View Full Version : секс=любов/спорт
sapphirr
10-17-2007, 20:20
как гледате на секса?ето ви тема да си кажете кога,как и защо го искате
Kras4eto_lp
10-17-2007, 20:22
Аз съм за чувствата...не съм от тия дето се е*ат с който им падне :::
naMy4Ho_KoTe
10-17-2007, 20:33
Май от любов. Отдавна си начесах крастата относно секса с мъже, към които нямам чувства :) Та ми писна.
Без емоциите чисто физическото изживяване е празно.
momchence_89
10-17-2007, 20:35
от любов/4увства
my_sexy_lover
10-17-2007, 20:43
mnogo qsno 4e ot liubof :smt008
kadifena
10-17-2007, 20:48
Без емоциите чисто физическото изживяване е празно.
+1
Aз не права секс, а любов.
naMy4Ho_KoTe
10-17-2007, 21:06
A кой гласува ”спорт” и си мълчи? Айде казвай и да те линчуваме. :-D
sapphirr
10-17-2007, 21:10
A кой гласува ”спорт” и си мълчи? Айде казвай и да те линчуваме. :-D
хахаха покрил се е ...спортиста
swords1010
10-17-2007, 21:14
При някои е просто спорт, а при други израс на чувства. :wink:
hot_baby
10-17-2007, 21:21
Aз не права секс, а любов.
+1 =D>
CuteBaby
10-17-2007, 21:25
От любов/чувства :)
А и на мен ми е интересно кой е спортиста,нека си признае :P
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-17-2007, 22:07
pravq seks zashtoto mi haresfa i zashtoto obicham choveka s koito go pravq
Както гледам на любовта... :wink:
naMy4Ho_KoTe
10-17-2007, 22:09
Вече имаме двама анонимни спортисти :roll:
От любов естествено, да не съм на олимпиада :smt016
ProstoAz
10-18-2007, 07:03
О, чак пък от любов... по-скоро от привличане, от желание...
Violenza
10-18-2007, 07:11
от любов/4увства
90% [ 29 ]
за спорта
9% [ 3 ]
Забележете процентите... :lol:
Аз гласувах за второто.
Може да ме плюете :D
Не казвам, че го практикувам, но съм на мнение, че сексът е 'нужда' и не е задължително да го правиш с човек, към когото имаш чувства.
Айде на пук на всички 14 годишни лигли,дето си мислят,че обичат,а гаджето им е принца на белия кон,който ще отиде и на края на света за тях и не би погледнал друго момиче (ХА-ХА) - ще гласувам за спорта.
Какъв по-сладък спорт от това... ?!? :twisted:
KimBerLy1912
10-18-2007, 09:59
Като че ли повече от...страст...но не си лягам със всеки срещнат...и не приемам секса за спорт...правя го с човек,когото обичам,и го правя със желание и страст :) Гласувам за любов/чувства,като в чувства,вписвам страстта :)
sapphirr
10-18-2007, 10:04
от любов/4увства
90% [ 29 ]
за спорта
9% [ 3 ]
Забележете процентите... :lol:
Аз гласувах за второто.
Може да ме плюете :D
Не казвам, че го практикувам, но съм на мнение, че сексът е 'нужда' и не е задължително да го правиш с човек, към когото имаш чувства.
няма за какво да те оплюваме,въпрос на мнение
rihannka
10-18-2007, 11:00
аз ли4но правя секс от любов
krem4et0
10-18-2007, 14:01
От любов, обич, страст и желание към него..............
FelisDirus
10-18-2007, 15:47
Май от любов. Отдавна си начесах крастата относно секса с мъже, към които нямам чувства :) Та ми писна.
и аз тъй
DevilWish
10-18-2007, 16:38
По лИбов хах :))) 2 пъти се случи горе-долу само като за спорта ,но не беше хубаво ;)
momchence_89
10-18-2007, 17:18
Вече имаме двама анонимни спортисти :roll:
Вече станаха 4 :smt017
Анкетата е неточна - това не са единствените варианти. Аз правя секс от любов, в повечето случаи, но е имало и пъти, когато просто съм правил секс, но не за спорта, а за удоволствието. Но не е практика... следователно не мога да избера нито един от дадените отговори в анкетата :-)
naMy4Ho_KoTe
10-18-2007, 17:41
Айде на пук на всички 14 годишни лигли,дето си мислят,че обичат,а гаджето им е принца на белия кон,който ще отиде и на края на света за тях и не би погледнал друго момиче (ХА-ХА) - ще гласувам за спорта.
