View Full Version : От къде се разбира, че момичето го иска???
King Orgasmus One
10-13-2007, 15:08
Kak zapo4va da se darji momi4eto kogato e vazbudeno i i se iska?
То си личи бе бацеhttp://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
Няма правилник който тя ще следва в такава ситуация.Ти сам ще усетиш..тя ще ти намекне,я с действия,я с някое страстно погледче.. :wink:
Я с некое морко петънце тук там.........http://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
momchence_89
10-13-2007, 15:24
май тази тема ще е интересна.. и на мен ми е любопитно.. Но когато момичето не може примерно да те целуне или дати го каже направо... А какви намеци ще прави :D
palomaaa
10-13-2007, 15:25
ooo,boje!!! emi to se razbira ot samo sebe si....ne ti li se e slu4valo do sega..?
Шшшшшшшшш по-тихо момчето е ново в занаята :smt005
momchence_89
10-13-2007, 15:28
ooo,boje!!! emi to se razbira ot samo sebe si....ne ti li se e slu4valo do sega..?
На мен се е случвало.. Но после момичето почва да разправя врели некипели... А пак се държи друго яче.... И няма да е лошо да се изкажат мнения според мене .... Или темата трябваше да е... Как се държите и какво правите когато искате секс от някое момче.. :)
Kras4eto_lp
10-13-2007, 15:29
На мен се е случвало.. Но после момичето почва да разправя врели некипели... А пак се държи друго яче.... И няма да е лошо да се изкажат мнения според мене .... Или темата трябваше да е... Как се държите и какво правите когато искате секс от някое момче.. :)
Еми ако не ти е гадже кво очакваш... :roll:
momchence_89
10-13-2007, 15:32
Не задължително дати е гадже че да го правите..
King Orgasmus One
10-13-2007, 15:34
Ами кво да очаквам? Понякога ми се е случвало така да си говорим и намеци да си праим все едно всеки момент ще идем някаде и ще почнем,ама в последния момент тя казва няква тъпо нещо и ебава цялата система :(
Как да разбера кога говорят серйозно????
Миииииии като почва а говори на такива теми я фащаш почваш и си готов :twisted: [/img]
deathproof
10-13-2007, 15:36
Ами например става по- нежна, използва всеки повод, за да се докосне до теб. Ако сте сами няма как да не разбереш, че момента е дошъл . Просто се впускаш напред и ако не те спре действаш :)
King Orgasmus One
10-13-2007, 15:40
Ами например става по- нежна, използва всеки повод, за да се докосне до теб. Ако сте сами няма как да не разбереш, че момента е дошъл . Просто се впускаш напред и ако не те спре действаш :)
Да но точно в такива моменти като почнеш и ми се е случвало тя да каже "тояя пък" Примерно,или пък говорим си някви суперрр еротични работи и като се приближиш после и тя се отдръпва.Но преди 2 секунди ти е говорила баси нещата :x
momchence_89
10-13-2007, 15:41
Ем някои са Кучки...
Kras4eto_lp
10-13-2007, 15:50
Ми не е ама не мислиш ли,че ако ти е гадже няма да ти прави намеци и после да ти се оправдава :smt019
Дам някой наистина са Кучки,но аз примерно направо си го казвам: " Искам те" и толкоз :::
King Orgasmus One
10-13-2007, 15:55
Дам някой наистина са Кучки,но аз примерно направо си го казвам: " Искам те" и толкоз :::
само така
momchence_89
10-13-2007, 15:55
=D> =D> =D>
е добре бе като им кажеш "искам те" какво може да направи момичето или момчето .. или да те отреже или да ти пусне мн рядко мойе да случи според мен нз с напълно непознат еджали ше стане неше ама това си е само мое мнение :-)
King Orgasmus One
10-13-2007, 16:04
При непознати отиваш,2,3 свалки и я питаш дали иска,ако не тва е,все едно не я познаваш.Гадното е при познатите момичета :?
vodolei4e_m
10-13-2007, 16:20
da i tъкмо сте на леглото целувки обарвания и а да се започне втора фаза и ти вика, на червено съм... :smt013 ](*,)
vodolei4e_m
10-13-2007, 16:22
Ми не е ама не мислиш ли,че ако ти е гадже няма да ти прави намеци и после да ти се оправдава :smt019
девойче точно за това си говорим
за момичета които не са ти гаджета
ако ти е гадже... там иска ли питане и обсъждане...
momchence_89
10-13-2007, 16:56
=D>
- Може да ти каже директрно.
- Може да ти бръкне направо в панталоните.
- Докато се целувате ще разбереш дали е възбудена.
