PDA

View Full Version : Незнам какво ми става :( Помощ!!

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-16-2007, 19:28
Еми незнам как да започна не ги разбирам много тука а и пиша с леко грешки да ме извините :-D . Хода с едно момчео доста време и ми е приятно с него не го обичам не съм от момичетата който се влюбват и почват да обичат.Може би някой ден , но не сега просто не го искам и за тфа не влагам много в някоя връзка.Само че имам и още един проблем мисля че харесвам и момичета.. ;( правила съм секс с момиче натискали сме се сичко е така .. случвало се е .. по купони ама иначе ме кефат и ми е приятно :smt011 не говора само приятелки и незнам.. неизпитвам чувства пфф не ама ми е приятно точно както и с момчетата се чувствам :? и имам една приятелка дето прих секс с нея къпем се заедно и кфо ли не и днеска нещо си говорим навън бяхме и кфо стана и аз тръгнах да я целувам и почнахме да се целуваме.. и после тя почна да се смее като луда и вика тфа не сме го прили трезви и т.н.. Незнам тфа некъф период ли е щот аз съм некфа страннаа и на периоди наркотици алкохол момчета сега момичета и незнам :(

kael
10-16-2007, 19:33
ъм ..... алкохол, наркотици, момичета - иди на психиатър ........

miss_fatty
10-16-2007, 19:37
алеле хвани се лекувай :-D :-D :-D :-D

Kras4eto_lp
10-16-2007, 19:42
Хах според мен искаш да опиташ от всичко...може би с времето нещата ще се променят...незнам :::

yuyuto
10-16-2007, 19:43
Лелеее... Ми на тва му се вика бисексуалност... Еми кат гледам явно е на мода да си падаш и по двата пола... Хора, живейте докато не е станало мода да се мре... :roll:
Бтл, момиче, ще дойде времето, в което ще заобичаш наистина, било то жена или мъж... :wink:

Iv4eTy
10-16-2007, 19:44
За харесването на момичетата незнам какво да ти кажа,може би просто си бисексуална... незнам. Но за наркотиците и алкохола ти трябва помощ!

Boynce
10-16-2007, 19:45
В ранния пубертет и аз мислех че съм бисексуална,но так и не стигнах до крайности.....

Dark_Angel_F
10-16-2007, 19:59
Лелеее... Ми на тва му се вика бисексуалност... Еми кат гледам явно е на мода да си падаш и по двата пола... Хора, живейте докато не е станало мода да се мре... :roll:
Бтл, момиче, ще дойде времето, в което ще заобичаш наистина, било то жена или мъж... :wink:
+1

koalka
10-16-2007, 20:21
Еми, явно момичетата те кефят повече...

SaSeTo
10-16-2007, 20:26
Според мен с времето ще се изясниш със себе си. Наистина може би просто пробваш от всичко.. Що се отнася до влюбването - и на теб ще се случи .. не знам за добро или лошо,но любовта не обича да пропуска =]

punkrock
10-16-2007, 20:33
Начи си бисексуална, щом харесваш и момичета и момчета...
Ддз, може наистина да е само период както казваш.
Ако искаш, опитай се да се държиш по настрана от момичетата, не им се нахвърляй да ги целуваш :-D
Въздържай се малко пък може и да ти мине :lol:

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-16-2007, 20:41
emi kato gledam mai si leko v lqvo :) ne se pritisnqi nqma nishtu l0sho v tfa

BlueDevil
10-16-2007, 21:10
Според мен е само предиод, който почти всички момичета минават на тия години. Пък и да не е само период - няма лошо.
Което ме навежда на мисли... А ако темата беше писана от момче?! Пак ли щяхте така да говорите... "Бисексуален си, и кво, супер", "Няма нищо лошо", "Трябва да се опита всичко" и т.н. Нямаше ли да го нападнете като хиени? "Мръсен педал, махай се оттука, беги се скрий някъде" дрън-дрън-дрън... :evil: :evil: :evil:

kael
10-16-2007, 21:13
Според мен е само предиод, който почти всички момичета минават на тия години. Пък и да не е само период - няма лошо.
Което ме навежда на мисли... А ако темата беше писана от момче?! Пак ли щяхте така да говорите... "Бисексуален си, и кво, супер", "Няма нищо лошо", "Трябва да се опита всичко" и т.н. Нямаше ли да го нападнете като хиени? "Мръсен педал, махай се оттука, беги се скрий някъде" дрън-дрън-дрън... :evil: :evil: :evil:
тфа се нарича дискриминация - няма проблем да си би и да си момиче но като си момче ставаш педал и отрепка ( пък за мъжете хомосексуалисти да не говорим - кофти общество ко да се прави )

vodka_f
10-16-2007, 21:22
добре си нищо ти няма :roll:

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-16-2007, 21:24
mi ninam.. :smt017 dyrja se stranno poslednata godina :-k e ti prestava6 li si na6te da razberat pff smisyl kefat me momi4etata.. ddz :smt011 i az stranno e kato vida nqkoe momi4e ne me kefi ili da si q haresam kakto s mom4etata po stranno e .. ne obru6tam vnimanie na momi4etata po ulicite ne gi oglejdam ili ne6to takofa.. ama to se sly4va teq ne6ta sex s momi4eta natisakniq po diskoteki i t.n sa e tka samo.. kakto i s mom4etata.. prost 1 pyt mn me naraniha ama tfa be6e predi vreme de.. :smt012 a za narkoticite i alkohola moje bi e za da privleka vnimanieto na na6te ama ne 4e stava de.. a i ve4e g.d sviknah ne se drysam seki den de.. ama se sly4va na f sedmicata 1 pyt i razli4no ..

vodka_f
10-16-2007, 21:30
[color=blue]тва е за разнообразие шом не се заглеждаш по момичета не си обратна или нещо такова просто те влече животеца с възраста сичко ще се оправи не прайш кой знай кво :wink: споко не се стрескай :mrgreen:

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-16-2007, 21:48
da se nadqvame :-D a nqkoi dryg da my se e sly4valo :-k

SlaDkAtA-16
10-16-2007, 22:01
a be macka ni6to ti nqma :-D

Ypotrebena
10-16-2007, 22:59
sly4va se na pove4eto ligavi momi4enca ni6to li4no az sym sy6tata i az minah prez teq ne6ta ;) ne si obratna ili bi hetero si si

yuyuto
10-16-2007, 23:15
mi ninam.. :smt017 dyrja se stranno poslednata godina :-k e ti prestava6 li si na6te da razberat pff smisyl kefat me momi4etata.. ddz :smt011 i az stranno e kato vida nqkoe momi4e ne me kefi ili da si q haresam kakto s mom4etata po stranno e .. ne obru6tam vnimanie na momi4etata po ulicite ne gi oglejdam ili ne6to takofa.. ama to se sly4va teq ne6ta sex s momi4eta natisakniq po diskoteki i t.n sa e tka samo.. kakto i s mom4etata.. prost 1 pyt mn me naraniha ama tfa be6e predi vreme de.. :smt012 a za narkoticite i alkohola moje bi e za da privleka vnimanieto na na6te ama ne 4e stava de.. a i ve4e g.d sviknah ne se drysam seki den de.. ama se sly4va na f sedmicata 1 pyt i razli4no ..
Оооо, ей тва с друсането не го одобрявам вече... :smt011
Недей да си тровиш живота от малка! Ще съжаляваш някога, но ще е твърде късно... Тц тц тц... :smt012 :smt017

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-16-2007, 23:28
e znam 4e sym samo na 16 ama.. ddz s tfa se promenqm kato go zimam..

rihannka
10-17-2007, 09:51
явно си бисексуална...щом харесваш и моми4ета и мом4ета..тва е отговорът.... :::

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 11:01
\:D/

SlADka_lIGlA
10-17-2007, 11:47
:-k ni6to ti nqma spored men Sly4vat se i takifa ne6ta!

tuka6na
10-17-2007, 12:01
Еми кво толкова.
Кефиш се и на момичета,няма лошо.

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 12:13
8-[ ne6to takofa :-D

LeKo`SlaDka
10-17-2007, 14:11
:smt012 :smt011 :smt017 hxahaxhxa ni6to ti nqma prai si kefa i tfa e :-D

GregoryHouse
10-17-2007, 14:23
Тук със сигурност категорично мнение сега не може да ти дадем...по добре...земи спри трефата и амфетите и спри да се напиваш до припадък...и го дай малко по кротко. Ако все пак не премине желанието ти за секс с момичета....ъх мога да каже на ваще честито имате си деъщеря лесбийка...може и да е моменто...а може и да не е...

