View Full Version : Относно анулирането на годината
zornitza
10-15-2007, 09:58
hora sorry za bezpokoistvoto,ama az sum 7 klas i trjbva da kandidatstvam.nqkoi moge li da kage kakvo se pravi ,ako anulirat godinata. :?: za6toto za da kandidatstva6 trqbva da ima6 dploma za zavur6en 7 klas.moge li da si u4i6 ,a posle da se qavi6 na nqkakuv izpit za 1 i 2 srok.hi4 nqmam namerenie da povtarqm,taka 4e pls pi6ete ako znaete ne6to.
malko mace
10-15-2007, 10:00
Ако се анулира годината,гимназиите отказват прием на кандидат-гимназисти,тъй че нищо не можеш да направиш!
Anf3tamin4o
10-15-2007, 10:00
Спокоино няма да я анулират
Няма да я анулират..... моче би ще ни вържат да учим лятото... Просто няма как ВУЗ-овете да останат една година без студенти... А относно т'ва да учиш частно и после да си изкараш изпитите за годината, в случай че я анулират... и аз си го мислих... Ама ти щом си 7-ми клас.... имаш изпити.... нз.. То ако я анулират... всички че загубим 1 година от живота си... освен ако не учим частно.... Опфф... мноу объркано стана
delete_love
10-15-2007, 10:06
ам те ако на вържат да у4им лятото няя мъ видът на у-6те :lol:
Pri nikakvi obstoqtelstva NQMA da anulirat godinata.Mnogo hora ve4e go kaza i po televiziq i go napisaha po vestnicite.Uspokoite se!
superskata
10-15-2007, 10:11
haha стачката продължава
Дебел Идиот
10-15-2007, 10:16
hora sorry za bezpokoistvoto,ama az sum 7 klas i trjbva da kandidatstvam.nqkoi moge li da kage kakvo se pravi ,ako anulirat godinata. :?: za6toto za da kandidatstva6 trqbva da ima6 dploma za zavur6en 7 klas.moge li da si u4i6 ,a posle da se qavi6 na nqkakuv izpit za 1 i 2 srok.hi4 nqmam namerenie da povtarqm,taka 4e pls pi6ete ako znaete ne6to.
И какво, ако смея да попитам имаш против анулирането?!
Тъпа зубърка мрииииии в учебниците мааааааа :evil: :evil: :evil:
Тъпа зубърка мрииииии в учебниците мааааааа :evil: :evil: :evil: Еми то и аз не искам да я анулират..да си загубя една година от живота... не ми е за оценки.. и изпити... мисълта ми е че не искам да завърша 12 клас на 20
Тъпа зубърка мрииииии в учебниците мааааааа :evil: :evil: :evil: Еми то и аз не искам да я анулират..да си загубя една година от живота... не ми е за оценки.. и изпити... мисълта ми е че не искам да завърша 12 клас на 20
* * *
Ти като ще си я загубиш, аз имам къде по-добри неща да правя , който не бих могъл да направя ако сме на училище >.<
Нямам търпение да я анулират
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Ако анулират годината ще стане много неприятно,дано отменят само матурите ,а годината да си продължи нормално
Ако анулират годината ще стане много неприятно,дано отменят само матурите ,а годината да си продължи нормално
Дано да анулират годината и да ви карат да държите матури :lol:
sladка_ягодка
10-15-2007, 11:27
awe kakvo anolirvane we nqma da anolirat godinata [-X of ve4e mi omruzna taq sta4ka poburkvam se ve4e ](*,)
^^fencheto
10-15-2007, 11:28
Според мен няма да ни анулират годината,но ще ни вземат от ваканцийте или ще учим и събота най-вероятно ще ни удължат годината.
Irrepresible
10-15-2007, 11:32
така ли не разбрахте че учебната година НЯМАда бъде анулирана?1?!??!?!?!!?
TheSadGirl
10-15-2007, 11:50
така ли не разбрахте че учебната година НЯМАда бъде анулирана?1?!??!?!?!!?
to4no taka.kakto pisah v edna dr statiq,vsqka god v progranite se vklu4vat 15 dni koito sa za darveni vakancii,sta4ki i dr tezi 15 dni svar6iha v petak,taka4e defakto 6te po4vame da navaksvame ot dnes natatak kakvoto izpusnem.stigate ste se panikjosvali