъв,глупав и ограничен,изостанал и много забавен,в лошия смисъл на думата,човек!
Виж какво господин "мозък" първото което искам да ти кажа..или по скоро да те посъветвам е да си погледнеш малко правописа-явно ти си от ограничение в случея,след като не знаеш как се пише "давате","само","имам" и т.н... :smt005(или просто се правиш на интересен пред хората и им показваш как пише един нормален тинеиджър).Точно от такива задръстеняци като теб цари страшен хаус сред пуберите!Научил ми там 2-3 елементарни думички и решил,че тук е наи- подходящото място да ги употребява.. Смешна работа...И как точно разбра,че тя е ограничена..?Вярваи ми пичаго,момичето знае мн повече от теб.Само по начина на мислене мога да те определя що за кретен си.И мислиш,че е нормално 13 годишните да правят секс??Ако беше така,нямаше да има закони!!Извинявам се за обидите,но си ги заслужи.... :smt005 :smt005
samoubiika
10-15-2007, 13:35
Виж какво господин "мозък" първото което искам да ти кажа..или по скоро да те посъветвам е да си погледнеш малко правописа-явно ти си от ограничение в случея,след като не знаеш как се пише "давате","само","имам" и т.н... :smt005(или просто се правиш на интересен пред хората и им показваш как пише един нормален тинеиджър).Точно от такива задръстеняци като теб цари страшен хаус сред пуберите!Научил ми там 2-3 елементарни думички и решил,че тук е наи- подходящото място да ги употребява.. Смешна работа...И как точно разбра,че тя е ограничена..?Вярваи ми пичаго,момичето знае мн повече от теб.Само по начина на мислене мога да те определя що за кретен си.И мислиш,че е нормално 13 годишните да правят секс??Ако беше така,нямаше да има закони!!Извинявам се за обидите,но си ги заслужи.... :smt005 :smt005
!!!YOU ARE THE BEST!!!
Само така!
Днешните тийнове измислят нови закони!Такива,които са на 14 и са девствени са задръстени,а пиклите на 12,които са имали около 2ма и с двамата са спали са най-големите пички!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Добре е,че има такива като тях да ни радват!
sapphirr ti si nqkva mn komplesirana... qvno narejda6 kat nqkva smotla :D... A i... Slojila si na6ta snimka na nqkva golqma sladurana... i siorno sa kompleksira6 na taq snimka kak da si mahne6 bra4kite da si svali6 kilata i da si stopi6 slaninite... I zatva sq komentira6 tyka nz si kvi bili kurvi kat praili sex na 15 nz si ko bilo... Mi shte praqt kat ne sa kompleksi kat teb i ne sa grozofili ;] ... A ve4e ima re6enie ! PULNA PROMQNA PO NOVA :)
Ооо..не ти наистина си мн задръстен..хаха. :smt042 :smt043 :smt044
Даваи -продължаваи да ни разсмиваш!!!!!
ПС: Ти ако го видиш това момиче,съм на 100 сигурна,че ще се изпразниш в гащите(мн добре я познавам).И недеи да съдиш така хората,защото един Бог те знае ти какво уродче си!!! :smt005
samoubiika
10-15-2007, 13:57
Хахаха...че е задръстен-задръстен е...ама не знам от къде ме познаваш или от къде АЗ те познавам... :-D весело се получи...
Джомбиш да има-шоу да става :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 14:02
_BoSSy_ qxahxahxa... ne bydi mn sigorna ;] 4e sym yrod4e ;] i 6te si pisha kakto si iskam ?! Ae dai mi primer kade i v koi 4len koq alineq v zakona pishe "klulcame prysti ako pishesh po razli4en na4in" i ti daam da mi reje6 pryst po pryst ;]. I ako si misli6 4e po toq na4in me naredi :lol:
S iskreni 4ystva :-) :-) :-) :-) bih ti kazal 4e nqaa sporq za tapotii ;] po umniq otstupva... Fall back...!
sapphirr
10-15-2007, 16:19
_BoSSy_ qxahxahxa... ne bydi mn sigorna ;] 4e sym yrod4e ;] i 6te si pisha kakto si iskam ?! Ae dai mi primer kade i v koi 4len koq alineq v zakona pishe "klulcame prysti ako pishesh po razli4en na4in" i ti daam da mi reje6 pryst po pryst ;]. I ako si misli6 4e po toq na4in me naredi :lol:
S iskreni 4ystva :-) :-) :-) :-) bih ti kazal 4e nqaa sporq za tapotii ;] po umniq otstupva... Fall back...!
xa,от къде е сигурна ли...ми я си виж аватара бе,п*****!!!!!!!ти явно се оприли4аваш на животнотo от снимката-без зна4ение...айде фащайте си се за ръ4и4ка (лапи4ка) и у гората.
няма да спориш ли????-ми, 4е ти не можеш мойто мом4е.ти само знаеш да викаш "мозък" и да обиждаш.
нз на тебе дали ти е писнало от такива като мене,ама на мн хора със сигурност им е писнало от такива като тебе (дървени до безумие),няма какво пове4е изобщо да се занимавам с тебе и кварталните ти лаф4ета...
samoubiika
10-15-2007, 17:39
Оо Боже,недей така да говориш за горкия урод...
Вълчето е 5х по-хубаво от него,на бас се хващам!
Срам го е от себе си,затова лъже,че си е имал много гаджета...
Та той едва ли е имал и 1...такъв изрод като него едвали някой ще хареса...явно си се радва самичък!
Обзалагам се,че е грешка на маймунска чикийка...майка му просто е била надупена в този момент!!!
Съжалявам за всеотдайната "обич",която изказвам към теб...неграмотен орангутан!
Divanence
10-15-2007, 18:53
Уффф
1.Голямото чудо,че пише с грешки.Много тийнейджъри пишат така,Сега това е модерно.Решил е да се изяви тук с този начин на писане.
2. Не всички момичета на 12-13 години правят секс.Така че недейте да слагате всички под общт знаменател.Вярно има и такива,които го правят,но това е за да изпъкнат сред врастниците си или защото са си хванали по голямо гадже на 18(примерно)който им поставя условието "Или секс,или късаме".И понеже те си мислят,че го обичат(макар че едва ли познават това чувство) и се съгласяват да правят секс.
Не можете да ги съдите за това,че още не знаят какво е това любов или пък,че са объркани.
Църквата трябва да помогне да се спре упадъка :)
Амин
ахахахахахахахах ти ме разби!!!!!!!!! в тийн форум да има и отчета :-D :-)
WhiteOneBG
10-15-2007, 21:36
sapphirr
ае бе не ти ли свърши мензиса ???
ПС за нашадките които оправи към мене "някъде" - детнски ошравдания и 1во сиглална защитна реакция , кво те тревожи , сподели си болката , няма нужда да се нахвълящ върху хората , нищо лошо не сме направили никумо ( освен на онези които си го просят )
DreamDiddy
10-15-2007, 21:40
sapphirr
ае бе не ти ли свърши мензиса ???
ПС за нашадките които оправи към мене "някъде" - детнски ошравдания и 1во сиглална защитна реакция , кво те тревожи , сподели си болката , няма нужда да се нахвълящ върху хората , нищо лошо не сме направили никумо ( освен на онези които си го просят )
Mdaaaaaaa ne6ty qvno i se e nasubralo na momi4encencety :smt009 :smt009 milyty toooooo ela si popla4i moity momi4e :smt009 :smt005 :smt005 :smt005 Ne moa ta razbera na kfa sa prai6 ... koi ti e iskal mnenietata ta gi pi6e6 ? pffffff :smt005 :smt005 :smt005
Всеки сам си избира, но все пак за мен 12-13 години са прекалено ранна възраст за секс. Просто има и изключения, но повечето деца не са наясно с това с което се захващат,затова и са многобройните теми... "бременна ли съм".
swords1010
10-15-2007, 21:51
Изписа един куп глупости! В крайна сметка ще дадеш ли един стойностен аргумент за думите си?
