PDA

View Full Version : Една подобна история,с тъжен край..

-=[Sexy`Lexy]=-
10-19-2007, 16:36
Прочетох какво е написало момичето от ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138202) тема и се замислих..Една история,до болка позната..И с мен се случи същото,но ние не бяхме заедно седем месеца,а само един и девет дни..Но въпреки всичко,той беше първата ми любов,първата ми истинска любов..

Отначало,когато той ми предложих,казах си:"Ще се съглася,за да видя какво ще излезе".Тогава изобщо не съм го харесвала,изобщо нямах никакви чувства към него,само добри приятелски отношения имаше между насТой се казва Мариян.Ето как ме свали..

Двамата се водехме в една компания,приятелите ни бяха 1 към 1 същите,обаче той си имаше и други приятели,освен нашите общи.С тези негови други приятели той се събираше на единия край на града,а с мен и останалите-на другия край.И ето,всичко се започна,Мариян взе по-често да се събира с моята компания,започна да ми подава сигнали за евентуални чувства-гъделичкаше ме,вземаше ми ключовете и ме разиграваше докато успея да си ги взема,а през това време спокойно можеше да ме прегръща...
И така,стоя си аз един ден с двама приятели-Иво и Петър,пред гаража на Петър..Двамата си приказват нещо тяхно си,а аз съм се замислила за нещо съвсеееем далечно..И изведнъж Петър се обръща към мен и ми казва:" 'найш ли к'во,междодругото,Мариян каза,че си била станала хубавичка,пита дали ходиш с някой.." И аз не му повярвах на Петър,но след като го поразпитах подробно,и след като се замислих върху някои неща,повярвах му..И то така взе че се оказа-Мариян наистина имал някакви чувства към мене..Да обаче,аз тогава страшно много харесвах друго момче-Наско,пак от нашата компания..А Мариян не знаеше,че харесвам Наско..

Един ден бях с Мариян и един друг приятел-Ичо,на улицата на Мариян,и пак както винаги започнаха закачките и свалките от страна на Мариян-пак ми взе ключовете,за да ме разиграва..Въртя ме така около час,после си ги върнах..След това без да се усетя,Мариян ми взе калъфчето с личните документи..Да обае..на първата страничка..имаше снимка на Наско..Снимка,която толкова старателно криех от всички,най-вече от Мариян..И той я видя..Реакцията му никак не ме учуди-отвори калъфчето,видя снимката на Наско,усмивката му за миг замръзна,но после някак си насила се засмя и каза: " Хахаха,Атанас.."

Но аз разбрах,че му стана гадно..

И една вечер..стана тя каквато стана..Мариян ми предложи..И аз,въпреки чувствата ми към Наско,се съгласих..И така..Това беше на 4 август,2007..Първите 2 седмици,след като тръгнахме,бяха сякаш вълшебни,като в приказка..Всичко вървеше по мед и масло..Но след време нещата почнаха да охладняват..Той започна да не ми обръща все по-малко и все по-малко внимание,сещаше се да ме обсипе с ласки само в леглото,тогава сякаш аз бях НАЙ за него..Дори му се случи да претърпи катастрофа..Тогава пак не бяхме в много добри отношения..Звънна ми той,питах го аз къде е,и той ми каза-"Прибирай се,не искам да се караме,катастрофирах с едни приятели.." ... Като ми каза това,цялата изтръпнах,бях с още двама приятели,тъкмо си хапвах сладко..Изтрървах хапването,шях и телефона да изтърва..Побърках се..Отидох пред тях да го чакам да се върне..Върна се,отидохме у тях,цяла вечер съм треперила,плакала заради това,а на него сякаш му беше през.. оная работа...Опита се да ме успокои,доста нескопосано,и уж успя..

Но въпреки всичко,отношенията ни си останаха ледени,само в леглото огнени...

И дойде фаталната дата-11.09.2007..Тогава тои ме заряза..Около седмица след това,ден след ден,съм плакала безутешно,никой не можеше да ме успокои или утеши,слушах само тъжна музика,само балади,и по точно само тези 3 песни: Kelly Clarkson - Because of you ; Avril Lavigne-When You`re Gone ; Fergie-Big Girls don`t cry.Последната не ми помогна кой знае колко...Откакто ме заряза вече не съм същата..Той беше моята първа истинска любов,на него се отдадох за 1ви път,с него ми беше първата истинска целувка...И все още продължавам да го обичам..Когато го попитах защо скъса с мен,той ми каза:" Нищо не се получи между нас,няма смисъл да продължаваме нататък.Това беше.Край.".. Като чух 'край' светът ми на мечти и блясък рухна..Почувствах се нищо..Идеше ми да убия очвек на място,бавно и мъчително,сякаш да усето моята болка..

След известно време разбрах че ме е използвал,колкото да ме ч*ка..
И все още продължава да се държи гадно с мен,въпреки че аз ВСЕ ОЩЕ го обичам до полуда,но пък и до известна степен преодолях,макар и малко,болката,която той остави в мен..Сърцето ми бе разбито на пух и прах..Вече нищо човешко не остана в мен...Режа момчетата още преди да са ми предложили...

Ами..Това беше общо взето...Ако не ви е домързяло да го прочетете,ще съм ви много благодарна,че ме 'изслушахте'..