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 14:29
gregory na6te sigyrno nqma i da zabelejat :smt012 em treva ne pu6a :-D

Veno0m
10-17-2007, 14:32
Ами може би...си бисексуална...това е според мене!И поздравления,че не влагаш чувства в връзките си-това е много хубаво,защото сигурно никога не те боли от любов!Иди при психолог,говори с родител и се посъветвай...поне ще е нещо добро и сигурно.Твоят проблем не е шега работа така,че недей разчита на нашите мнения тук.Родителите ти най-добре ще знаят как да се оправиш(според мен). :|

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 14:35
ahhaha ako gi vida.. 6e e hybavo.. edinstvenoto koeto si kazvame maika mi mi se obadi kyde si navyn dobre ostavih ti pari nie nqma da spime tyka 6te hodime edi kyde si i neznam koga 6e si doidem az im se razvikam i posle ne si govorim idvat si kogato men me nqma ostavat mi pari.. i tfa e

kael
10-17-2007, 14:40
ahhaha ako gi vida.. 6e e hybavo.. edinstvenoto koeto si kazvame maika mi mi se obadi kyde si navyn dobre ostavih ti pari nie nqma da spime tyka 6te hodime edi kyde si i neznam koga 6e si doidem az im se razvikam i posle ne si govorim idvat si kogato men me nqma ostavat mi pari.. i tfa e добре че ни спести момента когато отиваш и си купуваш дрога и после се друсаш :} ... чесно казано вашите са ебати задниците съчувствам ти ( аз мойте ги виждам само по ваканциите знам ко е )

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 14:53
xaax kael ako iska6 i tfa 6e ti kaja ot gadjeto si gi zimam :-D a toi nz otkyde eM sigyrno sa zadnici ama pone mi davat qko kinti :-D

GregoryHouse
10-17-2007, 14:55
Хъм...по принцип без да се обиждате де...ама крушата не пада по далеч от дървото...и да за твоя приятел...с кфит се събереш...такъв ставаш...

П.п: И ако мога да попитам с кфо се друсаш? Амфети екстази?Кока? Херон?

kael
10-17-2007, 14:55
xaax kael ako iska6 i tfa 6e ti kaja ot gadjeto si gi zimam :-D a toi nz otkyde eM sigyrno sa zadnici ama pone mi davat qko kinti :-D ..... :smt011 зИмИ туй гадже, зИмИ тоя твой акъл (може са задници - ама парите са по важни а ? ...... )

yuyuto
10-17-2007, 15:02
xaax kael ako iska6 i tfa 6e ti kaja ot gadjeto si gi zimam :-D a toi nz otkyde eM sigyrno sa zadnici ama pone mi davat qko kinti :-D
Да ти имам ценностната система ~> Момичета, момчета, пари, алкохол, дрога... Просто се чудя каква ще е следващата крачка :-k #-o
Самоубийство?

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 15:13
ot 14 godi6na gore doly jiveq sama .. s braat mi jiveeh ama toi stana pulnoleten lqtoto i sa si jivee v dryg apartament... s na6te samo po telefona se 4yvam.. kfo da naprava roditelski takifa ne6ta nikoi ne hodi.. minalata godina si s4ypih kraka .. i se obadih na maika mi i kazah i tq mi vika hvani si edno taxi i otivai kym pirogov otidoh slojiha mi gips hvanah si edno taxi i se pribrah.. i maika mi mi se obadi na drygiq den i mi vika az bqh zabravila kak si kfo stana... :smt011 Emi ne nqma da se samoubiq az si haresvam jivota za kfo da se samoybivam.. Kael pone zasega parite sa po vajni!! Mi Gregory s kokain i ex

kael
10-17-2007, 15:17
няма нужда да се самоубиваш тя дрогата сма ще те убие споко ....

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 15:23
e az ne se drysam seki den i ne sym zavisima.. ama si durpam po nqkolko liniiki f sedmicata

GregoryHouse
10-17-2007, 15:24
няма нужда да се самоубиваш тя дрогата сма ще те убие споко ....

E тука Каеl e прав...или ги спри...или нещо хужбаво не те чака...особено от коката...то не че екстазите са за пренебрегване ама...съвета ми е по добре спри всичките тези..ъм шитз и виж дали още си падаш по мацки...ако да честито ако всичко си остане така...всъщност няма значение каква е сексуалността ти...важното е да разкараш накротиците вервай ми...въпреки че тамата почва да ми прилича на тая на Game Over Boy... а дано не сфърши като нея...

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 15:29
em tfa e 4e az neiskam da gi spiram ne sym narkomanka .. samo si gi zimame za nastroenie zabavlenie priqtno ni e :mrgreen: em ne sym mnogo sigyrna no si mislq 4e tfa za momi4etata go prava 6ot iskam da vida kfo e :-D am GaMe OVeR boY... kak e svyr6ila tq?

kael
10-17-2007, 15:29
e az ne se drysam seki den i ne sym zavisima.. ama si durpam po nqkolko liniiki f sedmicata
хич не си зависима ..... :D

BWald0rf
10-17-2007, 15:31
Ем всички хора са различни.Не си странна ... явно имаш някакви бисексуални наклонности...ако може така да се каже .. След време може и да започнеш да харесваш само момчета а може и да остане така .. но това не означава че си странна .. Не бива да се притесняваш от това което си ;)
п.п.-колкото до наркотиците - гледай да не ги приемаш толкова често .. защото ако се пристрастиш наистина ще си съсипеш живота

GregoryHouse
10-17-2007, 15:35
Мда и аз не съм зависим към цигарите бе и ааз мога да ги спраа и аз така виках в началото...да ама ядец ся нема спирка...виках си имам воля да ги спра...ама нямах...както и да това за пристрастяването...и да някой да ми каже че към коката не се пристрастяваш...мдамдааа вярно е дадада...

П.п: А относно темата на Гейм Оувър Бой 6 страници наливане на акъл ГЛАВНО от моя страна и накрая кфо изсмя ни се и каза не ви ща съветите ще прая кфот си искам ще се друсам и ще аранявам хората...

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 15:40
hahhahxhpahpxahp basi qkata macka :smt005 :smt005 :smt005
Em az pyk cigari ne pu6a :-D 4at pat zapalq ama rqdko sled sex... znam 4e kym kokata se pristrastqva6 ama amfeti li da zimam xahaxhp po dobre ne6to ka4estveno .. e da samo 4e neznam kakfo da prava ... syper mn sym obyrkana .. i neznam ako spra da se drysam trq zzareja priqtelite si i ottam nakyde trq po4na da hoda na daskalo i t.n.. :smt011

GregoryHouse
10-17-2007, 15:48
мдааа вече предусещам края...и за да ви спестя писаниците шросто ще напшравя TOВА (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133196&highlight=)

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 15:54
mai imame dosta ob6to s tfa momi4e 4etoh nqkoi ne6ta em prav si i neiskam da svyr6a kato neq .. :smt011 no nz kakfo da prava vinagi sym bila takafa i sega neznam .. kak da zapo4na i kakfo da naprava

GregoryHouse
10-17-2007, 16:00
Все си мисля че сама може би няма да се справиш (от къде знам ли боже по добре не питай...) все някой твой приятел или човек на който държиш не е част от тази компания...обърни се към него за подкрепа и разбиране...сигурен съм че има такъф човек...мда колкото и да ти е трудно по добре спри всичките тея гадости...дори приятелите ти да ти звънят и да те навиват..недей...абе трудно е да се кажа накратко...за съжаление съм минавал през такова нещо и може би съм най компетентния от тук който може да те посъветва(съвсем не омаловажавам мнението на другите точно обратното) трябва да се отскубнеш от всичко това...а да и по въпроса за биесексуалността и и хомосексуалността...нищо лошо или странно няма...лично познавам такива хора и даже ми е кеф да съм с тях...въпреки че не съм нито гей нито лесбийка :)

