View Full Version : трябват ли ни мъжете
kiss_kotence
10-14-2007, 10:33
можем ли без мъже?(аз лично май не мога без тях)?
`Death`Whore``
10-14-2007, 10:35
Аз мога да живея без мъж, без любов - няма да умра, мога да бъда до някаква степен щастлива, но като цяло животът ми е празен в този аспект.
KiLLeR_InSTiNkT
10-14-2007, 10:38
По принцип бих могла да живея без мъж, но няма да е пълноценен живот.
Anf3tamin4o
10-14-2007, 10:39
Хах аз мога да живея без мъже щото не търся мъж :lol:
Ам по скоро без жена няма да мога сигурно ;-)
harmaqny
10-14-2007, 10:40
ooo bez myje ..NE a mi sex-a?! ami laskite?! ami udovolstviqta?! [-X [-X [-X [-X [-X
Myje myje myje.. e zavisi si i ot teh de... ako sa nekvi Bokluci tc-tc-tc [-X
No ina4e... \:D/
Упределено НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ
MiMcHeToOo
10-14-2007, 11:32
хах.. зависи кво искаш да кажеш.. без мъже или без любов ?!
`Death`Whore``
10-14-2007, 11:38
ooo bez myje ..NE a mi sex-a?! ami laskite?! ami udovolstviqta?! [-X [-X [-X [-X [-X
И к'во - вие като останете сами за известно време, се чукате на поразия, защото няма кой да ви дава удоволствие? Има вибратори, които не са толкова зле, имате ръчички. Аз не тръгнах да се чукам с никого, когато бях сама. Без секс една жена не може, но нищо не И пречи да се чука с някого, ако И е чак такъв мерак...и в този случай няма да е мъж, а ще е пенис и толкова. Така че можем без мъже.
TheSadGirl
10-14-2007, 11:41
ima edna pesni4ka na emiliq-maj da si se kazva.tq dava otgovor na toq vapros :wink:
Gold_Angel
10-14-2007, 11:53
без мъже ? хмм.. ми може да се живее , но в смисъл без любовта им, а те инече са необходима час от живота и както не може без жените, така и без мъжете не може !!! :!: :)
suantito
10-14-2007, 12:01
Естествено че ви трябваме инъче кой ще се грижи за вас :-D
BWald0rf
10-14-2007, 12:03
Тъпа тема :smt011 .. Защо трябва да се говори по тази тема .. Ми мн ясну че неможе .. по хиляди причини .. Тцтц .. Чудите се кфи теми да слагате вече ..
`Death`Whore``
10-14-2007, 12:12
Всъщност ние се грижим за вас. Колкото и да не признавате, ако няма жена да направлява мъжа, той ще се лута като пиле в калчища. Не знам за сериозен и отговорен мъж, който да няма жена до себе си.
DevilWish
10-14-2007, 12:27
Myje myje myje.. e zavisi si i ot teh de... ako sa nekvi Bokluci tc-tc-tc [-X
No ina4e... \:D/
+1
Определено НЕ може без мъже.В каквото и да и да е отношение винаги има нужда.Било то за любов,за секс,да те защитят или просто да ти сменят крушката.............
mademoiselle_de_Soleil
10-14-2007, 12:36
napravo ste se pregrijili...... po-skoro nie se grijim za vas!!! :smt013
sladkish_14
10-14-2007, 13:49
можем ли без мъже?(аз лично май не мога без тях)?
НЕеееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ее :oops: не може без мъже [-X
Абе то, може ама няма да е хубав и интересен живота без тях...
Колкото и ненужни да ми изглеждат..биз тях ни можи.. :-D :-D :-D ...Вярно от време на време сам ядосана на цялото мъжко съсловие ама са нужни.. :D
piFka_LP
10-14-2007, 14:41
В този живот и без нищо пак ще живеем... :P просто... всичко е на психична основа защо да се лишаваме от нещо което можем да имаме... :) аз свикнах сама не е никак зле.. даже и по-добре няма кой да ми изневерява и да ми трови живота...
suantito
10-14-2007, 15:02
napravo ste se pregrijili...... po-skoro nie se grijim za vas!!! :smt013
Добре де взаимн се грижим за половинките си :-D
slun4evo
10-14-2007, 15:13
Аз мога без мъже.Чувствам се по-силна без тях.А и за мен секса не е най-важното, както вече казаха има ръце, има вибратори и ще добавя има лесбийки. :-D Мога да се справя без някакъв кретен да ми пречи. :-D
Ми по принцип можем без мъже.. както казаха по-горе има вибратори, има пръсчета, има лесбиики :lol: но все пак друго си е ласката ;-) Да усетиш нежния (в някои случеи) допир 8-[ абе по-добре с мъже \:D/ :smt008 :smt016
ZaHaRcHe
10-14-2007, 16:06
Ми.. аз мога без някое момче да е до мен около 5-6 месеца но повече не мога.Хо това зависи мн от нагласата.Понякога ми липсва това някои да ме прегръща да ме целува и т.н. но като се сетя кви са момчетата и ми стаа зле хахах
колкото женине имат нужда от мъже толкова и мъжете имат нужда от жени ..... ако можеше без едните- нямаше да ги има .... тъпа тема .... :smt011
колкото женине имат нужда от мъже толкова и мъжете имат нужда от жени ..... ако можеше без едните- нямаше да ги има .... тъпа тема .... :smt011
така е!!! нимога без теби :oops: :oops: :oops:
Tedi_sheep
10-14-2007, 16:47
Трябват ни само тези, които стават за нещо.Трудно, обаче може да се разбере кой е боклук и кой не!
така е!!! нимога без теби :oops: :oops: :oops: :smt060 :wink:
Ne nemojem bez mbje kolkoto i da sa.....ponqkoga.xax
ne az bez m1je ne moga ili po to4no bez liubov
galina_3
10-15-2007, 15:48
грижите найстина не са мн от вас,но се пак ги има.определено не можем защото едно да отидеш при гаджето и тои да те прегърне и целуне др е приятелка да те прегръща :-D пък и нали траа се размножаваме :::
grey_cat
10-15-2007, 15:53
ако мъжете ги нямаше и ние нямаше да съществуваме! :DТака че май не мога без тях
DeepEnoughForYou
10-15-2007, 16:18
Koqto shte kaje 4e ne moje shte izluje...Kakto vie ne mojete bez nas taka i nie ne mojem bez vas...
sexy_for_you
10-15-2007, 16:49
Мога.Човек свиква с всичко-с липсата на любов,на мъже и т.н..Трудно е да живееш без любов,но аз имам любовта на приятелите и семейството.Никога не съм била обичана от ''мъж" или момче.Смятам,че човешкият организъм е създаден,за да се бори с трудностите и да преодолява.Така че всичко може да се преживее,стига да има желание.
Съгласна съм с предния пост - човек свиква със всичко, но празнината вътре в сърцето не може да бъде запълнена и тя винаги ще се усеща... празнината от това, че си сам
;-) S dve dumi....neam dumi!!! mn ne6tamoje da se izgovorqt po tozi vapros no na kratko ot kadeteo i da go pogledne6 -da trqbvat nI! 1 vo za da evolirame ( za6toto kakto znaeme,nai velikite otkritiq sa napraveni ot maje) 2 ro za da se razmnojavame :smt005 za kade sme bez tqh. i na 3 to ne posledno mqsto,te sa 4ast ot nas i jivota ni,dr e da znae6 4e ima6 1 silno ramo zad gurba ti ;) i 4ovek koito te obi4a ;) ( est tva ne e 1 viqt koito vi go kaje, ama s vremeto se namira to4niq 4ovek....kolkoto i da sa ot4aqni nqkoi segaa, sigurna sam !) za6toto ako ne be6e taka, ve4e si4ki da sme stanali lezbiiki,ili stari momi ;)
pp. moje i da ima takiva jeni koito mogat bez maje, evala im na tqh. ama ot prakti4eskata gledna to4ka nie ne mojem bez tqh,i te bez nas??? nali taka ?