Благодаря за отделеното време и нимание O:)

milen`THVP
10-19-2007, 16:48
кво бе да не би да го прочете :-k щото аз не много е дълго мраза да чета дълги коментари :roll:

Модерирано по т.9 от Правилника!
коалка

GameMaster
10-19-2007, 16:53
To tazi istoriq be6e cql roman :smt112 Naistina mn gadno se e slu4ilo tova 4e sa ohladneli otno6eniqta vi i 4e se e stignalo do razdqla :cry: Prosto prod1lji napred i go zabravi .....znam 4e e lesno da se kaje a e trudno da se napravi no vse pak se pom14i ..........toi 6te ti e p1rvata istinska lubov no ne i poslednata ;-)

azazas
10-19-2007, 17:25
абе мене не ме домърза да я прочета и мога да кажа че таф е супер ама супер гадно и ад ти кажа че няма смисъл ад страдаш за тфа лайно и тря да си живееш живота докъто ти е времето.........не отрязваи момчетата а напук на него си хвани др и така усмихваи се на пук на него :) :) :D :D

sexy_momi4e
10-19-2007, 17:27
uspqh da go pro4eta do kraq-mn e interesno no i tajno,prodaljavai napred i se opitai da go zabravi6 ;)

-=[Sexy`Lexy]=-
10-19-2007, 17:44
Благодаря за вниманието,което сте отделили за да го прочетете..Странно защо,последните трима човека,които си написахте мнението по историята ми,не сте първи,които ми го казвате.Вече си водя списък с хората,от които съм го чувала,с вас тримата хората стават общо 21..Обаче..знам,ще се опитам все някак си да продължа напред,и аз нз как..но все още си го обичам и много страдам като го видя с друга...

Но пък..живота не се върти само около едно момче..

mariela_es
10-19-2007, 17:47
Наистина тъжна история,но често срещана.Но това не значи,че трябва да отрязваш останалите момчета,все пак не всички са еднакви и туко виж си срещнала човека за теб.

punkrock
10-19-2007, 17:48
Спокойно с времето ще ти мине. Опитай се да не мислиш за това и не слушай само тъжни песни, които още повече да ти скапят настроението, а нещо по-живо и весело да те разсее. Той не заслужава да плачеш за него!

П.П. Сега поне ще ти е за урок, следващия път ако тръгнеш с някой да внимаваш и да изчакаш повече време да се опознаете, преди да му скачаш в леглото 8-[

koalka
10-19-2007, 18:19
Няма лошо светът да се върти около едно момче, но момче, което те обича, държи на теб, мисли за теб, грижа го е за теб, а не като този...
Според мен чувствата ти до някаква степен се засилват, защото сте били адски малко време заедно, не си успяла да го опознаеш повече, събудил е интерес у теб.Същото, каквото и ти си направила у него, но само толкова.След като интереса е изчезнал, ясно е какво става.

B3B0K
10-19-2007, 20:43
mraza gi teq deto go praat samo za da te ***** i ne se zamsilqt 4e sa ti parvi v jivota i sled mesec im e pisnalo i trabva da sama da si blije6 ranite za6toto si obi4ala istinski a toi samo si tee lagal :smt010 davai na pred tva ne e mom4e zaslujav6to tvoqta obi4 i salzi

B3B0K
10-19-2007, 20:46
mraza gi teq deto go praat samo za da te ***** i ne se zamsilqt 4e sa ti parvi v jivota i sled mesec im e pisnalo i trabva da sama da si blije6 ranite za6toto si obi4ala istinski a toi samo si tee lagal :smt010 davai na pred tva ne e mom4e zaslujav6to tvoqta obi4 i salzi

Tedi_sheep
10-20-2007, 07:33
Това момче не заслужава да страдаш за него.Знам че не можеш да спреш лесно, но защо не се насочиш пак към Наско...Зная, че е твърде скоро за теб и твърде болезнено, за да го направиш, но може по този начин болката да стане по-лека...Този Мариян се е оказал голям олигофрен, честно.Навремето бях много по-наивна, от колкото съм сега и така попаднах в мрежите на едно момче, което за разлика от този твоя ме обичаше истински, но в един момент чувствата му се изпариха и той ме остави.От тогава поумнях, помъдрях и винаги съм внимавала, за това и сега не ми се налага да страдам или поне не толкова.Никога не влагай чувства в момче, в което не си сигурна.Помни, че за да се влюбиш той трябва да ти покаже и докаже неговите чувства и тогава ти да отприщваш твоите на пълна свобода.Сега след този нещастен случай ще извадиш поуки, ще научиш някои неща важни за теб...това е хубавото на тази тъжна история.Иначе аз винаги съм и ще продължавам да се подигравам с такива като твоя Маряин, защото те само за това стават.Най-добре не го търси повече, ако той те потърси помни че е само заради секса и най-спокойно му покажи един среден пръст, без да се занимаваш повече с него.Успех мила :smt006

CinDeReLLa_
10-20-2007, 08:56
ne si zaslujava da pla4e6 za nqkoi koito ne pla4e za teb...nedei da roni6 s1lzite si za 4ovek koito te e izpolzval [-X [-X [-X

carevi4noto_momi4e
10-20-2007, 17:15
uff dokato ti pla4e6 toi sigurno se veseli nqkude tegli my mainata koooolkoto moje po burzo i naistina se zaemi pak s nasko samo 4e gledai i toi da ne e kato mariqn