- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех Любов...Любов...!
С приятелката ми ходим от 3 седмици. Аз я обичам и и го казах защото го чувствах и исках да и го кажа. Тя едвам го осъзна но нищо не ми каза. Каза ми че неще да се влюбва защото мн от приятелките и били наранявани заради това.и ми каза да не го правя и ако мога да спра така би било по добре.Тя по принцип не ми обращаше внимание когато сме в даскало(от различни класове сме) аз я бях питал защо така тя каза че не било така, но след като и казах че я обичам ми каза че не ми е обращала внимание защото не искала да се влюбва.На следващия ден пак ме отбягваше.Ако можете кажете нещо за това... ?
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
еми като не иска да се влюбва тогава защо е с теб? да си убива времето... или заради секс-а ? хахаха -няма никаква логика![]()
Аз не разбрах дали имаш въпрос..Така ами момичето просто не иска да бъде наранявано..Опитва се да направи вс възможно да не се влюби.Щом е тръгнала с теб значи те харесва .Но с това твое обичам те си я изплащил.Поговори с нея.Кажи и че наистина изпитваш нещо мн силно към нея и би направил вс за да не я нараниш.Просто и кажи че ако в една любов няма мъка и сълзи то тя не е сладка.....След всяко скарване идва болка но след това като се сдобрите тя ще разбере че колкото и да е болезнена любовта винага след това идва радостта.
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
4ове4е,евала 4е си се престрашил да и го кажеш.тя като е куха да го осъзнае (или го подтиска съзнателно) и се влияе от общите приказки на тая или оная "приятелка" (с която след 1 месец може да се скара и пове4е да не си проговори),то в слу4ая няма какво да направиш,ве4е си направил това,което според тебе е било правилно,остави я сега на нея да и дойде акъла.
...тва във 2ри клас го правехме...Тя по принцип не ми обращаше внимание когато сме в даскало...На следващия ден пак ме отбягваше
-хубаво е да се прави любов ,не война,ама ти мн по бързата процедура си минал нещо!ходим от 3 седмици
Да, не иска да страда после и затова се застрахова, но...ако постоянно това гледа, само и само да не се влюби, няма да е щастлива.Не трябва да се стремиш постоянно към това-да си притъпяваш чувствата.![]()
Ами, остави я, като не иска да изпитва такива чувства, като не ги чувства, не можеш да я накараш.Не я насилвай постоянно да ти казва нещо, което не чувсва...Не е въпроса да ти го каже само...Важно е да сте щастливи и двамата.Но все пак й кажи да не те отбягва, това вече е гадно.
Има много малко по тъпи неща от това което ти е казала тя...пълна идиотщина според мен дори не ходите![]()
+1Първоначално написано от GregoryHouse
So free
абсолютно..Първоначално написано от sanchez
Животът е адът описан в Библията!
Ами 3 седмици... 3 седмици. Аз имах нужда и желание да и го кажа и затова и го казах.въпреки че едвам едвам го направих щотото ми е за първи път да го казвам и то в очите. според мен 3 седмици са достатъчни щом искам да прекарам повече време от живота си с нея се мача да направя така че ако нещо стане да поемам отговорност и да го оправям иначе мога ейтака да оставям нещата и след още 3 седмици да я зарязвам.Пък и едва ли ме даржи за гадже заради секса...утре пак ще говоря с нея и няма да и дам да каже гък и когато се изкажа тогава ...
![]()
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
xaxaxaxaxaxa ne iskala da se vlubva.mi za kakvo si i togava?kato decata vuv 2 klas da se perchi che ima priqtel li...oh takiva lapeshki istorii nai me draznqt....
Пфф и кво цял живот сама ли ще си живееКазваш и че искаш между вас да се получат нещата,а тя сама да си решава ще те отбягва ли като 12 годишна или ще опгледне по сериозно на нещата
![]()
Каза го ТОЧНО и ЯСНО!!!Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
kato ne te obi4a vzemi q zareji i si bameri druga koqto da te obi4a
Boge , Boge... otdai se na miga! givei za miga![]()
Testis unus,testis nullus...
Ходите от три седмици и вече я обичаш...?Не го вярвам мн,но това е др тема.Според мен момичето не знае какво иска,хем не иска да се влюбва,хем е тръгнала с тебСпоред мен трябва да я оставиш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Само момент......да се прекръстя!
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever