View Full Version : За пореден път...
Freaky_boy
10-18-2007, 05:54
За пореден път започнах да харесвам най-добрата си приятелка(нека я наречем Н.)...Доста често когато не виждам най-добрата си фр доста време и срещна някое момиче(което си мисля че харесвам) спирам да си мисля за Н. . Обаче идва момент, в който тя иска да излезем да се видим или въобще да се срещнем...след като сме излезли на мен нещо ми ставя просто като я погледна ми се иска да не спирам :( след това започвам да си мисля за нея да се мъча (а за момичето което съм си мислел че харесвам спира да ми пука особено).С Н. се забавляваме много гушкаме се,даже снощи бяхме на гости на едно момиче и се боричкахме на леглото и половин час някъде(дотук добре) само че след тея моменти на близост Н. се отдалечава и после пак момоменти на близост и тфа се повтаря почти постоянно като се видим...Имам надежда че и тя може да ме харесва,но нещо вътрешно ме кара да мисля и обратното,даже съм по-сигурен че не ме харесва.... :( Та бихте ли ми казали как да се опитам да я забравя,но без да спирам да я виждам :( Или пък се чудя дали да не и призная за чувствата ми,но тогава какво ще стане с приятелството ни... :cry:
Съжелявам ако съм ви загубил времето,но просто имах нужда да споделя някъде ,защото така на човек му става по леко...
Еми аз имах една такава фр и и казах,че я харесвам ала-бала и тя каза,че ме обичала НО само като фр иии на мене ми беше гадно ама после ми мина :lol: и ся сме си все още най-добри фр
sasha_90
10-18-2007, 06:19
Не знам какво да те посъветвам,понеже съм в същото положение.Да запазиш приятелството или то да се превърне и любов?Да,наистина труден въпрос-такъв е живота.Единствения начин да разбереш дали и тя те харесва е:когато сте пак в подобна близост да се опиташ да я целунеш.Ако се дръпне ще й се извиниш-уж,че е било момент на слабост.В случай,че се остави на момента и намекни,че я харесваш.
Lele kakvo mu misli6 tolkoz- priznai i!
Вие сами предизвиквате това ти да имаш чувства... :wink:
Боричкате се на леглото, гушкате се-това не е нормално поведение на просто приятели, замисли се малко.Ако искаш да я забравиш като нещо повече, спри с тази близост, а се дръж с нея наистина като само с приятел.Ако те пита защо, обясни й.Много ясно, че така няма да я забравиш....
DoomShadow
10-18-2007, 07:36
Боричкате се на леглото, гушкате се-това не е нормално поведение на просто приятели, замисли се малко.Ако искаш да я забравиш като нещо повече, спри с тази близост, а се дръж с нея наистина като само с приятел.Ако те пита защо, обясни й.Много ясно, че така няма да я забравиш....
+1
LoVe_RuSlAn
10-18-2007, 07:58
Vinagi priqtelstvoto prerastva v liubov.Po-dybre i kaji taka ni6ty nqma da izgubi6 a ako ne te haresva prosto si ostavate otnovo fr. :D
+1
Освен това може би наистина си струва да опиташ да прекрачиш границата на чисто приятелските ви отношения. Ако не стане, пак можете да си останете просто приятели :-)
MiMcHeToOo
10-19-2007, 12:24
+1
Освен това може би наистина си струва да опиташ да прекрачиш границата на чисто приятелските ви отношения. Ако не стане, пак можете да си останете просто приятели :-)
+1
sexy_momi4e
10-19-2007, 14:44
ami imah edin fr da kajem P i s nego vse se darjehme taka do momenta v koito mi kaza 4e me haresva i ottogava mi se promeni darjanieto(az ne go haresvah)taka 4e nai-dobre i kaji i dori i da ne ti otgovori po reakciqta i 6te razbere6
[PReDaToR]
10-19-2007, 14:49
Един приятел е в същото положение... аз мисля, че е по-добре да и признаеш, дори и да не те харесва ако наистина сте си добри приятели нищо няма да се промени, а ако и тя изпитва същото още по-добре :-) Рискувай няма за какво да съжаляваш...поне ще знаеш истината :smt006
DevilWish
10-19-2007, 14:52
Не знам какво да те посъветвам,понеже съм в същото положение.Да запазиш приятелството или то да се превърне и любов?Да,наистина труден въпрос-такъв е живота.Единствения начин да разбереш дали и тя те харесва е:когато сте пак в подобна близост да се опиташ да я целунеш.Ако се дръпне ще й се извиниш-уж,че е било момент на слабост.В случай,че се остави на момента и намекни,че я харесваш.
+1
fly_high_boy
10-19-2007, 19:53
бе, кажи й, разберете се като хора.. какво е това?! боричкане.. братле, жените от намеци не разбират. Давай направо ](*,) ](*,)