- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно анулирането на годината
hora sorry za bezpokoistvoto,ama az sum 7 klas i trjbva da kandidatstvam.nqkoi moge li da kage kakvo se pravi ,ako anulirat godinata.za6toto za da kandidatstva6 trqbva da ima6 dploma za zavur6en 7 klas.moge li da si u4i6 ,a posle da se qavi6 na nqkakuv izpit za 1 i 2 srok.hi4 nqmam namerenie da povtarqm,taka 4e pls pi6ete ako znaete ne6to.
Спокоино няма да я анулират
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Няма да я анулират..... моче би ще ни вържат да учим лятото... Просто няма как ВУЗ-овете да останат една година без студенти... А относно т'ва да учиш частно и после да си изкараш изпитите за годината, в случай че я анулират... и аз си го мислих... Ама ти щом си 7-ми клас.... имаш изпити.... нз.. То ако я анулират... всички че загубим 1 година от живота си... освен ако не учим частно.... Опфф... мноу объркано стана
haha стачката продължава
И какво, ако смея да попитам имаш против анулирането?!Първоначално написано от zornitza
Тъпа зубърка мрииииии в учебниците мааааааа![]()
![]()
![]()
Еми то и аз не искам да я анулират..да си загубя една година от живота... не ми е за оценки.. и изпити... мисълта ми е че не искам да завърша 12 клас на 20Първоначално написано от Дебел Идиот
* * *Първоначално написано от `No`Name`Girl`
Ти като ще си я загубиш, аз имам къде по-добри неща да правя , който не бих могъл да направя ако сме на училище >.<
Нямам търпение да я анулират
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Ако анулират годината ще стане много неприятно,дано отменят само матурите ,а годината да си продължи нормално
Дано да анулират годината и да ви карат да държите матуриПървоначално написано от kahn
![]()
awe kakvo anolirvane we nqma da anolirat godinataof ve4e mi omruzna taq sta4ka poburkvam se ve4e
![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Според мен няма да ни анулират годината,но ще ни вземат от ваканцийте или ще учим и събота най-вероятно ще ни удължат годината.
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
така ли не разбрахте че учебната година НЯМАда бъде анулирана?1?!??!?!?!!?
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
to4no taka.kakto pisah v edna dr statiq,vsqka god v progranite se vklu4vat 15 dni koito sa za darveni vakancii,sta4ki i dr tezi 15 dni svar6iha v petak,taka4e defakto 6te po4vame da navaksvame ot dnes natatak kakvoto izpusnem.stigate ste se panikjosvaliПървоначално написано от {MooN_FloWeR}