Влез

View Full Version : Ето и Моят Проблем ;(

LetMeGo
10-18-2007, 21:37
Всъщност това мойто не може да се нарече точно проблем, по-скоро е запитване... Преди месец-два се опитах да правя секс с едно момче. То проникна в мен донякъде, но аз изпитах изключително силна болка (може би, защото не бях достатъчно овлажнена) и му казах да спре. До колкото съм проверявала, хименът ми май не се е пробил... Но за каква, по дяволите, се считам? Някои ми казват "Щом в теб е имало ***, значи не си девствена", а други пък "Щом не си пробита, си девствена"...Вече и аз не знам, вие как мислите?? ](*,) :-k

hforce
10-18-2007, 21:40
moje li 1 vupros... kade se namira himena? (ne 4e ne znam, pitam za da razbera dali ti znae6)

gabituuu
10-18-2007, 21:45
Как подяволите знаеш че хименът ти не е разкъсан /пробит/ #-o :-k :-k :-k

001Severina
10-18-2007, 21:52
Ами би трябвало да си девствена щом не ти е "пробита" девсвената ципа!И ДА ДЕВСТВЕНА СИ!Ако си намериш друг партньор и той те пита дали някога си го правила и ти кажещ "да" ще стане изцепка просто защото когато правиш секс с другия си приятел той ще разбере че не си пробита а щом не си означава че си "невинничка" :lol: :smt005

My_Dear
10-18-2007, 22:03
Ами ти не си правила секс в действителност. Вие сте спряли още в началото.

swords1010
10-18-2007, 22:06
Ако е имало проникване, не си девствена, независимо дали хименът е разкъсан!

just_a_girl_z
10-18-2007, 23:14
Ами ти не си правила секс в действителност. Вие сте спряли още в началото.
+ това и девтвената ти ципа като е още цяла, значи си ДЕВТВЕНА :!: 8)
П.П: само ако може да ми кажеш как разбра че ципата е още цяла, че ми е лубопитно :roll:

hforce
10-18-2007, 23:19
moje li 1 vupros... kade se namira himena? (ne 4e ne znam, pitam za da razbera dali ti znae6)Може ли следващ въпрос - кога ще се научиш да пишеш на кирилица :roll:
kogato si iskam

B3B0K
10-18-2007, 23:29
za sledva6toto ti gadje si , no ot druga strana 50/50 6tot i ne ti e "probit" i e imalo probiv :-D :::

hforce
10-18-2007, 23:31
himena se namira na vhoda na vlagali6teto i nqma kak da si devstvena sled kato e imalo probiv...

Water_lili
10-19-2007, 07:23
само не мога да разбера какво значение има точно това дали си още девствена или не? да не би да си слагаш табелка баси? така или иначе щом толкова те е боляло при първия път ще те боли поне и следващите няколко пъти така че ще трябва партньора ти да внимава ](*,)

krem4et0
10-19-2007, 08:16
Ако той е влязъл в тебе дори и с 1 см от половия си орган, вече не си девствена. Точка по въпроса!

naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 08:39
Ами би трябвало да си девствена щом не ти е "пробита" девсвената ципа!И ДА ДЕВСТВЕНА СИ!Ако си намериш друг партньор и той те пита дали някога си го правила и ти кажещ "да" ще стане изцепка просто защото когато правиш секс с другия си приятел той ще разбере че не си пробита а щом не си означава че си "невинничка" :lol: :smt005

Според теб не е девствена? По тази логика една девственица ако прави шпагати и й се скъса девствената ципа, тя вече не е девственица! Също по тази логика всички онези момичета дето си правят операция за зашиване на химена (за да изглеждат непипнати от мъж), изведнъж стават девствени! Също по тази логика жените, чийто химен е твърде дебел и не може да се скъса при секс (а се налага операция) си остават девствени!

Щом е имало секс (т.е. навлизане на пениса във влагалището) вече не е девствена!

Аман от тъпотии.

LetMeGo
10-21-2007, 15:33
Благодаря за всички мнения :) А как разбрах, че не съм пробита - за тея неща съществуват огледалца, също и ръце...няма да описвам с подробности :-# И пак благодаря за мненията

LetMeGo
10-21-2007, 15:36
и знам къде се намира химена:) доста неща съм проверила, докато се допитам дотук.

nofi
10-21-2007, 15:40
Ако той е влязъл в тебе дори и с 1 см от половия си орган, вече не си девствена. Точка по въпроса!
И понеже си модератор това ти дава правото да слагаш точка по някакви си въпроси (независимо от естеството им)?! Не мисля...

just_a_girl_z
10-21-2007, 16:34
и знам къде се намира химена:) доста неща съм проверила, докато се допитам дотук.
радвам се да го разбера, защото много хора питат пък идея си нямат за какво става въпрос :!: :-D

DIVINE_TIME
10-23-2007, 10:11
Девствена си до първия ти сексуален контакт. Ти вече си имала такъв,така че ...

temito
10-23-2007, 11:12
Девствена си до първия ти сексуален контакт. Ти вече си имала такъв,така че ...

\:D/

vaniLL
10-23-2007, 11:34
i spored men, shtom e proniknal v teb s penisa si , ne si veche devstvena , no kakto vijdash moje da se pospori , poneje ima razlichni mneniq po vyprosa . i razbira se , che e ot znachenie za momicheto dali e devstvena ili ne :!:

krem4et0
10-23-2007, 13:31
И понеже си модератор това ти дава правото да слагаш точка по някакви си въпроси (независимо от естеството им)?! Не мисля...
Ако бях сложиела действително точка по въпроса, щях да заключа темата. До този момент това не съм направила.
Точката е в смисъл, че няма какво да се спори-девствеността се губи в момента, когато пенис проникне във влагалището.
Сега темата се заключва, но заради последните 2 отговора на авторката.