Какъв по-сладък спорт от това... ?!? :twisted:
Aм, първо не всички са 14 годишни лигли и не всички са толкова наивни, колкото ти ги описа. Второ - под чувства се има предвид не луда любов, а да правиш секс с човек, с който имаш връзка. Под спорт се разбира безразборен секс.
Правя го за да си поддържам тялото в добра физическа форма!
palomaaa
10-18-2007, 18:35
i pri men e zaradi 4yvstvata
naMy4Ho_KoTe съжелявам ако ти си на 14 и се вписваш в описана от мен категория,не съм искала да те засегна...или поне не теб.
И не разбрах кое му е лошото на безразборния секс,стига да се внимава? :)
naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 08:49
naMy4Ho_KoTe съжелявам ако ти си на 14 и се вписваш в описана от мен категория,не съм искала да те засегна...или поне не теб.
И не разбрах кое му е лошото на безразборния секс,стига да се внимава? :)
Нито се вписвам в твоята категория, нито съм на 14 (месец ми остава до пълнолетието). Не съм казала, че е лошо нещо безразборния секс. Както аз не псувам колко тъпи са тези дето правят безразборен секс, айде и ти от уважение или поне мъничко учтивост недей да обиждаш тези, които предпочитат да имат сериозна връзка и секса да се обобщава в границите на тази връзка.
Не помня да съм писала псувни и не знам защо го приемаш толкова навътре след като ти не си на 14,а предното ми мнение беше предназначено за наивните малки момиченца които си мислят,че всеки батко който им каже "ай да прайм секс" ги обичат...не е така!
naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 09:08
Не помня да съм писала псувни и не знам защо го приемаш толкова навътре след като ти не си на 14,а предното ми мнение беше предназначено за наивните малки момиченца които си мислят,че всеки батко който им каже "ай да прайм секс" ги обичат...не е така!
1. Това с псувните беше израз, беше преносно казано.
2. Не, ти не предназначи пост-а си за тези малки наивни момиченца, ти сложи всички, които не правят безразборен секс, под този знаменател.
3. Ядосвам се, когато някой пише глупави мнения или дори да е имал добра умисъл, да се е изразил тъпо и после вместо да каже "Имах предвид еди-кво си, съжалявам че така сте ме разбрали" почва веднага "Ъъъъ, как смееш да ме критикуваш, аз съм толкова велика, защото се правя на кучка". :|
2. Не, ти не предназначи пост-а си за тези малки наивни момиченца, ти сложи всички, които не правят безразборен секс, под този знаменател.
3. Ядосвам се, когато някой пише глупави мнения или дори да е имал добра умисъл, да се е изразил тъпо и после вместо да каже "Имах предвид еди-кво си, съжалявам че така сте ме разбрали" почва веднага "Ъъъъ, как смееш да ме критикуваш, аз съм толкова велика, защото се правя на кучка". :|
Ъъъъ,съжелявам!Много се извинявам на всички малки келеши,които напсувах така жестоко с моите тъпи и необмислени мнения относно тяхната безрасъдност.Аз съм една гадна надута кучка която се прави на велика...тц тц!!!
Доволна?Надявам се да.Стига се ядосва сега,че ще вземе да ти стане нещо и после мен ще обвинят. :lol: А и мисля,че доста се отклонихме от темата,исках само да изразя мнение и да кажа,че ще гласувам за спорта,защото няма да се правя на някаква голяма любовчийка,която би повярвала на всеки,че я обича и да тръгне да прави "любов" с него ...
naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 09:21
Ъъъъ,съжелявам!Много се извинявам на всички малки келеши,които напсувах така жестоко с моите тъпи и необмислени мнения относно тяхната безрасъдност.Аз съм една гадна надута кучка която се прави на велика...тц тц!!!
Доволна?Надявам се да.Стига се ядосва сега,че ще вземе да ти стане нещо и после мен ще обвинят. :lol: А и мисля,че доста се отклонихме от темата,исках само да изразя мнение и да кажа,че ще гласувам за спорта,защото няма да се правя на някаква голяма любовчийка,която би повярвала на всеки,че я обича и да тръгне да прави "любов" с него ...
Все тая. Ходи се е*и да ти мине.
Естествено, че от любов :wink:
PinkFloydSound
10-19-2007, 09:22
аоаогаг
Все тая. Ходи се е*и да ти мине.
Ай вземи си успокой малко нервите,отивам да чукам съседа...за спорта :twisted: