View Full Version : смотана коса.. o.0
Здравейте [:
такам..
Имам един малко станен проблем,
който ме мъчи ужасно много.
Косата ми е много странна.. 0.о
Нито е къдрава,нито е преава.
А аз съм някак си съм пристрастена
към права коса (:
Обаче ето го и проблема..
Каквото и да правя,
косата ми не седи права..
Винаги се извива и става някаква ужасна!
Въпросът ми е какво да направя,че да е права.
В момента използвам 4 продукта
за изправяне на коса..
Няма особен ефект..
Пробвала съм с вакса,с пяна..
Какво ли не..
Всеки ден я изправям с пресата и
си слагам сигурно 1 тон лак.
Проблемът не е от лака,защото съм
пробвала всички възможни, не е и
от пресата..(имам две и съм пробвала
тези на приятелките ми)..
Най-вероятно влажността е проблемът,
защото винаги е над 80%..
МОЛЯ ВИ, ДАЙТЕ МИ НЯКАКВИ СЪВЕТИ..
Какво да правя с отвратителната си
коса..
Готова съм да пробвам всичко,
за да е права ;[
Помогнете ми.. ;[[[
:smt087
tItEufFf
10-15-2007, 01:37
Готова си на всичко? Това означава ли, че си готова след няколко годинки да останеш без коса?!? Сега е модерна къдравата коса...стига с тея изправяния. Ами явно косата ти не понася да и се прави нещо...Посъветвай се с фризьор :wink:
Остави си косата на мира... :x :smt018
смятам,че косата ти е хубава...прекалено правата коса седи като залепнала за главата,а прекалено къдравата като една голяма топка косми,не си мъчи косата с глупости.
sexy_sladuranka___
10-15-2007, 07:08
tq i moqta e 4upliva , no q izpravqm dokato q susha s 4etka ot estestven kos1m ( okolo 10-20lv sa ) i stava mn qka , pridobiva blqs1k i mnogo obem , probvai :-D . Samo ne trqbva da q mokrish i da i slagash lak , nezavisimo dali q izpravqsh s presa ili s seshoar taka mi kaza friziorkata mi uspeh \:D/
Water_lili
10-15-2007, 07:33
еми направи си няква прическа която седи готино с начупена коса,пък и кво толкова така поне имаш обема на коса за който другите си мечтаят. Просто я остави малко намира и се научи да я харесваш [-X
xXxScreamxXx
10-15-2007, 08:20
mi i az q izpravqm ama ve4e mi pisna i zex da q ma4kam s pqna mn gotino stava :wink:
GaBiIi__
10-22-2007, 01:37
ami izpravqi q sas iutiq taka vrax4etata zadaljtielno sa pravi :lol: i ne slagai razvalq se i ako mn darji6 da q izpravq6 ne zabravqi da si pravi6 obem 6toto kato e prilepnala po glavata na mn malko im otiva taka :smt012
una_loca
10-22-2007, 07:50
С ютия може и да се получи,но ще си гориш косата ужасно много.
Някои фризьори правят трайно изправяне, може да се получи. На същия принцип като трайното накъдряне, но вместо да ти къдрят косата те я изправят (да де, то се разбира). Провери кой фризьор прави трайно изправяне и ако искаш се направи. :)
Някои фризьори правят трайно изправяне, може да се получи. На същия принцип като трайното накъдряне, но вместо да ти къдрят косата те я изправят (да де, то се разбира). Провери кой фризьор прави трайно изправяне и ако искаш се направи. :)
И после няма да има какво да изправя...
Пробвай с балсам без отмиване и лак. :roll:
Хмм, странно, не може да не ти се изправя косата. Като я изправяй я опъвай повече, задържай повече, увеличи темпетатурата на пресата (ако имаш регулатор де) на примерно 160-180 градуса, преди да си изправиш косата е добре да я срешеш, обаче не много за да не стане лака на бели снежинки (ако си сложила много). Хм, още какво какво.... а да, Taft Titan Look е най-якия лак за коса, не си взимай боклуци :wink:
lunnoto_momi4e
10-22-2007, 16:35
Ами разбирам те абсолютно - и моята коса е същата - с някви безформени чупки и изобщо не ми харесва как стои - без да се изправя не излизам с нас.Значи преди пресата слагай хининова вода (впръсквай я с пулверизатор по цялата коса,но не по много) след това чакаш да се изсуши напълно и тогава я изправяш.А ако наистина влажността с 80% ще ходиш с качулка - аз днеска така ходих до даскало,защото по добре да ида с качулка от колкото цял ден да съм като гръмнал бойлер в главата :lol: Айде успех! :)
Хмм, странно, не може да не ти се изправя косата. Като я изправяй я опъвай повече, задържай повече, увеличи темпетатурата на пресата (ако имаш регулатор де) на примерно 160-180 градуса, преди да си изправиш косата е добре да я срешеш, обаче не много за да не стане лака на бели снежинки (ако си сложила много). Хм, още какво какво.... а да, Taft Titan Look е най-якия лак за коса, не си взимай боклуци :wink: хаха тоя тафт е ужасен леле... като се напръскам било то отдалече или отблизо и става бяло :smt013 ужас ужас и после тряя веднага да с еизкъпеш щото на другия ден лака е лепкав все едно дъвка си залепила на косата си... ужас ужас [-( :-#
Хмм, странно, не може да не ти се изправя косата. Като я изправяй я опъвай повече, задържай повече, увеличи темпетатурата на пресата (ако имаш регулатор де) на примерно 160-180 градуса, преди да си изправиш косата е добре да я срешеш, обаче не много за да не стане лака на бели снежинки (ако си сложила много). Хм, още какво какво.... а да, Taft Titan Look е най-якия лак за коса, не си взимай боклуци :wink: хаха тоя тафт е ужасен леле... като се напръскам било то отдалече или отблизо и става бяло :smt013 ужас ужас и после тряя веднага да с еизкъпеш щото на другия ден лака е лепкав все едно дъвка си залепила на косата си... ужас ужас [-( :-#
Хм, странно, аз пък съм доволна от него, силен е. А няма как да не стане на снежинки ако го решеш после отгоре. Аз не си реша косата и става. Единствено преди баня си реша косата, за да го махна, защото понякога направо като се изкъпя и по косата ми има още лак :)