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-17-2007, 16:04
dam ima takyf 4ovek TI xaphhpax ima edno momi4e edna priqtelka de probvah da se mahna ot si4ki teq glyposti i tam motah se s neq .. i tq se durje6e dobre s mene i kfo napravi tq hmm celyna me :smt011 f kyf svqt jiveem :smt011 a ina4e haresvam mom4etata daje mnogo obi4am da ima mn mom4eta okolo men i tfa za momi4etata ne sym obratna f nikyf sly4ai ama ddz ima momenti f koito se sly4vat i takifa ne6ta

P.S Gregory taq snimka na dr.House me stresira hxahax kato q vida i si mislq 4e si nqkyf starec :-D

GregoryHouse
10-17-2007, 16:09
Да те поуспокоя Не съм старец още само на 34 съм :-D

Не бе на 18 съм бре :D

Ypotrebena
10-17-2007, 16:40
hmmm paK li Za Men Se GOvoRI tYkA :-D :-Dili taka mi se stryva nee za men se govori xahpaxphhp ta kfo stava

GregoryHouse
10-17-2007, 16:49
Виж ти...кой довя вятъра...да не ти свършиха момчетата чийто живот да тровиш или пък дрогата или си свършла пазаруването на скъпи фешън парцали?

Ypotrebena
10-17-2007, 16:51
nem mom4etata si gi ima daje v moment ima edno deto sym lyda po nego am za drogata mhmm moito mom4e tq nqma da svyr6i :-D hmm vqrno ne sym si kupuvala skoro dre6ki amI ti Kfo PRavish ??? Gledam tyka ima nekfo momi4e kato men mmhmm tfa e mn hYBavo :-D

GregoryHouse
10-17-2007, 16:56
Така е продължавай да се друсаш яко яко яко (може да ударя късмета и да случиш на свръхдоза...) и още повече...а да и тичай да су купиш дрешки бре иначе нема ти се лепят...а аз ли кфо прая...обикновенното...налив ам акъл и злорадствам...

Ypotrebena
10-17-2007, 17:00
em mn qsno be mili4ak taka trqbva hmm ne vzimam 4ak tolkova mngo za svryh doza spokoino Ne si si promenil be mily su6tiq si si em gledam da ne napravi6 dobro momi4e ot Ideala na kvartala_f az 6te se pogrija za tfa phaxhpxa

GregoryHouse
10-17-2007, 17:05
Няма и да се променя докато има кучки като теб :twisted: Знаеш ли кое е най хубавто...че се мислиш за гъзарка а такива като теб...в мойте очи 5ст не струват...друсаш се напиваш се чукам те и не те познавам истински кеф си за мен...

Ypotrebena
10-17-2007, 17:08
Eм ku4ki kato men mili4yk vinagi 6te gi ima :) dori i az da se promenq HmM mily s teb i da sym myrtvo piqna ne bih spala

kael
10-17-2007, 21:53
Eм ku4ki kato men mili4yk vinagi 6te gi ima :) dori i az da se promenq HmM mily s teb i da sym myrtvo piqna ne bih spala към аватара ти ... и за съжаление някой "богати" ще са кухи като "лейки"

VliUbenA v jIvoTa
10-18-2007, 08:13
spored men ni6to ti nqma imash si kinti i si prai6 kefa po dryg na4in .. za kfo daa se veseli6 f nekfa volga kato moje6 da pla4e6 v limuzina :-D :-D

MoHuTo
10-18-2007, 08:16
За харесването на момичетата незнам какво да ти кажа,може би просто си бисексуална... незнам. Но за наркотиците и алкохола ти трябва помощ!

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-18-2007, 08:46
oK oK

kael
10-18-2007, 11:40
imash si kinti za kfo daa se veseli6 f nekfa volga kato moje6 da pla4e6 v limuzina :-D :-D .... sick :smt011

BeBsItO
10-18-2007, 16:15
izvratena si skupa.... nz ama spored men, tva 1 4ovek da e s predpo4itaniq kam svoq pol ne e zalojeno genetino. a prosto psihikata ti e takava.....sformirana ot vazpitanieto i obstanovkata v koqto jivee6. moje bi va6te ako malko se bqha stegnali, i da vnimavat koga se napiva6 ,v kolko se pribira6 i s koq dri6la se lije6, nqma6e da si zadva6 sega toq vapros dali si lizbiika? 6toto ako ne be6e stanalo si4ko tva, ti da probva6 ot tiq ne6ta i t.n......... nqma6e i da ima6 pr. ama hubavo ,tro6ete si glavite.... az nz tiq hora kak si gledat decata samo...

GregoryHouse
10-18-2007, 16:22
Ти май се мислиш за нещо повече от другите и на всичкито отгоре си супер тъпа ! Виж си поста по голямо протоворечие в 2 изречения не бях виждал..."Лесбийстовто генетично" и след това ами ако ваще те бяха гледали с коя се лижеш ся нямаше да си такава...апфф кретен.

BeBsItO
10-18-2007, 16:29
da mislq se za ne6to pove4e? ok? kvo ti dreme na tebe....kvto iskam 6e pi6aa.koi zn kav nedoraslqk si ....visi6 samo da se zaqjda6 li kvo???

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-18-2007, 16:36
wOw izvratena sym bila ama predi ti haresva6e xahxah ebavam se Em sly4va se i na nai dobrite (takifa kato men) be moito momi4e kfo da naprava Emi kfo da narpava eto na6te ne sa me stegnali sama si se opravqm samo pari mi davat :mrgreen: :mrgreen: Em kak nqma da probvam ot teq ne6ta zabranenoto e nai sladko hmmm i az moga da si pozvolq dosta zabraneni ne6ta

GregoryHouse
10-18-2007, 16:37
Не знам дали съм недорасляк...ама ти си...и да обичам да се заяждам,ама не със всеки а само с тея дето им знаят много устите пък им празни главите и само приказват коолкото да има шум...

BeBsItO
10-18-2007, 16:43
ami da sam te karala da mi 4ete6 postovete? :lol: i ne vikai 4e si protivore4a, 6toto ti sam si napisal v podpisa si da spasime foruma ot glupavi temi i spam.... :smt005 nz kvo misli6, no za men taka edqt ne6tata.tehnite sa vinovni,si4ko se formira blagodarenie na vazpitanieto. a sledkato se napiva6 po kuponi i se natiska6 s priqTELKITE TI ? za kakvo govorime togava? :smt012

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-18-2007, 16:47
za sex za kfo govirme xahaxhax to4no taka na6te sa me vyzpitali kak (think) ebali gi xaxa zimai pari i begai tro6i si glavata i tfa e axhhxa kfo drygo ti kaja ?

BeBsItO
10-18-2007, 16:52
ideala na kvartala _f. emi 4esno kazano ,ne ti si vninovna a va6te.dano se oprai6 i da si prodalji6 si4ko s gadjeto ti normalno....ama nedei se zanimavai s momi4eta. brrr nz kvo tolko vi kefi...tva e naprrao izvrateno. moje da me imate za staromodna ama mislq 4e e mno ama mn tapo

GregoryHouse
10-18-2007, 16:57
Чета постовете на всички понежа уважавам чужждото мненеи заразлика от теб...а моето не е спам,но ти няма откъде да знаеш какво е спам затова ще ти го обясня по просто това е повятрящо се съобщение или файл който има за цел просто да претоварва системата или да пречи на другите или други неособне приятни функций...от рода на 50 теми "ЧУКАМ НАРЕД" както преди време... не виждам да правя подобно нещо...може и техните да са виновни но те просто са създали обстоятеслвата друг ги е използвал...със сигурност не са я възпитали да се друса и да чука момичета...и би ли била честна и да ми кажеш на колко си години и ако можеш да го докажеш по някъф начин...

DevilWish
10-18-2007, 17:00
Хах според мен искаш да опиташ от всичко...
+1 --- Личен опит ;)

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-18-2007, 17:03
to4no taka syglasqvam se s vas xahxah ne 4e pro4etoh ne6to de ama se taq ne be mernah ne6to am taka eeii Ne Obvinqvaite mama i tate i az ne im se kefa mnogo ama pone me pravat 6tastliva ponqkoga :-D :-D i ne 4ykam momi4eta xahxahxah tfa zvy4i gadno 4ukam mom4eta tfa zvy4i hybavo xixix 8-[ :-D :-D :smt005 a u SeXy BaBy li4en opit? zna4i si minala prez sy6toto ? taka li?

