PDA

View Full Version : Защо нещата трябва да са толкова объркани...???

Sexitooo{}
10-18-2007, 18:30
0shte 0bicham bivsheto si gadje vapreki 4e ot razdqlata ni ve4e minaha nqkolko meseca i trqbvashe pone malko da mi e izlqzal ot glavata no ne e. :cry: Moje bi shtoto go vijdam vseki den i nqma kak da spra da mislq za nego.Za 1 pat mi se slu4va da stradam za nqkoi s koito sum se razdelila i moje bi shte kajete 4e sum ligla ili glezla i zatova no ne e taka. Prosto dosega me e bilo strah da imam neshto ISTINSKO i to4no kogato se slu4i razbrah kakvo e stradanieto. no sega sajalqvam 4e se 0stavih da mi se slu4i tova sled kato tolkova pati sum bqgala ot tova. Zna4i problema e 4e haresvam i dr mom4e samo 4e mislq 4e pravq mnogo greshki kum nego a i samo mislq za bivshiq si a tova mom4e izglejda me obicha. Vseki pat kato mu dam nqkakva nadejda 4e moje da ima neshto mejdu nas toi mn se radva i pochva da me tarsi postoqnno no qvno useshta 4e po nqkakav nachin ne sam iskrena s nego i zatova ponqkoga spira da me tarsi nqkolko sedmici kakto beshe posledniq pat. Useshtam 4e nqkak si mi dava vreme da preosmislq neshtata i sled vreme me tarsi otnovo za da vidi dali sum se promenila.. no az pak sum si sashtata.. ! :(( Kajete mi kvo da napravq za da opravq tova polejenie v koeto sum za 1 pat v jivota si i kolkoto i da mislq nemoga da izmislq. Nqkoi Moi priqteli mi kazvat da se opitam da se promenq , zashtoto v vrazkite sum postapvala dosta egoistichno ponqkoga i zatova se 4uvstvam nakraq taka. Vie kak mislite v men li e vinata ili prosto shtoto se opitvam vsi4ko da e nared vsi4ko da e dobre i pravq greshki koito sasipvat vrazkata ... :( daite mnenie interesno mi e da chuq neutralni mneniq..

ZaHaRcHe
10-18-2007, 19:20
Виж ся ако наистина си обичала мн бившия си няма ледно да го забравиш.Но ти имаш право да си щастлива.. за това даи шан на това момче което те харесва мн.Може и след време и ти да го заобичаш.Просто му кажи че искаш да опитате но нищо не му обещеваш ....

naMy4Ho_KoTe
10-18-2007, 19:27
Просто.. Имай търпение и не изпадай в умопомрачение. Аз по 1 бивш страдах година и нещо.. И до ден днешен тихичко въздишам като се присетя за него. :|

denicee
10-18-2007, 19:44
ima6 vazmojnost da promeni6 jivota si da se opita6 da zabravi6 biv6iq i ti 6te q izpusne6 znam 4e e trudno no tragni s drugoto mom4e i znae6 li toi moje da se okaje istinskata ti lubov a biv6iq 6te e samo spomen ;)

Presley
10-19-2007, 18:00
Просто.. Имай търпение и не изпадай в умопомрачение. Аз по 1 бивш страдах година и нещо.. И до ден днешен тихичко въздишам като се присетя за него. :|
Същата работа..

koalka
10-19-2007, 18:09
Спри да разиграваш момчето, което има чувства към теб.Ако бях на негово място, още първия път щях да се откажа.И най-вече си изясни чувствата, защото и ти не знаеш какво да правиш.Хем го харесваш, хем си спомняш и за бившия.Забрави, той е минало, пък и направи така, че да не го виждаш всеки ден и да не си спомняш за него.