Влез

View Full Version : Компа приател за цял живот или сомо за ден!!

sasodila
10-18-2007, 10:51
Не знам зашто много мои приатели мислят компа за върховно нешто сякаш тои им е целия живот. Не мислят как да си турсят нови приятели а те зарязват все едно не те е имало.

radito
10-18-2007, 11:15
P.S.Пише се заЩо :wink:
Еми така е като седи постоянно на компа и е свикнал да пише "za6to" :smt005 :smt005 :smt005

find_m3
10-18-2007, 13:09
е да верно много се изложи с тва "зашто" :lol: ,а за мене компа е развлечение само докато нямам какво да правя и не съм с приятели иначе главно ги използвам за да контатувам именно с приятелите като не сме заедно.и другото ,за което го използвам е за да се обаянявам на примати от teenproblem

kiro89sf
10-18-2007, 14:17
Компютъра е моят живот.
И без това нямам приятели, според вас какво да правя?
Не съм излизал от нас от 1 седмица вече :|

mon4eto
10-18-2007, 14:21
Kompa e prosto edno razvle4enie istinskiq jivot e navan :smt101 :smt030 :smt033

Veno0m
10-18-2007, 15:21
Ам според мен,защото си чатят с виртуалните си приятели и не им трябват други...сигурно повече им харесва разговорът по интернет-а не живия,прекия,личен разговор...Просто компютъра е източник на мнооооого информация(идваща от интернет),много забавления в компютърните игри..и това е вид удоволствие за подрастващите. ;-)

ThunderGoddess
10-18-2007, 15:45
И аз не излизам навън и стоя много пред компа. Но ще се аргументирам: Навън ги няма хората, с които мога да разговарям за това, което искам. Срамежлива съм, не съм общителна и затова и другите не идват при мен, а аз никога не правя първите стъпки. Затова съм си израсла сама и компа ми осигурява необходимото, за да запълни празнината от липсата на приятели ... или почти. Но никога не бих изоставила истински приятел (в двата смисъла - реален и добър) заради компа. Смисъл ... имам достатъчно време да намеря за всички :)
PC: Компа може да ти е приятел за цял живот, стига да не се развали. А реалните приятели понякога ти се сърдят или се оказват интриганти ... :)

Плякам Майки
10-18-2007, 15:51
Цъкат ли WoW аверите ти ? :smt081

zubi
10-19-2007, 01:28
ако някой седи на компа по цял ден с единствения замисъл да играе тъпи игри .. е мн тъп :-D ... да аз седя на компа но определено неиграя на игри .. погледнато от хардуерна гледна точка дори и да исках е невъзможно ... ползвам компа за работа за усъвършенстване на знанията си и за учене на нови и нови работи свързани с програмирането ... все пак това неуправдава прекарването на всяка свободна минута пред него НО това съм компа е всичко за мен и едвали това ще се промени в близкото бъдеще ...

sasha_90
10-19-2007, 06:27
Компютъра е моя живот.Постоянно съм на него(е не точно),това и уча.Един ден той ще ми изкарва парите.Но не можеш разбира се само пред него да стоиш.Трябва да се излиза с приятели,гаджета,....

ThunderGoddess
10-19-2007, 06:49
Компютъра е моя живот.Постоянно съм на него(е не точно),това и уча.Един ден той ще ми изкарва парите.Но не можеш разбира се само пред него да стоиш.Трябва да се излиза с приятели,гаджета,....
Нам за ко са ми гаджета, с компа се разбираме добре :) :-D

sasha_90
10-19-2007, 11:35
Ок,но един ден,когато пораснеш не се чуди защо нямаш деца.

Seducti0n
10-19-2007, 14:18
Компютърът е полезна машина зо човечеството.Интернета от своя страна е възможност за лесна,безплатна и бърза комуникация.Източник на информация,музика...и т.н.Много помага в ежедневието,в учението...Идеята е да не си зависим от него.Да не си нон-стоп във виртуалното пространство.Да излизаш с приятели,да се учиш добре,въобще цялостното развитие на личността да не спира. :wink:

ThunderGoddess
10-20-2007, 19:25
Ок,но един ден,когато пораснеш не се чуди защо нямаш деца.
Имам племенница. Съдейки по нея, не искам да имам деца. Не обичам малки деца :)