- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс=любов/спорт
как гледате на секса?ето ви тема да си кажете кога,как и защо го искате
Аз съм за чувствата...не съм от тия дето се е*ат с който им падне![]()
Май от любов. Отдавна си начесах крастата относно секса с мъже, към които нямам чувстваТа ми писна.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Без емоциите чисто физическото изживяване е празно.
When I love, I love.
mnogo qsno 4e ot liubof![]()
+1Първоначално написано от My_Dear
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
Aз не права секс, а любов.
A кой гласува ”спорт” и си мълчи? Айде казвай и да те линчуваме.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хахаха покрил се е ...спортистаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
От любов/чувства
А и на мен ми е интересно кой е спортиста,нека си признае :P
Вече имаме двама анонимни спортисти![]()
от любов/4увства
90% [ 29 ]
за спорта
9% [ 3 ]
Забележете процентите...![]()
Аз гласувах за второто.
Може да ме плюете![]()
Не казвам, че го практикувам, но съм на мнение, че сексът е 'нужда' и не е задължително да го правиш с човек, към когото имаш чувства.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Айде на пук на всички 14 годишни лигли,дето си мислят,че обичат,а гаджето им е принца на белия кон,който ще отиде и на края на света за тях и не би погледнал друго момиче (ХА-ХА) - ще гласувам за спорта.
Какъв по-сладък спорт от това... ?!?![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Като че ли повече от...страст...но не си лягам със всеки срещнат...и не приемам секса за спорт...правя го с човек,когото обичам,и го правя със желание и страстГласувам за любов/чувства,като в чувства,вписвам страстта
![]()
няма за какво да те оплюваме,въпрос на мнениеПървоначално написано от Lady Death
аз ли4но правя секс от любов
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
От любов, обич, страст и желание към него..............