WhiteOneBG
10-15-2007, 22:40
Абе не че нещо ма в тоя форум за кво слагате банн ???
Ако може някой на ЛС някой да ми обясни
Ако това беше някой от форумите в които модерирам до ся да съм пратил сума народ като читатели ...
ПС сру за офф топика
малее имаше едно момиче на 13 години което отчаяно изкаше да правим секс и аз я одрязах разбирасе неможе толкова малка да го прави каквото и да е ако ще го прави да го прави с някои които обича а не с цял фургон воиници така де
momchence_89
10-16-2007, 08:52
Imagi vsqkakvi :smt011
Хахаха...че е задръстен-задръстен е...ама не знам от къде ме познаваш или от къде АЗ те познавам... :-D весело се получи...
Джомбиш да има-шоу да става :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Не бе мацка,имах в предвид,че познавам Sapphirr.Объркала си се нещо :wink:
Ти имаш ли някаква идея какво означава "алинея" и "член"-почти сигурна съм,че не :smt005 ..И хич не са ми изпотрябвали гнусните ти пръсти,пази си ги за 13 годишните,за да ги стимулираш преди да ги отвориш!!!Последното което ще ти кажа е,че нямаш никакво уважение към езиковата ни култура(ако знаеш какво означава това),пишеш като някои неандерталец...и ми се нарича българин.. #-o
А тук прочетох някъде,че това било модерно (сподед Divanence) Еми какво да ви кажа евала!!За сефте чувам,че имало мода в правописа..неграмотници цяла камара...
sapphirr
10-16-2007, 19:42
Ти имаш ли някаква идея какво означава "алинея" и "член"-почти сигурна съм,че не :smt005 ..И хич не са ми изпотрябвали гнусните ти пръсти,пази си ги за 13 годишните,за да ги стимулираш преди да ги отвориш!!!Последното което ще ти кажа е,че нямаш никакво уважение към езиковата ни култура(ако знаеш какво означава това),пишеш като някои неандерталец...и ми се нарича българин.. #-o
А тук прочетох някъде,че това било модерно (според Divanence) Еми какво да ви кажа евала!!За сефте чувам,че имало мода в правописа..неграмотници цяла камара...
имат те,ха...може и да имат,ама не в тоя живот.
и там на вашта коялицийка (вие си знаете кои сте) мога да ви кажа само,4е една тема е пусната,за да се изказват разли4ни мнения по нея,а не да търсите на кой да се правите на интересни и знаещи,защото от такива тъпоъгълници като вас се е замляло,а на нормалните хора им е писнало да ви 4етат простотиите по форумите,ако няма кво да правите,никой не ви е виновен!!!!!!!!
sapphirr
10-16-2007, 20:42
Mdaaaaaaa ne6ty qvno i se e nasubralo na momi4encencety :smt009 :smt009 milyty toooooo ela si popla4i moity momi4e :smt009 :smt005 :smt005 :smt005 Ne moa ta razbera na kfa sa prai6 ... koi ti e iskal mnenietata ta gi pi6e6 ? pffffff :smt005 :smt005 :smt005
на тебе само ще ти кажа:
1.неграмотна си (вземи и ти да повториш 1ви клас)
2.липсват ти мозъ4ни гънки
3.хи4 не ми се прави на оборотна,защото ако те пусна в една компания от наистина интелигентни хора,смятай 4е са те "изяли" с парцалите
4.елементарна си
5.ограни4ена си
6.смешна си
....айде сега ве4е можеш да ходиш при тия твоите кварталните да те опъват(защото от "смислените" ти и селски коментар4ета останах с впе4атление,4е само тва ти се отдава).xaxaxaxaaxaxa :smt005 :smt043 :smt005 :smt043 :smt005 :smt043 :smt005 :smt043
п.с за мненията ми си права да не ми ги искаш ,нали ти е трудно да 4етеш. :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
samoubiika
10-16-2007, 21:51
ХаХаХаХаХаХаХа...ммммноо е лудо тука!