...поне аз така разбирам... :-k
Kras4eto_lp
10-13-2007, 18:31
=D>
Ох ти па какво му ръкопляскаш...и ти незнаеш за какво говориш.Що не ми каза това което каза той още в миналия ми пост а :smt104
sladkoto_imonche
10-13-2007, 18:38
ot si4ki mneniq i t.n.t koito pro4etoh nai mn podkrepqm mneniqta na bawarec -toi prosto kurti !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
momchence_89
10-13-2007, 18:57
ot si4ki mneniq i t.n.t koito pro4etoh nai mn podkrepqm mneniqta na bawarec -toi prosto kurti !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aha nay neserioznia e toy... ](*,)
Dark_Angel_F
10-13-2007, 21:20
Абе повярвай ми когато някое момиче иска нещо от някое момче си личи и от самолет ....
Schnitzer
10-13-2007, 21:26
Миииииии като почва а говори на такива теми я фащаш почваш и си готов :twisted: [/img]Готина Е30ка човече. :twisted:
Почват да и растат косми на шията и почва да сере
bloodranger
10-14-2007, 00:12
Хващаш я за задника+страстна целувка:
1 бие ти шамар и ти казва недей пред хората=оставаш на сухо днес
2 вруща ти целувката и/или нещо подобно=хехе отвори ти са парашута хехе
:smt006 :smt005 :smt006 :smt005
blqblqqq
10-14-2007, 01:25
:-D
ако си иска даже няма да те пита
alkobalko
10-14-2007, 06:54
Не е трудно да се усети, че едно момиче е възбудено. Погледи, думи, жестове...
Summer_Girl_6
10-14-2007, 07:27
Ако патрньорите се познават добре, лесно разбират кога какво и как им се иска. ;)
momchence_89
10-14-2007, 08:50
Хващаш я за задника+страстна целувка:
1 бие ти шамар и ти казва недей пред хората=оставаш на сухо днес
2 вруща ти целувката и/или нещо подобно=хехе отвори ти са парашута хехе
:smt006 :smt005 :smt006 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005
King Orgasmus One
10-14-2007, 10:53
Не е трудно да се усети, че едно момиче е възбудено. Погледи, думи, жестове...
Да но някой го правят нарочно ( да възбуждат момчето ). Ясно е ,че се усеща когато тя го иска но все пак има и такива които само си играят с теб.Не искат секс пък държанието им е такова. Как се разбира кога тя говори серйозно, и кога просто си говори ей така без покритие :?:
DevilWish
10-14-2007, 11:59
Абе повярвай ми когато някое момиче иска нещо от някое момче си личи и от самолет ....
BepHo e ;)
_butterfly_
10-14-2007, 12:10
BepHo e ;)
marina star
10-14-2007, 12:31
mn si zle ](*,) ](*,) ](*,)
King Orgasmus One
10-14-2007, 12:45
mn si zle ](*,) ](*,) ](*,)
Ти си още по зле :evil:
Made_of_Pain
10-14-2007, 14:00
Косата й позеленява, езикът й се раздвоява... и те изяжда, преди да си схванал, аккво става.
mi kat ti tegli edna vlajna celuvka .........
AMI NEZNAM KAKVO DA NAPRAI6 ZASHTOTO KOGATO NA MOMI4ETO I SE ISKA DA PRAI SEX PO4VA DA SE VRE NA MOM4ETO 8)
Аве чоек, ти за изнасилване не си ли чувал. Почваш да и бъркаш в путката ако се отдръпне два шамара и долу, ебеш са кат лут и са кефиш на живота. Без тва някой ден ше скъсате ;) Требе намажеш преди тва
razbira se :) dali e chrez pogled 4erez vuzdijka :wink: ili prosto ti otvarne s ne6to koeto teb 6te te vuzbudi :)
az kato se zamislq mnogo puti sum postupvala taka .. govorila sum my mnogo neshta i nameci ii kakfo li ne i toi ve4e si misli 4e go jelaq .. As nakraq se kikotq gadno i toi se cypi kato razbere 4e tfa e bilo samo ebavka .. Tfa zna4i li 4e sum se durjala kato tipi4nata ku4ka ?! ](*,)
Ами когато се целувате леко те ръфва, гали те много нежно или пък започва да се държи малко по-агресивно (например - блъска те не много силно в стената и те целува)... :wink:
King Orgasmus One
10-19-2007, 11:39
az kato se zamislq mnogo puti sum postupvala taka .. govorila sum my mnogo neshta i nameci ii kakfo li ne i toi ve4e si misli 4e go jelaq .. As nakraq se kikotq gadno i toi se cypi kato razbere 4e tfa e bilo samo ebavka .. Tfa zna4i li 4e sum se durjala kato tipi4nata ku4ka ?! ](*,)
Горе доло :?
PinkFloydSound
10-19-2007, 12:06
Абе...трябва ти да си готов,тя да е готова...и тогава всичко ще стане от самосебе си :wink:
belphegor
10-21-2007, 09:27
Да. Много го мразя това държание и "вервайте ми" на никой не му харесва.
momchence_89
10-21-2007, 10:55
Да. Много го мразя това държание и "вервайте ми" на никой не му харесва.
:smt023 :smt023 :smt023
ABSOLUTme
10-21-2007, 11:56
Ако е достатъчно зряло,момичето направо си казва. :lol:
po tova dali ti se puska :smt005