BeBsItO
10-18-2007, 17:13
Чета постовете на всички понежа уважавам чужждото мненеи заразлика от теб...а моето не е спам,но ти няма откъде да знаеш какво е спам затова ще ти го обясня по просто това е повятрящо се съобщение или файл който има за цел просто да претоварва системата или да пречи на другите или други неособне приятни функций...от рода на 50 теми "ЧУКАМ НАРЕД" както преди време... не виждам да правя подобно нещо...може и техните да са виновни но те просто са създали обстоятеслвата друг ги е използвал...със сигурност не са я възпитали да се друса и да чука момичета...и би ли била честна и да ми кажеш на колко си години и ако можеш да го докажеш по някъф начин... 1 vo ti ne ovajava6 mnenieto na si4ki. i go dokaza tuko 6to, kato mi protivore4i6 i se opitav6 da me obedi6 v obratnoto na moeto mnenie. ne sam kazala 4e ti pravi6 spam, a 4e samata tema e spam.... :smt018 ili nai malkoto e bezsmislena. I SPRI DA SE ZAQJDA6 S MEN!

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-18-2007, 17:16
EIIeiIII temata ne e bezsmislena iamm si problemi se pak :-D

GregoryHouse
10-18-2007, 17:27
Не знаех че противоречието е неуважение...всъщност...май никой не го знае...и въобще не се хабя да те убеждавам в каквото и да било просто изразявам позиция...е да това че съм заядлив мие проблема...ама какво да се прави.

BeBsItO
10-18-2007, 17:31
protivore4ieto ne e neuvajenie,ok. a da me nari4a6 tapa ovajenie li e? i da ti kaja mn se otklonihme ot temata.prosto naistina.... ''house'' TI E nai to4noto opredelenie.... sa6tiq si zaqdliv... kolkoto i da mi haresva film4eto. ama spri se malko [-X

GregoryHouse
10-18-2007, 17:34
Всъщност не си нито първата,която казва че съм Хаус...край на спора,но аз мога да направя нещо друго:
-Извинявай че те нарекох тъпа.Надявам се извинението ми да бъде прието.

End of story.

BeBsItO
10-18-2007, 17:39
=D> =D> =D>

kael
10-18-2007, 19:45
и тфа е бъдещето на българия :smt011

punkid
10-18-2007, 20:11
Хм...темата си е май актуална даже...ми за фа,че харесваш мацки...ъъ...един вид от личен опит ми е познато...но мисля,че това не е чак такъв проблем..Айде вече за дрогата не съм съгласна x] Е то ясно..яко кинти,без надзор от страна на ваще...ясно е защо си избрала тоя път...ама земи охлади страстите..за твоето добро си е...се пак..ти решаваш,ама сао теб си късае...Стана ми инт като каза,трябва да почна да хода на даскало нз си кво..хахах е опиитай...мое земе ти хареса хахах поне там има бая хора...мое да се сприятелиш с някои по-свястни иии да се промениш... x] късмет... :roll:

punkid
10-18-2007, 20:11
Хм...темата си е май актуална даже...ми за фа,че харесваш мацки...ъъ...един вид от личен опит ми е познато...но мисля,че това не е чак такъв проблем..Айде вече за дрогата не съм съгласна x] Е то ясно..яко кинти,без надзор от страна на ваще...ясно е защо си избрала тоя път...ама земи охлади страстите..за твоето добро си е...се пак..ти решаваш,ама сао теб си късае...Стана ми инт като каза,трябва да почна да хода на даскало нз си кво..хахах е опиитай...мое земе ти хареса хахах поне там има бая хора...мое да се сприятелиш с някои по-свястни иии да се промениш... x] късмет... :roll:

IdeAla Na KvArTaLa_f
10-18-2007, 20:59

emi Nemislq 4e 6te se promenq tfa 4e sym bez nadzor taka e samo 4e az si se opravqm ne sym sqka ve4er nqkyde .. smisyl pribiram si se normalno i moje bi da har4a si parite za gluposti ama.. sly4va se a za daskaloto hodeh po edno vreme imam mn fr-ta tam ama prosto ne mi ostava6e predi vreme za daskalo.. togava bqh dosta po zle ot sega.. :-D