View Full Version : Ех Любов...Любов...!
С приятелката ми ходим от 3 седмици. Аз я обичам и и го казах защото го чувствах и исках да и го кажа. Тя едвам го осъзна но нищо не ми каза. Каза ми че неще да се влюбва защото мн от приятелките и били наранявани заради това.и ми каза да не го правя и ако мога да спра така би било по добре.Тя по принцип не ми обращаше внимание когато сме в даскало(от различни класове сме) аз я бях питал защо така тя каза че не било така, но след като и казах че я обичам ми каза че не ми е обращала внимание защото не искала да се влюбва.На следващия ден пак ме отбягваше.Ако можете кажете нещо за това... ?
еми като не иска да се влюбва тогава защо е с теб? да си убива времето... или заради секс-а ? хахаха -няма никаква логика :smt017
ZaHaRcHe
10-17-2007, 12:30
Аз не разбрах дали имаш въпрос..Така ами момичето просто не иска да бъде наранявано..Опитва се да направи вс възможно да не се влюби.Щом е тръгнала с теб значи те харесва .Но с това твое обичам те си я изплащил.Поговори с нея.Кажи и че наистина изпитваш нещо мн силно към нея и би направил вс за да не я нараниш.Просто и кажи че ако в една любов няма мъка и сълзи то тя не е сладка.....След всяко скарване идва болка но след това като се сдобрите тя ще разбере че колкото и да е болезнена любовта винага след това идва радостта.
sapphirr
10-17-2007, 12:35
4ове4е,евала 4е си се престрашил да и го кажеш.тя като е куха да го осъзнае (или го подтиска съзнателно) и се влияе от общите приказки на тая или оная "приятелка" (с която след 1 месец може да се скара и пове4е да не си проговори),то в слу4ая няма какво да направиш,ве4е си направил това,което според тебе е било правилно,остави я сега на нея да и дойде акъла.
Тя по принцип не ми обращаше внимание когато сме в даскало...На следващия ден пак ме отбягваше
...тва във 2ри клас го правехме...
ходим от 3 седмици-хубаво е да се прави любов ,не война,ама ти мн по бързата процедура си минал нещо!
Да, не иска да страда после и затова се застрахова, но...ако постоянно това гледа, само и само да не се влюби, няма да е щастлива.Не трябва да се стремиш постоянно към това-да си притъпяваш чувствата. :wink:
Ами, остави я, като не иска да изпитва такива чувства, като не ги чувства, не можеш да я накараш.Не я насилвай постоянно да ти казва нещо, което не чувсва...Не е въпроса да ти го каже само...Важно е да сте щастливи и двамата.Но все пак й кажи да не те отбягва, това вече е гадно.
GregoryHouse
10-17-2007, 13:35
Има много малко по тъпи неща от това което ти е казала тя...пълна идиотщина според мен дори не ходите :?
Има много малко по тъпи неща от това което ти е казала тя...пълна идиотщина според мен дори не ходите :?
+1
MiMcHeToOo
10-17-2007, 14:03
еми като не иска да се влюбва тогава защо е с теб? да си убива времето... или заради секс-а ? хахаха -няма никаква логика :smt017
абсолютно..
Ами 3 седмици... 3 седмици. Аз имах нужда и желание да и го кажа и затова и го казах.въпреки че едвам едвам го направих щотото ми е за първи път да го казвам и то в очите. според мен 3 седмици са достатъчни щом искам да прекарам повече време от живота си с нея се мача да направя така че ако нещо стане да поемам отговорност и да го оправям иначе мога ейтака да оставям нещата и след още 3 седмици да я зарязвам.Пък и едва ли ме даржи за гадже заради секса... :wink: утре пак ще говоря с нея и няма да и дам да каже гък и когато се изкажа тогава ... :smt008
Plamenchetooo``
10-17-2007, 19:43
xaxaxaxaxaxa ne iskala da se vlubva.mi za kakvo si i togava?kato decata vuv 2 klas da se perchi che ima priqtel li...oh takiva lapeshki istorii nai me draznqt....
Kras4eto_lp
10-17-2007, 19:50
Пфф и кво цял живот сама ли ще си живее :roll: Казваш и че искаш между вас да се получат нещата,а тя сама да си решава ще те отбягва ли като 12 годишна или ще опгледне по сериозно на нещата :::
miss_fatty
10-17-2007, 21:38
Пфф и кво цял живот сама ли ще си живее :roll:
Каза го ТОЧНО и ЯСНО!!! :twisted:
simba007
10-18-2007, 03:41
kato ne te obi4a vzemi q zareji i si bameri druga koqto da te obi4a
Boge , Boge... otdai se na miga! givei za miga :smt007
kobrichka
10-18-2007, 09:50
Ходите от три седмици и вече я обичаш...?Не го вярвам мн,но това е др тема.Според мен момичето не знае какво иска,хем не иска да се влюбва,хем е тръгнала с теб #-o Според мен трябва да я оставиш.
PINK_FLoyD
10-18-2007, 23:22
Само момент......да се прекръстя!