Много съм съгласна,наистина е изостанала :-D
Имаше едно момиче в квартала...бяхме "приятелки"...защо приятелки в кавички,миии защото само АЗ я имах за приятелка!
Така де,както и да е!
Та това момиче,направи така,че да се скарам с нея...успя!
Започна да се събира с курви,обиждаха ме,псуваха ме...но ето,че полувината квартал вече я е имал!
От 2 години не съм разговаряла с нея и ми е МНОГО по-добре...
Какъв ли е изводът?
Ето го и него:
-С малолетни ебачки(момиченцата от 12 до 14 годинки) да не се занимаваш!
Това е то извода!
Старая се със малолетни изродки(малолетен включва и от 14 до 18,но аз говоря за малките пикли на 12,13,14!) да не приказвам много много,най-възможното е и мен да завлекат!
Много сте изостанали всичките...хей,онези малки курвички...защо не влезете в темата ми и да прочетете нещо??
Защо не потърсите някой сайт относно забременяването?
Една енциклопедия ще ви свърши ПО-ДОБРА РАБОТА от един презерватив!!!
Айде сега тези селянки,които незнаят как се правят бебета и че от свирка не се раждат деца,нито бебетата се носят от щъркелите...мене камила ме е донесла :smt005
-Ограничени,липса на АБСОЛЮТНО всякакъв интелект,малки курви,които се правят на невинни!!!
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
Dark_Angel_F
10-17-2007, 09:44
Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
Съгласна съм . Този общ знаменател и мен много ме дразни и ядосва.....
да им имам хормоните,те на 13 не знаят къде са ,каму ли какво е тва хормон...
Абе те може да не знаят какво е хормон, обаче той пак да ги прасне по главата.
Когато на момичето започне да му идва цикъла, значи тялото му вече е съзряло достатъчно за секс и е подготвено да създаде нов живот. Друг е въпроса дали и на акъл са съзрели... Другото си е чиста биология.
samoubiika
10-17-2007, 11:38
1во.Dark_Angel_F като те дразни и не ти изнася се ИЗНЕСИ!
На никой не му пука к'во те дразни или НЕ ТЕ дразни!
Ако имахте поне малко мозък щяхте да разберете,че под общ знаменател са МАЛКИТЕ МОМИЧЕНЦА,КОИТО ВОДЯТ ПОЛОВ ЖИВОТ,НЕ ВСИЧКИ МАЛКИ МОМИЧЕНЦА!
Моля ви да използвате очите и главата си...не са само за да ви красят...или грозят...незнам що за хора сте!
2ро.Относно чистата биология съм разговаряла със госпожата ми по Биология,която има специализация за хуманен лекар и 2 висши-не е тъп човек!Тя каза:
-Тялото може да изглежда добре оформено и подготвено,но това не означава,че наистина Е!
Попитах я относно цилкала:
-Ами цикала е нещо което настъпва от 10 до 16 годишна възраст...и това,че ти е дошло не означава,че си достатъчно голям за да правиш секс!
Обясни ми за възможните болести:
-При секс без презерватив първо,че може да се забременее,второ,че можеш да се заразиш със куп болести,които се предават по кръвен и полов път!Като сифилиса,ХИВ и много много други!Не е важно да го направиш за да се чувстваш голяма...можеш просто да почакаш да се чувстваш голяма и тогава да го направиш!За да водиш полов живот,трява да си на не по-малко от 15,защото дори и да имаш редовен цикъл,това не те прави достатъчно развита!
Не съм я питала относно хормоните...нооо може и да почакат!
:lol: прочетете мнението на един БИОЛОГ и ще разберете нещо!
sapphirr
10-17-2007, 14:55
...трябваше да напишеш и зна4ението на думата "биолог" :smt005 :smt005 :smt005