Sexitooo{}
10-18-2007, 18:30
0shte 0bicham bivsheto si gadje vapreki 4e ot razdqlata ni ve4e minaha nqkolko meseca i trqbvashe pone malko da mi e izlqzal ot glavata no ne e. :cry: Moje bi shtoto go vijdam vseki den i nqma kak da spra da mislq za nego.Za 1 pat mi se slu4va da stradam za nqkoi s koito sum se razdelila i moje bi shte kajete 4e sum ligla ili glezla i zatova no ne e taka. Prosto dosega me e bilo strah da imam neshto ISTINSKO i to4no kogato se slu4i razbrah kakvo e stradanieto. no sega sajalqvam 4e se 0stavih da mi se slu4i tova sled kato tolkova pati sum bqgala ot tova. Zna4i problema e 4e haresvam i dr mom4e samo 4e mislq 4e pravq mnogo greshki kum nego a i samo mislq za bivshiq si a tova mom4e izglejda me obicha. Vseki pat kato mu dam nqkakva nadejda 4e moje da ima neshto mejdu nas toi mn se radva i pochva da me tarsi postoqnno no qvno useshta 4e po nqkakav nachin ne sam iskrena s nego i zatova ponqkoga spira da me tarsi nqkolko sedmici kakto beshe posledniq pat. Useshtam 4e nqkak si mi dava vreme da preosmislq neshtata i sled vreme me tarsi otnovo za da vidi dali sum se promenila.. no az pak sum si sashtata.. ! :(( Kajete mi kvo da napravq za da opravq tova polejenie v koeto sum za 1 pat v jivota si i kolkoto i da mislq nemoga da izmislq. Nqkoi Moi priqteli mi kazvat da se opitam da se promenq , zashtoto v vrazkite sum postapvala dosta egoistichno ponqkoga i zatova se 4uvstvam nakraq taka. Vie kak mislite v men li e vinata ili prosto shtoto se opitvam vsi4ko da e nared vsi4ko da e dobre i pravq greshki koito sasipvat vrazkata ... :( daite mnenie interesno mi e da chuq neutralni mneniq..