Както мъжа не може без жената(погледнато от чисто физиологически нужди, ако щеш), така и жената не може без мъжа.Пък и в един момент искаш да имаш връзка, да не си сам.Не е казано в кой период от живота ти ще е.
punkrock
10-15-2007, 17:52
Много ясно, че не... :-s
Bez drugite moga no bez moq ne !!! :smt005 :smt005
Bez drugite moga no bez moq ne !!! :smt005 :smt005 saglasna , mn dobur otgovor
RAZBIRA SE 4E NE........ :-D :-D
antifreeze
10-24-2007, 21:28
jenite bez mujete mogat ama obratnoto ne vurvi :smt019
Мдам, признавам... 8-[ Не мога без мъже... Истинските ми най-добри приятели са момчета... Мне,не... Не мога без тях... :smt011
wasntme_
10-25-2007, 19:01
mneee ni mojim :D katy na ydarqt hormonite kvo? 6e si naltiame ena na dr li :-D tctct ne sly4aino gi ima da vi kaja :smt005
глийти ся разярени феминистки - ако не ви тряаахме нямаше да ни има обратното е в пълна сила .... сексистите са винаги смотани хора, защо ли :?
sapphirr
10-25-2007, 21:43
без мъже не може...колкото и на някои да им се иска обратното
SunSet_GirL
10-26-2007, 11:19
Каквото и да говорим , преди всичко трябва да кажем че мъжете са едни животни.Дай има ядене , пиене , и женско и са доволни и щастливи.Аз лично съм много разочарована от тях , защото разбирам че в ценностната им система не присъстват - искреността и човечността.Аз до сега не можех без тях , но твърдо съм решила да се науча.Просто няма смисъл някъв идиот да ти трови живота и да го съсипва.Като ще лъже , и ще изневерява да си хваща пътя.....Опитвам да се да намеря мъж , който да е симпатичен , с чувство за хумор , и да му пука и за други неща освен как да си закара задника в дискотеката , как да се напие като "мъж" , и после как да си довлачи задника до тях.Ако някой го срещне да ми се обади.
The_special_one
10-26-2007, 16:18
Каквото и да говорим , преди всичко трябва да кажем че мъжете са едни животни.Дай има ядене , пиене , и женско и са доволни и щастливи.Аз лично съм много разочарована от тях , защото разбирам че в ценностната им система не присъстват - искреността и човечността.Аз до сега не можех без тях , но твърдо съм решила да се науча.Просто няма смисъл някъв идиот да ти трови живота и да го съсипва.Като ще лъже , и ще изневерява да си хваща пътя.....Опитвам да се да намеря мъж , който да е симпатичен , с чувство за хумор , и да му пука и за други неща освен как да си закара задника в дискотеката , как да се напие като "мъж" , и после как да си довлачи задника до тях.Ако някой го срещне да ми се обади.Ем да...има и такива!Обаче има и момчета които наистина им пука за теб,макар че сме рядка порода :)
SeX| g|R|_™
10-27-2007, 07:36
те не могат без нас :D :D
glupavo e da zadava6 vuob6te toq vupros, kakto nie ne mojem bez muje take i te ne mogat bez nas! ako ne ni trqbvaha zqma6e da gi ima i obratnoto, taka 4e........ tupa tema :smt010
oh nz,po nqkoi put e po dobre bez tqh.no vupreki vsi4ko te sa edno neobhodimo zlo
А без въздух можете ли ?????
Dark_Angel_F
10-27-2007, 13:46
По тази тема множе много да се спори ама е ясно едно : Не можем с тях , но не можем и без тях.....
Wrathchild
10-27-2007, 13:55
Е аз и с жена мога, що трябва непременно да е мъж...