View Full Version : Кани бившата си на РД-то си ;(
Здравеите, имам проблем и тои е следния.От близо месец вече съм с 1 момче и за сега всичко е ок обаче сега тои има рожден ден и кани бившата си с която много се обичаха преди!Той ми казва че сега обича мен и е с мене и иска само мен и че тя е минало и дрън дрън но за да я кани...пуффф искам да му вярвам но пустата ревност и недоверие...страх ме е незнам какво да си мисля ;( Да, верно на рожденния ден ще има още 10 момичета но...тя е бившата му подяволите и въобще как очаква аз да седна на ена маса с нея...Вие какво мислите по вапроса има ли за какво да се притеснявам?
Благодаря предварително!
Той иска да накаже морално бившата си ,като тя ВИ види заедно. :D
kobrichka
10-18-2007, 15:44
Той е избрал теб,сега е с теб и няма за какво да се притесняваш сядаш на масата до него с високо вдигната глава и показваш,че това момче е с теб.Може да я е поканил от чисто уважение.Най-добре го попитаи защо е включена в списака с гостите,но не заядливо,а просто любезно го попитаи.
MiMcHeToOo
10-18-2007, 15:46
точно така :wink:
Тъпо е да се драэниш эа такова нещо!Щомв иска да я покани,ще я покани!Не си ти човека,коийто ще реши ,а той.А и все пак сега е с теб,а не с нея,така че споко :-D
Blestq6ta
10-18-2007, 15:53
И моят общува с бившата си, спокойно. :-) Ако му вярваш и тази покана е единственото, което те притеснява, то тогава спри се - нали все пак и ти ще бъдеш там. :wink: Дай всичко от себе си и покажи колко щастливи сте заедно! :smt057
GregoryHouse
10-18-2007, 15:53
Ъх и какво ся ще и издереш очите ли...що пък де не я покани...би бил кретен да не я покани щом са се обиачли толквоа много просто от чисто възпитание...това не значи НИЩО !
spoko macko, misli6 li 4e ako toi iska da si ima rabota s neq o6te, 6e vi sabere dvete na 1 masa? :lol: trea da e golem idiot.... za tva spoko, edva li e ne6to seriozno. prosto ovajenie.horata sa razli4ni....
на абсолютно същото мнение съм!
BWald0rf
10-18-2007, 16:09
Мисляя,че няма от какво да се притесняваш.Ако имаше нещо между тях нямаше да я кани.Да не мислиш че ще тръгне пред теб да се натиска с нея?Глупости..Просто като са скъсали са останали приятели и е нормално от уважение да я покани като приятелка и нищо повече.Не се нервирай за такива дреболии и му имай малко повече доверие :)
BeautifulWorld
10-18-2007, 16:33
На моя рожден ден поканих и настоящия, и бившия си приятел. Да, очаквах да седнат на една маса и да не се сбият, скарат или обиждат - достатъчно са големи и двамата, за да знаят, че миналото си е минало. Поканих бившия, защото го чувствам като приятел. И съвсем съвсем мъничко от злоба - да види, че съм щастлива и без него, имам си готин приятел, а той си е сам. Но повече защото го смятам за приятел :)
Dasi priznaq i na men ne bi mi stanalo priqtno,no bih go priela.Pomisli si kak 6te6e da e, ako misli6,4e ti ne bi pokanila biv6iq si prosto my kaji,4e ne ti e priqtno tq da e tam.Vse pak ne mislq,4e e bolka za ymirane i 4e ima nyjda da se dramatizira :smt016 :smt017
Какво, като я кани?Сега му е просто приятелка, а и това е неговото РД, не е правилно ти да му казваш кой да кани и кой не.Момчето само ти е казало, че обича само теб, а ти как му отвръщаш?С недоверие.Промени си малко отношението, защото няма да го задържиш дълго така.
Относно това как ще седиш на една маса с нея-прави се все едно я няма, не за друго, а за да не те дразни. :wink: Но недей да й правиш проблеми, а помисли първо как ще реагира той на това....
VerryBerry
10-18-2007, 18:30
може п1к да не е 4ак толкова ло6о колкото си мисли6... :wink:
bossychick
10-18-2007, 18:38
Emi ne se 6a6kai ako ima6e ne6to nqma6e da q pokani kato znae 4e i ti 6te si tam taka 4e take it easy. Naglasi se,otidi s samo4uvstvie i i pokaji 4e si po dobrata :mrgreen:
и аз си каня бившите на сички празници няма лошо :wink:
fairytalesend
10-18-2007, 18:39
ami moje bi sa v takiva otno6eniq, 4e v1preki razdqlata sa priteli..prosto priqteli..6tom ste govorili i te e uveril 4e obi4a teb , zna4i nqma za kakvo da se pritesnqva6 ;)
Tedi_sheep
10-18-2007, 18:47
Ако в момента са само приятели защо не.Ако искаше щеше да е с нея, а не с теб.Ако искаше щеше да я покани някъде отделно или тайно да се среща с нея, а не да я кани официално пред всички и най-вече пред теб.Просто не се впрягай,.Тоя я уважава, но нищо повече, заради това и я е поканил-уважението!Айде и като мине РД-то на приятеля ти сподели какво е станало.
тои има рожден ден и кани бившата си с която много се обичаха преди!Той ми казва че сега обича мен и е с мене и иска само мен и че тя е минало
Знам,че ти е гадно,но той я кани от уважение.Все пак са били заедно и са ознавачали нещо един за друг,нищо че нещата не са се получили ... Смятам ,че е достатъчен факта ,че сега е с теб :smt007
според мен няма смисъл да се притесняваш ;) щом ти казва , че е минало значи е така , недей да се мъчиш напразно ;)
HePeAJIeH
10-18-2007, 19:42
Може да са останали мноо добри приятели!КАто тя дойде на РД-то му да не я изядеш ей :-D Това че я кани не означава че задължително трябва пак да изпитва чувства към нея! :wink:
Kras4eto_lp
10-18-2007, 20:04
Е няма нужда от притеснения.Много ясно,че ще я покани(ако бях на негово мястото и аз бих)все пак са се обичали :wink:
PaSsioN_GiRL
10-18-2007, 20:09
точно така :wink:
Абсолютно ! =D>
sexydupe
10-18-2007, 20:54
zaebi tva biv6ite ne sa hora be ! imai edno na um da se sedi dale4e ot vas dvamcata i nikvi tanci osobeno ako o6te e sama i prijivqva trudno razdqlata! ina4e o uvajenie sa6tpo moje da e prosto tva biv6ite sa gadno pleme i tree da se pazim ot tqh :-) :smt019
pokanil q e ot 4isto vuzpitanie... ne moje da se la6kat kato razgoneni zai4enceta-bai4enceta i posle da ne q pokani na rojdeniq si den... a i tva 4e q e pokanil ne zna4i 4e 6sa la6ka s neq nali? ako 6sa la6ka s nqkoq to tva 6e e s tebe taka 4e spoko...
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-18-2007, 21:57
em qvno sled kato sa se razdelili sa ostanali priqteli i toi za tfa q e pokanil shtom ti kazva che si obicha teb vqrvai mu ...
спокойно... според мен той просто иска да покаже на бившата, че може и без нея., че нищо не свършило за него. Също тка може да иска да я накара малко да ревнува или страда като ви вижда заедно ... немисля че като я кани има за замисъл след време да се върне при нея и да те зареже или нещо от рода ;) ...
Ъъъ,и моя я покани...не умрях,споко...
Ъъъ,и моя я покани...не умрях,споко...
Момчето просто уважава бившата си приятелка.Както казваш много са се обичали и няма как да я мрази!Прави го от уважение...а иначе може пък да не е толкова зле да си на една маса с нея.Може да си поговорите точно за него...по женски :wink:
_Ana_Carenina_
10-19-2007, 09:00
той е с тебе,какво друго е важно..ако има нещо с нея изобщо не би я поканил в твое присъствие...недей да го "връзваш" за себе си,защото по-скоро го отблъскваш..какво лошо има да си останат приятели...не го приемай навътре..
sasha_90
10-19-2007, 12:01
Може да са си останали приятели и затова да я кани.Имай повече доверие на гаджето си,връзката ви има нужда от това.
sLaDkA_GrEsHkA
10-19-2007, 12:06
nai dobroto reshenie da ne se nervish e da i napravish gadno na neq ;) a tva... samo ti znaesh kak :P~ kusmet ( as na tvoe mqsto bih ubila gajeto mi de ];] )
Cool_Bitch
10-20-2007, 10:32
Spored men nqma za kvo da se pritesnqva6!Moje bi q kani 6toto prosto q uvajava.Trqq da si mn silna i da si s visoko vdignata glava do lubimiq ti!! [-(